luciella 14.01.02, 10:40 Szukam przyjaciela, partnera, kochanka w jednej osobie... z Warszawy, wiek ok.30 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yess Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 10:47 tak tak. taki przyjaciel to wazna istota w zyciu :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 10:49 Z pewnością spełniam wszystkie warunki, a może nawet więcej - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 10:52 a czego więcej można po Tobie oczekiwać, ponad ww kryteria? Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 10:54 motor jest bardzi milym i inteligetnym chlopcem napewno nie bedziesz sie z nim nudzic !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 10:58 motor czy ja cie znam???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 10:59 Ładnie to tak opowiadać za plecami? Yess jest uroczą dziewczynką i jeśli nie chodzi o seks, też możesz z Nią spędzic niezapomniane chwile Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:02 wybacz, szukam mężczyzny, co napisałam na wstępie Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:04 No to co do tego nie ma wątpliwości, że jestem od Yess lepszą sztuką! czego oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:06 chyba jasno napisałam w pierwszym poście, a co jesteś w stanie ofiarować? Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:18 Przyjaciel - to może znaczyć bardzo wiele, czy chcesz się wypłakać komuś w rękaw po stracie po ostatnim facecie, czy po trzebujesz kogoś z kim wybrała byś się do kina, czy potańczyć, czy też masz dość samotności i chcesz kogoś do wszystkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:25 Mam dośc samotności trwającej już .... jakis czas, lecz nie jest to samotność z wyboru, niestety tak potoczyły się moje losy, zatem, jak napisałeś, do wszystkiego. motor napisał(a): > Przyjaciel - to może znaczyć bardzo wiele, czy chcesz się wypłakać komuś w > rękaw po stracie po ostatnim facecie, czy po trzebujesz kogoś z kim wybrała byś > > się do kina, czy potańczyć, czy też masz dość samotności i chcesz kogoś do > wszystkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:18 ale motor jest prawdzimy mezczyzna !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:27 No to trafiłaś wspaniale - taki właśnie jestem - a Ty ??? Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:30 tak tak. motor wlasnie taki jest i do tanca i do rozanca !!! cholera chyba robie sie zazdrosna ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:36 yess napisał(a): > tak tak. motor wlasnie taki jest i do tanca i do rozanca !!! > cholera chyba robie sie zazdrosna ?????? Yessko, masz wybór, możesz jeszcze mieć mój kapuśniak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:43 cześc chudyy!!! a ja się załapię na Twój specyjał? Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 11:43 tak stanowczo wole kapusniak.motor nie posiada tej tajemnej wiedzy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Yessko i Kropko! 14.01.02, 11:46 Naturalnie obie Panie jesteście godne mojego kapuśniaku :))) tylko oczu sobie nie będziecie wydrapywać? a jeśli już to nie w mojej obecności? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Yessko i Kropko! 14.01.02, 11:50 idziem, idziem, bom głodna jak WILK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy no to zapraszam 14.01.02, 11:52 kropka! napisał(a): > idziem, idziem, bom głodna jak WILK!!! > kapuśniak jest na wędzonce, mocno kwaśny, piękne ziemniaki i duże kawałki mięsa, ja akurat wszystkie zupy (prócz mlecznej) gotuję na kurczakach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: no to zapraszam 14.01.02, 11:58 o rany, kurcze mój żołądek włączył taaaakie niesamowite ssanie !!! cholera!!! gdzie masz to żarło ?! chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > idziem, idziem, bom głodna jak WILK!!! > > > > kapuśniak jest na wędzonce, mocno kwaśny, piękne ziemniaki i duże kawałki mięsa > , > ja akurat wszystkie zupy (prócz mlecznej) gotuję na kurczakach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: no to zapraszam 14.01.02, 11:59 kropka! napisał(a): > gdzie masz to żarło ?! w lodówce ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: no to zapraszam 14.01.02, 12:01 odgrzewaj, ino szybko!!! i przywoź do mnie !!! chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > gdzie masz to żarło ?! > > w lodówce ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: no to zapraszam 14.01.02, 11:58 Teraz to mi Chudyy niezłą popelinę odstawiłeś - miałem jakieś mętne szanse, a tu przez tą Twoją rozgotowaną kapuchę czar pryska - chyba się wychuśtam Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy cóż stary konkurencja, trza walczyć o dobre 14.01.02, 12:01 motor napisał(a): > Teraz to mi Chudyy niezłą popelinę odstawiłeś - miałem jakieś mętne szanse, a > tu przez tą Twoją rozgotowaną kapuchę czar pryska - chyba się wychuśtam lepiej idź i ucz się gotować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: cóż stary konkurencja, trza walczyć o dobre 14.01.02, 12:02 tak motor, tak, posłuchaj starszych... Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: cóż stary konkurencja, trza walczyć o dobre 14.01.02, 12:04 i bedziesz lapc laski tak jak chudy na kapusniakkkkkkkkkkk Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy sprostowanie 14.01.02, 12:06 yess napisał(a): > i bedziesz lapc laski tak jak chudy na kapusniakkkkkkkkkkk nie, super fajne dziewczyny, inteligentne, bystre, uśmiechnięte, miłe, no de best of de best, takie jak Yesska i Kropka! Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: sprostowanie 14.01.02, 12:08 chudy jestes podejrzanie mily :)) czy aby czegos od nas nie chcesz hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: sprostowanie 14.01.02, 12:13 yess napisał(a): > chudy jestes podejrzanie mily :)) czy aby czegos od nas nie chcesz hę ? ja?, podstępy jakieś? to niepodobne do mojego czystego serca i jakże bym mógł mieć jakieś niecne to czy tamto do tak fajnych dziewczyn jak wy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: sprostowanie 14.01.02, 12:18 dobra wierze ci chudy !!!!!!!!!!! ale jak oszukujesz to utopie cie w tym kapusniaku !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy uzupełnienie 14.01.02, 12:23 yess napisał(a): > dobra wierze ci chudy !!!!!!!!!!! > ale jak oszukujesz to utopie cie w tym kapusniaku !!!!!!! no co ty muślisz, że ja tylko kapuśniak umiem, w przyszły weekend robię ruskie pierogi, robię pyszne rolady, znakomity bigos, b. smaczne risotto, wspaniałe ogórkową i pomidorową gulasz mniam, mniam, pachnącego najpiękniej na świecie kurczaka pieczonego, no jak ja lubię dobre rzeczy jeść Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: uzupełnienie 14.01.02, 12:27 Jeśli mnie nie chcecie to ja spadam - a Wy opychajcie się - i grzmijcie po kapuście aż miło Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy no co Ty Motor 14.01.02, 12:29 motor napisał(a): > Jeśli mnie nie chcecie to ja spadam - a Wy opychajcie się - i grzmijcie po > kapuście aż miło ja o Tobie dobrze piszę i życzę jak najlepiej mogąc konkurować z kimś sensownym, konkurencja z nikim nie daje radości ze zwycięstwo, chłopie do galopu ... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy czego po mnie nie widać 14.01.02, 12:32 przecie wszystkie żądze mam wypisane na czole i ślina mi cieknie i cieknie Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: czego po mnie nie widać 14.01.02, 12:33 masz ode mnie wiaderko w prezencie, co byś się nie zaślinił...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy ale czego nie widać? 14.01.02, 12:35 a za wiaderko dziękuję, dam dziecku do piaskownicy, tylko kolorowe poproszę ;))) no i te grabki, foremki też mogą być Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: prezent 14.01.02, 12:37 mam na zbyciu czerwone, grabki zielone, może być? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: prezent 14.01.02, 12:44 kropka! napisał(a): > mam na zbyciu czerwone, grabki zielone, może być? > jasne, tylko o żywe kolory poproszę, takie się mojej małej najbardziej podobają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: prezent 14.01.02, 12:46 bardzo proszę. chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > mam na zbyciu czerwone, grabki zielone, może być? > > > > jasne, tylko o żywe kolory poproszę, takie się mojej małej najbardziej podobają > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: sprostowanie 14.01.02, 12:24 yesska, szkoda jedzenia, dobrze mu z oczu patrzy, ja tam mu wierzę!!! yess napisał(a): > dobra wierze ci chudy !!!!!!!!!!! > ale jak oszukujesz to utopie cie w tym kapusniaku !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
motor A Łania co to szczęścia szukała - została wypłoszo 14.01.02, 12:43 Zachowujecie się Kochani karygodnie - Pani juz prawie była skłonna mi wyznać czego oczekuje, a Wy tu o kapuśniaku i innych pierdołach i poszła sobie gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy to wal do niej na priva 14.01.02, 12:45 Motorku, w końcu adres zostawiła, nie ona pierwsza i ostatnia załamkę zalicza Odpowiedz Link Zgłoś
yess idziemy stad bo motor sie nam zaplacze 14.01.02, 12:46 wracajmy na kapusniak Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: idziemy stad bo motor sie nam zaplacze 14.01.02, 12:49 Beznadziejna sytuacja - chyba też się dosiądę do tej kapuchy - w końcu jest nas czworo - może być śmiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: idziemy stad bo motor sie nam zaplacze 14.01.02, 12:51 i słuszna decyzja kochanie.;)) motor napisał(a): > Beznadziejna sytuacja - chyba też się dosiądę do tej kapuchy - w końcu jest nas > > czworo - może być śmiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: idziemy stad bo motor sie nam zaplacze 14.01.02, 12:53 yess napisał(a): > wracajmy na kapusniak no fakt, byłbym zapomniał, że priorytety, do stołu Drogie Panie Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: idziemy stad bo motor sie nam zaplacze 14.01.02, 12:56 ja poproszę miejsce koło kucharza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy kucharz podaje do stołu Yessko 14.01.02, 13:00 kropka! napisał(a): > ja poproszę miejsce koło kucharza!!! > znakomicie:))) , a z drugiej strony Yesska Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: kucharz podaje do stołu Yessko 14.01.02, 13:02 no to lej ten kapusniak:) zaraz zobaczymy cos wart ! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: kucharz podaje do stołu Yessko 14.01.02, 13:08 yess napisał(a): > no to lej ten kapusniak:) zaraz zobaczymy cos wart ! wart jestem więcej niż kapuśniak, to moje opakowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: kucharz podaje do stołu Yessko 14.01.02, 13:02 a na przeciwko mnie motorek;)) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: kucharz podaje do stołu Yessko 14.01.02, 13:10 tylko uwazaj na motora. ze zlosci moze pluc kapusta zesmy mu panne wystraszyli Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: kucharz podaje do stołu Yessko 14.01.02, 13:12 yess napisał(a): > tylko uwazaj na motora. ze zlosci moze pluc kapusta zesmy mu panne wystraszyli no nie, chłopak honorowy jest, na takiego wygląda, będzie miał okazję do nauki, czeladnikiem zostanie mistrza Chudego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: kucharz podaje do stołu Yessko 14.01.02, 13:16 bedzie ziemniaki obierac? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: kucharz podaje do stołu Yessko 14.01.02, 15:20 yess napisał(a): > bedzie ziemniaki obierac? i wiele innych fajnych czynności kuchennych się nauczy, i tańczyć w rytm wspaniałej muzyki przy gotowaniu, biodra mu się wyrobią Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: Szukam przyjaciela 14.01.02, 13:09 Tak mili Państwo, widzę, że tworzycie jedna wielką klikę, która nie dopuszcza nikogo obcego z zewnątrz do siebie. Zatem przykro mi niezmiernie. Żegnam ozięble. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Luciello wóc 14.01.02, 13:11 luciella napisał(a): > Tak mili Państwo, widzę, że tworzycie jedna wielką klikę, która nie dopuszcza > nikogo obcego z zewnątrz do siebie. > Zatem przykro mi niezmiernie. > Żegnam ozięble. no i znowu problem jak z Dagny1, u nas znajdziesz Pani najlepsze warunki do poznania fajnych ludzi, jam tylko skromy dodatek Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Luciello wróc 14.01.02, 13:20 A jeszcze przez kilka sekund pojawił się cień szansy - prysła jak bańka Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Luciello wróc 14.01.02, 13:21 motorku, nie przejmuj się;)) tego kwiatu pół światu jak kocha to wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Luciello wróc 14.01.02, 13:24 TY mnie Kwiatuszku zostawiłaś dla Chudego - ta Pani bo się z Wami koleguję, ba nie mam zamiaru tego zmieniać - o ja nieszczęśliwy złom Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Luciello wróc 14.01.02, 15:21 motor napisał(a): > TY mnie Kwiatuszku zostawiłaś dla Chudego - ta Pani bo się z Wami koleguję, ba > nie mam zamiaru tego zmieniać - o ja nieszczęśliwy złom No kolego, wymówiłeś to Chudego jakbyś sądził, żem nie dość wart ;-), a jam przedni gatunek ... megalomana Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Luciello wróc 14.01.02, 15:26 kropka! napisał(a): > Panowie, tylko sie nie pobijcie!! o kobiety warto się bić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Luciello wróc 14.01.02, 15:29 no chudy sie zglosil :) szykuj kropka bandaze Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Luciello wróc 14.01.02, 15:31 przecież sam ze soba walczyć nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy walczę o was 14.01.02, 15:33 kropka! napisał(a): > przecież sam ze soba walczyć nie będzie a jak na filmach piękna kobieta opatruje walecznego męża to i może ja takiego zaszczytu dostąpię Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: walczę o was 14.01.02, 15:34 może...to sie zobaczy w trakcie walki...co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Ajajaj!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 15:38 No to teraz ino poczekajta jak Wam wrew pi...nagane za zepsucie watku!:)))))Cholerne zakaly forumowe:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Ajajaj!!!!!!! 14.01.02, 15:39 jakie psucie ????? przeciez tu caly czas o milosc chodzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: Ajajaj!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 15:42 Zaraz sie zleca sepy gerus,lileczka,wrew, mackie-zombie ....cha!Chociaz raz ja nie oberwe:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy tak właśnie 14.01.02, 15:58 Gość portalu: samcia napisał(a): > Zaraz sie zleca sepy gerus,lileczka,wrew, mackie-zombie ....cha!Chociaz raz ja > nie oberwe:)))))))))) A co, przynajmniej wreszcie jakieś rany do opatrzenia przez piękne panie, odniosę Odpowiedz Link Zgłoś
luciella Re: Szukam przyjaciela 16.01.02, 09:15 co to za świr? Gość portalu: & napisał(a): > :-)) Odpowiedz Link Zgłoś