menk.a 31.12.08, 14:45 pomyślności w nowym roku Wam życzę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arogancka_agrafka Re: Kolektyw obecny???? 03.01.09, 10:07 menk.a napisała: > pomyślności w nowym roku Wam życzę. ;) .....i udanych manewrów przez 365 nocy, w tymże roku, zapomniałaś dodać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kolektyw obecny???? 03.01.09, 12:29 Zostawiłam też innym pole do popisu.;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Kolektyw obecny???? 03.01.09, 12:50 Czy to pole chociaż zaorane, czy cała robota spadnie na mnie ? :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Kolektyw obecny???? 03.01.09, 12:52 365 nocy powiadasz??? Hm..., bedzie ciezko, ale damy rade ;) Wszystkiego dobrego rowniez zycze Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Kolektyw obecny???? 03.01.09, 13:11 Ostatecznie mogę odpuścić, te 65 dni, dla równego rachunku ;) Ale ani ciut więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Kolektyw obecny???? 04.01.09, 12:53 Ja tez sie dokladam do zyczonek wszystkiego najlepszego.I otwieram z sykiem ponoworoczny browarek,pijac za wasze zdruffko. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kolektyw obecny???? 04.01.09, 22:50 Synkowi to bajkę na dobranoc, a nie zupę chmielową. Co za niepedagogiczny ojciec. :P Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Kolektyw obecny???? 05.01.09, 13:29 Obecna! ..... jesli mnie do tego kolektywu tez zaliczasz:))) Nastepny rok na forum...hmmm, mysle ze trzeba bedzie kiedys samodzielnie odejsc, a jednak ciagle wracam :-P Cos albo ktos mnie tu trzyma? Odpowiedz Link Zgłoś
egocentryk Re: Kolektyw obecny???? 05.01.09, 13:37 bettina75 napisała: > , > a jednak ciagle wracam :-P > > Cos albo ktos mnie tu trzyma? na pewno nie ja, ja mam Cię w dupie ! cha cha cha ! Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Kolektyw obecny???? 05.01.09, 14:08 Szczerosc to pozytywna cecha, szkoda ze Cie nie znam osobiscie.... Odpowiedz Link Zgłoś
egocentryk Re: Kolektyw obecny???? 06.01.09, 12:57 bettina75 napisała: > Szczerosc to pozytywna cecha, szkoda ze Cie nie znam osobiscie.... jak kiedyś jedną kobitkę poznałem osobiście ,to do dzisiaj płacę :))) cha cha cha ! Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Kolektyw obecny???? 12.01.09, 14:09 Sprawiedliwości stała się zadość, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kolektyw obecny???? 05.01.09, 19:20 bettina75 napisała: > Obecna! > ..... jesli mnie do tego kolektywu tez zaliczasz:))) Oczywiście;) > > Nastepny rok na forum...hmmm, mysle ze trzeba bedzie kiedys samodzielnie odejsc > , > a jednak ciagle wracam :-P > > Cos albo ktos mnie tu trzyma? > Przyzwyczajenie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Kolektyw obecny???? 05.01.09, 19:41 Ciekawe, jak dluo wytrzymamy tutaj?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Kolektyw obecny???? 05.01.09, 20:01 Menk.a - widze, ze szampan jeszcze nie wywietrzal i utrudnia czytanie ;) Leziox napisal " z sykiem " a nie " z synkiem " Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Kolektyw obecny???? 06.01.09, 10:27 Lezio miał na myśli charakterystyczny syk, przy otwieraniu puszki z piwem to_nie_Ty;-)))) Witam Wsiech:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Kolektyw obecny???? 06.01.09, 10:30 a nie hahha, chyba mi jeszcze nie wywierzał ;-))To_nie_Ty albo przeszło z menki na mnie hah;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kolektyw obecny???? 06.01.09, 15:54 Nezja niech się nie tłumaczy, bo Nezji i tak nikt nie uwierzy.:P Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Kolektyw obecny???? 07.01.09, 13:42 Wlasnie zdziwilem sie ze jakis synek blakac mnie sie ma po mieszkaniu...apage satanas!...przy tym infotmacja wstepna dla chcacych mnie piwko kiedys postawic-pije tylko butelkowe :-)co do gatunku moge sie spierac.Ciesze sie bardzo ze juz przegladacie na oczy powolutku :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kolektyw obecny???? 08.01.09, 15:33 Od piwa głowa się kiwa i mięsień piwny powiększa.:P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kolektyw obecny???? 06.01.09, 15:52 to-wlasnie-ja napisała: > Menk.a - widze, ze szampan jeszcze nie wywietrzal i utrudnia czytanie ;) Lezi > ox napisal " z sykiem " a nie " z synkiem " Szampan musiał być zepsuty i dlatego tak długo trzymał. :DDDD Leziu, wybacz. Coś mnie na oczy się rzuciło.:D Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Kolektyw obecny???? 07.01.09, 21:11 Stara brygada, widze;-))w doskonałej formie tylko menka nam oslepła ;-p;-)))Meneczko to sie chyba starosc nazywa ;pppp ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kolektyw obecny???? 08.01.09, 10:13 Co slepemu po oczach?:D Ty mi wieku nie wypominaj. Gazeta kłamie. Nie mam 31 lat.:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Kolektyw obecny???? 08.01.09, 11:02 Kobiety i tak zawsze maja mniej :P Odpowiedz Link Zgłoś
egocentryk Re: Kolektyw obecny???? 08.01.09, 11:36 menk.a napisała: > Co slepemu po oczach?:D > Ty mi wieku nie wypominaj. Gazeta kłamie. Nie mam 31 lat.:PPP jezu ,jaka stara dupa się z ciebie zrobiła;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kolektyw obecny???? 08.01.09, 12:05 Waż słowa jegomościu, bo z tego co widzę walisz bez zastanowienia.;) Odpowiedz Link Zgłoś
egocentryk Re: Kolektyw obecny???? 08.01.09, 12:31 ojejku,obraziła się, no cóż czas stawić czoła podeszłemu wiekowi, nie przejmuj się przecież twój wiek nie jest zły...możesz sobie na ławeczce posiedzieć w parku popijając ziółka itp.itd. p.s. wiem,że zazdrość przez ciebie przemawia ,bo chciałabyś być tak jak ja piękny i młody ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kolektyw obecny???? 08.01.09, 15:30 Nie obraziła się. Musiałbyś się trochę bardziej postarać.;) Natomiast czytałam co i jak piszez do innych, stąd wybacz, że nie podchodzę entuzjastycznie do wszystkiego.:P Ty też się zestarzejesz, a ja jestem i będę od Ciebie mądrzejsza niezależnie od wieku. :P Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Kolektyw obecny???? 12.01.09, 14:05 menk.a napisała: a ja jestem i będę od Ciebie mądrzejsza niezależnie od wieku. :P iscie meska decyzja :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kolektyw obecny???? 12.01.09, 15:37 obrotowy napisał: > menk.a napisała: > > a ja jestem i będę od Ciebie mądrzejsza niezależnie od wieku. :P > > > iscie meska decyzja :) Zaręczam, że moja kobiecość na tym nie cierpi.;) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Kolektyw obecny???? 12.01.09, 15:50 menk.a napisała: Czasem kończy mi się cierpliwość do ludzkiej głupoty, a nie mam gdzie uzupełnić. Spiesze doniesc : wpadasz na FK i akumulator masz pelny w trymiga :) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: Kolektyw obecny???? 08.01.09, 15:36 Wszystkiego dobrego! Wysokich lotów i niskich prowizji bankowych:) Michał Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kolektyw obecny???? 08.01.09, 15:39 To ja jeszcze sobie życzę mocnej złotówki.:P Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Kolektyw obecny???? 08.01.09, 14:14 menk.a napisała: > pomyślności w nowym roku Wam życzę. ;) A ja tam zycze wiecej GAZU - gdyz to chwilowo pilniejsze :) Pomyslnosc moze troche poczekac :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kolektyw obecny???? 08.01.09, 17:16 Dziekuję :) Tobie również i pozostałym..żeby nie było;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kolektyw obecny???? 08.01.09, 20:54 Czuję się już prawie jak na n-k, na której mnie nie ma. Sami znajomi.;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Kolektyw obecny???? 09.01.09, 15:20 Gdy raz złapiesz kontakt, to zostanie Ci on do końca życia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Kolektyw obecny???? 09.01.09, 15:35 menk.a napisała: > Czuję się już prawie jak na n-k, na której mnie nie ma. Sami znajomi.;) Narzekasz? ;) O tym samym pomyślałam, kiedy tu wlazłam:) Tyle, że mi sie miło zrobiło:) Wiedźma z Ciebie :P Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Kolektyw obecny???? 09.01.09, 17:52 Troche znajomych sie juz nagromadzilo:) To takie spotkanie rodzinne raz do roku, zeby sie nie poklocic? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kolektyw obecny???? 10.01.09, 00:22 :DDDD zupełnie jak w rodzinnym grobie. Rodzina ach rodzina.:D Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Kolektyw obecny???? 10.01.09, 09:24 Dobrze to ujelas, bo tutaj juz cmentarny spokoj panuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kolektyw obecny???? 10.01.09, 00:23 Echhhh na n-k mnie nie ma, bo zbyt wielu zgłaszało się z wnioskami o alimenty. A tu jestem od lat i chwalę sobie znajomych, i nie zmierzam znikać.:P Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Kolektyw obecny???? 10.01.09, 10:10 Skoro cały czas tu stoisz Menka, z chlebem i solą, to i ja się przywitam :))) Liczę na to, że rozkręcisz tu jakąś imprezkę:) Wszystkiego wesołego w Nowym Roku :) ----------------------------------- zmieniłam nick - nawrocona5 :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Kolektyw obecny???? 12.01.09, 14:03 leziox napisał: > Chleb,sól...A flaszka to gdzie? Juz zrobila sie pusta i sama poszla sie napic :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Kolektyw obecny???? 12.01.09, 14:27 bettina75 napisała: > Suszyło ją:) Otoz to. Ale gdy sie naleje to spowrotem sie przyturla :) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Kolektyw obecny???? 12.01.09, 14:33 Oby się tylko nie rozbiła o kant!:) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Tego by nawet sam KANT nie przewidzial 12.01.09, 14:45 bettina75 napisała: > Oby się tylko nie rozbiła o kant!:) Jezeli to kant d..y - to moze byc trudne :) _________________________________________________________ Jeden z moich (bylych) szefow - przyjmujac mnie do pracy zadal mi pytanie: (a bylo to pod koniec komuny...) - zna Pan angielski? - nie, tylko niemiecki. A to, to moze se Pan o kant d..y rozbic. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Tego by nawet sam KANT nie przewidzial 12.01.09, 18:11 Jezeli ta du.. jest jedrna to moze i sie rozbije?:))) ------------------------------------ Was Du nicht sagst... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kolektyw obecny???? 12.01.09, 15:48 leziox napisał: > Chleb,sól...A flaszka to gdzie? Flaszkę rozpracowałam w Sylwestra. :P Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Kolektyw obecny???? 12.01.09, 16:00 Kupuj nową, bo goście awanturują się pod drzwiami.:))) ------ zmieniłam nick - nawrocona5 :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Kolektyw obecny???? 12.01.09, 16:04 Na krzywego ryja się pchają?? Toż mogliby z sobą coś przynieść :P Odpowiedz Link Zgłoś
nawrotka1 Re: Kolektyw obecny???? 12.01.09, 16:17 Cudze zawsze lepsze ;) Zwłaszcza na tym forum :DDD ------ zmieniłam nick - nawrocona5 :) Odpowiedz Link Zgłoś