Gość: samanta IP: 213.25.43.* 17.01.02, 16:17 jesli ktos mnie wkurwi to moge mu to powiedziec czy mam rzec ze podnosi mi poziom adrenaliny? A kurwa ...mozna? Czy teaz ma pisac..O pani! To jak jest? Heee?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 dobra mialas swoje 5 minut............... 17.01.02, 16:23 a teraz sie nie drzyj, chetnie sie z bohaterka narodowa pokloce, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: dobra mialas swoje 5 minut............... IP: 213.25.43.* 17.01.02, 16:25 Taaak?A dasz mi na pismie ze z jezorem nie polecisz do maas? Plose pani a samcia pseklinaaaaaaaaaaaaa!;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 skacowane, okresowe baby............ 17.01.02, 17:30 gorsze od terrorystow, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: A czy mozna tu jeszcze klac?????????? IP: 62.8.156.* 17.01.02, 16:25 A po co się wkurwiać? Przecież to wszystko zabawa, jak pisała mina, a o ile powaga zabija powoli, to wkurwianie się wykańcza szybciej. A więc uśmiech, alleluja i do przodu :-))) Pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Jureek IP: 213.25.43.* 17.01.02, 16:28 a w d.. z tym! Nie bede ciurkiem herbatki popijac jak Monika:) Co ja maska zeby sie tak wiecznie szczerzyc? Fajnie czasmi wojne zrobic,to ozywia atmosfere.W realu tez sie wkurzam wiec dlaczego tu mam kogos innego udawac? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: samanta 17.01.02, 17:03 Gość portalu: samanta napisał(a): > a w d.. z tym! Nie bede ciurkiem herbatki popijac jak Monika:) Jaka znowu Monika? Szyfrujesz jak enigma, a ja niekumaty. > Co ja maska zeby > > sie tak wiecznie szczerzyc? Pewnie że nie. Ja też nie lubię tych amerykańskich przyklejonych uśmiechów. > Fajnie czasmi wojne zrobic,to ozywia atmosfere. No widzisz, a wczoraj nie mogłaś za diabła zrozumieć, po co odpowiadam na stare wątki. A to po prostu fajnie czasem zadymę zrobić dla ożywienia atmosfery. > W > realu tez sie wkurzam wiec dlaczego tu mam kogos innego udawac? I słusznie. Pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 17:16 Ty mnie jurrus dupereli nie wciskaj!Wojna to mordobicie i nawalanka a nie plodzenie watkow.Ee..tam.jeszcze wroca dobre czasy to zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: A czy mozna tu jeszcze klac?????????? 17.01.02, 16:26 Napierdalaj smialo:) Ja zaraz tez zaczne, bo tak mi sie dzisiaj podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta emperor IP: 213.25.43.* 17.01.02, 16:29 Zatkac uszy!!!!On nic nie mowil! Nicnicnicnicnicnic!!!!! To ...a chuj z tym!;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: emperor 17.01.02, 16:34 Dobraz zaczynamy!!!! Pierdolic wszystko. Zapodaj jakis temat, do niewiem od czego mam zaczac. Kogo/co obrzucamy hujami na pierwszy ogien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: tematów bez liku IP: 62.26.69.* 17.01.02, 16:43 Emperor,czy trzeba zaraz podawać ci temat do wyzywania?Mozna przeklinać rasy ludzkie różnego rodzaju,niedostatek,zbyt małą wypłatę,zbyt dużą wypłatę,spóźniające się pociagi,punktualne pociągi-bo nie ma wtedy czasu na zakup browara na podróż,komunę,kapitalizm,psy spółkujące na trawniku,koty marcujące,dzieci wrzeszczące pod oknem 26 godzin na dobę,lub dłużej itd.Wyjrzyj za okno,spójrz do gazety i już masz.No-to kiedy pierwszy paszkwil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emperor Re: emperor IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 17:18 juz ja wiedzialabym kogo ale znowu szlaban dostane:)))) Tyyy...proponuje burka Miska.Za zjebanie psa chyba nic nie grozi nie?;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: emperor IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 19:16 mnie juz pojebalo...za emperora sie podaje!;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A jezeli.................. 17.01.02, 18:47 ja sobie poklne, ale to tak zdrowo, jutro piszac z pracy, a potem sobie w domu bede chciala wlizc to wlize???? i jeszcze jedno: jezeli mi te djeje zbanuja konto w pracy (he he he), to juz nikt wiecej z tamtad nie bedzie mogl pisac???? Onlyanka Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A jezeli.................. 17.01.02, 18:49 spoko only, to jakis skacowany, niedorobiony informatycznie babsztyl cos sobie klepnal, a tu afera ogolnoswiatowa, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A jezeli.................. 17.01.02, 19:07 po pierwsze kitek, nie wiem kogo nazywasz babsztylem, po drugie poczytaj dj, czy tez tam maas'a...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: A jezeli.................. IP: *.turboline.skynet.be 17.01.02, 19:13 a chuj tam, kurwa, ja bede klac w pipe jebana i koniec. za stara jestem, zeby mi sie charakter nagle kurwa zmienil. poza tym i tak jestem swieta - o! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samcia Re: A jezeli.................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 19:18 amen Minusia,kurwa amen!:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: A jezeli.................. IP: *.turboline.skynet.be 17.01.02, 19:25 niech cie bog dowolnie wybrany samcia blogoslawi, albowiem jakkolwiek go nazwiesz, i tak on jeden nad nami. kapusie do piekla pojda prosto, wiem, bo widzialam boski business plan. zadnego przebaczenia, kurwa! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A tak w ogole, bawiac sie w kapusia........ 17.01.02, 20:28 cos z tymi kurwami i banowaniem to moge powiedziec, w sumie cos takiego, ze kiedys na czata weszla osoba pod nickiem "kurwagazeta" i jakos nic sie nie stalo, ba, nawet z nia rozmawialam.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A jezeli.................. 17.01.02, 19:19 no ta masse, czy jak jej tam, mam na mysli, Odpowiedz Link Zgłoś