Dodaj do ulubionych

Kitek a mi sie nie chce pracować

18.01.02, 07:53
ale nowina,co?
dzien dobry
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 07:55
      a jednak,
      Kitek, czyli sniadanko z oona..
      he he he
      • kitek1 uneczka, tez skowroneczek 18.01.02, 07:56
        na II-gie,
        • oona Re: uneczka, tez skowroneczek 18.01.02, 07:57
          skowronek z przymusu
          :(((((
    • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 07:55
      wiedzialem, wczoraj, ze tak bedzie,
      odstaw delikatna kitke w pracy i daj znac,
      • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 07:56
        musze trwac na posterunku
        ciałem znaczy musze byc
        a kitke odstawiam od 7 lat
        :)))
        • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 07:59
          to zamow figurke woskowowa,
          moze tam, gdzie kit sprzedaja,
          i znikaj z pracy,
          • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:03
            tam gdzie szyld to pewnie od lat nic nie ma
            po co kupowac
            ludzie zdolne sie zrobiły w dziedzinie
            produkcji kitu
            • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:05
              to ja Cie odleje, tylko przyslij forme
              • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:06
                moze wymiary wystarczą?
                • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:08
                  to dawaj wymiary, ale wszystkie,
                  co by figura wierna byla,
                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:11
                    IDEALNE oczywiscie
                    :)
                    moze by przy tej dziewczynie z Wrocławia cos namieszac?...
                    • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:14
                      to jeszcze fotke podeslij, bo bedzie figura bez twary,
                      ja nie dziewczyna z wroclawia,
                      a juz przekwitla m., sie na mnie rzuca,
                      • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:17
                        no na twarz to wzorca nie ma
                        powiem skromnie:jest ok!...
                        chodziło o mieszanie z autorem watku
                        ale chyba sobie daruje
                        • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:23
                          wiele dziewczynek ma buzki ok,
                          to, moze powiesz, do czyjej znanej buzki, Twoja buzka podobna,
                          figure odleje z love-doll,
                          • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:26
                            nie wiem do kogo jam podobna
                        • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:25
                          kiteczku jak lubisz jak ktos na Ciebie z rana pokrzyczy
                          to sie moge poswiecac
                          • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:28
                            czy kobiecie, naprawde nic zyczliwie nie mozna powiedziec,
                            zaraz sie musza napinac,
                            szczerze, to wole konkretny wrzask, niz mdle pierdoly,
                            • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:32
                              Ty zyczliwa duszyczko :)))
                              Juz lepiej mów do mnie niezyczliwie :))
                              Dobrze,nie bede sie krzyku podejmowac,bo lubie Cie i
                              pewnie nic konkretnego nie udałoby mi sie wywrzeszczec
                              tylko mdłe...te.Chociaz.....
                              • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:36
                                no troszeczke chyba przesadzilem,
                                bo jak przeczytalem, ze mnie lubisz, to mi sie tak sympatycznie zrobilo:))),
                                tez Cie lubie,
                                • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:39
                                  pewnie,ze Cie lubie
                                  po co miałabym tyle rozmawiac z kims kogo nie lubie?
                                  a ze czasem sobie poszumie...to przeciez nic nie znaczy
                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:42
                                    to sie przygotowywuj wstepnie do poszumow,
                                    bo obiecalem, ze dzisiaj wczesnie w pracy bede,
                                    i zaraz nie bede Ci przeszkadzal, tzn. widzial,
                                    a jak sie nie widzi, to nie boli,
                                    • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:45
                                      mnie sie dzisiaj wyjatkowo baaaardzo nie chce pracowac
                                      i nie wiem co tu sie bedzie działo....
                                      ale moze nie bedzie tak zle
                                      • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:48
                                        a potem powiesz, ze zmeczona jestes i do lozeczka musisz,
                                        a ja znowu, bez obiadu w niedziele zostane,
                                        • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:49
                                          dokładnie
                                          widzisz,znamy sie juz jak łyse konie
                                          • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:52
                                            podobno, nie robienie nic, lyse konie meczy najbardziej,
                                            • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:54
                                              jak to ja nic nie robie?
                                              a kto szumi na forum?
                                              • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:57
                                                i sie wyszumisz, i co ja z Ciebie mial,
                                                • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 08:59
                                                  mówiłam
                                                  idz na przedwczesna
                                                  bede szumiec z Toba
                                                  ...przynajmniej przewaznie z Toba
                                                  :))
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 09:03
                                                    w realu, tez poszumimy?;)
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 09:05
                                                    moze..:)
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 09:07
                                                    na wiosne roku 2057r, skad ja znam te bajki,
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 09:10
                                                    licencja na sciemnianie mi wygasła?
                                                    :(((
                                                    nie denerwuj sie!!!
                                                    przeciez wciaz zima....
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 09:11
                                                    50 lat, jeszcze bedzie trwala, ta polarna sciemniona noco-zima,
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 09:14
                                                    naładowany adrenalinka pójdziesz teraz do pracy
                                                    i bedziesz miał 300% normy
                                                    :))))
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 09:15
                                                    jak sie tak łatwo denerwujesz w necie
                                                    to co jest w realu???
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 09:17
                                                    bo, o to doladowanie mi chodzilo, szum sobie milo, i do zobaczenia wkrotce, pa
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 09:19
                                                    zawsze do usług
                                                    tylko po co ja sobie ładuje akumulatory?
                                                    teraz bede miała wiecej energii do szumienia
                                                    pa!
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 13:41
                                                    zuzytkowuje nadmiar energii na rozbrajanie pola minowego
                                                    a nie szumienie
                                                    juz jestem ekspertem
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 15:21
                                                    a kto znowu minowal,
                                                    ja dostalem starokonskie pismo, z konkretnymi pogrozkami,
                                                    ze, jakbym zniknal, to bede wiedzial za co,
                                                    trudno, nie bede z tego robil dramatu,
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 15:22
                                                    ale ja bede!!!
                                                    :((((
                                                  • men_ Re: Spoko Uneczko, poczytaj sobie korespondencj 18.01.02, 15:29
                                                    czorta, samanty i moja z Maas na "forum o forum".

Maas juz taki kretyńskimi donosami nie będzie sobie zawracac głowy, O !
                                                  • oona Re: Spoko Uneczko, poczytaj sobie korespondencj 18.01.02, 15:32
                                                    a z drugiej strony :(((
                                                    bo sie juz z kitkiem prawie umówilismy na odwiedziny
                                                    w wieziennym pokoju intymnych widzen
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 15:25
                                                    przyniesiesz mi paczuszke do pierdelka i w koncu zobacze Cie realnie,
                                                    nie ma tego zlego, coby na dobre nie wyszlo,
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 15:27
                                                    a tam te pokoiki podobno
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 15:34
                                                    sciemniaczki, ale milutkie:)))
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 15:35
                                                    ucze sie :)))
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 15:37
                                                    zebys tylko wzorowa uczennica nie zostala,
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 15:39
                                                    precz z prymusami!!!!
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 15:48
                                                    zapraszam do ostatniej lawki,
                                                    bedziemy sie trzymac za raczki i marzyc o niebieskich migdalach,
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 15:51
                                                    ja tam wybieram wagary
                                                    zawsze byłam miss wagarowania
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 15:55
                                                    no to czekam z bukiecikiem,
                                                    pod chinskim w szczytnickim,
                                                    powagarujemy sobie,
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:00
                                                    o nie!!!!!tylko nie szczytnicki!!!!!
                                                    tam była moja pierwsza randka ostatniej love-story
                                                    po której ja teraz :NIGDY WIECEJ FACETÓW!!!!!
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:02
                                                    a ja w botanicznym mialem,
                                                    gralismy w kapsle i sie poklocilismy na zawsze,
                                                    to moze poludniowy,
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:04
                                                    a potem,za czas jakis,bedziemy
                                                    oboje warczec na wzmianke o południowym?
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:08
                                                    a poza tym nie parkowa pora,
                                                    nie lepiej w knajpce przytulnej,
                                                    wiecej ich, niz parkow,
                                                    ze dla przyszlych partnerow jeszcze starczy,
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:11
                                                    pewnie lepiej
                                                    i na wiecej romansów wystarczy
                                                    a mnie o podatkach gminnych mowia w radio
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:15
                                                    a ja czekam na fajna muzyczke i walne sobie spanko,
                                                    nadpobudzony dzisiaj o 4-tej sie obudzilem,
                                                    zeby sobie carvingowanie potrenowac na dywanie,
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:17
                                                    to dobranoc
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:18
                                                    narazie uneczko, baw sie ladnie,
                                                    milutka jestes, wiesz:)))
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:20
                                                    no nie zartuj!
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:23
                                                    bez sciemy:))),
                                                    nawet mi sie spac odechcialo,
                                                    jak tak sobie o Tobie pomyslalem,
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:25
                                                    to moze sobie tak nie mysl,co?
                                                    bo potem sie o 4 budzisz
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:27
                                                    a potem o 16-tej ciagnie mnie do lozeczka,
                                                    nie wiem, po co:)
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:29
                                                    to ta pora zimowa-misiowa
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:37
                                                    ale nawet w gawrze, miski sie tula do siebie,
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:40
                                                    uciekaj,bo zacałuje Cie na smierc
                                                    spiewaja w radyju
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:42
                                                    w radiu maryjku?
                                                    bo, u mnie przynudzawka ogolna,
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:45
                                                    w radio naszym regionalnym
                                                    raz graja,raz przynudzaja
                                                    no i reklamują
                                                  • kitek1 Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:48
                                                    narazie papatki,
                                                    bo mnie zmorki moza i konkretnie do pustej gawry ciagna,
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 16:52
                                                    pa pa
                                                    a tu tak miło opowiadaja o mezu co zastrzelił
                                                    szefa firmy,który romansował z jego zona a swoja podwładną
                                                    i sam sobie tez...
                                                    miłych snów
                                                  • oona Re: Kitek a mi sie nie chce pracować 18.01.02, 17:45
                                                    uneczka tez juz idzie
                                                    niekoniecznie prosto do łózeczka
                                                    jeszcze raz pa pa kitku
                                                    :)))))
                                                  • kitek1 a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 12:44
                                                    pozdrowienia na Twoje rece,
                                                    dla wszystkich z zelaza i marmuru alabastrowego,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 12:48
                                                    dzieki
                                                    dzisiaj to mi nawet sie chce pracowac
                                                    ale cos nie moge zaczac
                                                    chyba odpuszcze
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 12:52
                                                    odpusc, odpusc,
                                                    przynajmniej jutro mniej zmeczona bedziesz,
                                                    i moze oprocz odpoczynku znajdziesz jeszcze troche czasu dla milych kolesiow,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 12:55
                                                    czas jak sie chce zawsze mozna znalezc
                                                    a reszte wyjasniłam w liscie
                                                    wiec mam nadzieje,ze wszystko jest ok?
                                                    a robocie daruje
                                                    niech ma kobita wolną sobote
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 12:59
                                                    i bardzo to naprawde szanuje,
                                                    troszeczke sobie zartuje,
                                                    ale z powagi sytuacji, tez sobie sprawe zdaje,
                                                    a robota lezy.......
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 13:00
                                                    lezy i sie do mnie usmiecha
                                                    cała szczesliwa,ze jej nie ruszam
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 13:02
                                                    chetnie bym sobie z nia polezal i popatrzyl,
                                                    jak sie do nas usmiechasz,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 13:04
                                                    juz Ci robie miejsce koło niej
                                                    na biurku,jednym,drugim,trzecim
                                                    bom ja szczesliwa posiadaczka trzech biurek
                                                    w pokoju
                                                    i wszystkie moje!hihi
                                                    :))))))
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 13:07
                                                    to bede mial, taki biurkowy romans z Twoja robota:)))
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 13:08
                                                    chyba jestem zazdrosna!!!!
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 13:15
                                                    to pogon ja do roboty,
                                                    ja szczerze, tez nie przepadam,
                                                    za takimi dzikim biurkowymi romansami,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 13:21
                                                    ja tam nie wiem,to sie nie wypowiem,
                                                    bo wstyd sie przyznac ja nigdy dzikiego romansu biurkowego nie przezyłam
                                                    no wstyd sie przyznac,
                                                    alem zem ja młoda to wszystko przede mna
                                                    wtedy powiem czy mi sie podobało
                                                    :)))))
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 13:26
                                                    pewnie, bo rozne doswiadczenia nas ksztaltuja,
                                                    ja tam widzialem kilka biurkowych romansikow,
                                                    co sie poten straszna rozpierdutka zakonczyly,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 13:27
                                                    rozpierdutką biurek?
                                                    :)))))))
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 13:30
                                                    no, ale Ty masz az 3,
                                                    to zawsze jakies zostanie;)
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 13:33
                                                    Ty mnie nie prowokuj do wzbogacania swojego zyciowego doswiadczenia
                                                    bo zaczne sie zastanawiac-a dlaczego by nie spróbowac?....
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 13:35
                                                    moze to nie prowokacje,
                                                    moze, to tylko glosne mowienie,
                                                    o tym,
                                                    co w slicznej uneczkowej glowce swita,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 13:38
                                                    tys głosem mojej wewnetrznej uneczki?
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 13:53
                                                    glosem, wzrokiem,
                                                    wszystkim co zechcesz:)
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 13:59
                                                    ja nie chce!!!
                                                    niech nikt nie zagląda do główki grzecznej uneczki!
                                                    bo troszke sie zdziwi...
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 14:32
                                                    szkoda, i sorrki za cisze,
                                                    ale mi sie malyszkowy pierdolczyk udzielil i w telepatrzydlo sie gapie,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 14:42
                                                    mnie sie nie udziela
                                                    ...ale radyjo mam właczone a tam relacje
                                                    co czas jakis
                                                    chiba mu nie wyszło
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 14:47
                                                    i kwasicek, tez domarzl, bidactwo,
                                                    lepiej, chyba w radyjku malyszka sluchac:)
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 14:52
                                                    ja nie mam co prawda wyboru w tej chwili
                                                    ale i tak zawsze radyjko preferowałam
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 14:54
                                                    a teraz ja, ide czyms uczciwym sie zajac,
                                                    chociaz w telewizorni chyba znowu sie zaczyna,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 14:57
                                                    ja uczciwego maila usiłuje napisac
                                                    ale ciagle przerywam
                                                    to teraz tez ide i pisze nieprzerwanie
                                                    bo przerywac czynnosci ponoc niezdrowo
                                                    nerwica i te rzeczy
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 16:37
                                                    kazdy ma jakas nerwice,
                                                    najwazniejsze, co by w granicach normy byla,
                                                    a tamta /praca/, nadal bezwstydnie na biureczkach sie rozklada,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 16:47
                                                    nawet paluszkiem nie tknieta
                                                    a ja taka zmeczona przyjemnie
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 16:53
                                                    to juz jej lepiej nie ruszaj,
                                                    najgorzej nietknieta pierwszy raz ruszyc,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 16:55
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 16:59
                                                    i uczciwie zmeczeniem,
                                                    na jutrzejsze leniuchowanie zasluzylas,
                                                    juz nie bede spacerkami,
                                                    pod gazowymi latarenkami,
                                                    glowy Ci zawracal,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:01
                                                    wierszy sie naczytałam
                                                    tom zmeczona
                                                    rozmarzona
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:04
                                                    o spacerkach, pod latarenkami,
                                                    nie czytalas:(
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:06
                                                    ni
                                                    o milllosci-ale ciiii...
                                                    bo wysmieją
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:08
                                                    niby wysmiewaja,
                                                    ale wszyscy za nia tesknia,
                                                    a pod latarenkami,
                                                    tez sie milosniki spotkac niechcacy i zauroczyc moga,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:11
                                                    pewnie tak
                                                    pewnie mogą
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:13
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:15
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:18
                                                    no to mysle,
                                                    ze milosniki po pierwszym milym slowie juz sa,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:20
                                                    tak jakby
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:22
                                                    jakby cos mialo dzwieczec,
                                                    to ja sluch mam dobry:)))
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:25
                                                    moze nie
                                                    juz nikogo nie ma w firmie
                                                    jak beda weszyc to wpadne
                                                    i na przyszlosc bedzie blokada
                                                    robia czasem rozne dziwne akcje
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:27
                                                    przeciez,
                                                    to takie marzycielskie-mrzonki tylko,
                                                    nie przejmuj sie,:)))
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:29
                                                    ja sie zawsze wszystkim przejmuje
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:31
                                                    ale donosisz swietnie,
                                                    jeszcze mi sie wszystko smieje:)!
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:33
                                                    ciesze sie
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:36
                                                    chociaz ja tam wole rozrabiac, niz donosic,
                                                    ale jakbym umial, to robic, z takim wdziekiem, jak Ty,
                                                    to tez bym sie na TW zapisal,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:39
                                                    to był mój debiut donosicielski
                                                    udany?
                                                    moze odkryłam swoje powołanie?
                                                    oby nie !
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:42
                                                    hlaskower tak sobie styl literacki wyrabial,
                                                    w koncu, to w Twojej ulubionej ksiazeczce napisal,
                                                    ktorej, nie chcesz mi pokazac,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:43
                                                    to moze jednak pocwicze?
                                                    a potem cos w rodzaju drugiego harry'ego pottera napisze
                                                    i bede bajecznie bogata
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:47
                                                    nie badz taka materialna,
                                                    oddaj sie temu bez reszty,
                                                    a efekty same przyjda,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 17:49
                                                    nie jestem materialistka
                                                    zapytaj mojej mamusi
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:10
                                                    wierze:))),
                                                    tak Ci sie wymsknelo,
                                                    dobre uneczki naogol luzny maja stosunek do dobr ziemskich,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:14
                                                    wiele uneczek znasz??
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:16
                                                    taka jak Ty,
                                                    tylko jedna jedyna:),
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:18
                                                    only only
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:20
                                                    only-only, tez fajna,
                                                    ale uneczka, Tys jedyna:),
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:21
                                                    dziekuję
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:22
                                                    prosze bardzo,
                                                    uneczko najmilsza:)))
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:26
                                                    a dziekuje bardzo kitku number one
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:28
                                                    tyle tej milej netowej kurtuazji z Toba,
                                                    a potem szczerym liscikom sie dziwisz,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:31
                                                    nie dziwie sie
                                                    po to sa skrzyneczki,zeby szczere lisciki wrzucac
                                                    a na forum-zabawa
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:34
                                                    wstepna zabawa,
                                                    a potem skrzyneczka,
                                                    a potem........,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:35
                                                    only gwiazdy wiedza co potem
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:38
                                                    ja nie kabluje,
                                                    i nic only gwiadzom,
                                                    o nas, nie opowiadam,
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:45
                                                    jezu,to była onl...tylko metafora
                                                    jak mówi jeden pan
                                                    tylko gwiazdy to wiedza-po poprawce
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:47
                                                    za bardzo gleboko odebralem ta metafore,
                                                    sorrki,
                                                    ale pod gwiazdami,
                                                    za zimno teraz na "potem",
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:51
                                                    ja juz wychodze pod te gwiazdy
                                                    zmykam,bo sie jeden pan przypałetał i
                                                    czai sie zeby mnie na przymusowa randke zabrac
                                                    nie ze mna teeee...!
                                                    pa pa miłej niedzieli
                                                  • oona Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:53
                                                    przed tym panem uciekam
                                                    a nie z nim
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:55
                                                    acha,
                                                    uciekaj skoro swit, bo potem bedzie wstyd,
                                                    rozumiem:)
                                                  • kitek1 po niedzieli........ 21.01.02, 09:06
                                                    witaj wypoczeta i do dalszego zbijania baczkow gotowa,
                                                  • oona Re: po niedzieli........ 21.01.02, 09:34
                                                    cześć!
                                                    już zaczynam-leniuchowac
                                                  • kitek1 Re: po niedzieli........ 21.01.02, 09:37
                                                    witaj uneczko,
                                                    przykro mi,
                                                    ale nie bede dzisiaj mogl Ci towarzyszyc,
                                                    w tym slodkim zajeciu,
                                                  • oona Re: po niedzieli........ 21.01.02, 09:39
                                                    łaj?
                                                  • kitek1 Re: po niedzieli........ 21.01.02, 09:41
                                                    ale zaraz zjawia sie chetni,
                                                    wielu tutaj obserwatorow mamy,
                                                    i na pewno Ci pustke po mnie milo wypelnia,
                                                  • oona Re: po niedzieli........ 21.01.02, 09:42
                                                    do tanga trzeba dwojga...
                                                    nie zauwazyłes,ze juz prawie nie szumie?
                                                  • kitek1 Re: po niedzieli........ 21.01.02, 09:44
                                                    troszeczke sobie poszum,
                                                    a ja jak wroce,
                                                    to Ci cale niedoszumienie zrekompensuje,
                                                  • oona Re: po niedzieli........ 21.01.02, 09:46
                                                    ok
                                                    jak prosisz to moze troche poszumie
                                                    specjalnie dla Ciebie
                                                  • kitek1 Re: po niedzieli........ 21.01.02, 09:47
                                                    ale tango tylko ze mna, oki
                                                  • oona Re: po niedzieli........ 21.01.02, 09:48
                                                    i inne przytulane tez
                                                  • kitek1 Re: po niedzieli........ 21.01.02, 09:50
                                                    ale mi milo:)))
                                                    buziaczki i pa:)))
                                                  • oona Re: po niedzieli........ 21.01.02, 09:51
                                                    pa pa
                                                  • oona Re: po niedzieli........ 21.01.02, 13:16
                                                    nie ma z kim szumiec
                                                    a obiecałam Ci to
                                                  • kitek1 w dniu dziadka Cie witam....... 22.01.02, 09:01
                                                    i zabieram sie za penetracje forum,
                                                    w celu znalezienia Twoich poszumow,
                                                  • oona Re: w dniu dziadka Cie witam....... 22.01.02, 09:06
                                                    witam!
                                                    nie rób tego!!!!!!!
                                                    no dobrze,był jeden watek,ale jaaaaaki...
                                                  • kitek1 Re: w dniu dziadka Cie witam....... 22.01.02, 09:07
                                                    jeszcze nie znalazlem,
                                                    ale jako dziadek in spe,
                                                    chetnie poczytam z rana,
                                                    cos pikantnego,
                                                  • oona Re: w dniu dziadka Cie witam....... 22.01.02, 09:17
                                                    czyli bedzie jak znalazł
                                                    tylko sie nie denerwuj
                                                    ułatwiłam Ci to nieco dziadku in spe
                                                  • kitek1 Re: w dniu dziadka Cie witam....... 22.01.02, 09:19
                                                    podniecajaca lekturka,
                                                    ale ja tez chyba nowy watek otworze,
                                                  • kitek1 Re: a dzisiaj chce Ci sie pracować 19.01.02, 18:54
                                                    milego pana:)))
                                                    i leniuszkowania niedzielnego, too:)))
                                                  • starykon Re: Kitek od starykon 18.01.02, 15:30
                                                    Pogróżki to coś nowego, ale proszę uprzejmie. Wyrażam zgodę na publikację owego
                                                    pisma.
                                                    Proszę nie nadużywać cierpliwości mojej. Proszę odnieść się do korespondencji
                                                    zarównootwartej jak tej na prywatny adres.
                                                    I proszę nie dopuszczać się kolejnych zuchwałości polegających m.in. na
                                                    sugerowaniu pozostałym mojego niewłaściwego tonu w korespondencji bezpośredniej.
                                                    Z poważaniem
                                                    starykon
                                                  • kitek1 Re: Kitek od starykon 18.01.02, 15:31
                                                    odpowiedzialem na watku: oficjalnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka