ceper_pepper 04.10.03, 08:38 Czy macie czasem coś takiego jak jesienna depresja?? Jak z tym walczyć?? A może cierpliwie czekać do wiosny?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrowiec2 Re: Jesienna deprecha 04.10.03, 09:59 Jesień jest moją ulubiona pora roku. Zaczynam wtedy odżywać po upalnych trudach lata:))). Dla całej reszty mam receptę: "Spali zawsze od października do kwietnia, tak bowiem czynili ich przodkowie, a Muminki przestrzegają tradycji. Wszyscy, podobnie jak ich przodkowie, mieli w żołąkach porządną porcję igliwia, przy łóżkach zaś, pełni nadziei, położyli to, co mogło być potrzebne wczesną wiosną." Cytowałam już to u Sloggiego, ale jak widać temat wszędzie jest aktualny. Pozdrawiam pełna radości życia Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Jesienna deprecha 04.10.03, 11:19 Po zajęciach jadę do lasu zjeść trochę igliwia. Czy może być sosnowe?? Bo o świerki, a tym bardziej o jodły u nas ciężko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Jesienna deprecha 04.10.03, 12:25 Może rozpocznij od modrzewiowych - są bardziej miękkie niż inne Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Jesienna deprecha 04.10.03, 12:36 Pobiegam po parkach, może znjdę kilka modrzewi. Tylko czy modrzew nie zrzucił jeszcze igliwia na zimę?? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Jesienna deprecha 04.10.03, 10:55 Mam czasami,ale nie w taki piekny dzien jak dzisiaj:))A czy warto z nia walczyc?Po co?Deprecha tez ma swoje uroki hmm a po niej jaki swiat jest piekny. Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Jesienna deprecha 04.10.03, 11:20 Właśnie dlatego staram się nie walczyć z depresją. A jeśli już walczę, to poprzez przesypianie dołków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Jesienna deprecha 05.10.03, 15:30 A mi sie chyba zaczyna jesienna depresja i przygnebienie:(Nie lubie, nie lubie, nie lubie:(Nawet goraca herbatka nie pomaga:(Ja chce lataaaaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roomtsays Re: Jesienna deprecha 07.10.03, 21:43 Nie wiem, czy w moim przypadku to jesienna deprecha czy zbieg okolicznosci, ale humor mam - pozal sie Boze! Chyba nawet i policja nie pomoze... ;o((( Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Jesienna deprecha 09.10.03, 15:09 Jest...przyszla:(Czy ja cos wspominalam,zeby z nia nie walczyc:(A szlag by ja trafil:( Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Kury - Jesienna deprecha 11.10.03, 17:48 Mam znowu doła Znów pragnę śmierci Wracają stare lęki I nie mogę w nocy spać Ból przemijania Choroby, wojny, rozpacz Wszystkie ciemne strony życia Dręczą mnie ach kurwa mać Brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś Nawet seks jest banalny i nie kręci mnie Może jestem nienormalny, za krótko byłem w wojsku Może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi... Mam znowu doła Znów pragnę śmierci Wszystkie formy samobója Przed oczyma stają mi Sam już nie wiem co robić mam Nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła Mam już dość leżenia pod kałużą Ratuj mnie jesienny mały boże Brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś Nawet seks jest banalny i nie kręci mnie Może jestem nienormalny, za krótko byłem w wojsku Może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi... Odpowiedz Link Zgłoś