Dodaj do ulubionych

EJ, TO MOŻE Z TEJ OKAZJI MAŁA UCZTA W VIKINGU

17.01.02, 14:13
dla zwycięzców ????

jutro o 19.00 ???

Co Wy na to ?
Obserwuj wątek
    • kropka! Re: EJ, TO MOŻE Z TEJ OKAZJI MAŁA UCZTA W VIKINGU 17.01.02, 14:15
      hmmm, kto wie....może
    • Gość: czort Re: EJ, TO MOŻE Z TEJ OKAZJI MAŁA UCZTA W VIKINGU IP: 10.0.0.* 17.01.02, 14:16
      menik, ja bym chetnie, ale pod warunkiem, ze przyslesz po mnie kierowce i ten z
      powrotem mnie odwiezie!!!!!
      abym byla w domu w sobote rano!!!!!!!
      czort
      • men_ czort !!!!!!! 17.01.02, 14:24
        na razie nic nie odpowiem - mam drobny problem - wylazł mi dopiero dzisiaj z
        łóżka po zwolnieniu - ale fakt, że zna bardzo dobrze twoje miasto :)
        • Gość: czort Re: czort !!!!!!! men!!!!!!! IP: 10.0.0.* 17.01.02, 14:31
          ale do cholery, nie bedzie musial biegac po mrozie!!!!!!
          za kierownica bedzie siedzial!!!!!!!
          a s samochodzie cieplo??????
          • men_ Re: czort !!!!!!! odpowiem za godzinę , O.K. ??? 17.01.02, 14:34
            • ronja Ale o 18, dobrze??? 17.01.02, 14:38
              Jak się umówimy o 18, to może się na wścieklaczka zjawię, bo potem do Lublina
              jadę!!!!!
            • Gość: czort men_ O.K. !!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.0.0.* 17.01.02, 14:42
    • yess Re: EJ, TO MOŻE Z TEJ OKAZJI MAŁA UCZTA W VIKINGU 17.01.02, 14:19
      mam grype i dogorywam buuuuuuuu
      • motor Re: EJ, TO MOŻE Z TEJ OKAZJI MAŁA UCZTA W VIKINGU 17.01.02, 14:22
        A ja zawsze zwarty i gotowy
      • men_ Re: EJ, TO MOŻE Z TEJ OKAZJI MAŁA UCZTA W VIKINGU 17.01.02, 14:23
        Znowu narzekarz ?:))

Grzane piwo !!!!!!!

yess napisał(a):

> mam grype i dogorywam buuuuuuuu

• yess Re: EJ, TO MOŻE Z TEJ OKAZJI MAŁA UCZTA W VIKINGU 17.01.02, 14:24
          men chyba cos ci zrobie :))))))
          • men_ Re: Yesska, ty Diablico !!!!!!!!!!! 17.01.02, 14:25
            Tylko pisz na priva, bo mnie lub ciebie zbanują !!!!!!!!!

yess napisał(a):

> men chyba cos ci zrobie :))))))

• yess Re: Yesska, ty Diablico !!!!!!!!!!! 17.01.02, 14:27
              ale oni nie wiedza jaszcze co chce ci zrobic hę
              • men_ Re: Yesska, ty Diablico !!!!!!!!!!! 17.01.02, 14:28
                Spoko, Wielki Brat (siostra) czuwa i może czytał nasze wcześniejsze teksty,
                hę :)
                • yess Re: Yesska, ty Diablico !!!!!!!!!!! 17.01.02, 14:30
                  to niech czuwa. :))
                  z harcerskim pozdrowieniem

Yesska
                  • men_ Re: Yesska, ty Diablico !!!!!!!!!!! 17.01.02, 14:32
                    Nie papuguj: najpierw hę, a teraz "z harcerskim pozdrowieniem", hę ?
                    • yess Re: Yesska, ty Diablico !!!!!!!!!!! 17.01.02, 14:34
                      a ze niby po kim papuguje cio?
                      • men_ Re: Yesska, ty Diablico !!!!!!!!!!! 17.01.02, 14:35
                        po bardzo mądrym meniku :)))
                        • yess Re: Yesska, ty Diablico !!!!!!!!!!! 17.01.02, 14:35
                          a ty po kim papugujesz madry meniku? :)))
                          • men_ Re: Yesska, ty Diablico !!!!!!!!!!! 17.01.02, 14:39
                            za mnie myśli polska mowa,
                            ja tylko piszę słowa
            • oona men-ostrzezenie 17.01.02, 14:27
              za nadekspresywnosc w postaci zbyt wielu wykrzykników tez moga zbanowac
              ma byc miło i spokojnie
              ogranicz
              :)
              • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 14:29
                Bo juz nie powiem, co wy tam z Kitkiem wyprawiacie, O !

oona napisał(a):

> za nadekspresywnosc w postaci zbyt wielu wykrzykników tez moga zbanowac
                > ma byc miło i spokojnie
                > ogranicz
                > :)

• oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 14:32
                  i tak sie rodzi plotka....
                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 14:33
                    oona napisał(a):

> i tak sie rodzi plotka....

i dociera do.., no własnie gdzie ? do wielkiego brata :))
                    • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 14:37
                      a potem...nominacja do opuszczenia forum wielkiego brata
                  • motor Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 14:34
                    Plotka nośnikiem informacji
                    • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 14:42
                      plotka nosnikiem plotki
                      :))
                      • motor Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 14:43
                        Plotek nigdy za wiele
                      • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 14:46
                        Masz rację kochana Ploteczko :))))

oona napisał(a):

> plotka nosnikiem plotki
                        > :))

• oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 14:52
                          sugerujesz,ze powinnam zmienic nick ???
                          :)))
                          • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 14:56
                            Nieeeeeeeeeeeee :)) chyba, że cos tam na m ......

Tobyła metafora do Was wszystkich ślicznych kobietek :)))
                            • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 15:03
                              Hm,moze dodaj sobie do"men" słowko "metafora-men"albo "mistrz-of-metafora"
                              jak sie zmiesci,bo coraz bardziej jestes metaforyczny ostatnio
                              Mistrzu...
                              • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 15:06
                                Odreagowuję po nie przespanej do końca nocy - musiałem, kurde, pilnowac moich
                                postów, bo mi fruwały w niebo !
                                A ztym mistrzem uważaj, bo zaraz ktoś tu sie pojawi i będzie znowu krzyczał :)))
                                • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 15:11
                                  to ciezarki do tych swoich postów przywiazuj to nie bedą latac! :)
                                  nikt nie bedzie krzyczał,bo mu zdaje sie juz ręce opadły
                                  (tylko bez metafor tudziez innych aluzji na temat opadania!)
                                  a forum po wczorajszym chyba obrzydło
                                  mam nadzieje ze chwilowo
                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 15:19
                                    O.K. - nie będzie metafor n/t opadanie tudziez podobnych :)
                                    Przywiązywałem, ale Wielki Brat był dwa razy silniejszy, O !
                                    • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 15:24
                                      Wielki Brat miał chyba wczoraj zły humor
                                      moze Wielka Zona Wielkiego Brata(czyli Wielka Bratowa)
                                      nakrzyczała na niego ze nie wyniósł smieci
                                      i musiał odreagowac
                                      (zaraz i moje posty ulecą w niebo jak latawce)

• men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 15:31
                                        No widzisz, to uważaj co piszesz !!!!!! - Ktos by sie chyba zapłakał :)
                                        Ja nie musze, juz i tak na liście do internowania, tfu, zbanowania !!!
                                        • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 15:37
                                          nie musisz,ale ograniczyłes się widze jednak tylko do trzech wykrzykników,
                                          na wszelki wypadek? :))

a jak bedziesz na tym internowaniu czyli zbanowaniu
                                          to bez obaw,bedzie fajnie,ten ktos kto dzis zamilkł niestety
                                          z pewnoscią bedzie Ci przysyłał paczki do więzienia
                                          ciekawe co ?????
                                          • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 15:42
                                            a teraz podobno więzienia maja pokoiki do indywidualnych odwiedzin, hę ?
                                            • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 15:46
                                              to chyba nie propozycja,co???
                                              • kitek1 mokre widzenie, 17.01.02, 15:49
                                                o nie,
                                                • oona Re: mokre widzenie, 17.01.02, 15:50
                                                  hihihihi jednak nie wytrzymał
                                                  • kitek1 Re: mokre widzenie, 17.01.02, 15:52
                                                    baw sie dalej,
                                                  • men_ Re: mokre widzenie, 17.01.02, 16:00
                                                    To już miłość, czy dopiero zauroczenie ?:)))

oona napisał(a):

> hihihihi jednak nie wytrzymał
                                                    > :)))

• men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 15:52
                                                Ależ skąd - to tak wyglądało ???????????
                                                oona napisał(a):

> to chyba nie propozycja,co???
                                                > :)

• oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 15:54
                                                  nie!!!!
                                                  ale wolałam sie upewnic
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 15:59
                                                    TO DOBRZE, ŻE OPACZNIE NIE ZROZUMIAŁAS MOJEGO WPISU :))))))
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 16:01
                                                    Bo ja zawsze biore poprawke na Twoje metafory-
                                                    tzn.nie łapię ale wiem,że są
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 16:09
                                                    To co - juz bez metafor, mam kawe na ławę ..???
                                                    Oj, to musiałbym poprosić Adminę o wykasowanie paru moich wpisów tutaj :)))
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 16:12
                                                    nie!!!!metaforuj lepiej nadal,bo jakbys zaczął wprost
                                                    to zaraz bym czmychnęła w popłochu
                                                    jak na grzeczną dziewczynkę przystało
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 16:15
                                                    No tak, to jak tyo było z tymi pszczółkami, ptaszkami ..:)))))
                                                    Jesteś jeszcze grzeczna - tyle wysiadaliście tylko we dwoje w ciemnych
                                                    wątkach ... :))
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 16:18
                                                    To wersja oficjalna z tą grzecznością,
                                                    na uzytek forum publicznego.
                                                    Zeby mnie nie wybanowali za niemoralny sposob prowadzenia sie
                                                    Lepiej dmuchac na zimne...
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 16:23
                                                    No dobrze, to dmuchamy na zimne - a fe, brzydka metafora mi po głowie chodzi :)

i nie gasimy światła, zeby Wielka Siostra wszystko widziła (niegrzeczna
                                                    podglądaczka z niej) :)))
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 16:27
                                                    dzieki za powstrzymywanie sie przy mnie z brzydkimi metaforami
                                                    chociaz...coraz ciemniej za oknem,nastrojowo sie robi:)
                                                    a Wielka Siostra to pewnie przybrany facet-jak w "Seksmisji"-
                                                    bo to zazwyczaj mezczyzni cierpia na przypadłosc zwaną podglądactwem
                                                    :))
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 16:31
                                                    Ej, nie podglądacze, a wzrokowcy, to duża różnica :)))

p.s.: chyba, że zaraz Kotoś inny przyleci z latarką i znowu bedzie się darł :)))
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 16:35
                                                    wszyscy-moze raczej znaczna wiekszość,bo moze są wyjątki-wzrokowcy
                                                    niektórzy dodatkowo podglądacze
                                                    a kobiety-i tu pewnie sa wyjątki,moze Siostra do nich nalezy?
                                                    coś Ty taki strachliwy jak nie-men?
                                                    chyba nie jesteś kobietą????
                                                    :))))
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 16:39
                                                    W Vikingu wyglądałem na mężczyznę :)))

Jam nie strachliwy, tylko nie lubie jak ktoś przeszkadza, lub podgląda :))

p.s.: wszyscy jesteśmy wzrokowcami, a ten, co nie jest wzrokowcem to nie jest
                                                    i .., meżczyzną, O !
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 16:44
                                                    nie byłam w Vikingu to musze Ci wierzyc na słowo
                                                    ewentualnie jak mnie znowu watpliwosci opadną
                                                    poprosze o podesłanie wiarygodnych swiadków
                                                    wiarygodnych powtarzam!!...
                                                    a co do wzrokowstwa-dobrze wam...tyle przyjemnosci macie na wiosnę,
                                                    jak panie na ulicach odpakowują się z płaszczy,futer,kurtek,kozuszków
                                                    tylko pozazdroscic wrażeń....
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 16:46
                                                    No tak, wy jesteście biedne - pozostaje wam tylko basen, plaża, siłownia :)
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 16:49
                                                    ale na nas sam widok tak nie działa jak na was!
                                                    NAM POTRZEBA WIĘCEJ
                                                    :)))))))
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 16:52
                                                    No wiem, że Wam potrzeba duzo wiecej - ma być metafora w tym miejscu, ale tylko
                                                    jedna mi sie nasuwa do głowy ? :))))
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 16:54
                                                    i moze lepiej nie wysuwaj tej metafory,która Ci sie nasuwa
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 16:56
                                                    To jej nie prowokuj do wysuwania - tej metafory :)))

• oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:00
                                                    ja prowokatorka-a skąd!
                                                    juz nic nie mówię,tylko się uśmiecham
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:03
                                                    prowokacyjnie ?:))))

"prowokatorka" - nie używaj takich słów, bo jeszcze mi niespodziewanie
                                                    znikniesz z forum :)
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:07
                                                    usmiecham sie niewinnie-jak na grzeczną...i tak dalej-
                                                    to wciąż wersja oficjalna
                                                    Dobrze,ze Wielka Siostra mnie nie widzi,bo za sam usmiech mój"niewinny"
                                                    zdjęłaby mnie z dozywotnim wyrokiem,bez prawa do amnestii
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:10
                                                    No nieeeeeeee !!!!
                                                    To teraz wiem dlaczego ten Ktos tak szaleje z zadrości :))

Co sie bardziej świeci: ekran monitory czy Twoje oczęta ?:))
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:13
                                                    To musiałaby orzec osoba postronna-
                                                    krótko mówiąc:szkoda,ze tego nie widzisz!
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:15
                                                    no dobra, jak chcesz, mogę być osobą postronną - albo może sędzią i katem w
                                                    jednej osobie :))

Kurde, już ledwo powstrzymuje te "paskudne" metafory z dala od klawiaturki :))
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:19
                                                    jak nie bedziesz juz naprawde mógł powstrzymac tych metafor
                                                    to ja ewentualnie zaryzykuje i zmienie wersje oficjalną-pt."grzeczna
                                                    dziewczynka jestem"na rzeczywista
                                                    i wszystko bedzie ok
                                                    a jak wylecimy to razem
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:21
                                                    hmm, brzmi zachęcająco ....
                                                    Mozemy juz zaczynać ? Panie mają pierwszeństwo :)))
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:24
                                                    hihi...ja juz chyba powinnam isc do domu proszę pana,
                                                    bo robi sie gorąco
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:26
                                                    No ładnie, pieknie, powiem wiecej: kurde !!!!!!!
                                                    Obiecanki-cacanki
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:27
                                                    nnnno dobra,ale zaczynac nie będę!
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:32
                                                    Oj, Kitek chyba ma rację - nastepnemu mieszasz w główce i ..itd. :)))
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:33
                                                    taki nieodporny na kobiece czary?
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:35
                                                    wręcz przeciwnie !!!
                                                    Tylko jak znam życie to zaraz przeczytam: "zawijam kiece i lece" ?:))))
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:37
                                                    cos w tym rodzaju....
                                                    tylko moze troche ładniej to ujmę
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:39
                                                    zabieram zabaweczki i ide do domku ????
                                                    m.in. barbi i kena ?:))))
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:42
                                                    w domu nie musze udawac grzecznej dziewczynki
                                                    bo tam nie ma Wielkiej Siostry
                                                    w domu jestem sobą!!!!!!!!
                                                    :)))))
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:44
                                                    To nie przeszkadzam i znikam chwilowo na obiadek - bawcie sie dobrze - Kitek ma
                                                    dobry pomysł z tym Vikingiem :)))
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 17:48
                                                    papa dzieki za miłą zabawę
                                                    choc podteksty były...oj...miłe wprawdzie
                                                    ale mało grzeczne
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 18:12
                                                    moje ?????? mało grzeczne - no nie, to mi rozwaliłas humor w drobiazgi

ble, nie mówie wiec Pa
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 18:19
                                                    nie zrozumiałes mnie!!!!!
                                                    nie NIEKULTURALNE i obrazliwe tylko mało stosowne dla grzecznych dziewczynek!!!!
                                                    no co,mam Ci buzi słac,zeby Cie rozchmurzyc???
                                                    Kitek Cie potem zabije
                                                    albo mnie
                                                    albo oboje
                                                  • men_ Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 18:24
                                                    E tam, nie czytałaś, że nawet na spotkania do Vikinga chodze z ochroniarzem ?:)
                                                    No dobra - niech juz zostanie wersja oficjalna grzecznej dziewczynki
                                                  • oona Re: Oona -ostrzeżenie 17.01.02, 18:26
                                                    o,i jeszcze niewinny ochroniarz zginie
                                                    rozchmurzony?
                                                    nie lubie psuc ludziom humoru
                                                    wbrew moze pozorom
                                                  • kitek1 uneczka:))) 17.01.02, 17:28
                                                    namieszasz, a potem uciekasz,
                                                  • oona Re: uneczka:))) 17.01.02, 17:29
                                                    kiteczku-próbuje sie trzymac
                                                    udowodnie ze nie tylko mieszam,ok?
                                                  • kitek1 Re: uneczka:))) 17.01.02, 17:38
                                                    olej, robote jutro i skoczymy do vikinga, ha?
                                                  • oona Re: uneczka:))) 17.01.02, 17:40
                                                    a potem robota oleje mnie?
                                                    i wezmiesz mnie na utrzymanie z tej Twojej przedwczesnej?
                                                    a pomysł sam w sobie ciekawy
                                                  • kitek1 Re: uneczka:))) 17.01.02, 17:42
                                                    a jakbys, tak delikatnie zachorowala,
                                                  • oona Re: uneczka:))) 17.01.02, 17:44
                                                    image kobiety z zelaza stracę
                                                    od 7 lat ani dnia chorobowego!
                                                  • oona Re: uneczka:))) 17.01.02, 17:45
                                                    znaczy ja z marmuru
                                                    alabastru!
                                                  • kitek1 Re: uneczka:))) 17.01.02, 17:47
                                                    szlifowana?
                                                  • kitek1 Re: uneczka:))) 17.01.02, 17:47
                                                    skonczylo sie 7 lat tlustych,
                                                    teraz 7 lat tfu, tfu, lepiej miec pecha kontrolowanego,
                                                  • oona Re: uneczka:))) 17.01.02, 17:51
                                                    nie prorokuj
                                                    jesli to co było to miała byc hossa
                                                    to jak bedzie wygladała bessa???
                                                    :(((((
                                                    czy szlifowana to publicznie nie powiem
                                                  • kitek1 Re: uneczka:))) 17.01.02, 18:07
                                                    masz alabastrowa, skore marmurowa;
                                                    WIG, idzie w gore:)))
                                                  • oona Re: uneczka:))) 17.01.02, 18:21
                                                    moze przesadziłam z ta autoreklamą?
                                                  • kitek1 Re: uneczka:))) 17.01.02, 18:31
                                                    tu kazdy jakies kity wciska, a niektorzy jeszcze sie kloca i taka cala
                                                    filozofia tego forum,
                                                  • oona Re: uneczka:))) 17.01.02, 18:35
                                                    no to jestem w forumowym mainstreemie
                                                  • kitek1 Re: uneczka:))) 17.01.02, 18:37
                                                    i mam nadzieje, ze maja emeryturke, tez jako "sprzedaz kitu" kupilas,
                                                  • oona Re: uneczka:))) 17.01.02, 18:39
                                                    ja juz nawet prawde za kit biore tu na forum,
                                                    tak na wszelki wypadek
                                                    spoko
                                                  • kitek1 Re: uneczka:))) 17.01.02, 18:41
                                                    fajnie, ze jeszcze wiesz, co to prawda,
                                                  • oona Re: uneczka:))) 17.01.02, 18:43
                                                    o prawdzie to jakos głupio i niestosownie w tym miejscu rozmawiac
                                                    i nawet w sieci
                                                  • kitek1 Re: uneczka:))) 17.01.02, 18:46
                                                    pojechalibysmy sobie razem do wawy, bo samemu smutno i np. o "prawdzie"
                                                    podyskutowali,
                                                  • oona Re: uneczka:))) 17.01.02, 18:49
                                                    za strategiczna jestem w firmie,zeby sie tak nagle urwac :)))))
                                                  • kitek1 Re: uneczka:))) 17.01.02, 18:51
                                                    to wydaj dzisiaj decyzje na wypadek niespodziewanej awarii i spadamy,
                                                  • oona Re: uneczka:))) 17.01.02, 18:53
                                                    jakies wyraznie przepracowane osobniki juz tylko przemykaja po korytarzu,
                                                    nie dotrze
                                                  • kitek1 Re: uneczka:))) 17.01.02, 18:55
                                                    no to sie zegnamy, bo mi tez klient wali,
                                                    jak sie zdecydujesz to big-ben natychmiast,
                                                  • oona Re: uneczka:))) 17.01.02, 18:56
                                                    ok pa pa
                                                  • kitek1 Re: uneczka:))) 17.01.02, 19:20
                                                    papuszki do poduszki,
      • men_ Re: Yesska 17.01.02, 14:38
        podobno jest dobre lekarstwo: nazywa się jakoś rumianek czy tez podobnie, albo
        ziarenko pieprzu :))

yess napisał(a):

> mam grype i dogorywam buuuuuuuu

• Gość: yess Re: Yesska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 16:58
          misualam sie przespac ale juz sie doczlapalam
          • men_ Re: Yesska 17.01.02, 17:20
            Biedactwo ..:((( ale przynajmniej humor dobry ??

Czort za godzine da odpowiedź, czy jutro będzie w Wawie
            • Gość: yess Re: Yesska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 17:24
              humor oki ale wszystko boli
              • men_ Re: Yesska 17.01.02, 17:25
                masaż :))))
                • Gość: yess Re: Yesska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 17:32
                  oj by sie przydal :))
                  • men_ Re: Yesska 17.01.02, 17:34
                    No nie gadaj, że masz z tym problemy tzn. znalezieniem dobrego masażysty :))

p.s. Czort jutro bedzie w Vikingu !
                    • Gość: yess Re: Yesska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 17:42
                      ale mnie nie bedzie bo :)))
                      a co latwo znlesc?
                      • men_ Re: Yesska 17.01.02, 17:46
                        Gość portalu: yess napisał(a):

> ale mnie nie bedzie bo :))) nie wykurujesz się ???
                        > a co latwo znlesc? - nie łapie o co Ci chodzi :)

• Gość: yess Re: Yesska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 17:48
                          dzisiaj mnie dopadlo nie sadze zeby jutro bylo lepiej
                          • men_ Re: Yesska 17.01.02, 18:10
                            nie czaruj - jeden wieczór, jedna noc, leki, kapiel etc. - i jutro rano jesteś
                            jak nowo narodzona.

• Gość: yess Re: Yesska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 18:12
                              to ty chyba nie miales w zyciu grypu !!!!!!!
                              • men_ Re: Yesska 17.01.02, 18:23
                                miałem, ale nigdy nie wylecze do końca w łóżku - z przyczyn zawodowych a poza
                                tym fioła bym dostał leżąc kilka dni w domu, nawet pod miłą opieką :)
                                • Gość: yess Re: Yesska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 18:38
                                  a ja tam lubie sobie polezec oooooo
                                  • men_ Re: Yesska 17.01.02, 18:44
                                    sama ????
                                    to tłuszczyk się odkłada :)))
                                    • Gość: yess Re: Yesska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 19:00
                                      ja lubie swoj tluszczyk. jestem z nim zwiazana emocjonalnie :)))
                                      • men_ Re: Yesska 17.01.02, 21:23
                                        A ja każdy gram, który się znajdzie spalam intensywnie, O !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka