Dodaj do ulubionych

Czy 23 letnia dziewczyna mysli powaznie o .....

IP: *.dialsprint.net 06.11.03, 00:10
zwiazku z facetem ? Uwazam, ze raczej nie. No moze i mysli, ale w
okolicznosciach kiedy jest to bogaty przystojniak. Jesli nie to odklada
decyzje do okolo 30stki. No i co ja mam zrobic, juz nie jestem mlody
kawaler, ale stary tez nie. No i jak tu zaufac ????
Obserwuj wątek
    • Gość: Władca Re: Czy 23 letnia dziewczyna mysli powaznie o ... IP: *.acn.waw.pl 06.11.03, 00:35
      Przyznaję Ci rację.Wiele,żeby nie powiedzieć większość młodych kobiet
      nastawionych jest na kasę.I tak jak piszesz,jak się trafi jakiś kasiasty,to
      będzie taka starała się go zatrzymać przy sobie np.wrabiając w dziecko.A jak
      nie to taka delikwentka dalej będzie szukać jelenia z kasą.Część dziewczyn
      takiego znajdzie,część zrozumie swój błąd,tylko,że wtedy może być już za późno
      i staropanieństwo gwarantowane.
      PODCZAS OBCOWANIA Z KOBIETAMI (nie tylko 23letnimi-przyp.red.)ZALECAM
      ZACHOWANIE SZCZEGÓLNEJ OSTROŻNOŚCI ORAZ PRZESTRZEGANIE ZASADY OGRANICZONEGO
      ZAUFANIA .
      • eluniaa Re: Czy 23 letnia dziewczyna mysli powaznie o ... 10.11.03, 23:54
        e i jednakowo wszystkich mierzysz a rowniez powiedziałabym to samo na temat mezczyzn Uwazam iz jestes w duzym bledzie nie wszystkie kobiety sa jednakowe, widocznie trafiłes na niewlasciwa osobę W zyciu nie u wszystkich licza sie piniadze,najwazniejsz jest uczucie zaufanie i partnerstwo jesli Ty okazesz tej osobie te wszystkie cechy napewno bedzie z toba bez dwoch zdan.łanie rowniez wpadaja w sidla i uwazam iz 23letnia dziewczyna moze myslec powaznie o zyciu,zalezy to wduzej mierze od partnera lili
    • Gość: Triss Merigold Re: Czy 23 letnia dziewczyna mysli powaznie o ... IP: *.acn.waw.pl 11.11.03, 00:15
      Masz b. charakterystyczne IP. Jeśli to Ty jesteś typem, który zaczyna
      idiotyczne wątki na Forum Kobieta i w dodatku maniakalnie się mnie czepia to
      mam nadzieję, że żadna panna nie myśli poważnie o związku z Tobą.
    • demolka444 ja mam 23 lata 11.11.03, 00:35
      mam dokladnie 23 lata- i uwazam, ze zbyt generalizujesz sprawe- jestem
      przykladem na to, ze jednak nie kazda mysli tylko o forsie- uwazam, ze po
      prostu zle trafiles
      pozdrawiam
    • Gość: Aga Re: Czy 23 letnia dziewczyna mysli powaznie o ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.03, 18:53
      Tez mam 23 lata i uwazam , ze wypisujesz głupoty wysnute na podstawie jakichs
      swoich pechowych obserwacji. Mam faceta młodszego o 4 lata, ktory nie jest ani
      piekny ani tym bardziej nieziemsko bogaty. Kocham go bardzo i mysle o nim jak
      najbardziej powaznie! Planujemy slub jak tylko bedzie to mozliwe. Wiec mi tu
      plec farmazonów.
    • Gość: agata Re: Czy 23 letnia dziewczyna mysli powaznie o ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 22:25
      ja mam 24 lata i cały czas szukam kogoś na poważnie i do tej pory zawsze
      zawodziłam się na facetach i starszych i młodszych, bo wy czasem tez
      zawodzicie..
    • Gość: edka Re: Czy 23 letnia dziewczyna mysli powaznie o ... IP: *.choszczno.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 09:28
      To może trzeba zwracać uwagę na takie co tej kasy maja sporo i tym samym nie
      patrza na to ile maja ksy faceci ;o)
      A tak poważnie to nie wszystkie "lecą na kase"
      • Gość: natka Re: Czy 23 letnia dziewczyna mysli powaznie o ... IP: *.topole.waw.pl 15.11.03, 13:02
        i co to w ogóle za stwierdzenie "wrobić w dziecko"????!!!?
        z tego co wiem, żeby dziecko mogło się urodzić, potrzeba dwojga, prawda??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka