malwinkax 04.11.03, 19:45 ...co Wy tu wypisujecie.Ja myślałam,że tu ludzie na poziomie,a tu same.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort Re: Ludzie!!! opanujcie się... 04.11.03, 19:48 no! dopiero na to wpadlas???? kobieto, luzik:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władca Re: Ludzie!!! opanujcie się... IP: *.acn.waw.pl 04.11.03, 19:50 Przynajmniej Ty,Malwinax,jesteś normalna w tym towarzystwie.Reszta,poza nielicznymi wyjątkami,to chyba zakompleksieni frustraci(oczywiście poza mną:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władca Re: Ludzie!!! opanujcie się... IP: *.acn.waw.pl 04.11.03, 19:53 Proszę.Do usług Najjaśniejsza Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinkax Re: Ludzie!!! opanujcie się... 04.11.03, 19:55 Zaczynasz mi się podobać!!! Jak chcesz to potrafisz być bardzo porządnym gościem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władca Re: Ludzie!!! opanujcie się... IP: *.acn.waw.pl 04.11.03, 21:23 Malwinkax<albo potrafię udawać porządnego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinkax Re: Ludzie!!! opanujcie się... 04.11.03, 21:29 Wszystko mozliwe Władco! Odpowiedz Link Zgłoś
czort a mi sie nie podobasz, 04.11.03, 20:03 bo obrazasz naszego osobistego menela i zone mojom, samante. takze te, wladziu, przepros ladnie pania s! nie wazne, ze po dokach sie wloczy miast gacie moje kitrac (fiuletowe zreszta!) ale kobieta jezd pelna geba! Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Ludzie!!! opanujcie się... 04.11.03, 21:30 zwis pelny ma wladczyk jeden - tym wiekszy im wiecej spamu na forum puszcza. Taka prosta zaleznosc: im bardziej mu wisi, tym bardzije jest zly na kobiety (no bo ktora by chciala dzieciaka z permanentnym zwisem??? ), i tym wiecej "flooduje" w zlosci swojej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Ludzie!!! opanujcie się... IP: *.arcor-ip.net 04.11.03, 22:09 Bydlę jest bydlę.Nawet kiedy wygląda że nie trzeba kopać po jajach to trzeba kopnąć.Jak tam kurwinko władczyńko,gotów do nowych zadań,psie śmietnikowy? Odpowiedz Link Zgłoś