Gość: czort IP: 10.0.0.* 14.01.02, 17:05 wiesz, przewodniczaca guciowa, szkoda, ze czesciej cie tu nie ma, jak chcesz, to napisz do mnie na prive, to powiem, kto ja jezdem!!!!! bo nie znam twojej poczty, oki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mina Re: suzume !!!!! nie odchodz stad!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 14.01.02, 17:06 suzume tu jest??? jak super, niech zostaje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: suzume !!!!! nie odchodz stad!!!!! IP: 10.0.0.* 14.01.02, 17:07 pokazala sie na watku ktoryms!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: suzume !!!!! nie odchodz stad!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 17:07 Jestem za!Nie odchodz! Ja tez Cie znam od gucia i lalki:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: suzume !!!!! nie odchodz stad!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 14.01.02, 17:08 suzume od razu do ligi na stanowisko pr-owca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: suzume !!!!! nie odchodz stad!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 17:09 pr-owca????? Minusia,dlaczego owca do cholery?????;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: suzume !!!!! nie odchodz stad!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 14.01.02, 17:16 publiczna owca, tfu, chcialam powiedziec public relation owca, tfu, specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume su is back :-) 14.01.02, 21:23 a powitać, powitać (gucio też was pozdrawia, tylko nic o tym jeszcze nie wie) mogę być i owca (że niby jagniątko? chłe, chłe...) a bywać zamierzam częściej skoro was już znalazłam. btw, ale żeby tak zniknąć, kartki pod poduszką nie zostawić... buźka, kochane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: su is back :-) witojcie!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 21:27 zapodajem, kto ja taka, ale na prive. suuuuper, ze jezdes - ja minusiem tu wciaglam - samanta byla od zawsze!!! aha - liga to liga mamy wrogow, poplecznikow i takich nijakich. sama zobaczysz, o co w tej lidze biega. a za chwilke zapodaje ci na poczte kto ja takowa jezd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: su is back :-) witojcie!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 21:32 juzem zapodala, mozesz czytac! pa Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: su is back :-) witojcie!!! 14.01.02, 21:36 już przeczytałam ;) - no w życiu bym nie wpadła... na ten pomysł oczywiście... witam, witam, BzztraLala Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: su is back :-) witojcie!!! 14.01.02, 21:38 a i już się ustosunkowałam do kwestii osłonek nad witrynami sklepowymi :) - można czytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: suzume !!!!! nie odchodz stad!!!!! IP: 9.67.96.* 16.01.02, 07:33 :-)) Odpowiedz Link Zgłoś