urszulka_ma 31.12.08, 20:01 muchy poprawione, fryzury zrobione? Startujemy! www.wrzuta.pl/audio/vfJJGeBgb7/startujemy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urszulka_ma Ktoś nie potrafi tańczyć? 31.12.08, 20:07 :) lasica18.wrzuta.pl/audio/e5lnmPStSZ/bo_ja_tanczyc_chce_-_long_junior__oryginal_ Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Re: Ktoś nie potrafi tańczyć? 31.12.08, 20:14 tu podają krok:-) pl.youtube.com/watch?v=P1D9Akutfic Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Ktoś nie potrafi tańczyć?;)) 31.12.08, 20:15 ww.wrzuta.pl/audio/79u2mMcZah/ Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Ktoś nie potrafi tańczyć?;)) 31.12.08, 20:18 www.wrzuta.pl/audio/79u2mMcZah/ Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni_koralik Re: Ktoś nie potrafi tańczyć?;)) 31.12.08, 20:20 Halinko, Pani pozwoli, jedno www. się zagubiło:-) www.wrzuta.pl/audio/79u2mMcZah Odpowiedz Link Zgłoś
mariamagdalena Dobrej zabawy!:) 31.12.08, 20:32 pl.youtube.com/watch?v=5u1XwSmqEv4 Odpowiedz Link Zgłoś
mariamagdalena Re: Dobrej zabawy!:) 31.12.08, 20:45 jeszcze odrobinię prywaty:) pl.youtube.com/watch?v=5m12OA-BUvE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Wowhy fieczuh... 31.12.08, 20:45 Przepraszam, że niewyraźnie mówię ale z tym pantofelkiem w zębach, zgubionym przez pewną księżniczkę w pustelni, nie idzie za bardzo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariamagdalena Dobry wieczór:) 31.12.08, 20:53 pantofelek zgubiła?..hmm Pan, panie Zbyf, się porozgląda, może gdzieś tu bez butów tańczy?:) pl.youtube.com/watch?v=6Ml3NUIDpFg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Dobry wieczór:) 31.12.08, 21:06 Hmmm... www.youtube.com/watch?v=aQVz6vuNq7s Nie pasuje zbytnio. Ani do tematu ani do mojego braku przekonań...ale co ja poradzę...skojarzyło mi się...i jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dobry wieczór:) 31.12.08, 21:23 Witam nowych Gości w naszych zerowych progach… rzeczywiście muzyka piękna ale nie na dziś… dziś bąbelki i radość tu obowiązuje niech Pan szampana z nami pokosztuje Za Stary Rok…! Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Dobry wieczór:) 31.12.08, 21:40 urszulka_ma napisała: > niech Pan szampana z nami pokosztuje > Za Stary Rok…! Żanim szam Panią pokosztuję szpytam; a czo takiego Pani ma? Pani Urszulko, hę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dobry wieczór:) 31.12.08, 21:49 Szam ma mnie czy Pana kosztować?:) a urszulka jest moja! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Dobry wieczór:) 31.12.08, 22:08 urszulka_ma napisała: > Szam ma mnie czy Pana kosztować?:) Hmmm... Przypomniałaś mi pewnego chorążego z epoki pterodaktylu. Dziewczyny zwykł był nazywać mianem "urszulki i motolice". :) Niemniej poza kilkoma lingwistycznymi przebłyskami był kompletnym, haszkowskim idiotą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Dobry wieczór:) 31.12.08, 22:08 ale dzielisz się sobą czasem z innymi... wyróżnionymi:) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch Re: Dobry wieczór:) 31.12.08, 22:44 rena_gd napisała: > ale dzielisz się sobą czasem z innymi... wyróżnionymi:) Tylko jeśli "gd" Gdańsk albo Gdynię oznacza. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Dobry wieczór:) 31.12.08, 23:57 tylko okolice... 3-city:) ale też w nazwie gd:) ale zaraz północ... więc.... kieliszki w dłoń:) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Wszyscy gotowi 31.12.08, 21:18 gotowa... do pracy sylwestrowej.. ale między jednym pisanym służbowo zdaniem a drugim napiszę prywatnie.. tutaj:) i winko już na biurku gotowe.. Carlo Rossi Rose... słabe, ale pyszne:) wasze zdrowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Pisaj Rena:) 31.12.08, 21:25 o winku wspomniałaś zaraz mi się buzia roześmiała:) ech... pamiętam to pranie i po winku sprzątanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma nie wszyscy tu wiedzą... 31.12.08, 21:47 > o winku wspomniałaś > zaraz mi się buzia roześmiała:) > ech... > pamiętam to pranie i po winku sprzątanie:) jaka moja urszulka jest gapa jedzie przez połowę Polski, poznać Renę z winkiem w torbie i w samym progu winko trzaska:) a może to na szczęście było? popatrz Rena jak długo nasza trwa no nie napiszę, że miłość ale...przyjaźń?:) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: nie wszyscy tu wiedzą... 31.12.08, 21:54 ale przyjaźń ostatnio tylko podtrzymywana wirtualnie, bo Urszulka chyba się przestraszyła, że tyle strat winnych i piżamowych było, że się boi przestąpić mój próg:) ja mogę tańczyć od pasa w górę.. i ewentualnie przytupywać nogą.. bo ciągle praca wre:) ale wy.. nie krępujcie się... i... wężyka:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nie wszyscy tu wiedzą... 01.01.09, 02:27 "ja niczego się nie boję! choćby lew, to dostoję!":) rena_gd napisała: > ale wy.. nie krępujcie się... i... wężyka:) wróciłam, grzecznie, prosto:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Wszyscy gotowi:) 31.12.08, 21:28 ale dlaczego nikt nie tańczy?!:) orkiestra grać! de.youtube.com/watch?v=IWKhbR33bww Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Wszyscy gotowi:) 01.01.09, 00:32 no i..... już pół godziny 2009 roku... zapewne wszyscy się dobrze bawią... Szczęścia, zdrowia, pomyślności... wspaniałych trwałych przyjaźni i morza miłości:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Niech żyje Nowy Rok! 01.01.09, 02:33 rena_gd napisała: > no i..... już pół godziny 2009 roku... zapewne wszyscy się dobrze bawią... "Banda" z sąsiedztwa mnie porwała i uwięziła…:) dopiero co się wyrwałam i jak tylko mogłam, szybko tu przybiegłam > Szczęścia, zdrowia, pomyślności... wspaniałych trwałych przyjaźni > i morza miłości:) Wzajemnie, żadnych smutków! tylko samych radości:) Niech żyje Nowy 2009 Rok! Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Niech żyje Nowy Rok! 01.01.09, 09:44 Jak przystało na babcię,przespałam Przyjście Nowego Roku ;) A tu szampan szumiał w szampańskich pucharach i były toasty wznoszone przez towarzystwo w szampańskim humorze:)) Szczęśliwego Nowego Roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Niech żyje Nowy Rok! 01.01.09, 12:34 Ja w Nowy Rok weszłam z ciagnącym sie od Starego Roku bólem głowy ale nie załamuje się,co tam mały ból w porównaniu z nowymi wyzwaniami na Nowy Rok:))Życze wam wszystkiego naj,naj,najlepszego ,aby otaczało was samo dobro:)) Odpowiedz Link Zgłoś
usmieszek_bez_noska Re: Niech żyje Nowy Rok! 01.01.09, 16:00 uśmieszek wszedł w Nowy Rok z uśmiechem ale dziwnie po kilku godzinach obudził się bez noska, znaczy z noskiem, ale taaakim czerwonym i taaaakim smarkatym zatem, Zdrowia! wszystkim życzę a.. psik! Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Niech żyje Nowy Rok! 02.01.09, 09:03 sie nie boje zarazic tym a..psikem,bo lekarstwo nan mam indianskie. a Nowy Rok niech zyje,ale tylko rok . a nie sto. wiec ..wytrzymajmy i ..korzystajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Niech żyje Nowy Rok! 02.01.09, 09:25 kanuk napisał: > sie nie boje zarazic tym a..psikem,bo lekarstwo nan mam indianskie. Kanuku:) dobry człeku czy to lekarstwo przewiduje upalenie nosa?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Niech żyje Nowy Rok! 02.01.09, 09:49 e. to kropelki sou. jak tylko czuje poczatek przeziebienia,to wypijam kilka(nascie) tychze kropelek z woda i rano jestem w formie aby wstac i isc do pracy. wielka oszczednosc dla nielubiejacych chorowac. Odpowiedz Link Zgłoś
urojonyswiat Re: Niech żyje Nowy Rok! 02.01.09, 10:03 "Opowiem ci bajkę, jak kot palił fajkę. A kocica papierosa, upaliła sobie kawał nosa. Prędko, prędko po doktora, bo kocica bardzo chora! Przyszedł doktor z dużym brzuchem, a kocica - pod fartuchem! Przyszedł doktor z nożycami, a kocica - z kociętami. Przyszedł doktor z lekarstwami a kocica z pazurami" :)) Urszulko wprowadź w życie Noworoczne postanowienie i,nie chcąc pozbyć się noska,rzuć palenie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Niech żyje Nowy Rok! 02.01.09, 10:41 sobie żartują z braku nosa ...ech! a ja tu bardzo poważny problem mam, bo w horoskopie wyraźnie pisane jest, że byki mają dojrzeć a nie być smarkate! Odpowiedz Link Zgłoś