Gość: czort IP: *.tkb.net.pl 17.01.02, 20:02 wiesz, wlasne brudy pierze sie we wlasnym domu!!!!!!!!!!! LUDZIE IM BLIZEJ IDEALU TYM BARDZIEJ STAJA SIE NUDNI!!!!! nudny jezdes i juz!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 poskarzyc poszedl................. 17.01.02, 21:03 stara ubecka kreatura, a udaje, ze sie urbanem brzydzi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: poskarzyc poszedl................. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 21:04 nie przeszkadzajcie mu w pisaniu donosu.Musi sie skupic zeby napisac stek bzdur! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: kitus!!!!!!! cze sloneczko!!!!!!! IP: *.tkb.net.pl 17.01.02, 21:08 wiesz, niedlugo bedziesz mi naprawde potrzebny, po tym, co tu sie wyprawia!!!!! wiesz, sama na siebie donos napisalam na forum o forum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 sie ma czorciku, 17.01.02, 21:13 przejmuj sie nic, wielu bylych pracownikow GW, tez musi szukac pomocy, prze-horror maja w swoich szklanych klatkach, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce kitek przesadziłeś IP: *.chello.pl 17.01.02, 21:11 spotkałam Twojego nicka na pewnym ważnym dla mnie wątku i dlatego zwracam się do Ciebie: nie wolno nazywać nikogo ubekiem, jeśli nie masz dowodów - bo nie znam gorszej obelgi. Afera tutaj (ale ja mam szczęście - akurat dziś chciałam tu zapolować) to w gruncie rzeczy próba sił między dwoma stylami rozrywki. Szkoda, że nie zagrzeję długo na tym forum, bo ci, z którymi znalazłabym powinowactwo w zabawie zostaną za chwile utopieni w szmbie obelg. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: kitek przesadziłeś 17.01.02, 21:15 oki, ale wszelkie formy denuncjacji kojarza mi sie tylko z najczarniejszym okresem zniewolenia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: kitek przesadziłeś IP: *.chello.pl 17.01.02, 21:22 denuncjacji? człowiek napisał list otwarty pod własnym nickiem. Czy dziwisz się, że trochę źle mółg się tu poczuć? Nie chcę wchodzić w ten konflikt, bo patrzę na niego zaledwie od kilku godzin i nie znam wszystkich bohaterów dramatu, ale widziałam , jak rano ktoś próbował zorganizować zbiorowe zaszczuwanie Chudego, a teraz na Starykonia. Wiesz, co to jest "polowanie na upatrzonego"? Puszcza się sfore tropem precyzyjnie wytypowanego zwierza. Coś takiego właśnie tu się rozpoczyna. Chciałam zapolować, ale nie na takich wątkach i nie taka metodą. Jako liberał daję w s z y s t k i m prawo głoszenia swych poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: kunce przesadziłas !!! IP: *.tkb.net.pl 17.01.02, 21:24 wcale nieprawda, ja pierwsza ublizaczka forum, oswiadczam, ze ci w ogole nie bede dopierdalac!!!!! powaga!!!!! dopoki, dopoty nie zblaznisz sie!!! (blazenstwo wg mojego subiektywnego zdania) ale chyba do tego mam prawo, prawda? takze badz spokojna - na pewno znajdziesz tu ludzi godnych, by z toba rozmawiac! ja nie bede przeszkadzac!!!! czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: kunce przesadziłas !!! IP: *.chello.pl 17.01.02, 21:25 dzięki, czorcie, za deklarację. Sprawiła, że jeszcze raz przemyślę swoją decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: kunce przesadziłas !!! IP: *.tkb.net.pl 17.01.02, 21:25 to przeczytaj wszystko dokladnie!!!! a nie zauwazylas, ze osoby pomawiane zostaly przeproszone? z jak najwieksza atencja przeproszone!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: kunce przesadziłas !!! 18.01.02, 07:38 Czorcie. Z tego co wiem Samcia nie zostala jeszcze przeproszona! Odpowiedz Link Zgłoś