janiolek 13.01.02, 10:34 ja tam dac musze, tak czuje........... niech nam dzieciatka ratuja......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nabokov Panienka, zawsze taka chętna do dawania. 13.01.02, 10:37 W dodatku męskiej orkiestrze dętej. Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: Dupek Nabokov 13.01.02, 10:42 obrazanie mnie to jedyne co potrafisz???? moj brat mial dwie operacje na otwartym sercu, moglby miec jedna gdyby sprzet byl......... wiecej mam gadac??? Odpowiedz Link Zgłoś
nabokov Cipka Janiołek. 13.01.02, 10:44 To wyraźniej pisz co i jakiej orkiestrze dajesz, a na sentymenty mnie nie bierz. Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: Cipka Janiołek. 13.01.02, 10:48 ty sie przypierdalaj, ty sie przypierdalaj............ nie mam zamiaru na sentymenty cie brac, bo moje sentymenty sa moimi sentymentami... wot, i tyle.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: Dupek Nabokov IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 10:45 Only...nie widzisz ze to dupek? Zignoruj drania bo szkoda z nim gadac. Nawet czasu szkoda zeby mu dupe skopac. Odpowiedz Link Zgłoś
janiolek Re: Podpowiedziała stara ropucha. 13.01.02, 11:02 i dupek nabokov tak sie przejal ze musial to podkreslic w swoim wpisie...... ufff, wysilek godny podziwu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: Podpowiedziała stara ropucha. IP: *.rsk.pl 13.01.02, 12:19 Rozumiem cale to oburzenie, i słusznie,... ale z punktu widzenia postronnego obserwatora czyli mnie, perspektywa dania męskiej orkiestrze w dodatku tętej wydaje sie byc o tyle zabawna co przerazająca.Nie zmienia to faktu , iz żart był nie na miejscu. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś