nianiaa 26.09.08, 10:20 blue-angel.wrzuta.pl/audio/jViUAWYNPf/bolter_-_wiecej_slonca_nam_sie_marzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina501 Re: Więcej słońca:)) 26.09.08, 10:53 Dziękuję Nianiu:)) "Wyginam śmiało moje ciało" ;)) i od razu lepiej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Więcej słońca:)) 26.09.08, 20:10 Stara piosenka i taka optymistyczna ,pozytywna.Ale przede wszystkim przypomina mi stare,dobre czasy.Wprost nie moge uwierzyc ,jak sie od tamtych czasów duzo zmieniło.Tak jakby teraz był inny swiat.Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Więcej słońca:)) 28.09.08, 09:40 Jesień i kasztany:) pl.youtube.com/watch?v=DjLZ9xbTztU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Więcej słońca:)) 29.09.08, 22:32 Halinko po zapisaniu, należy zmienić nazwę z tej dziwnej, znaczy z nieznanym rozszerzeniem jaka się ukazuje po zapisaniu na dysku na np. kasztany.mp3 i jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Więcej słońca:)) 14.10.08, 09:48 Jak na razie słoneczko nam świeci radosnie na niebie.Jest cudnie.W niedzielę jeździlismy rowerami po lesie ,ale czasami szlismy piechotą i specjalnie chodzilismy po liściach , przypominalismy sobie dzieciństwo ,jak formowalismy z lisci takie stosy i tarzalismy sie w nich ,albo obrzucalismy sie nimi.Czasem tyle miłych chwil w zyciu nam umyka,takich dziecinnie prostych.Nic tylko musimy się martwic o kase ,a gdzie przyjemnośc zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Więcej słońca:)) 16.03.09, 18:33 A ja ciągle ,bez przerwy wołam o słońce:)))))).Już chyba nudna jestem....no sorki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Więcej słońca:)) 16.03.09, 23:26 wołaj ile masz sił!:) pomogę w wołaniu Tobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Więcej słońca:)) 24.03.09, 09:07 Ha ,dziś na zmianę słońce ,śnieg i wiatr:))Ale ja już i tak żyje wiosną:)))Miłego dnia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Więcej słońca:)) 25.03.09, 09:40 Cała Polska zaśnieżona ...hmmmmm.....ale wiosna będzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Więcej słońca:)) 25.03.09, 12:36 Śnieg już zginął ,ale lodowe sople zwisają na balkonie. Moja wiosenka będzie inna niż poprzednie. Jesienią kupiłam kawałek Ziemi a teraz nasionka i sadzonki kwiatów. Jeszcze tylko jakiegoś narzędzia do grzebania w ziemi i wiosny mi brakuje:). Odpowiedz Link Zgłoś
urojonyswiat Re: coś żółtego już wygląda, nawet dziś... 25.03.09, 16:34 Odważne to żółte cosik :)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: coś żółtego już wygląda, nawet dziś... 25.03.09, 23:30 i jakie piękne ono jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: coś żółtego już wygląda, nawet dziś... 26.03.09, 09:50 To coś daje nadzieje:))).Pięknie to wygląda ,jak pokonuje zimny śnieg,przebija się przez niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: coś żółtego już wygląda, nawet dziś... 26.03.09, 22:52 jeden ciepły dzień i w oczach wszystko strzeli, żółte i zielone do strzału już gotowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))) )) 28.03.09, 16:34 Dziś pogoda odpaliła :)))))))))).Byłam z mężem w lesie na długim spacerku:))Udało sie nam spotkać sarenki,a sikorki cały czas nam śpiewały:))).Cud,miód:))).Obadaliśmy ścieżki rowerowe ,już można jeździć,nie utopimy się w błocie:))Ech,co za radość:))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))) )) 28.03.09, 20:35 zazdraszczam, u nas leje jak z cebra! Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))) )) 29.03.09, 10:17 Dziś u nas tez nie pieknie,słońca zero i troche pada:))Ale za to jutro(o ile wierzyc prognozom) ma byc lepiej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))) )) 29.03.09, 12:01 niech już będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))) )) 31.03.09, 09:23 Dziś pan w radiu mówi jakies niedorzeczności:))Twierdzi ,że w całej Polsce jest piekna pogoda:)))Hmmm,to ja chyba nie mieszkam w Polsce:)))Ale czekam ,bardzo cierpliwie czekam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))) )) 01.04.09, 23:12 u nas wiosna i dużo słońca dziś:) trzeba szybko wyskakiwać z kurteczek! tak nagle ciepło się zrobiło, że nawet przeleciało mi przez głowę nadciągające "marudzenie" ach... jak ciepło!:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))) )) 13.04.09, 20:10 Hahahaha,a święta miały być ciepłe:))Znowu prognoza się nie sprawdziła:))Poranki były wręcz lodowate:))Ale potem słoneczko troszkę humory poprawiało:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma znowu nie tak? 16.04.09, 22:07 słoneczko świeci, że bez ciemnych okularów chodzić oczy nie mogą! ale wiatr zimny kości liczy i liczy..:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: znowu nie tak? 30.04.09, 13:08 Super słoneczko jest:)))Muszę sobie jeszcze sprawić ciemne okulary bo bez nich przybywa mi zmarszczek koło oczu:)))Ale przydałby się ciepły deszczyk ,taka jedna burza ,bo przed moim blokiem trawa ,która dopiero się zazieleniła już zaczyna być sucha . Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: znowu nie tak? 30.04.09, 19:27 Właśnie zagrzmiało,powiało,nadzieję dało i.... nie popadało:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: znowu nie tak? 01.05.09, 08:17 u nas podobno była burza... podobno, nie wiem dokładnie, bo zasnęłam snem kamiennym:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: znowu nie tak? 01.05.09, 22:03 U nas tak samo ,jak u halinki ,ale to chyba dlatego ,ze jak się domyślam mieszkamy całkiem niedaleko od siebie,więc i pogoda podobna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: znowu nie tak? 03.05.09, 23:57 a Niania bardziej na południe, czy na północy kraju mieszka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: znowu nie tak? 22.06.09, 15:08 O dopiero teraz odkryłam zadane mi tutaj pytanie:)))Mieszkam na południu kraju:)) Ale wracam do innej kwestii----WIĘCEJ SŁOŃCA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: znowu nie tak? 09.11.09, 15:56 A ja jak zepsuta płyta ,więcej słońca ,więcej słońca,więcej słońca,więcej słońca....... Odpowiedz Link Zgłoś