Dodaj do ulubionych

moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!!

11.01.02, 20:47
nie wiem co prawda dlaczego, no ale meza trza sie sluchac, to przekazuje:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: samcia Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 20:49
      daj dzobka mezusiowi i powedze ze dziekujemy za pozdrowko:)
      • Gość: czort Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! IP: *.tkb.net.pl 11.01.02, 20:51
        jo tyz, ciotka, poglaszcz go po glowce ode mnie!!!
        • mina.mina Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! 11.01.02, 20:53
          a czortowi tez buzi i zachwyca sie, ze widzisz w nim egzemplifikacje malpki
          tej co w rynku zyczenia przyjmuje. jakie wobec tego masz zyczenie?
          • Gość: czort Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! IP: *.tkb.net.pl 11.01.02, 20:55
            mam, ale czy moge? tak przy ludziach?
            • mina.mina Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! 11.01.02, 20:56
              wal smialo, co sie bedziesz opierdalac:))))
              • Gość: czort Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! IP: *.tkb.net.pl 11.01.02, 20:59
                to chcem........................ . zrozumial?
                spelni?
                glaszcz dobrze, ciotka, glaszcz!!!!!!!!!!!
                • mina.mina Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! 11.01.02, 21:01
                  no dobra, zalatwione, ale pojawil sie drobny warunek dodatkowy, zwiazany z
                  wyborem glowki do glaskania:)))
                  • Gość: czort kurna - wybieraj dwie IP: *.tkb.net.pl 11.01.02, 21:05
                    aby mi siem tylko spelnilo!!!!!!!
                    • mina.mina Re: kurna - wybieraj dwie 11.01.02, 21:07
                      dobra, zaraz mu kaze fiuta wywalic, ino wroci, bo kajs polazl
      • mina.mina Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! 11.01.02, 20:51
        on ci przesyla buzi:))))
        • Gość: samanta dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 20:58
          tak sie jeszcze cmoktac? caly dzien tu wlizc nie moglam a te teraz minusiwego meza beda godzine
          calowaly:))))) Podsun mnie Ivana Minusia to go za uchem podrapie:)
          • mina.mina Re: dlugo bedzieta 11.01.02, 21:00
            ivan gospodary pilnuje, choc chcialam tez go wziac ze soba:((((
          • Gość: czort Re: dlugo bedzieta IP: *.tkb.net.pl 11.01.02, 21:01
            samcia, ja ci chlopow nie zalujem - bier se wszyckiech jeno od ivanka
            wara!!!!!!!!
            moj ci jezd!!!!! ( poza panstwem swoim ).
            • Gość: samanta Re: dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:03
              toz nie bede chlopow za uchem smyroc! co to,piesy nie mozna juz poglaskac?Nie badz chitrus
              Czorcie:)
              • Gość: czort Re: dlugo bedzieta IP: *.tkb.net.pl 11.01.02, 21:06
                smyrac, oprocz chlopow, mozesz tylko mnie~!!!!!!!!!!!!
                pamietasz?
                • Gość: samcia Re: dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:10
                  No kurde..pewnie!Dlatego to napisalam!:))))))))) Przyjeclo sie do konca wyprawy i bylo:smyraj ,smyraj
                  ,nie opi...sie:)
                  • mina.mina Re: dlugo bedzieta 11.01.02, 21:13
                    no, a mnie juz chlopa pojebalo. po flamandzku do mnie zaczal gadac. dzwonie po
                    karetke, nie wzielam ze soba haloperydolu
                    • Gość: samcia Re: dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:15
                      daj mu pedzel i sztalugi ,moze dzielo jakie wymaluje przy tek okazji?:)
                      • mina.mina Re: dlugo bedzieta 11.01.02, 21:20
                        i moze jeszcze zostanie nowym hitlerem, co??? wala, w kaftan i sprawa
                        zalatwiona:)))
                        • Gość: samanta Re: dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:24
                          ah,jooooo! ;)
                          • mina.mina Re: dlugo bedzieta 11.01.02, 21:28
                            fajny bylby odcinek z kaftanikiem:)))
                            • Gość: samcia Re: dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:37
                              nooo,dzieci piszczalyby z uciechy przed telewizorem!:))))))
                              • mina.mina Re: dlugo bedzieta 11.01.02, 21:40
                                to ja mam dalsze propozycje: krecik w izbie wytrzezwien, w burdelu, w mafii, w
                                komitecie wyborczym leppera, o kurde, moze by tak nowa edycje nekrecic???
                                • Gość: samanta Re: dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:55
                                  Niech bedzie KRECIK W BURDELU :
                                  Pracowity krecik ryl korytarz jak kazdego dnia. jego lapki niczym lopadki pracowicie napierdzielaly
                                  przewalajac tony ziemii. Niczym lokomotywa sunal do przodu posapujac jak parowoz. Ach,joooo!!!!!
                                  -jeknal lapiac sie za glowe. Niespodziewanie trafil na twarda powierzchnie. ujrzal jednak szczeline
                                  ,przez ktora z trudem sie przecisnal. zadxziwiony rozejrzal sie i az go zatalo .........jego okragle jak
                                  paciorki oczka spoczely na damskiej,odzianej w ponczoszke lydce.Jooooooo!!!-jeknal z zachwytem
                                  cdn.
                                  Ps.Dopisz kawalek Minusia!bedzie nowy odcinek.damy TV ,niech nakreca!:)
                                  • mina.mina Re: dlugo bedzieta 11.01.02, 22:01
                                    spojrzal w druga strone i zobaczyl to samo: damska nozke odziana w ponczoche. -
                                    ah jooooooooooo! - krzyknal rozentuzjazmowany krecik - jestem w pipe!!!!
                                    • Gość: samanta Re: dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 22:09
                                      Pomieszczenie ginelo przy mdlym oswietleniu stojacych opodal lamp.Wokol slychac bylo jakas
                                      lazawa,rzewna muzyke.Pachnialy tanie perfumy . Kobiety glosno sie smialy ,rozmawialy
                                      ......Postanowil zajrzec na pieterko ,na ktore prowadzily krete schodki.Cichutko przemknal sie miedzy
                                      nogami krecacych sie tu ludzi roznej plci .Wbiegl po schodkach i uchylil pierwsze z brzegu drzwi,a
                                      tam......Ach!joooo- zakrzyknal zaslaniajac lapkami oczy.Po chwili ciekawosc jednak zwyciezyla...
                                    • czort Re: dlugo bedzieta 11.01.02, 22:10
                                      zachwycony krecik!!!!! nie wierze, swoim oczom? ...naprawde jezdem w pipie?
                                      ach jooooo! i to w jakiej pipie!!!!!
                                      - co, kreciku serdenko? - powiedziala makowa panenka - wlascicielka tejze.
                                      - kochany moj - to miejsce zarezerwowane jest motylowi. emanule go zwa.
                                      - ach joooooooo? - westchnal rozczarowany krecik.
                                      - panenko makowa - zaczal swa przedmowe - a gdzie ten motyl jezd?
                                      cdn - kolejna ligowa.
                                      • Gość: samcia Re: dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 22:14
                                        toz w burdelu mial byc a nie w pi..:) bajki popiorkalas czorcie!:)
                                        • czort Re: dlugo bedzieta 11.01.02, 22:16
                                          toz najsampierw zaczelam pisac, a ty w miedzyczasie nadalas ciag dalszy.
                                          oki - stosujem siem do konwencji.
                                          terozki mina - potem ja.
                                          • Gość: samcia Re: dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 22:17
                                            no to czekomy na minusie:)
                                      • mina.mina Re: dlugo bedzieta 11.01.02, 22:23
                                        dobra, juz na to pieterko polazl:
                                        jego male nozdrza uderzyl odor stechlizny prwemieszany z wonia dlugo niemytego
                                        ciala i wyziewami alkoholowymi. - jooooooooooooooooooo! - jeknal zachwycony.
                                        zapach przypominal mu bowiem jego dom rodzinny i ostre balangi urzadzane przez
                                        mamusie w towarzystwie wielu coraz to nowych wujkow. najbardziej lubil nad
                                        ranem, kiedy towarzystwo zamroczone metanolem padalo nieprzytomne na ryj,
                                        myszkowac po kieszeniach wujkow i wyciagac z nich pieniadze. nie wiadomo tylko
                                        dlaczego zawsze nastepnego dnia w okolicach poludnia slychac bylo wciaz to
                                        samo zdanie, mimo ze wujkowie byli przeciez rozni: "ty kurwo, okradlas mnie!!!"
                                        Teraz wiec, w tym nieznanym a jednak bliskim miejscu, krecik poczul sie od
                                        razu pewnie i bezpiecznie.
                                        rozejrzal sie dokola. z zagrzybialych scian odchodzil tynk, okna zamiast szyb
                                        wylozone byly gazetami, po katach wisialy misterne pajeczyny. na samym srodku
                                        pomieszczenia lezal przegnily mocno materac, a na nim niezwyklej urody, na oko
                                        siedemdziesiecioletnia dama w wyplowialym gorsecie.
    • Gość: leziox Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! IP: *.die.be.prserv.net 12.01.02, 01:14
      Re: krecik zalatwia burdel
      Autor: Gość portalu: leziox
      Data: 12-01-2002 00:56 adres: *.arcor-ip.net

-------------------------------------------------------------------------------
      -
      -A co tam-westchnął krecik-wystrój może nie najbardziej wyszukany,ale w mojej
      norze to jeszcze większy burdel niż w prawdziwym burdelu.A ty co tu tak
      leżysz?-
      zapytał 70-letnią damę w gorsecie,leżacą na materacu.
      -Jak co...?Bierz mnie,jam twoja dama-odezwała się trzęsącym się ze starości
      głosem właścicielka wypłowiałego gorsecika.
      -Zaraz zaraz-powiedział krecik-tam na dole obiecywano mi
      16-letnią zdrową kretynkę,samiczkę kreta znaczy,ale nie wspominali o jakiejś
      emerytce co z domu starców uciekła,toż ja kurwa nie zboczeniec jaki!
      Dama wyraźnie się zdenerwowała:
      -Jak ci się nie podoba,kutasie,to spieprzaj z powrotem do zburdelonej nory,tu
      porządny pensjonat mamy,a nie łaźnie na Białorusi!!Zabieraj te ślepka
      zapijaczone i swoje obleśne łapki z długim manicure i żebym cie tu wiecej nie
      widziała!!
      Krecik,wkurwiony,że padł ofiarą oszustwa,westchnął wściekle:
      -Ach joj,kurwa wasza mać,ach joj!- i wyciągniętym z torby turystycznej
      przenośnym miotaczem ognia zaczął demontować burdel w zamiarze nie
      pozostawienia kamienia na kamieniu.
      Emerytka z wrzaskiem wybiegła przez emergency exit na dwór,znikając szybko w
      zaułkach dzielnicy uniwersyteckiej,a krecik,po zużyciu paliwa w miotaczu,wziął
      się za radosne turlanie odbezpieczonych granatów z pieterka w kierunku
      recepcji,co zakończyło się wspólną ucieczką osób zainteresowanych,oraz
      eksplozją granatów.
      Krecik otrzepal futerko z kurzu i zgrzytając wystającymi na brode ząbkami,aż
      zapachniało wokół starta na proszek kością,pobiegł za uciekającymi,wywalając w
      ich kierunku kilkanaście serii z Kałasznikowa,ale że nie dowidział po
      wcześniejszej konsumpcji metanolu,to trafił niechcąco zaparkowaną obok
      cysterne
      z benzyną lotniczą,której kierowca akurat przegrywał w pobliskiej spelunie
      swoja wypłate z karcianymi oszustami.Cysterna eksplodowała,zamieniając cała
      dzielnice w pogorzelisko.Sam krecik zaskoczony nieco ogromem zniszczeń
      spierdalał co siły w krótkich i krzywych nóżkach do norki,mamląc pod nosem:
      -Ach joj,ach joj,wszystko przez te kurwy,ach joj,było mi lepiej dalej być
      aktorem w filmach dla dzieci!!...

• Gość: samanta Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 01:15
        :((((((((((((((((((((((((( Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu((((((((((((((((((((((((
        • Gość: samcia Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 01:23
          Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(((((((((((((((((((( po raz drugi!Oddajcie !!!!!!!!!
        • Gość: leziox Re: Samcia buczy IP: *.arcor-ip.net 12.01.02, 01:26
          Samek a co buczy Mordka jedna,kto skrzywdzil robaczka,turkucia-podgryzka mojego?
          • Gość: samcia Re: Samcia buczy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 01:28
            czort sie zbiesil i nie skonczyl bajki.Przyszedl lezio i tak fajnie napisal.A potem..takie mendoweszki
            wpadly i uukraadlyyy ...buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:((((((((((((((((((((((((
            • Gość: czort Re: Samcia buczy IP: *.tkb.net.pl 12.01.02, 08:14
              nie zbiesil sie, nie zbiesil czort- ino portalik gazety to zrobil!!!!!
              widocznie gazeciarze doszli do wniosku, ze za dlugo u nich przesiaduje!!!!
              spojrzeli na me grafomanstwo i pedzieli - pani juz podziekujemy!
              i wlasnie z tej przyczyny - polazlam spac. wyspalam sie grzecznie i moge
              terozki ze swiatem wojowac!
              opowiadanko napiszem wam o portaliku. ale to nie tak szybko, bo za godzine
              najpozniej musze wyjsc gdzies tam. popodgladam troszki w dzien i wieczorem
              opowiadanko bydzie. oki?
              • onlyania Re: Do czorcika.... 12.01.02, 08:34
                bajka o kreciku jak zwykle ..................
                napisana przez lezia.........
                wiec slow brak...........
                • czort Re: Do czorcika.... 12.01.02, 11:46
                  anulkaonly - przeciez wiesz, ze lezio baje !!!!
                  bajarz z niego przedni jezd, to prawda!!!!! i nie da sie ukryc, ze umi to
                  robic!! a moze ty bys cos wysmarowala?
                  lekkosc w klikaniu masz - pisz, sprobuj!
    • onlyania Re: Only ma dla mezusia matki swej........... 12.01.02, 08:43
      rowniez pozdrowionka.........
      calusow bez liku, tylko niech on nie uwaza ze ojcem mym zostanie, oj tylko nie
      to, najwyzej kochankiem zostac moze, a wtedy ma wpierdziel i tak.......
      Ode mnie sie znaczy, bo Mina to swietosc i niech sie jej mezus w pas klania....
      • Gość: Dude Re: Only ma dla mezusia matki swej........... IP: *.rsk.pl 12.01.02, 10:20
        to jz jush wiem, skąd te liszaje;-)
        Pozduf drania:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka