Dodaj do ulubionych

Szukam przyjaciela

14.01.02, 10:40
Szukam przyjaciela, partnera, kochanka w jednej osobie...
z Warszawy, wiek ok.30
Obserwuj wątek
    • yess Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 10:47
      tak tak. taki przyjaciel to wazna istota w zyciu :)
      pozdr
      • motor Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 10:49
        Z pewnością spełniam wszystkie warunki, a może nawet więcej - pozdrawiam
        • luciella Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 10:52
          a czego więcej można po Tobie oczekiwać, ponad ww kryteria?

• yess Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 10:54
            motor jest bardzi milym i inteligetnym chlopcem napewno nie bedziesz sie z nim nudzic !!!!!!!
            • luciella Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 10:54
              znasz go?

• yess Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 10:58
                motor czy ja cie znam????????????????
              • motor Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 10:59
                Ładnie to tak opowiadać za plecami?
                Yess jest uroczą dziewczynką i jeśli nie chodzi o seks, też możesz z Nią
                spędzic niezapomniane chwile
                • luciella Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:02
                  wybacz, szukam mężczyzny, co napisałam na wstępie
                  • motor Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:04
                    No to co do tego nie ma wątpliwości, że jestem od Yess lepszą sztuką!
                    czego oczekujesz?
                    • luciella Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:06
                      chyba jasno napisałam w pierwszym poście, a co jesteś w stanie ofiarować?
                      • motor Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:18
                        Przyjaciel - to może znaczyć bardzo wiele, czy chcesz się wypłakać komuś w
                        rękaw po stracie po ostatnim facecie, czy po trzebujesz kogoś z kim wybrała byś
                        się do kina, czy potańczyć, czy też masz dość samotności i chcesz kogoś do
                        wszystkiego?
                        • luciella Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:25
                          Mam dośc samotności trwającej już .... jakis czas, lecz nie jest to samotność z
                          wyboru, niestety tak potoczyły się moje losy, zatem, jak napisałeś, do
                          wszystkiego.

motor napisał(a):

> Przyjaciel - to może znaczyć bardzo wiele, czy chcesz się wypłakać komuś w
                          > rękaw po stracie po ostatnim facecie, czy po trzebujesz kogoś z kim wybrała byś
                          >
                          > się do kina, czy potańczyć, czy też masz dość samotności i chcesz kogoś do
                          > wszystkiego?

• yess Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:18
                      ale motor jest prawdzimy mezczyzna !!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • motor Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:27
                        No to trafiłaś wspaniale - taki właśnie jestem - a Ty ???
                        • yess Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:30
                          tak tak. motor wlasnie taki jest i do tanca i do rozanca !!!
                          cholera chyba robie sie zazdrosna ??????
                          • chudyy Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:36
                            yess napisał(a):
                            > tak tak. motor wlasnie taki jest i do tanca i do rozanca !!!
                            > cholera chyba robie sie zazdrosna ??????

Yessko,
                            masz wybór, możesz jeszcze mieć mój kapuśniak:)))
                            • kropka! Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:43
                              cześc chudyy!!!
                              a ja się załapię na Twój specyjał?
                            • yess Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:43
                              tak stanowczo wole kapusniak.motor nie posiada tej tajemnej wiedzy :)))))
                              • chudyy Yessko i Kropko! 14.01.02, 11:46
                                Naturalnie obie Panie jesteście godne mojego kapuśniaku :)))

tylko oczu sobie nie będziecie wydrapywać?
                                a jeśli już to nie w mojej obecności?
                                • yess Re: Yessko i Kropko! 14.01.02, 11:47
                                  kropka idziem sie nazrec :))))))
                                  • kropka! Re: Yessko i Kropko! 14.01.02, 11:50
                                    idziem, idziem, bom głodna jak WILK!!!

• chudyy no to zapraszam 14.01.02, 11:52
                                      kropka! napisał(a):
                                      > idziem, idziem, bom głodna jak WILK!!!
                                      >

kapuśniak jest na wędzonce, mocno kwaśny, piękne ziemniaki i duże kawałki mięsa,
                                      ja akurat wszystkie zupy (prócz mlecznej) gotuję na kurczakach :)))
                                      • kropka! Re: no to zapraszam 14.01.02, 11:58
                                        o rany, kurcze mój żołądek włączył taaaakie niesamowite ssanie !!! cholera!!!
                                        gdzie masz to żarło ?!

chudyy napisał(a):

> kropka! napisał(a):
                                        > > idziem, idziem, bom głodna jak WILK!!!
                                        > >
                                        >
                                        > kapuśniak jest na wędzonce, mocno kwaśny, piękne ziemniaki i duże kawałki mięsa
                                        > ,
                                        > ja akurat wszystkie zupy (prócz mlecznej) gotuję na kurczakach :)))

• chudyy Re: no to zapraszam 14.01.02, 11:59
                                          kropka! napisał(a):
                                          > gdzie masz to żarło ?!

w lodówce ;)))
                                          • kropka! Re: no to zapraszam 14.01.02, 12:01
                                            odgrzewaj, ino szybko!!! i przywoź do mnie !!!

chudyy napisał(a):

> kropka! napisał(a):
                                            > > gdzie masz to żarło ?!
                                            >
                                            > w lodówce ;)))

• motor Re: no to zapraszam 14.01.02, 11:58
                                        Teraz to mi Chudyy niezłą popelinę odstawiłeś - miałem jakieś mętne szanse, a
                                        tu przez tą Twoją rozgotowaną kapuchę czar pryska - chyba się wychuśtam
                                        • chudyy cóż stary konkurencja, trza walczyć o dobre 14.01.02, 12:01
                                          motor napisał(a):
                                          > Teraz to mi Chudyy niezłą popelinę odstawiłeś - miałem jakieś mętne szanse, a
                                          > tu przez tą Twoją rozgotowaną kapuchę czar pryska - chyba się wychuśtam

lepiej idź i ucz się gotować :)))
                                          • kropka! Re: cóż stary konkurencja, trza walczyć o dobre 14.01.02, 12:02
                                            tak motor, tak, posłuchaj starszych...
                                            • yess Re: cóż stary konkurencja, trza walczyć o dobre 14.01.02, 12:04
                                              i bedziesz lapc laski tak jak chudy na kapusniakkkkkkkkkkk
                                              • chudyy sprostowanie 14.01.02, 12:06
                                                yess napisał(a):
                                                > i bedziesz lapc laski tak jak chudy na kapusniakkkkkkkkkkk

nie, super fajne dziewczyny, inteligentne, bystre, uśmiechnięte, miłe, no de best
                                                of de best, takie jak Yesska i Kropka!
                                                • yess Re: sprostowanie 14.01.02, 12:08
                                                  chudy jestes podejrzanie mily :)) czy aby czegos od nas nie chcesz hę ?
                                                  • chudyy Re: sprostowanie 14.01.02, 12:13
                                                    yess napisał(a):
                                                    > chudy jestes podejrzanie mily :)) czy aby czegos od nas nie chcesz hę ?

ja?, podstępy jakieś? to niepodobne do mojego czystego serca i jakże bym mógł
                                                    mieć jakieś niecne to czy tamto do tak fajnych dziewczyn jak wy :)))
                                                  • yess Re: sprostowanie 14.01.02, 12:18
                                                    dobra wierze ci chudy !!!!!!!!!!!
                                                    ale jak oszukujesz to utopie cie w tym kapusniaku !!!!!!!
                                                  • chudyy uzupełnienie 14.01.02, 12:23
                                                    yess napisał(a):
                                                    > dobra wierze ci chudy !!!!!!!!!!!
                                                    > ale jak oszukujesz to utopie cie w tym kapusniaku !!!!!!!

no co ty muślisz, że ja tylko kapuśniak umiem,
                                                    w przyszły weekend robię ruskie pierogi,
                                                    robię pyszne rolady, znakomity bigos,
                                                    b. smaczne risotto, wspaniałe ogórkową i pomidorową
                                                    gulasz mniam, mniam, pachnącego najpiękniej na świecie kurczaka pieczonego,
                                                    no jak ja lubię dobre rzeczy jeść
                                                  • motor Re: uzupełnienie 14.01.02, 12:27
                                                    Jeśli mnie nie chcecie to ja spadam - a Wy opychajcie się - i grzmijcie po
                                                    kapuście aż miło
                                                  • chudyy no co Ty Motor 14.01.02, 12:29
                                                    motor napisał(a):
                                                    > Jeśli mnie nie chcecie to ja spadam - a Wy opychajcie się - i grzmijcie po
                                                    > kapuście aż miło

ja o Tobie dobrze piszę i życzę jak najlepiej mogąc konkurować z kimś sensownym,
                                                    konkurencja z nikim nie daje radości ze zwycięstwo, chłopie do galopu ...
                                                  • kropka! Re: motor!!! 14.01.02, 12:31
                                                    wracaj, gdzie leziesz???
                                                  • kropka! Re: chudyy, a nie widac po Tobie;)) 14.01.02, 12:30
                                                  • chudyy czego po mnie nie widać 14.01.02, 12:32
                                                    przecie wszystkie żądze mam wypisane na czole i ślina mi cieknie i cieknie
                                                  • kropka! Re: czego po mnie nie widać 14.01.02, 12:33
                                                    masz ode mnie wiaderko w prezencie, co byś się nie zaślinił...;))
                                                  • chudyy ale czego nie widać? 14.01.02, 12:35
                                                    a za wiaderko dziękuję, dam dziecku do piaskownicy, tylko kolorowe poproszę ;)))
                                                    no i te grabki, foremki też mogą być
                                                  • kropka! Re: prezent 14.01.02, 12:37
                                                    mam na zbyciu czerwone, grabki zielone, może być?

• chudyy Re: prezent 14.01.02, 12:44
                                                    kropka! napisał(a):
                                                    > mam na zbyciu czerwone, grabki zielone, może być?
                                                    >

jasne, tylko o żywe kolory poproszę, takie się mojej małej najbardziej podobają ;)
                                                  • kropka! Re: prezent 14.01.02, 12:46
                                                    bardzo proszę.

chudyy napisał(a):

> kropka! napisał(a):
                                                    > > mam na zbyciu czerwone, grabki zielone, może być?
                                                    > >
                                                    >
                                                    > jasne, tylko o żywe kolory poproszę, takie się mojej małej najbardziej podobają
                                                    > ;)

• kropka! Re: sprostowanie 14.01.02, 12:24
                                                    yesska, szkoda jedzenia, dobrze mu z oczu patrzy, ja tam mu wierzę!!!

yess napisał(a):

> dobra wierze ci chudy !!!!!!!!!!!
                                                    > ale jak oszukujesz to utopie cie w tym kapusniaku !!!!!!!

• motor A Łania co to szczęścia szukała - została wypłoszo 14.01.02, 12:43
                                                    Zachowujecie się Kochani karygodnie - Pani juz prawie była skłonna mi wyznać
                                                    czego oczekuje, a Wy tu o kapuśniaku i innych pierdołach i poszła sobie gdzieś?
                                                  • chudyy to wal do niej na priva 14.01.02, 12:45
                                                    Motorku,
                                                    w końcu adres zostawiła,
                                                    nie ona pierwsza i ostatnia załamkę zalicza
                                                  • yess idziemy stad bo motor sie nam zaplacze 14.01.02, 12:46
                                                    wracajmy na kapusniak
                                                  • motor Re: idziemy stad bo motor sie nam zaplacze 14.01.02, 12:49
                                                    Beznadziejna sytuacja - chyba też się dosiądę do tej kapuchy - w końcu jest nas
                                                    czworo - może być śmiesznie
                                                  • kropka! Re: idziemy stad bo motor sie nam zaplacze 14.01.02, 12:51
                                                    i słuszna decyzja kochanie.;))

motor napisał(a):

> Beznadziejna sytuacja - chyba też się dosiądę do tej kapuchy - w końcu jest nas
                                                    >
                                                    > czworo - może być śmiesznie

• chudyy Re: idziemy stad bo motor sie nam zaplacze 14.01.02, 12:53
                                                    yess napisał(a):
                                                    > wracajmy na kapusniak

no fakt, byłbym zapomniał, że priorytety,
                                                    do stołu Drogie Panie
                                                  • kropka! Re: idziemy stad bo motor sie nam zaplacze 14.01.02, 12:56
                                                    ja poproszę miejsce koło kucharza!!!

• chudyy kucharz podaje do stołu Yessko 14.01.02, 13:00
                                                    kropka! napisał(a):
                                                    > ja poproszę miejsce koło kucharza!!!
                                                    >

znakomicie:)))
                                                    , a z drugiej strony Yesska
                                                  • yess Re: kucharz podaje do stołu Yessko 14.01.02, 13:02
                                                    no to lej ten kapusniak:) zaraz zobaczymy cos wart !
                                                  • chudyy Re: kucharz podaje do stołu Yessko 14.01.02, 13:08
                                                    yess napisał(a):
                                                    > no to lej ten kapusniak:) zaraz zobaczymy cos wart !

wart jestem więcej niż kapuśniak, to moje opakowanie :)
                                                  • kropka! Re: kucharz podaje do stołu Yessko 14.01.02, 13:02
                                                    a na przeciwko mnie motorek;))
                                                  • yess Re: kucharz podaje do stołu Yessko 14.01.02, 13:10
                                                    tylko uwazaj na motora. ze zlosci moze pluc kapusta zesmy mu panne wystraszyli
                                                  • chudyy Re: kucharz podaje do stołu Yessko 14.01.02, 13:12
                                                    yess napisał(a):
                                                    > tylko uwazaj na motora. ze zlosci moze pluc kapusta zesmy mu panne wystraszyli

no nie, chłopak honorowy jest, na takiego wygląda, będzie miał okazję do nauki,
                                                    czeladnikiem zostanie mistrza Chudego :)))
                                                  • yess Re: kucharz podaje do stołu Yessko 14.01.02, 13:16
                                                    bedzie ziemniaki obierac?
                                                  • chudyy Re: kucharz podaje do stołu Yessko 14.01.02, 15:20
                                                    yess napisał(a):

> bedzie ziemniaki obierac?

i wiele innych fajnych czynności kuchennych się nauczy, i tańczyć w rytm
                                                    wspaniałej muzyki przy gotowaniu, biodra mu się wyrobią
    • luciella Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 13:09
      Tak mili Państwo, widzę, że tworzycie jedna wielką klikę, która nie dopuszcza
      nikogo obcego z zewnątrz do siebie.
      Zatem przykro mi niezmiernie.
      Żegnam ozięble.
      • chudyy Luciello wóc 14.01.02, 13:11
        luciella napisał(a):
        > Tak mili Państwo, widzę, że tworzycie jedna wielką klikę, która nie dopuszcza
        > nikogo obcego z zewnątrz do siebie.
        > Zatem przykro mi niezmiernie.
        > Żegnam ozięble.

no i znowu problem jak z Dagny1, u nas znajdziesz Pani najlepsze warunki do
        poznania fajnych ludzi, jam tylko skromy dodatek
        • motor Re: Luciello wróc 14.01.02, 13:20
          A jeszcze przez kilka sekund pojawił się cień szansy - prysła jak bańka
          • kropka! Re: Luciello wróc 14.01.02, 13:21
            motorku, nie przejmuj się;)) tego kwiatu pół światu
            jak kocha to wróci.
            • yess nie matrw sie motor 14.01.02, 13:24
              znajdziemy ci inna :))
            • motor Re: Luciello wróc 14.01.02, 13:24
              TY mnie Kwiatuszku zostawiłaś dla Chudego - ta Pani bo się z Wami koleguję, ba
              nie mam zamiaru tego zmieniać - o ja nieszczęśliwy złom
              • chudyy Re: Luciello wróc 14.01.02, 15:21
                motor napisał(a):
                > TY mnie Kwiatuszku zostawiłaś dla Chudego - ta Pani bo się z Wami koleguję, ba
                > nie mam zamiaru tego zmieniać - o ja nieszczęśliwy złom

No kolego, wymówiłeś to Chudego jakbyś sądził, żem nie dość wart ;-), a jam
                przedni gatunek ... megalomana
                • kropka! Re: Luciello wróc 14.01.02, 15:24
                  Panowie, tylko sie nie pobijcie!!
                  • chudyy Re: Luciello wróc 14.01.02, 15:26
                    kropka! napisał(a):
                    > Panowie, tylko sie nie pobijcie!!

o kobiety warto się bić !!!
                    • yess Re: Luciello wróc 14.01.02, 15:27
                      do krwi ostatniej ?
                    • kropka! Re: Luciello wróc 14.01.02, 15:29
                      może ktoś o mnie powalczy..???;0)
                      • yess Re: Luciello wróc 14.01.02, 15:29
                        no chudy sie zglosil :) szykuj kropka bandaze
                        • kropka! Re: Luciello wróc 14.01.02, 15:31
                          przecież sam ze soba walczyć nie będzie
                          • yess Re: Luciello wróc 14.01.02, 15:32
                            no to motora poprosimy. co ty na to?
                            • kropka! Re: Luciello wróc 14.01.02, 15:33
                              dobra
                          • chudyy walczę o was 14.01.02, 15:33
                            kropka! napisał(a):
                            > przecież sam ze soba walczyć nie będzie

a jak na filmach piękna kobieta opatruje walecznego męża to i może ja takiego
                            zaszczytu dostąpię
                            • kropka! Re: walczę o was 14.01.02, 15:34
                              może...to sie zobaczy w trakcie walki...co Ty na to?

• Gość: samcia Ajajaj!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 15:38
                                No to teraz ino poczekajta jak Wam wrew pi...nagane za zepsucie watku!:)))))Cholerne zakaly forumowe:))))))))
                                • yess Re: Ajajaj!!!!!!! 14.01.02, 15:39
                                  jakie psucie ????? przeciez tu caly czas o milosc chodzi :)))
                                  • Gość: samcia Re: Ajajaj!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 15:42
                                    Zaraz sie zleca sepy gerus,lileczka,wrew, mackie-zombie ....cha!Chociaz raz ja nie oberwe:))))))))))
                                    • chudyy tak właśnie 14.01.02, 15:58
                                      Gość portalu: samcia napisał(a):
                                      > Zaraz sie zleca sepy gerus,lileczka,wrew, mackie-zombie ....cha!Chociaz raz ja
                                      > nie oberwe:))))))))))

A co, przynajmniej wreszcie jakieś rany do opatrzenia przez piękne panie, odniosę
    • Gość: & Re: Szukam przyjaciela IP: 9.67.96.* 16.01.02, 07:53
      :-))
      • luciella Re: Szukam przyjaciela 16.01.02, 09:15
        co to za świr?

Gość portalu: & napisał(a):

> :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka