Dodaj do ulubionych

Harem dla zaawansowanech technicznie

11.10.03, 18:28
rhesis angelike wskazała mi baczenie, iż bym serce Waćpanu pewnemu gołębiem w
liście tylko słać chciała, azali Waćpan ów ożywia uczucia me
niewieście...jednako wszelkie całusy na jakowe się wzgledem jegoż zdobyć
mogę, to wyłącznie te przy użyciu ustnika do reanimacji <kontakty
bezpośrednie zlicencjonowane - oczywiście licencja wydana dozgonnie na
wzajemne użytkowanie wieczyste przez Urząd ds. Analiży SWOT D-M>...mimo
wszystko preferisco modele bardziej zaawansowane technicznie niż te z epoki
kamienia łupanego <aczkolwiek niewolnictwo neandertalskie - toć dopiero musi
być rarytasik, gdyż nie ma to jak starożytne zmanierowanie>...stypa w
Panteonie Wiebicieli Włoszczyzny <patrz l'italiano> do późnech godzin nocnech
pa-weeku trwa, wstęp wolny...;)
Obserwuj wątek
    • kanuk Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 03:01
      japonskie zony to dopiero maja klasz. veramente nawierno.
      • edzioszka Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 14:16
        natomiast ich mężowie trenują się intensywnie w powrotach do chałupki ;)
        • edzioszka Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 14:25
          w ukłonach przynajmniej przećwiczeni, w ramach rekompensaty za figlarność swą,
          mają w nawyku posługiwać się tonacjami upraszająco-lizusowskiemi ;)
          • bad_man Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 16:36
            edzioszka napisała:

> w ukłonach przynajmniej przećwiczeni, w ramach rekompensaty za figlarność
            swą,
            > mają w nawyku posługiwać się tonacjami upraszająco-lizusowskiemi ;)
            >
            każdy sposób jest dobry jeśli skutek dodatni przynieść może
            szczególnie jeżeli częśtotliwość takowych występków jest jak
            replayconocny:))
            • edzioszka Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 17:07
              uwagi owe czynisz z autopsji może? ;)
              • bad_man Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 21:32
                edzioszka napisała:

> uwagi owe czynisz z autopsji może? ;)
                >
                w rzeczy samej ale te historyje już dawno za mną,przeprowadziłem dogłębną
                analizę(bilans zysków i strat)swoich występków i jednak ten wałek
                przechylił szale na niekorzyść moją a zysk żonki....koniec ja już
                melduje sie punktualnie:)
                • edzioszka Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 21:38
                  hyhy...istnieje jeszcze możliwość taka, coby się powołać na różnice czasowe ;)
                  • bad_man Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 21:45
                    różnice czasowe chcesz powołać natenczas:)
                    różnica klasowa ma większy wpływ na czyjeś zachowanie
                    • edzioszka Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 21:50
                      hyhy...faktycznie ilość klas jest łatwą w rozróżnieniu...czerwone wino
                      kieliszkuowane czy degustacja w lasku preferisci? ;)
                      • bad_man Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 21:55
                        czyli jak degustować to juz coś dobrego z klasą a nie jakiegoś tam
                        jabola w lesie na pniaku w przerwie grzybobrania:)
                        • edzioszka Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 22:01
                          aczkolwiek wyprawy do lasu i grzybobranie są wielce odprężającemi <Wirtualek
                          jest specyjalistą w tem temaciku> ;)
                          • bad_man Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 22:02
                            ekscytujące szczególnie gdy las nieznany i na dodatek dziewiczy;)
                            • edzioszka Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 22:06
                              ale to niebezpieczne - zbytnio się weń zapuszczać i to jeszczeć bez
                              przewodnika ;)
                              • bad_man Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 22:10
                                czyli nic innego nie pozostaje jak sie skumplować z wiaterkiem
                                (dobrze kojarzę)podobno on dobry traper:)..w tym miejscu go pozdrawiam
                                • edzioszka Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 22:18
                                  z pewnością, nikt z nas aż tak intensywnie nie wędruje, poza tem nawet ja nie
                                  jawię się równie ulotną co on Materią <w tem mi zaimponował niemalże>, z
                                  takowego Tworzywa wiele pięknech dzieł można k zywotowi powołać ;)

PS. ja WRC pozdrawiam nieustająco ;)
                                  • bad_man Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 22:32
                                    czyli sama finezja w tej materii,aż kapie i wciąż nowe dzieła tworzyć
                                    chętna.Ale Ty również majstersztyki tworzysz nie byle jakie;)
                                    • edzioszka Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 22:36
                                      tak? a w jaki sposób rozróżniasz oryginał od falsyfikatu, jesteś Koneserem? ;)
                                      • bad_man Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 22:42
                                        Twoje koneksje z literówkami już zdążyłem zauważyć:)są wysokiego lotu
                                        • edzioszka Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 22:59
                                          a jeśli już wyłapujesz literki: łatwiej przyszpilić takie "a" czy "e" abo
                                          nawet "c" niźli "o" <jest bardziej śliskiem> ;)
                                          • bad_man Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 23:10
                                            skoro"o" jest śliskie Okropnie jak nie powiem co;)
                                            to należy je wyciąć!! i w jego miejsce wstawić"q"
                                            bo jest bardziej haczykowate
                                            • edzioszka Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 12.10.03, 23:17
                                              tylko nie wiem jak poczynić takowe przecinki z "q" w trakcie wzywania s.o.s na
                                              ten przykładzik <echo często posługuje się "o"> ;)
                                              • bad_man Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 13.10.03, 22:08
                                                edzioszka napisała:

> tylko nie wiem jak poczynić takowe przecinki z "q" w trakcie wzywania s.o.s
                                                na
                                                > ten przykładzik <echo często posługuje się "o"> ;)
                                                >
                                                hehe..dałem sie wpuscić w manowce(żeby nie powiedzieć w kanał)z tym śliskim
                                                "o"-->wycofuję się z wycinania "o" na korzyśc haczykowatego "q"<--
                                                chociaż z technicznego punktu widzenia jest to możliwe ale mimo wszystko
                                                narusza zasady pisowni,no i co by na to prof.Miodek powiedział nie wspominając
                                                już o Mors'e chociaż "q" jest mu znane jako(kreska,kreska,kropka,kreska)
                                                ->a echo nie zawsze wraca jak bumerang
                                                • edzioszka Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 13.10.03, 22:17
                                                  nie wiem czemu, ale "q" się mi nieprzyzwoicie kojarzy...a te przecinki? szkoda
                                                  słów...;)
                                                  • bad_man Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 13.10.03, 22:28
                                                    hmm..samo"q" nic nie znaczy ale fonetycznie brzmi nieźle;)
                                                    takie dzibek do dziubka..inaczej to rzec sie wstydzę;)
                                                  • edzioszka Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 13.10.03, 22:31
                                                    jako, że i jam wstydliwa z natury, przy takowem stwierdzeniu ostańmy ;)
                                                  • bad_man Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 13.10.03, 22:37
                                                    oki..bo to już inny wątek,ale technicznie w tym dziubkowaniu podobno jestem
                                                    niezły;)
                                                  • edzioszka Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 13.10.03, 23:22
                                                    Come si vestita? Cosa hai su? - w takowe pytanka obfituje każden czacik, w
                                                    takowej jako zaistniała wremionce, a ja tylko miałam chętkę, coby pogawędzić z
                                                    humanistą, już nawet nie z takim do kwadratu, z humanozaczątkami chociaż...;)

Edi Zbulwersowana
                                                  • bad_man Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 14.10.03, 00:16
                                                    darmo szukać tutaj wytłumaczenia,pobłądziłem,zbytnio się spoufaliłem:(nadużyłem
                                                    gościnności)nie znając jak iście wytworne osobistości tutaj przychodzą.Jak już
                                                    wspomniałem wielokrotnie był to rekonesans który mnie tutaj przypadkiem
                                                    zawiódł,na te włości...ot taki zagubiony człowieczek który szuka oazy albo
                                                    miejsca gdzie może się czegoś nauczyć,podglądnąć(w dobrym tego słowa znaczeniu)
                                                    Widocznie żartobliwość moja dla osób które nie znają mojego lica,poczucia
                                                    humoru,gestów które przy takowych wypowiedziach towarzyszą stała się nie na
                                                    miejscu.To tylko literki ..czarne na białym tle,może i czarne w zamyśle albo
                                                    tylko czarne żeby być widoczne wśród bieli która sie wokół rozpościera.
                                                    Nawet uśmiech w formie symbolu dodany,nic nie znaczy dla tych którzy mnie nie
                                                    znają.Pozostało mi już tylko z ulicy przez szybkę na zabawy słowne Wasze
                                                    popatrzeć.
                                                    Pozdrawiam!!!
                                                  • edzioszka Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 14.10.03, 00:26
                                                    cóż Ty takiego wypisujesz znowa? przecie gierki słowne spod klawisza Twego są
                                                    wielce kunsztowanemi, nie zanadto się boczysz aby? się mi przesympatycznie z
                                                    Tobą postuje, przyznam szczyro i pozdrawianki ślę w załączniku ;)
                                                  • edzioszka Re: Harem dla zaawansowanech technicznie 14.10.03, 00:44
                                                    a co do spoufaleń, człek się wyrabia i poznawszy ciut bliżej daną osóbkę,
                                                    wyczuwa granicę, której przekraczać nie przystoi ;)

PS. bulwersacja powodowana była wspomnieniami, kiedyż to zdarzało się mi
                                                    czatować, nie Twymi wypowiedziami - jeśli w sposób takowy to wyrozumiałeś ;)
    • edzioszka Waszmość pod tymż balkonem 05.03.04, 19:16
      zamarłeś jako słup soli, wprost z Wieliczki sprowadzony? serenad nie piejesz,
      gestów żadnech nie czynisz ku zachęcie - a ja gore! ;)
      • miltonia Re: Waszmość pod tymż balkonem 05.03.04, 19:54
        A wlasnie, gdzie sie Bad podzial?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka