Dodaj do ulubionych

suzume !!!!! nie odchodz stad!!!!!

IP: 10.0.0.* 14.01.02, 17:05
wiesz, przewodniczaca guciowa, szkoda, ze czesciej cie tu nie ma, jak chcesz,
to napisz do mnie na prive, to powiem, kto ja jezdem!!!!!
bo nie znam twojej poczty, oki?
Obserwuj wątek
    • Gość: mina Re: suzume !!!!! nie odchodz stad!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 14.01.02, 17:06
      suzume tu jest??? jak super, niech zostaje!!!!
      • Gość: czort Re: suzume !!!!! nie odchodz stad!!!!! IP: 10.0.0.* 14.01.02, 17:07
        pokazala sie na watku ktoryms!!!!!!
    • Gość: samanta Re: suzume !!!!! nie odchodz stad!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 17:07
      Jestem za!Nie odchodz! Ja tez Cie znam od gucia i lalki:)))))))
      • Gość: mina Re: suzume !!!!! nie odchodz stad!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 14.01.02, 17:08
        suzume od razu do ligi na stanowisko pr-owca!
        • Gość: samcia Re: suzume !!!!! nie odchodz stad!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 17:09
          pr-owca????? Minusia,dlaczego owca do cholery?????;))))))
          • Gość: mina Re: suzume !!!!! nie odchodz stad!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 14.01.02, 17:16
            publiczna owca, tfu, chcialam powiedziec public relation owca, tfu,
            specjalista.
    • suzume su is back :-) 14.01.02, 21:23
      a powitać, powitać (gucio też was pozdrawia, tylko nic o tym jeszcze nie wie)
      mogę być i owca (że niby jagniątko? chłe, chłe...)
      a bywać zamierzam częściej skoro was już znalazłam. btw, ale żeby tak zniknąć,
      kartki pod poduszką nie zostawić...
      buźka, kochane
      • Gość: czort Re: su is back :-) witojcie!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 21:27
        zapodajem, kto ja taka, ale na prive. suuuuper, ze jezdes - ja minusiem tu
        wciaglam - samanta byla od zawsze!!!
        aha - liga to liga
        mamy wrogow, poplecznikow i takich nijakich.
        sama zobaczysz, o co w tej lidze biega. a za chwilke zapodaje ci na poczte kto
        ja takowa jezd!!!
        • Gość: czort Re: su is back :-) witojcie!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 21:32
          juzem zapodala, mozesz czytac!
          pa
          • suzume Re: su is back :-) witojcie!!! 14.01.02, 21:36
            już przeczytałam ;) - no w życiu bym nie wpadła... na ten pomysł oczywiście...
            witam, witam, BzztraLala
            • suzume Re: su is back :-) witojcie!!! 14.01.02, 21:38
              a i już się ustosunkowałam do kwestii osłonek nad witrynami sklepowymi :) -
              można czytać
              :)
    • Gość: & Re: suzume !!!!! nie odchodz stad!!!!! IP: 9.67.96.* 16.01.02, 07:33
      :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka