Dodaj do ulubionych

POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!!

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 16:00
Cześć! Jestem młodym 21 letnim przystojnym chłopakiem dobrze ustawionym
finansowo. Jeśli jestes kobietą w wieku od 18 - 30 lat z Bydgoszczy lub okolic
i pragniesz erotycznych spotkań to odpisz i podaj swoje dane lub mail.
Czekam...
Obserwuj wątek
    • kitek1 Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! 20.01.02, 16:36
      a ile tych pan potrzebujesz?
      • Gość: czoryt Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! IP: *.tkb.net.pl 20.01.02, 16:39
        a dlaczego tylko z bydgoszczy???????
        co to jezd!!!!!!
        znow szlaban na inne regiony????????
        • Gość: Mały J. Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 19:54
          Gość portalu: czoryt napisał(a):

> a dlaczego tylko z bydgoszczy???????
          > co to jezd!!!!!!
          > znow szlaban na inne regiony????????

Sie ma!
          Znam Robina jak młodszego brata. Chłopakowi się spieszy, co ma po Polsce albo
          Europie jeździć? Wiosnę w lędźwiach czuje tu i teraz. I nie każdy lubi
          dojeżdżać do pań. Jakbyście mieli rower bez przerzutki to też wolelibyście mieć
          klientki w okolicy. Nie chłopak od czegoś zacznie.
          Radziłem mu trochę nakłamać w ogłoszeniu, ale nie wiedziałem, że ma aż taką
          fantazję. Chyba nie ma brania na tym forum mój koleżka Robin...
          • Gość: czort Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! IP: *.tkb.net.pl 20.01.02, 22:26
            maly jasiu - to go naucz, co ma robic, tego swojego mlodszego brata!!!!
            • Gość: mina Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 21.01.02, 01:09
              21 lat i juz dobrze ustawiony finansowo? co za czasy kurwa, za moich lat tego
              nie bylo!
              • letalin Re: POZNAM PANIE Z BYDGOSZCZY I OKOLIC !!! 22.01.02, 00:26
                Gość portalu: mina napisał(a):

> 21 lat i juz dobrze ustawiony finansowo? co za czasy kurwa, za moich lat tego
                > nie bylo!

To pewnie bardzo romantyczny młodzieniec, Robin ja to bym Cię pokochał...
                Kości by trzaskały! Lubisz sado-maso? A pryszcze jeszcze masz? Jeżu jak mnie taka
                pryszczata gęba rajcuje! Ja chcę Robina!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka