yacey 30.01.09, 12:16 W dniach 13-15 lutego odbeda sie targi motocyklowe w Warszawie. Tym razem w nowej hali przy ul Marsa 56 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczola35 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 30.01.09, 13:53 Przyjade razem z pociechami:-)) Ktoś jeszcze chętny?;-)) Sciskam, owad miodopędny Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 30.01.09, 14:52 ja sie wybieram tam ale tylko w sobote :) więc jest szansa spotkac sie Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 30.01.09, 15:56 pewnie, że jest szansa, bo my tam pewnie całą sobote spędzimy :) więc do zobaczonka Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 30.01.09, 17:07 To może powtórka z rozrywki i sobotni obiadek MiDowo-BSowy w Osadzie w sobotę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elka_77 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 30.01.09, 17:58 Jestem za :) też w sobotę będę. Odpowiedz Link Zgłoś
ishka Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 30.01.09, 19:09 ja z moim Lubym też pewnie będziemy! Jeśli chce się ktoś z nami zabrać samochodem to zapraszamy - startujemy z Wrocławia w sobotę rano (o ile pojedziemy). Wylot do domu w niedzielę wczesnym południem. My śpimy u mojej siostry, więc ewentualne kombinowanie noclegu we własnym zakresie. Zapraszam! Ishka Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 30.01.09, 19:12 joss ale Osada to drugi koniec Wawy... w tym roku zmienili miejsce Targów ... ale jestem za obiadkiem... tylko cos bliżej... Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 30.01.09, 20:54 Wlasnie spojrzalam na mape ;) Dzięki Karola :D Myslalam, ze to beda okolice poprzednich targow. W takim razie pomysl z obiadkiem podtrzymuje, ale nie mam juz pomyslu na miejscowke - nie znam tych okolic. Czy ktos zna moze fajna knajpke? Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 31.01.09, 10:06 ja nie wiem czy będę na targach, ale blisko do mnie to i schabowego upiekę :) Odpowiedz Link Zgłoś
josss "Krewniacy" poszukują wolontariuszy na Targi 31.01.09, 08:48 Może ktoś się skusi: ogloszenia.ngo.pl/x/430416 :) Odpowiedz Link Zgłoś
giencia Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 04.02.09, 09:23 My niestety odpadamy z obiadku, ale na targach będziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 04.02.09, 10:28 z BS (Jos, Karolą, Paulą i tp.) szukamy knajpy, więc może połączymy się w jednej, tj. np. 10 miejsc więcej zaklepiemy, żeby MiD się zmieścił ? czy wolicie oddzielnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka00 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 04.02.09, 10:52 Ja jak najbardziej na obiad się zapisuję podobnie jak Kreciula, Zaciszanka a ponieważ okolice targów to moje "rodzinne strony" mogę poszukać jakiegoś miejsca a na chwilę obecną mogę zaproponować fajny pub Deska na Fieldorfa gdzie bardzo dobrze karmią :). Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 04.02.09, 14:25 Porzeczkowy bar deska (Abrahama 18) chyba spełnia wszystkie wymagania (blisko targów, fajnie, niedrogo i jeszcze kapela walentynkowo ma przygrywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 04.02.09, 14:35 to nic, tylko rezerwować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 04.02.09, 16:29 strony.aster.pl/bardeska/lokalizacja.html jako uzupełnienie info Qgla ;) Qgel, rezerwujesz dla BS + MiD czy jeszcze czekamy na inne propozycje ? Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 04.02.09, 17:00 Porzeczka już wstępnie zaklepała (to jej rewir :) Nie szukajmy innych, bo będzie zamieszanie i dyskusje, a potem zostaniemy na lodzie, jest dobrze a knajpka zapowiada się miło, blisko itp. :) a czas ucieka, a 14 to walentynki jakieś w dodatku i może być problem z miejscem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
belgu1 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 04.02.09, 15:32 jestem na targach napewno w piatek. w sobote najprawdopodobniej rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 04.02.09, 16:07 i Ja na obiadku jestem więc do zobaczonka :) Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 04.02.09, 19:04 Qgel, co za pytanie. Oczywiście razem MiD i BS. O której w tej Desce? Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka00 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 04.02.09, 21:23 Deska zarezerwowana na 16:30 14.02 sobota, mają fajne jedzonko, ceny jak najbardziej ok i ponieważ to Walentynki to jakis zespół ma tam brzdąkać, wróżka też ma być (ciekawe dlaczego wróżka?) :). Do zobaczenia na targach :). Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_80 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 06.02.09, 09:54 prawdopodobnie do 16-ej będę uziemiona na targach, ale na obiadek jak najbardziej się piszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kreciul01 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 06.02.09, 15:55 a my z przyjemnością Was ugościmy na goclawiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasskawasaki Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 08.02.09, 01:24 Też będę - bo muszę... Zjeb.ny cały weekand :/ Uważajcie na głowy, patrzcie w górę, hala stoi na podmokłym gruncie a konstrukcja ma masę uchybień. Serio. Mam nadzieję że się nie zawali. Miłego zwiedzania :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 11.02.09, 19:13 ja jak wszystko pójdzie pomyślnie to też bedę w sobotę :) więc..mam nadzieję, że zobaczę wasze urocze mordki :) Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 13.02.09, 08:08 Czy ta knajpa jest przy rondzie Fieldorfa? Prawdopodobnie też się pojawimy. Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 13.02.09, 09:32 Yyyy na Fieldorfa to nie ma zadnego ronda:) nawet jednego, malutkiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 13.02.09, 11:49 ulica Fieldorfa Cieniu jest tam kilka skrzyzowań, ale ronda rzeczywiście nie pamiętam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 13.02.09, 12:22 A no bo nie tu szukałem. Rondo jest ale na Starym Rembertowie. Papierowe mapy to przeżytek;) Odpowiedz Link Zgłoś
elka_77 Re: i po targach 14.02.09, 22:12 Targi, mówiąc szczerze, bez większego wrażenia. Warto iść raczej czysto towarzysko;) Za to obiad integracjny "potargowy" jak zawsze, w Waszym towarzystwie udany:)) Dziewczyny, mam nadzieję, że wróżka się spisała ;) Do zobaczenia, pewnie w marcu, może już na motocyklach :) Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: i po targach 15.02.09, 17:58 targi to była marnia ale dokładnie towarzystwo wyborowe ;) dzieki za obiad ;) Odpowiedz Link Zgłoś
indirectus Re: i po targach 15.02.09, 19:13 ...a do wróżki Anety była taka kolejka, że mnie przyjąć nie zdążyła;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: i po targach 15.02.09, 21:07 targi takie sobie, ale za to spotkanie z Wami w Desce zarąbiste chociaż jak dla mnie zbyt krótkie. buziole i do nastepnego Odpowiedz Link Zgłoś
giencia Re: i po targach 16.02.09, 08:49 Targi nie były takie złe. Dziękujemy za miłe towarzystwo, pozdrawiamy i do szybkiego zobaczenia :) - Nie zatrzymam się, jak juz złapię wiatr, Niech uniesie mnie, jak najbliżej gwiazd... Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: i po targach 16.02.09, 09:46 Deskę wynalazła Porzeczka i do Porzeczki można podziękowania kierować :) dzieki wszystkim za miłe popołudnie - co złego to nie ja ;) a targi jakie były każdy widział (Suzuki miało ładne stoisko a chwilami bardzo ładne :) Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 16.02.09, 10:20 Fajnie było zobaczyć mordki Wasze kochane :D Szkoda tylko, że tak krótko... Przepraszam za to, że tak często się gubiłam ;) "deskowe" okoliczności okazały się tYż niesprzyjające... Do miłego następnego... Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 16.02.09, 11:17 Targi jak to targi : tłumy, korki itp. itd., ale to normalne przy takiej imprezie. Pobyt na targach w miarę krótki, za to dłużej nam się zeszło na "obiadku" i z wróżką ;) Spotkanie w takim towarzystwie super miłe. Porównując do pierwszych spotkań BS + MiD, gdzie Qgel rozsadzał nas w celach integracyjnych, to można powiedzieć, że już dawno nie ma takiej potrzeby :) Jedzonko bardzo dobre, więc Porzeczce i Kreciuli "dziękować" za zarezerwowanie dobrej miejscówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
badboy1001 Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 16.02.09, 21:56 Słuchajcie. Targi jak to targi, zawsze są tłumne, gwarne, duszne i bezduszne :-) ale czego spodziewac się więcej? Ci którzy chcieli coś zobaczyć czy kupić mieli kilkudziesięciu oferentów w jednym miejscu. A zatem wybór był. Może z wyjątkiem hondy, która dopisała wręcz symbolicznie, pokazując jedynie ekscentryczny DN01 i coś tam jeszcze :-) DN01 - fajny choć dla mnie nazbyt futurystyczny ale dziewczynom się podobał. Reszta czyli część rozrywkowa-potargowa oczywiście była zajefajna. Niemniej mogłybyście dziewczyny bywać trochę bardziej tłumnie na takich spotkaniach. Dzięki wszystkim za spotkanie i miłe towarzystwo na i po targach. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: Targi Motocyklowe w Warszawie 17.02.09, 08:54 dzięki za towarzystwo i dobra zabawę podczas targów no i po.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś