niedzwiedziczka 23.10.03, 20:30 suzume, lalkę, gucia i parę innych. A tu - pustki. Ojcze, założycielu - gdieżeś, och, gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: a na FK wspominają 23.10.03, 21:50 Już tylko pozostały wspomnienia, troche nie maja ludzie czasu, a troche im sie znudziło i oleli bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: a na FK wspominają 24.10.03, 13:47 coz moge powiedziec... nie marudzcie tylko udzielajcie sie bagiennie pod ojcowska nieobecnosc klawiaturowa acz nie duchowa. na swoje usprawiedliwienie ojciec nie ma nic z wyjatkiem tego, ze sie ostatnio zestarzal moralnie oraz rozpil szpetnie z przepracowania. pozdrawiam z zaswiatow, g niedzwiedziczka napisała: > suzume, lalkę, gucia i parę innych. A tu - pustki. > Ojcze, założycielu - gdieżeś, och, gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia a mnie nikt nie wspomina?przecież miła jestem (nt) 24.10.03, 14:37 amor_latino napisał: > coz moge powiedziec... nie marudzcie tylko udzielajcie sie bagiennie pod > ojcowska nieobecnosc klawiaturowa acz nie duchowa. na swoje usprawiedliwienie > ojciec nie ma nic z wyjatkiem tego, ze sie ostatnio zestarzal moralnie oraz > rozpil szpetnie z przepracowania. > > pozdrawiam z zaswiatow, > g > > > niedzwiedziczka napisała: > > > suzume, lalkę, gucia i parę innych. A tu - pustki. > > Ojcze, założycielu - gdieżeś, och, gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: a mnie nikt nie wspomina?przecież miła jestem 24.10.03, 16:11 I lekko utopiona. Odpowiedz Link Zgłoś
wasia raczej podtopiona -- to kwik uczynił!! (nt) 30.10.03, 13:17 sloggi napisał: > I lekko utopiona. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: raczej podtopiona -- to kwik uczynił!! (nt) 30.10.03, 13:21 kwik nie ma zwyczaju podtapiania kogokolwie. nawet w wannie z hydromasazem :P Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: a na FK wspominają 24.10.03, 16:11 Czasami jak się tłumaczysz - to brzmi bardzo mało przekonywująco. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: a na FK wspominają 24.10.03, 17:55 sloggi, jak bum cyk cyk. ostatnio sporo podrozuje ale bagno wysycha nie dla tego, ze sie gutek szlaja po swiecei tylko dlatego, ze sie towarzystwo rozsypalo i znudzilo i nie chce wiecej pozartowac w necie. nie wchodzi sie dwa razy do tego samego bagna;) su znikla i nie wodzi mnie wiecej na wirtualne pokuszenie, niedlugo zmienie tytul na bagno_kremacja:( sloggi napisał: > Czasami jak się tłumaczysz - to brzmi bardzo mało przekonywująco. Odpowiedz Link Zgłoś