Gość: Z IP: 192.168.0.* / 213.77.42.* 03.08.01, 18:56 Jest dzień zakochanych, może by tak ustalić datę dnia samotnych. Obchodziło by ten dzień dużo osób. Pijaków nie dotyczy - oni mają flaszkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W Re: Dzień samotnych IP: *.proxy.aol.com 03.08.01, 19:21 Dlaczego chcesz wykluczyc pijakow,moze sa pijakami wlasnie przez to, ze kiedys byli samotni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Dzień samotnych IP: 192.168.0.* / 213.77.42.* 03.08.01, 19:35 Bo jak sam napisales "byli" samotni, a teraz maja butelke. Ale mam tu na mysli tych zawodowych, ktorzy nie potrzebuja okazji do swietowania. Ci ktorzy pija z powodu samotnosci mogliby miec okazje do jednego dnia trzezwosci, tak aby moc kogos moze poznac... A moze tak jakas mala parada przez centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Do Z IP: *.proxy.aol.com 03.08.01, 20:58 Gość portalu: Z napisał(a): > Ci ktorzy pija z > powodu samotnosci mogliby miec okazje do jednego dnia trzezwosci, tak aby moc > kogos moze poznac... ...no,tego drugiego do wspolnej butelki :) > A moze tak jakas mala parada przez centrum Mala parada z tlumem padalcow i lesbijek ? Czy nie prosciej i przyjemniej pojsc np. na dyskoteke ? Tam znajdziesz dosc samotnych. Pozd. W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: Do W IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 01:10 W! nie masz za grosz poczucia humoru i skąd pomysł że lesbijiki są samotne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulka Re: do wszystkich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.01, 01:12 Z tą paradą to kto wie? w końcu byc samotnym w naszym zapyziałym społeczeństwie to uważane jest za wstyd i może czas to zmienić? Jestem za :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Do Kulki i wszystkich samotnych IP: *.proxy.aol.com 04.08.01, 13:32 Kulka, nie mam nic przeciwko paradzie, na ktora jednak sam ,sie nie pisze. Sama parada nie zalatwia jeszcze sprawy - to jest kropla w morzu potrzeb ! Dobrze byloby przy forum towarzyskim utworzyc np. single- markt z fot. ofertami, bary dla singli z przedzialami wiekowymi. Mozna byloby wprowadzic zwyczaj umieszczania adresu e-mailowego pod nr.rejestracyjnymi samochodu co juz super sprawdzilo sie w Niemczech. Pozd.W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Dzień samotnych IP: *.umcs.lublin.pl 04.08.01, 14:25 Zapisalabym sie na ten dzien samotnych, ale wierze ze jutro juz do niego nie bede pasowala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: All Re: Dzień samotnych IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 13:42 Pomysł OK, ale kto samotnym będzie składał życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Dzień samotnych IP: 192.168.0.* / 213.77.42.* 06.08.01, 17:15 Życzenia będą składać wszyscy ci którym wydaje się że nie są samotni (o jak bardzo im się wydaje!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellen Re: Dzień samotnych IP: *.wardynski.com.pl 07.08.01, 10:49 A ten dzień samotnego i ta parada to czemu mają służyć? Manifestacji tego, jak nam fajnie we własnym sosie czy wręcz przeciwnie - przełamaniu samotności i "sparzeniu" się? Praktyczna Ellen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Dzień samotnych IP: 192.168.0.* / 213.77.42.* 07.08.01, 17:25 Bardzo praktycze podejście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Dzień samotnych IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 23:02 Proponuje date: 1-stycznia- Nowy Rok - wtedy samotnosc odczuwa sie bardzo bardzo. pozdrawiam z nadzieja, ze nie bede musiala obchodzic tego swieta:) ta.."aga...ta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Dzień samotnych IP: 213.76.59.* 07.08.01, 23:12 Gość portalu: agata napisał(a): > Proponuje date: 1-stycznia- Nowy Rok - wtedy samotnosc odczuwa sie bardzo > bardzo. > pozdrawiam z nadzieja, ze nie bede musiala obchodzic tego swieta:) > ta.."aga...ta" Najgorszy jest Sylwester ...chwila skladania zyczen.Nawet w wsrod znajomych ,przyjaciol ...cos lka w duszy . Wtedy najbardziej boli samotnosc ...S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Do Agaty IP: *.proxy.aol.com 07.08.01, 23:17 Gość portalu: agata napisał(a): > Proponuje date: 1-stycznia- Nowy Rok - wtedy samotnosc odczuwa sie bardzo > bardzo. > pozdrawiam z nadzieja, ze nie bede musiala obchodzic tego swieta:) > ta.."aga...ta" Agatka,czy mozesz powiedziec mi skad u Ciebie ta nadzieja ? :) ..., bo i mnie by sie troche przydalo. Pozdrawiam, " w.....w" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: propozycja Sylwestrowa IP: 213.77.81.* 08.08.01, 09:52 hejjjj... nie badzcie smutni ..prosze!! niektorych Waznych Dni z kalendarza czy z Mysli sie nikt nie pozbedzie.. a moze najblizszy zjazd sylwestrowy wszystkich Samotnych? / o ile ktos z Was za te kilka miesiecy jeszcze bedzie samotny ;) / dowolne miejsce w Polsce czy w swiecie do uzgodnienia po polaczeniu wszystkich forumowych "Klubow Osieroconych"itd. kto wie co z tego wyniknie ;)) pozdrawka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: propozycja Sylwestrowa IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 23:04 spotkanie jest doskonalym pomyslem. jedna chetna juz macie! a nadzieja, hmmmm mowia, ze matka glupich i...nadziei pelnych. "w...w"- wiara czyni cuda - tak to jakos lecialo. glowa do gory, przeciez: nie ma problemu, ktory nie explodowalby szansa:) ta..aga..ta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: propozycja Sylwestrowa IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 23:09 samanta - w sylwestra jest zamieszanie przy skladaniu zyczen, impreza muzyka etc i ja np. robie wzsystko, zeby nie czuc sie wtedy samotnym. wiem, to oszustwo samej siebie, ale .... a i najgorsze sa tez same zyczenia pt."zebys sobie zycie ulozyla - wreszcie itd", ze o podstarzalych ciotkach na imieninach nie wspomne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: propozycja Sylwestrowa IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 23:41 Gość portalu: agata napisał(a): > samanta - w sylwestra jest zamieszanie przy skladaniu zyczen, impreza muzyka > etc i ja np. robie wzsystko, zeby nie czuc sie wtedy samotnym. wiem, to > oszustwo samej siebie, ale .... > a i najgorsze sa tez same zyczenia pt."zebys sobie zycie ulozyla - wreszcie > itd", ze o podstarzalych ciotkach na imieninach nie wspomne:) Stare ciotki mam w nosie,wypiely sie na mnie gdy wsyd rodzinie przynioslam rozwodzac sie ! Po prostu w Sylwestra brakuje mi ....bliskiej osoby . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Sylwester nie wirtualny! IP: 192.168.0.* / 213.77.42.* 13.08.01, 16:30 Ale jesteście daleko, daleko stąd, ale internetowy sylwester, a raczej dla internautów, hm. Mogą być dwie imprezy. I sylwek i jakiś marsz, pochód, zjazd ale w środku lata! Odpowiedz Link Zgłoś