kochanica-francuza 02.09.08, 20:26 Praca, na którą czekam od kilku miesięcy, będzie od Nowego Roku... wrrrrrr.... cholera!!!! *%#8&&&&&&@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: DUPA! 02.09.08, 20:52 Spoko, mogli powiedzieć, że nigdy.... to, że od Nowego Roku, to dobra wiadomość.... Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: DUPA! 03.09.08, 00:03 No, ale bedzie! A do tego czasu moze sie nawet, ekhm, lepsza znalezc ;-))). Odpowiedz Link Zgłoś
omat_koboska Re: DUPA! 03.09.08, 00:12 Wszystko w rękach boga. Pamiętajmy, że wszystko co się dzieje, nawet jak wydaje się nam że to nieszczęście, w końcu obróci się dla nas z korzyścią i wyjdzie nam na dobre, jeśli tylko mu zaufamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: DUPA! 03.09.08, 14:57 Lepsza się nie może, bo nie mam odpowiedniego wykształcenia. Przypomniałaś mi, żeby zadzwonić na wydział. Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: DUPA! 03.09.08, 00:27 Spokojnie. Przy ostatniej zmianie pracy termin mi się przesuwał kilka razy. Teraz też mi się przesuwa, jezeli w ogóle to nastąpi.... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: DUPA! 04.09.08, 02:57 A już myślałem, że chodzi o coś przyjemnego... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: DUPA! 04.09.08, 11:33 jurek_s napisał: > A już myślałem, że chodzi o coś przyjemnego... :)) no, uważaj... jeden taki pogłaskał i mu zadra w łapę wlazła... Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: DUPA! 04.09.08, 12:31 a000000 napisała: > no, uważaj... jeden taki pogłaskał i mu zadra w łapę wlazła... Ech, to taki jeden, co zbytnio wierzył w prawdę słowa pisanego... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza a co miałam napisać? 04.09.08, 23:32 polski okrzyk narodowy (podpowiedź: ma dwa słowa, zaczyna się na k, kończy na ć) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: a co miałam napisać? 04.09.08, 23:46 kochanica-francuza napisała: > a co miałam napisać? To mi przypomniało stary dowcip żydowski. Pewien Żyd jedzie do innego miasta w interesach. W pewnym momencie orientuje się, że jego zegarek nie działa. Człowiek interesu bez zegarka? Niemożliwość. Zaczyna więc szukać zegarmistrza. Niestety, wszyscy zagadywani przez niego przechodnie albo nie wiedzą, gdzie zakład zegarmistrzowski mógłby się znajdować, albo wręcz twierdzą, że w miasteczku w ogóle nie ma zegarmistrza. Żyd czuje narastającą desperację, gdy nagle widzi przed sobą witrynę z wielkim zegarem! Uszczęśliwiony, wpada do wnętrza, dzwonek robi: "dzyń!", za biurkiem siedzi jakiś mężczyzna. Wywiązuje się następująca rozmowa: - Panie kochany, zepsuł się mnie zegarek!!! - A co mnie to obchodzi? - Jak to - co mnie to obchodzi???!!! To tu nie jest zegarmistrz???!!! - Nie. Tu jest burdel. - Burdel???!!! To czegoś pan zegar w witrynie powiesił???!!! - A powiedz mnie pan - a co ja miał powiesić...? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm fuckenszit 05.09.08, 21:14 dupa (w znaczeniu pupa) to bardzo fajna i pozyteczna rzecz... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Poczwórna dupa! 04.09.08, 23:35 1. Na kierunku, o który mi chodzi, nie można przyspieszyć toku studiów. 2. Chciałam zwęzić spodnie. Pani poprawkowa oznajmiła, że są przetarte w miejscu intymnym i jeszcze 1-2 włożenia i będzie dziura. Dodam, że za spodnie dałam 200 zł, włożyłam je kilkanaście razy i tylko raz uprałam. Firma Aryton. 3. Drugie spodnie, zamówione prawie 2 miesiące temu, firma raczyła nareszcie przysłać. Nie są khaki ("haki", jak upierał się prowadzący firmę analfabeta), są oliwkowe. To dla mnie duża różnica. 4. Znajoma nie pojedzie ze mną do Francji! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Poczwórna dupa! 04.09.08, 23:36 > Dodam, że za spodnie dałam 200 zł Podczas przeceny. Nieprzecenione kosztowały 300. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Poczwórna dupa! 04.09.08, 23:36 > 3. Drugie spodnie, zamówione prawie 2 miesiące temu, firma raczyła nareszcie > przysłać. Nie są khaki ("haki", jak upierał się prowadzący firmę analfabeta), s > ą > oliwkowe. To dla mnie duża różnica. Firma B&B. www.bandb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: Poczwórna dupa! 04.09.08, 23:49 Kochanico, a nie mogłabyś nosić sukienek? One wszak nie przecierają się w miejscach intymnych... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Poczwórna dupa! 05.09.08, 00:14 jurek_s napisał: > Kochanico, a nie mogłabyś nosić sukienek? One wszak nie przecierają się w > miejscach intymnych... Nie, bo: 1. Nie lubię, nie znoszę i nie uważam za ubranie (mogę łaskawie zrobić wyjątek dla ceremonii ślubnej ;-) 2. Źle wyglądam, a to mianowicie przez "górę" ciała rozmiar większą od "dołu". Plus duży biust. We wszystkim, co nie jest spodniami, wyglądam jak zwaliste babsko na cienkich nóżkach. W spodniach wyglądam jak babsko nieco mniej zwaliste, a za to harmonijnie zbudowane. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: Poczwórna dupa! 05.09.08, 00:19 Kumam. Ale może to tylko kompleksy...? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Poczwórna dupa! 05.09.08, 00:27 jurek_s napisał: > Kumam. Ale może to tylko kompleksy...? Ja bym raczej rzekła, że realny ogląd. ;-) Inteligencję to Bozia dała (i podobno osobowość, cokolwiek to jest), ale z urodą to już nie przesadziła. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: Poczwórna dupa! 05.09.08, 00:35 kochanica-francuza napisała: > ale z urodą to już nie przesadziła. ;-) A może to Ty troszkę przesadzasz z realnością oglądu...? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcinlet Re: Poczwórna dupa! 05.09.08, 09:34 kochanica-francuza napisała: > Inteligencję to Bozia dała ale z urod > ą > to już nie przesadziła. ;-) Wyślij mi swoje zdjęcie. Zobaczymy co da się zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: Poczwórna dupa! 05.09.08, 12:29 marcinlet napisał: > Wyślij mi swoje zdjęcie. To ja też bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Poczwórna dupa! 05.09.08, 15:10 Zdjęcie mam w bluzie i spodniach (nie spódnicy), a poza tym spytajcie se hipera. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: Poczwórna dupa! 05.09.08, 15:25 kochanica-francuza napisała: > Zdjęcie mam w bluzie i spodniach (nie spódnicy) Może być w spodniach, nic nie szkodzi. Nawet lepiej, jak mówisz... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza E tam. Oni chcą się na mnie pogapić 05.09.08, 23:28 pod pretekstem oceny figury. ;-) Dlatego odesłałam ich do ciebie. Wcale się nie lanszę, tylko jurek spytał, czemu nie kiece. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: E tam. Oni chcą się na mnie pogapić 05.09.08, 23:28 kochanica-francuza napisała: > pod pretekstem oceny figury. ;-) > > Dlatego odesłałam ich do ciebie. > > Wcale się nie lanszę, tylko jurek spytał, czemu nie kiece. tzn. czemu nie noszę kiec. Stąd rozwój wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Kiec to chyba nikt nie lubi :) 07.09.08, 13:12 kochanica-francuza napisała: > > tzn. czemu nie noszę kiec. Stąd rozwój wątku. ale nie wierze, ze nie ma fasonu spódnicy, czy sukienki, w którym nie wyglądalabyś ok, po prostu nie lubisz takich ubrań i w porzadku, po co jednak zaraz tak sie bronic?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm szkoci lubią (patrz 5:25) 07.09.08, 13:59 pl.youtube.com/watch?v=OzgZTDdOnz8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kiec to chyba nikt nie lubi :) 07.09.08, 15:17 bo jak piszę, że nie lubię, to wszyscy mają to w dupie, a zwłaszcza chłopy jak piszę, że źle wyglądam, to się każdy od...oli Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 z całym szacunkiem Kochanico, ale co Tobie zależy 07.09.08, 15:21 na tym, zcy ktos zaakceptuje Twoja decyzję - Twoje ubranie i Twoja sprawa:) Po co sie tak tłumaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: z całym szacunkiem Kochanico, ale co Tobie za 07.09.08, 15:32 kora3 napisała: > na tym, zcy ktos zaakceptuje Twoja decyzję - Twoje ubranie i Twoja > sprawa:) > Po co sie tak tłumaczyc? BO JA TAK MAM Co drugi post piszesz Koro, że każdy jest inny i ty to szanujesz - więc właśnie masz okazję poszanować, że ja jestem taka, że ty mnie za cholerę nie rozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: z całym szacunkiem Kochanico, ale co Tobie za 07.09.08, 22:51 kochanica-francuza napisała: > kora3 napisała: > > > na tym, zcy ktos zaakceptuje Twoja decyzję - Twoje ubranie i Twoja > > sprawa:) > > Po co sie tak tłumaczyc? > > BO JA TAK MAM Rozumiem ... > > Co drugi post piszesz Koro, że każdy jest inny i ty to szanujesz - więc właśni > e > masz okazję poszanować, że ja jestem taka, że ty mnie za cholerę nie rozumiesz Rozumiem, ze tak masz, natomiast faktycznie tego, ze robiosz coś co Tobie samej bnie odpowiada - no to nie pezyznaję Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: z całym szacunkiem Kochanico, ale co Tobie za 07.09.08, 23:26 > Rozumiem, ze tak masz, natomiast faktycznie tego, ze robiosz coś co > Tobie samej bnie odpowiada - no to nie pezyznaję ale ja nie noszę kiec! Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Nie chodzi o kiecę:) 07.09.08, 23:32 tylko o to, ze się tłumaczysz pomimo, ze nie chcesz - aj tego nie rozumiem, przyznaję Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_s Re: E tam. Oni chcą się na mnie pogapić 07.09.08, 22:31 kochanica-francuza napisała: > Oni chcą się na mnie pogapić pod pretekstem oceny figury. ;-) E, tam... Zaraz - pogapić. Spojrzeć chciałem tylko na Twoją fotkę, bo zainteresowałaś mnie opisem siebie. Spodnie u kobiet zupełnie mi nie przeszkadzają. Podobnie jak sukienki i spódnice. :)) Odpowiedz Link Zgłoś