chudyy 16.01.02, 14:37 to należy do Lucielli i do mnie, i nie przeszkadzać ;-) NO!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: A forum Towarzyskie 16.01.02, 14:39 OK, Chudy, na mnie możesz liczyć, nie będę... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: A forum Towarzyskie 16.01.02, 14:40 mag_nolia napisał(a): > OK, Chudy, na mnie możesz liczyć, nie będę... Magnolio, żartujesz? przecież Wrocławiacy mają humor, nie to co Krakusy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: A forum Towarzyskie 16.01.02, 14:42 luciella napisał(a): > I KTO TO MÓWI ? uwolniony z Krakowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: A forum Towarzyskie 16.01.02, 14:47 luciella napisał(a): > przecież o tym mówię;) bo Kraków to forma niewoli, to nie tylko miasto, ludzie, sklepy, praca, to kult i wiara, tam nie można ot tak być z miasta i mieć dystans, tam trzeba kochać na zabój, walczyć o godność i czcić piwnicę pod baranami ;) brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia CHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU 16.01.02, 14:42 dy! znowu narozrabiałeś we Wr?!! przecież nie przeszkadzam Ci z humorem...! Odpowiedz Link Zgłoś
starykon Re: A forum Towarzyskie 16.01.02, 14:43 Chudy decyduj się. Albo tenisowa szkółka albo kulig. Ty nic tylko pytlujesz. A ten humor to dlaczego u Ciebie ma granice? I co Ci każe tak je wyznaczać? Nie chce Ci się pić? starykon Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: A forum Towarzyskie 16.01.02, 14:46 starykon napisał(a): > Chudy decyduj się. Albo tenisowa szkółka albo kulig. Ty nic tylko pytlujesz. > A ten humor to dlaczego u Ciebie ma granice? > I co Ci każe tak je wyznaczać? Nie chce Ci się pić? > starykon Ach, Starykoniu, nie na kulig nie wchodzę bom staruch już i na gardełko uważać muszę, przewieje mnie, chory będę i kiedy będę dziewczyny podrywać? Hejka P.S. A co to jest pytlujesz, nawijasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: A forum Towarzyskie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 14:50 ...gowno prawda........... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: A forum Towarzyskie 16.01.02, 14:52 Gość portalu: samanta napisał(a): > ...gowno prawda........... hm, gówno z prawdą, b. filozoficznie zabrzmiało, ej Samanto, coś Ty dla mnie agresywna jesteś, chyba nie zaliczasz się do moich wielbicielek, ale spoko, politykiem nie jestem, nie każdy lubić mnie musi Kłaniam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHUDY Re: A forum Towarzyskie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 15:01 Nie jestem twoja wielbicielka to widac.Wczoraj zasyfiles forum swoimi wateczkami-literkami ,ale ch..z tym ,mozna raz zaszalec.dzisiaj jednak znowu napier...watki ile wlezie.Masz na dodatek pomocnika -buraka ,ktory wskrzesza trupy. Kiedys darlismy sie na Mena,ze produkuje watki w tempie karabinu maszynowego ale przy Tobie Men jest grzecznym chlopcem. Gowno prawda tyczylo sie tylko tego ,ze forum nie jest Twoje ,nic ponadto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: A forum Towarzyskie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 15:07 oczywiscie to pomylka!pisalam ja do chudego!sorki! Odpowiedz Link Zgłoś