mina.mina 11.01.02, 20:47 nie wiem co prawda dlaczego, no ale meza trza sie sluchac, to przekazuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samcia Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 20:49 daj dzobka mezusiowi i powedze ze dziekujemy za pozdrowko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! IP: *.tkb.net.pl 11.01.02, 20:51 jo tyz, ciotka, poglaszcz go po glowce ode mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! 11.01.02, 20:53 a czortowi tez buzi i zachwyca sie, ze widzisz w nim egzemplifikacje malpki tej co w rynku zyczenia przyjmuje. jakie wobec tego masz zyczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! IP: *.tkb.net.pl 11.01.02, 20:55 mam, ale czy moge? tak przy ludziach? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! 11.01.02, 20:56 wal smialo, co sie bedziesz opierdalac:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! IP: *.tkb.net.pl 11.01.02, 20:59 to chcem........................ . zrozumial? spelni? glaszcz dobrze, ciotka, glaszcz!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! 11.01.02, 21:01 no dobra, zalatwione, ale pojawil sie drobny warunek dodatkowy, zwiazany z wyborem glowki do glaskania:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort kurna - wybieraj dwie IP: *.tkb.net.pl 11.01.02, 21:05 aby mi siem tylko spelnilo!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: kurna - wybieraj dwie 11.01.02, 21:07 dobra, zaraz mu kaze fiuta wywalic, ino wroci, bo kajs polazl Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! 11.01.02, 20:51 on ci przesyla buzi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 20:58 tak sie jeszcze cmoktac? caly dzien tu wlizc nie moglam a te teraz minusiwego meza beda godzine calowaly:))))) Podsun mnie Ivana Minusia to go za uchem podrapie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: dlugo bedzieta 11.01.02, 21:00 ivan gospodary pilnuje, choc chcialam tez go wziac ze soba:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: dlugo bedzieta IP: *.tkb.net.pl 11.01.02, 21:01 samcia, ja ci chlopow nie zalujem - bier se wszyckiech jeno od ivanka wara!!!!!!!! moj ci jezd!!!!! ( poza panstwem swoim ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:03 toz nie bede chlopow za uchem smyroc! co to,piesy nie mozna juz poglaskac?Nie badz chitrus Czorcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: dlugo bedzieta IP: *.tkb.net.pl 11.01.02, 21:06 smyrac, oprocz chlopow, mozesz tylko mnie~!!!!!!!!!!!! pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:10 No kurde..pewnie!Dlatego to napisalam!:))))))))) Przyjeclo sie do konca wyprawy i bylo:smyraj ,smyraj ,nie opi...sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: dlugo bedzieta 11.01.02, 21:13 no, a mnie juz chlopa pojebalo. po flamandzku do mnie zaczal gadac. dzwonie po karetke, nie wzielam ze soba haloperydolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:15 daj mu pedzel i sztalugi ,moze dzielo jakie wymaluje przy tek okazji?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: dlugo bedzieta 11.01.02, 21:20 i moze jeszcze zostanie nowym hitlerem, co??? wala, w kaftan i sprawa zalatwiona:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:24 ah,jooooo! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: dlugo bedzieta 11.01.02, 21:28 fajny bylby odcinek z kaftanikiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:37 nooo,dzieci piszczalyby z uciechy przed telewizorem!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: dlugo bedzieta 11.01.02, 21:40 to ja mam dalsze propozycje: krecik w izbie wytrzezwien, w burdelu, w mafii, w komitecie wyborczym leppera, o kurde, moze by tak nowa edycje nekrecic??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:55 Niech bedzie KRECIK W BURDELU : Pracowity krecik ryl korytarz jak kazdego dnia. jego lapki niczym lopadki pracowicie napierdzielaly przewalajac tony ziemii. Niczym lokomotywa sunal do przodu posapujac jak parowoz. Ach,joooo!!!!! -jeknal lapiac sie za glowe. Niespodziewanie trafil na twarda powierzchnie. ujrzal jednak szczeline ,przez ktora z trudem sie przecisnal. zadxziwiony rozejrzal sie i az go zatalo .........jego okragle jak paciorki oczka spoczely na damskiej,odzianej w ponczoszke lydce.Jooooooo!!!-jeknal z zachwytem cdn. Ps.Dopisz kawalek Minusia!bedzie nowy odcinek.damy TV ,niech nakreca!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: dlugo bedzieta 11.01.02, 22:01 spojrzal w druga strone i zobaczyl to samo: damska nozke odziana w ponczoche. - ah jooooooooooo! - krzyknal rozentuzjazmowany krecik - jestem w pipe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 22:09 Pomieszczenie ginelo przy mdlym oswietleniu stojacych opodal lamp.Wokol slychac bylo jakas lazawa,rzewna muzyke.Pachnialy tanie perfumy . Kobiety glosno sie smialy ,rozmawialy ......Postanowil zajrzec na pieterko ,na ktore prowadzily krete schodki.Cichutko przemknal sie miedzy nogami krecacych sie tu ludzi roznej plci .Wbiegl po schodkach i uchylil pierwsze z brzegu drzwi,a tam......Ach!joooo- zakrzyknal zaslaniajac lapkami oczy.Po chwili ciekawosc jednak zwyciezyla... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: dlugo bedzieta 11.01.02, 22:10 zachwycony krecik!!!!! nie wierze, swoim oczom? ...naprawde jezdem w pipie? ach jooooo! i to w jakiej pipie!!!!! - co, kreciku serdenko? - powiedziala makowa panenka - wlascicielka tejze. - kochany moj - to miejsce zarezerwowane jest motylowi. emanule go zwa. - ach joooooooo? - westchnal rozczarowany krecik. - panenko makowa - zaczal swa przedmowe - a gdzie ten motyl jezd? cdn - kolejna ligowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 22:14 toz w burdelu mial byc a nie w pi..:) bajki popiorkalas czorcie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: dlugo bedzieta 11.01.02, 22:16 toz najsampierw zaczelam pisac, a ty w miedzyczasie nadalas ciag dalszy. oki - stosujem siem do konwencji. terozki mina - potem ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: dlugo bedzieta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 22:17 no to czekomy na minusie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: dlugo bedzieta 11.01.02, 22:23 dobra, juz na to pieterko polazl: jego male nozdrza uderzyl odor stechlizny prwemieszany z wonia dlugo niemytego ciala i wyziewami alkoholowymi. - jooooooooooooooooooo! - jeknal zachwycony. zapach przypominal mu bowiem jego dom rodzinny i ostre balangi urzadzane przez mamusie w towarzystwie wielu coraz to nowych wujkow. najbardziej lubil nad ranem, kiedy towarzystwo zamroczone metanolem padalo nieprzytomne na ryj, myszkowac po kieszeniach wujkow i wyciagac z nich pieniadze. nie wiadomo tylko dlaczego zawsze nastepnego dnia w okolicach poludnia slychac bylo wciaz to samo zdanie, mimo ze wujkowie byli przeciez rozni: "ty kurwo, okradlas mnie!!!" Teraz wiec, w tym nieznanym a jednak bliskim miejscu, krecik poczul sie od razu pewnie i bezpiecznie. rozejrzal sie dokola. z zagrzybialych scian odchodzil tynk, okna zamiast szyb wylozone byly gazetami, po katach wisialy misterne pajeczyny. na samym srodku pomieszczenia lezal przegnily mocno materac, a na nim niezwyklej urody, na oko siedemdziesiecioletnia dama w wyplowialym gorsecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! IP: *.die.be.prserv.net 12.01.02, 01:14 Re: krecik zalatwia burdel Autor: Gość portalu: leziox Data: 12-01-2002 00:56 adres: *.arcor-ip.net ------------------------------------------------------------------------------- - -A co tam-westchnął krecik-wystrój może nie najbardziej wyszukany,ale w mojej norze to jeszcze większy burdel niż w prawdziwym burdelu.A ty co tu tak leżysz?- zapytał 70-letnią damę w gorsecie,leżacą na materacu. -Jak co...?Bierz mnie,jam twoja dama-odezwała się trzęsącym się ze starości głosem właścicielka wypłowiałego gorsecika. -Zaraz zaraz-powiedział krecik-tam na dole obiecywano mi 16-letnią zdrową kretynkę,samiczkę kreta znaczy,ale nie wspominali o jakiejś emerytce co z domu starców uciekła,toż ja kurwa nie zboczeniec jaki! Dama wyraźnie się zdenerwowała: -Jak ci się nie podoba,kutasie,to spieprzaj z powrotem do zburdelonej nory,tu porządny pensjonat mamy,a nie łaźnie na Białorusi!!Zabieraj te ślepka zapijaczone i swoje obleśne łapki z długim manicure i żebym cie tu wiecej nie widziała!! Krecik,wkurwiony,że padł ofiarą oszustwa,westchnął wściekle: -Ach joj,kurwa wasza mać,ach joj!- i wyciągniętym z torby turystycznej przenośnym miotaczem ognia zaczął demontować burdel w zamiarze nie pozostawienia kamienia na kamieniu. Emerytka z wrzaskiem wybiegła przez emergency exit na dwór,znikając szybko w zaułkach dzielnicy uniwersyteckiej,a krecik,po zużyciu paliwa w miotaczu,wziął się za radosne turlanie odbezpieczonych granatów z pieterka w kierunku recepcji,co zakończyło się wspólną ucieczką osób zainteresowanych,oraz eksplozją granatów. Krecik otrzepal futerko z kurzu i zgrzytając wystającymi na brode ząbkami,aż zapachniało wokół starta na proszek kością,pobiegł za uciekającymi,wywalając w ich kierunku kilkanaście serii z Kałasznikowa,ale że nie dowidział po wcześniejszej konsumpcji metanolu,to trafił niechcąco zaparkowaną obok cysterne z benzyną lotniczą,której kierowca akurat przegrywał w pobliskiej spelunie swoja wypłate z karcianymi oszustami.Cysterna eksplodowała,zamieniając cała dzielnice w pogorzelisko.Sam krecik zaskoczony nieco ogromem zniszczeń spierdalał co siły w krótkich i krzywych nóżkach do norki,mamląc pod nosem: -Ach joj,ach joj,wszystko przez te kurwy,ach joj,było mi lepiej dalej być aktorem w filmach dla dzieci!!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 01:15 :((((((((((((((((((((((((( Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu(((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: moj mezus kazal mi wszystkich was pozdrowic!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 01:23 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(((((((((((((((((((( po raz drugi!Oddajcie !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Samcia buczy IP: *.arcor-ip.net 12.01.02, 01:26 Samek a co buczy Mordka jedna,kto skrzywdzil robaczka,turkucia-podgryzka mojego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: Samcia buczy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 01:28 czort sie zbiesil i nie skonczyl bajki.Przyszedl lezio i tak fajnie napisal.A potem..takie mendoweszki wpadly i uukraadlyyy ...buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Samcia buczy IP: *.tkb.net.pl 12.01.02, 08:14 nie zbiesil sie, nie zbiesil czort- ino portalik gazety to zrobil!!!!! widocznie gazeciarze doszli do wniosku, ze za dlugo u nich przesiaduje!!!! spojrzeli na me grafomanstwo i pedzieli - pani juz podziekujemy! i wlasnie z tej przyczyny - polazlam spac. wyspalam sie grzecznie i moge terozki ze swiatem wojowac! opowiadanko napiszem wam o portaliku. ale to nie tak szybko, bo za godzine najpozniej musze wyjsc gdzies tam. popodgladam troszki w dzien i wieczorem opowiadanko bydzie. oki? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Do czorcika.... 12.01.02, 08:34 bajka o kreciku jak zwykle .................. napisana przez lezia......... wiec slow brak........... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Do czorcika.... 12.01.02, 11:46 anulkaonly - przeciez wiesz, ze lezio baje !!!! bajarz z niego przedni jezd, to prawda!!!!! i nie da sie ukryc, ze umi to robic!! a moze ty bys cos wysmarowala? lekkosc w klikaniu masz - pisz, sprobuj! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Only ma dla mezusia matki swej........... 12.01.02, 08:43 rowniez pozdrowionka......... calusow bez liku, tylko niech on nie uwaza ze ojcem mym zostanie, oj tylko nie to, najwyzej kochankiem zostac moze, a wtedy ma wpierdziel i tak....... Ode mnie sie znaczy, bo Mina to swietosc i niech sie jej mezus w pas klania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: Only ma dla mezusia matki swej........... IP: *.rsk.pl 12.01.02, 10:20 to jz jush wiem, skąd te liszaje;-) Pozduf drania:)) Odpowiedz Link Zgłoś