rzulw 16.10.03, 20:22 Hejka :) Co słychować na Poduchach przyszedłem sprawdzić :) Wszyscy zdrowi, uśmiechnięci ? Co tam w wirtualnym świecie słychać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jtka Re: siema ! 16.10.03, 20:33 Szefuńcio , jak tam pogoda u Ciebie? bo u mnie przymrozki się zapowiadają! przymarznę do ściany i tyle będzie;-)))) albo kabelki przymarzną;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: siema ! 16.10.03, 20:36 a u mnie ciemność widzę... i wichry jakieś... znaczy wilki, ale wichry też. No i zimnica się nasila. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: siema ! 16.10.03, 20:40 to ta zimnica juz u mnie jest, niestety... mrozna na dodatek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: siema ! 16.10.03, 20:35 witanko Derektorowi :))))))))))) robimy budyn jaki?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: siema ! 16.10.03, 21:05 rzulw napisał: > cze :) ! > Jaki jest ! > ważne, że budyń. hej :)) u mnie najczesciej czekoladowy :))) juz podaje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: siema ! 17.10.03, 00:12 Ooooo Administracja przyszla?:)))))))))) Witaj Rzulwiku:))))) U mnie zimno - ogrzewanie nie dziala, cieplej wody nie ma, mezczyzna nie grzeje, bo daleko, ciepla pizamka w praniu.. To bedzie ciezka noooooc..:))))) Pozdrawiam serdecznie w przelocie jak zawsze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: siema ! 17.10.03, 08:47 No nieeeeeee :( a ja sie spoznilam ;( niedobra jesien ;( Odpowiedz Link Zgłoś
mayutka Re: siema ! 17.10.03, 20:10 witajcie :))) zawitałam wreszcie po pewnym czasie ;)) pozdrawiam serdecznie :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: siema ! 17.10.03, 21:05 czesc Ooooooo..o...oo Mayutka-ale bym wypaplala niechcacy;-) witaj po przerwie:))) Odpowiedz Link Zgłoś