sloggi 09.11.03, 20:39 Czas kupić w Herbapolu herbatkę malinową - to u mnie w domku znak, że już nadeszły mrozy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrowiec2 Re: Herbatka malinowa 09.11.03, 21:27 Lepsza może będzie herbata "normalna" z syropem malinowym? Nie mniej jednak w moim domu rodzinnym własnie napar z liści i innych nieowocowych części krzewu malinowego był stosowany na przeziębienia. Mam nadzieję, że zdrowo przeżyjecie zimę, bez konieczności wspomagania organizmu herbatka malinową:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Herbatka malinowa 09.11.03, 22:10 Hmmm a mi tu kity wciskasz ze innej jak normalnej nie pijasz a idz;) Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Herbatka malinowa 10.11.03, 16:33 Czytaj uważnie - w mojej wypowiedzi nie pada słowo "herbata" a napar. Dla mnie "herbata" oznacza napar na liściach z krzewu herbacianego. Nie pijam herbat aromatyzowanych np. wanilią, z wyjątiem herbat z dodatkiem olejku bergamotowego (earl grey). Używając słów "herbatka malinowa" dostosowałam się do słownictwa mojego szanownego przedmówcy Sloggiego (niech Salon jego zawsze tętni życiem a zbłąkani wędrowcy zawsze znajdą tam ciepły kąt). Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Herbatka malinowa 11.11.03, 18:02 "herbatka" to pojęcie dość szerokie. Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Herbatka malinowa 11.11.03, 19:56 Salon zamknął dla mnie swe podwoje:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ceper_pepper Re: Herbatka malinowa 11.11.03, 20:22 wedrowiec2 napisała: > Salon zamknął dla mnie swe podwoje:((( Aż tak źle?? Sloggi, nie wierzę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Herbatka malinowa 11.11.03, 22:46 no, może nie całkiem, ale mrozy idą, kąta ciepłego szukam, przymilam się jak mogę, a tu nic... za obrażalską mnie mają.... iść każą, ciężkie życie... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Herbatka malinowa 12.11.03, 08:48 Przepraszam, że tak mało herbacianie. Jeśli posiadałeś akces do Salonu Sloggiego i tylko czytałeś - to po miesiącu dostęp do forum został Ci zabrany. Jestem znany z awersji do "czytelników", zgłoś akces jeszcze raz i weź czynny udzial w życiu forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Herbatka malinowa 11.11.03, 01:39 Dobrze juz dobrze przepraszam jak cie az tak urazilam:( Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: Herbatka malinowa 11.11.03, 10:15 Wypiję filiżankę herbaty malinowej za twoje zdrowie:)) Odpowiedz Link Zgłoś