phi_ Nic nic... 06.02.02, 02:52 właśnie... tak niewyraźnie... ...wszystko przechyla się w dobrą stronę. Tak coś czuję dziś ! ;-))) he he... i co tam ?! Wychodzę, wychodzę; później wrócę ! phi_ Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi dziś b. późno............... 06.02.02, 06:36 6,36 noo ale to jeszcze noc słonko wschodzi chyba coś koło 7,40 ???? 3majcie sie ciepło wy moje nocne maryyy ;-) do jutra ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi będzie ktoś dziś w nocy ? 06.02.02, 16:20 phi_ napisał(a): -------------------------- nie ma co cytować nawet he he he ;-) bravo za synchronizacje to ja też synchronizuje zegarek i za 123 min teleportuje sie do ciebie !! hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi witaj kropko ;-) 07.02.02, 02:20 kropka! napisał(a): > mnie nie będzie ;( --------- szkoda choć i ja ide już spać niech sie dzieje co chce dziś na tym forum coraz częściej chodzi wolno ..... hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: będzie ktoś dziś w nocy ? 06.02.02, 23:01 Nie narzekaj, dzięki mnie nie miałeś zaburzeń ciągłości ! He, he... Najwyraźniej z niewymienionymi słowami nie wiążą się żadne nieporozumienia ! Nie utrwalają się niesłuszne przeświadczenia, które wiecznie muszę obalać ! ( Uhm uhm... chyba przestanę pisać ;-) ...A ! Właśnie... ! ...Ten wątek strasznie długo się otwiera ! Czekanie to nie jest moje ulubione zajęcie... If you know what I mean ;-) Jestem głodna. - Musze cos zjeść ! Hmmm... sklep do 22.00. - Jeszcze zdążę ? ! - E nie-e... Hm... i tak by mi się nie chciało..... - Wiem ! Zjem coś w jakiejś knajpce... ... Mam ochotę na grzańca z brandy... ... - E nie... ten samochód ! Esz... ! Muszę stąd wyjść... Na ra..... phi_ Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi oj phi_ 07.02.02, 02:15 To nie wina tego wątku że tak długo sie otwiera chyba mi żadnej blokady nie założyli hi hi hi Dziś całe forum chodzi jak osa po miodzie Dlatego wykończony tym czekaniem i dzisiejszym dniem ide lulu. Buźki i pa pa hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re:........hm......do Raju?:))))) 07.02.02, 18:40 Trafiłeś dobrze !Slovensky Raj to na Słowacji.....jest piękny,malowniczy niesamowicie,bardzo przyjemny do łażenia,ma klimat o jaki u nas trudno,ale niestety trochę dużo tam narodu sie zjeżdża,Polaków wręcz masa(bariera językowa praktycznie nie istnieje ,w pewnym momencie odnosi sie wrazenie że wszyscy mówią po polsku),ale i tak polecam warto ,po stokroć warto.......gwarantuje słowem "starej traperki"....(no powiem nawet że mam b. dobry i tani adres:) noclegowy). No,to były Rajskie wspomnienia....Na Gerlachu nie byłam,mój najwyższy szczyt to nasze swojskie Rysy(z resztą proste do wejścia),po których wspomnienia mam takie sobie,po części za sprawą "turysty" który zaczął wchodzić do góry pomagając sobie łańcuchem przy którym ja schodziłam.....komentować chyba nie musze.......Cóż moglabym dorzucic jeszcze?No może cały tzw." kocioł" Morskiego Oka.......Znasz? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re:........hm......do Raju?:))))) 08.02.02, 03:08 o tym słowackim Raju to słyszałem może tam górale są lesi od naszych ? Nasi są strasznie pazerni na kase !!! Jeszcze jako tako traktują jak u nich mieszkasz. Ale jak już sie wyprowadzasz to nawet na PKP nie podwiozą mimo że jadą po drodze ;-(((( Mieszkałem u 3 różnych i tylko 1 z nich był jako tako OK Może byś czasem wpadła na nasze forum ? www.erodzinka.prv.pl tam jest sporo fajnych osób które też kochają Tatry może skroimy współną wyprawę kiedyś ??? ;-) hi-hi pzdr ps. ja byłem też na Rysach a na gerlach próbowałem ale musiałem sie wycofać bo dnia było za mało (wyszedłem dopiero o 10 z Zakopca ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi te forum coraz woolllnniejssssssszzeeeeeeeeeeeeeee 09.02.02, 06:27 aż niemiło tu chodzić po nim !!! hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: te forum coraz woolllnniejssssssszzeeeeeeeeeeeeeee 09.02.02, 23:01 hi-hi napisał(a): > forum coraz woolllnniejssssssszzeeeeeeeeeeeeeee Twoja główna teza pozostaje w mocy ! He, he... brak dynamiki w serfowaniu po forum nie pozwala mi na doświadczenie szczególnego związku z innymi ludźmi. Nie pozwala w pełni doświadczyć estetycznego i duchowego zadowolenia, jakiego doświadczam słysząc dwuwiersz Hi- hi/pozdr. ;-))) Jeśli dalej tak będzie to stracę resztki mojej estetycznej i duchowej wrażliwości ! Cholera ! ...Gazeta przyczynia się do pogłębienia moich neurotycznych niepokojów ! ...hłe hłeee e Gazeta ma Wielką Dupę... ! ...ale to już kiedyś mówiłam... Taa... nawet teleporter kiepsko działa... Esz... nie jest to przykład oswojenia techniki przez człowieka. ;-))) ...i jak w takich warunkach pokonać czas i przestrzeń ?! z dystansem przestrzennym, dosłownym ;-) phi_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: te forum coraz woolllnniejssssssszzeeeeeeeeeeeeeee IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.02.02, 00:36 Chyba wejdę na forum: zażalenia. Chociaż zdaję sobie sprawę, ze to nic nie da. Jak do tej pory gazeta na tego typu reklamacje udaje że straciła wzrok. Może wspólnie wydębimy od nich odpowiedź, kiedy to się zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ post nr 184 10.02.02, 03:12 Cześć Kama ! ( Hi-hi, NIE ŚPIJ ! ) Mam wrażenie, że wchodząc na Forum Gazety i otwierając jakikolwiek wątek robię coś, co z założenia jest bez sensu... Esz... Kama, masz rację, reklamacje to z góry przegrana sprawa. Chyba muszę dorzucić administracji garść osobistych złośliwości. Od tego jest "Forum o Forum", no nie ?! Może by tak poślizgać się po tej Wielkiej Dupie ?! Och... wreszcie każdy mógłby ślizgać się do woli ! ;) To co ? ...Zaczynamy ? ...No dobra, wiem, wiem... pomyślę o specyficznym, intencjonalnym sposobie, w jaki odnoszę się do administracji Forum. Hi-hi, dobijamy do dwustu i otwierasz nowy wątek ! OK ?! Zaraz wracam... phi_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: nr 186 ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.02.02, 03:58 Nie śpię, tylko wchodzenie na forum skutecznie mnie zniechęca. Żeby otworzyć Twój post czekałam 2 min. Czyli jest lepiej o połowę, bo poprzednio było 4. A z natury jestem bardzo niecierpliwa. Rodzinka inaczej mnie nie nazywa jak choleryczka, więc o czymś to świadczy. Mam nadzieje, że następnym razem będzie to minuta. Do uwidzenia przed pianiem kogutka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: nr 186 ! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 04:10 To fakt . Dzisiaj bardzo wolno wszystko biega . Dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: nr 186 ! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 04:25 Pojechałem dzisiaj wieczorem na tz synchonizowaną imprezę i gdy zobaczyłem jak facet robi drinki to myślałem że mnie wymiecie 1 do 6 - paranoja . Oczywiście nie piłem ale zostałem ponieważ usłyszałem b.istotną rzecz . Można pojechać na Teneryfe za 1000 Pln na 14 dni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poważnie .To jest bajer .Wybaczyłem facetowi taki brak kultury jaki zaprezentował na wstępie .Wsłuchałem się w temat .To jest to . Mam jeszcze 11 dni urlopu za ubiegły rok i normę za ten , spoko wykorzystam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: nr 185 ! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 04:04 Wcale nie wszyscy . Przeglądam sobie pijąc drinka i chętnie chwilę pogadam . Dajcie znać . Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi mimo wszystko zabawa......(190) 10.02.02, 06:13 Gość portalu: Tadeusz napisał(a): > Wcale nie wszyscy . > Przeglądam sobie pijąc drinka i chętnie chwilę pogadam . > Dajcie znać . --------------- witaj ciekawe czy jeszcze jesteś ? ale jeszcze bardziej ciekawe co to za balety gdzie rozdają bilety na piękne wyspy ?? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi 191 ... czy to dobry pomysł ??? 10.02.02, 06:24 wracam z imprezy i od razu do netu to chyba jakieś zboczenie ?? tak sobie marzyłem by ten wątek był najdłuższym wątkiem w sieci i może dobił do 1000 posta !! ale ci spece od netu w gazecie zamienili serwery na kalkulatory i chodzi beznadziejaaa teraz mam dylemat czy po 200 zacząć od nowa ? czy poczekać na lepsze czasy (ale góra tydzień) i ciągląć do 1000 ? ide to przemyśleć do wyrka ;-))))))))))))) hłe hłe .. hi-hi pzdr ps. dzięki panią za pilnowanie wątku i forum w nocy !!! wbrew pozorą jednak nie spałem jak to myślała jedna z Was ;-))) paaaaaaaaa ps 2. to dziś małysz leci po złoto ? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi 192- całkiem dobry pomysł z tymi...... 10.02.02, 06:32 ....z tymi numerkami od razy widać kto kiedy pisał bo wpatrywanie się w daty to porazka ide spać, sprawdze o której lata małysz i wtedy sie obudze teraz mówie fa fa ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: 193- całkiem dobry pomysł z tymi...... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.02.02, 15:31 Jak można przesypiać cały dzień. Dostałabym odleżyn wylegując się w wyrku od 6.30 do 17.00. A gdzie śniadanko do łóżeczka dla kochanej istoty? A obiadek??? To ja, takie starocie wracam już z poprawin a Ty śpisz. Utwierdzasz mnie w przekonaniu, że młodzież nie ma kondycji:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: 193- całkiem dobry pomysł z tymi...... 10.02.02, 16:18 Gość portalu: kama napisał(a): > Jak można przesypiać cały dzień. Dostałabym odleżyn wylegując się w wyrku od > 6.30 do 17.00. A gdzie śniadanko do łóżeczka dla kochanej istoty? A obiadek??? > To ja, takie starocie wracam już z poprawin a Ty śpisz. Utwierdzasz mnie w > przekonaniu, że młodzież nie ma kondycji:)))) --------------- nie śpie już dawno...;-) po prostu myślałem że małysz będzie wcześniej a nie o 17 spałem zaledwie 6 h co po takiej nocy to bardzo mało ;-)) a teraz ide na małysza paaaa hi-hi pzdr ps. 3mam za niego kciuki + palce u nóg Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Mam wrażenie że... 10.02.02, 18:40 ..forum przyspieszyło czyżby to efekt A.Małysza ? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ A kuku ! 195 ;-) 11.02.02, 00:03 Obawiałam się, że już niedługo zakończy życie wirtualna edycja GW... a wraz z nią odejdziecie w niepamięć, rozpłyniecie się w czasie i przestrzeni... Eech ! Zwątpiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: A kuku ! 196 ! 11.02.02, 00:09 "teraz mam dylemat czy po 200 zacząć od nowa ?" - Hi-hi No way, Hi-hi, dzisiaj pada dwieście i otwierasz nowy wątek ! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: A kuku ! 196 ;-) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.02.02, 00:41 Nie będzie tak źle. Dzisiaj nastąpiło przyśpieszenie. Chyba starają się coś zrobić. Wczoraj, jednak nie wytrzymałam i napisałam zażalenie, ale jakiś zagorzały obrońca GW zmył moją głowę. Zawsze staram się, szczególnie na forach, zachować spokój, a dzisiaj o mały włos złamałabym swoją zasadę. Dlaczego z chwilą zobaczenia kobiecego nicka, co niektórzy "gentelmeni" zmieniają się w prostaków? Uff. Ulżyło. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Jestem stargany życiem..................(200) 11.02.02, 00:58 ..............dziś odpadam bo opadam z sił matka natura wzywa mnie do porządku odezwał sie mój zegar biologiczny wyraźnie mi daje znaki że nie zamierza dłużej podnosić mi powiek stają cie coraz to cięższe poddaje sie padam z nóg wykąpie sie rano ide spać (co za wstyd jak na nocnego marka - wiem) pogrążony w stydzie kłade swe ciało w ciepłej pościeli hi-hi pzdr ps. jest nr 200 ALE FORUM PRZYSPIESZYŁO !! więc co zrobić nowy wątek czy nie ? zobacze jutro paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa miłej nocy opiekujcie sie forum i tym wątkiem daje wam pałeczkę do reki................;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Jestem stargany życiem..................(202) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.02.02, 00:20 Dzisiaj forum chodzi zdecydowanie szybciej, dlatego postanowiłam zaznaczyć swoją obecność na tym wątku. Hi-hi, marzyło się tobie 1000, to może w dni takie jak dzisiaj będziemy robić wpisy tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Jestem stargany życiem..................(203) 12.02.02, 00:23 Gość portalu: kama napisał(a): > Dzisiaj forum chodzi zdecydowanie szybciej, dlatego postanowiłam zaznaczyć > swoją obecność na tym wątku. Hi-hi, marzyło się tobie 1000, to może w dni takie > > jak dzisiaj będziemy robić wpisy tutaj? ----------- niezły pomysł tym bardziej że jest tu kilka "dyskusji w toku" witaj kamo (czy witaj kama ?) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Jestem stargany życiem..................(203) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.02.02, 01:01 Wolę przez "o" czyli kamo. Przez "a" jakoś dziwnie brzmi. Jakbym była margaryną:) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi hahaaaa 12.02.02, 02:03 Gość portalu: kama napisał(a): > Wolę przez "o" czyli kamo. Przez "a" jakoś dziwnie brzmi. Jakbym była > margaryną:) --------------- hahahha a na mnie mówią "nocniczek" to niby zdrobnienie od Nocnego marka - NOCniczku cieszyć się czy nie ?? ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ No nie ! Tutaj jesteście ! 12.02.02, 01:13 No dobra, Hi-hi ! Pogrzeb dopiero po tysięcznym poście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: No nie ! Tutaj jesteście ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.02.02, 01:45 Tutaj siedzimy kiedy forum mknie z kopyta. W innym wypadku idzimy na nowy, chociaż jakoś bardziej się przywiązałam do tego:) Może dlatego, że ten tytuł bardziej mi wpadł w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: No nie ! Tutaj jesteście ! 12.02.02, 02:06 phi_ napisał(a): > No dobra, Hi-hi ! Pogrzeb dopiero po tysięcznym poście. -------------------- no chyba że się wcześniej stargamy życiem........... ;-) hi-hi pzdr ps. robisz już kolejny projekt ? może Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: No nie ! Tutaj jesteście ! 12.02.02, 02:47 Panie Gwiazda ! ;))) No no no... skonstruowałeś nowy wątek, a jednocześnie obroniłeś stary przed przemijaniem. Ciekawe jakie będa dalsze losy... No to jazda z tymi postami ! :) ... Kamo ! ( OK, niech będzie w wołaczu ) Dołożyłam kolejne brakujące ogniwo. Niech Hi-hi nie traci nadziei :) Gazeta znowu utraciła dynamikę... ta prędkość jest trudna do zaakceptowania... Cóż... ... Czy ja się wreszcie położę ? ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: No nie ! Tutaj jesteście ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.02.02, 03:27 Może wybieram lepszy czas wejścia, bo u mnie jak narazie okpukać puk..puk.. śmiga w dalszym ciągu. Powinnam iść spać, bo córeczka wymusiła na mnie wyjście o 7 rano, ale szkoda mi opuścić okazję, kiedy mogę przejrzeć więcej stron. Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: No nie ! Tutaj jesteście ! 12.02.02, 04:06 Kamo ! Niewiarygodne ! Otworzyły się wszystkie posty na raz ! Taak, internet to niezła atrakcja turystyczna :) ... Hi-hi, podnieś tysiąc do rangi najwyższej ! ...I niech Ci psyche tak łatwo nie siada ! Akcentujmy wartości witalne ! ! ! ( Oł jes ! ) ... A propos, w moim projektowaniu przejawia się cholerny perfekcjonizm ! To mi daje poczucie pewności i jednoznaczności. Niestety moje podejście zakrawa o fanatyzm. Nie potrafię się zgodzic na żadne ustępstwa. Eszsz... najgorszy jest brak dystansu. Ginę wtedy wśród zwątpień... Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: No nie ! Tutaj jesteście ! 12.02.02, 04:09 Brak mi natchnienia. Idę spać serio :) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi ach te projekty 12.02.02, 06:50 phi_ napisał(a): > A propos, w moim projektowaniu przejawia się cholerny perfekcjonizm ! To mi > daje poczucie pewności i jednoznaczności. Niestety moje podejście zakrawa o > fanatyzm. Nie potrafię się zgodzic na żadne ustępstwa. > > Eszsz... najgorszy jest brak dystansu. Ginę wtedy wśród zwątpień... --------------- nie ma większego perfekcjonisty niż ja tak myślę jak robie jakiś projekt to robie minimum 20 razy potem około 30 razy obliczam oczewista sprawa że 3 razy klepie w kalkulator to samo tak dla pewności ;-)))))))) a jak sie pomyle za 1 razem to klepie około 6 razy ;-)))) potem już tylko zmieniam 10 razy projekt wybieram najlepszy udoskanalam go jeszcze w około 20-30 miejscach następnie po udoskoleniach robie go na czysto , około 5 razy i nagle okazuje się że mam za mało czasu przeglądam projekty które zrobiłem po drodze i prawie zawsze okazuje się że najlepszy był pierwszy......... ;-)) no i tak sobie myśle nie lepiej po prostu raz go zrobić i już ?? noo , ale skąd bym wiedział że potem nie zrobie lepszego ??? więc pozostaje mi tylko to co teraz poświecić ze 3 drzewa papieru na mój jeden projekt ;-)) hi-hi pzdr ps. mam taki projekt życia robie go 3 lata , i jest w fazie początkowej. ;-))) > Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi czy 05-05-2002 będzie 1000 ? 12.02.02, 07:08 Tak sie zastanawiałem ile potrwa dobicie do 1000 postów .... no i doszedłem do wniosku że około 80 dni jeszcze pisuje tu zwykle 5 osób 1 - ania1 2 - kama 3 - phi_ 4 - ja 5 - ktoś inny ;-))) jeżeli bedziemy dawać średnio po 2 posty dziennie to po 80 dniach będzie 1000 !! Wcale nie tak długo jak myślałem Postaram się wtedy o jakąś nagrode od gazety.pl kupimy szampany , torta i co tam chcecie ;-)) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi wyjaśnionka 12.02.02, 07:12 jeżeli chodzi o te numerki przy nickach to bez obrazy rozdałem je alfabetycznie ja i ktoś inny są na końcu , ale to zrozumiałe ;-)) no i pomyliłem się w wytypowaniu daty za 80 dni będzie 2 maja 2002 no zobaczymy ja ide spać zaraz paaaaaaaaa hi-hi pzdr ps. ciekawe czy dziś złoto ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: czy 05-05-2002 będzie 1000 ? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.02.02, 23:58 Na 5.05 chyba się nie wyrobimy. Za dużo Świąt, wiosna, otwarcie działek itp. Hi-hi, nie jesteś przypadkiem z Poznania? Wnoszę żeś bardzo oszczędny. Zabawa nasza a koszty redakcji?:))) Proponuję zrzuteczkę. Każdy po troszeczkę i będzie Dzień Matki:) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: czy 05-05-2002 będzie 1000 ? 13.02.02, 01:31 Gość portalu: kama napisał(a): > Na 5.05 chyba się nie wyrobimy. Za dużo Świąt, wiosna, otwarcie działek itp. > Hi-hi, nie jesteś przypadkiem z Poznania? Wnoszę żeś bardzo oszczędny. Zabawa > nasza a koszty redakcji?:))) > Proponuję zrzuteczkę. Każdy po troszeczkę i będzie Dzień Matki:) ---------- jestem z poznania ale nie jestem oszczędny wszystko wydaje na bieżąco ;-)))))))) to mój problem a na koszt gazety bo psuje przez nich wzrok, o co !! a ty chcesz działki otwierać ? ha ha ha jak to wygląda ? ;-)) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: czy 05-05-2002 będzie 1000 ? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.02.02, 03:07 Szkoda, że Poznań nie ma takiej tradycji. Czyżbyście nie mieli działek? Kiedyś to się nazywało pracownicze a teraz rekreacyjne. Otóż tradycją naszych działek jest organizowanie otwarcia. W piątek lub sobotę przygotowuje się grill, napoje itp. Każdy działkowicz przynosi co chce i do rana balanga. Mamy wśród działkowiczów muzyków chętnie biorących udział w otwarciach, tym bardziej,że przy okazji są to dla nich próby przed chałturami. W międzyczasie są indywidualne otwarcia. Akurat od marca do maja każdą wolną chwilę spędza się na działce. Oczywiście w październiku jest zamknięcie. Wtedy robi się dużą imprezę, z nagrodami za najładniejsze plony i takie tam. Końcowym akcentem jest wyłączenie prądu. O 24.00 przyjeżdża elektryk i kończy się działalność na działkach. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: czy 05-05-2002 będzie 1000 ? 13.02.02, 04:24 Gość portalu: kama napisał(a): > Szkoda, że Poznań nie ma takiej tradycji. Czyżbyście nie mieli działek? Kiedyś > > to się nazywało pracownicze a teraz rekreacyjne. > Otóż tradycją naszych działek jest organizowanie otwarcia. W piątek lub sobotę > przygotowuje się grill, napoje itp. Każdy działkowicz przynosi co chce i do > rana balanga. Mamy wśród działkowiczów muzyków chętnie biorących udział w > otwarciach, tym bardziej,że przy okazji są to dla nich próby przed chałturami. > W międzyczasie są indywidualne otwarcia. Akurat od marca do maja każdą wolną > chwilę spędza się na działce. Oczywiście w październiku jest zamknięcie. Wtedy > robi się dużą imprezę, z nagrodami za najładniejsze plony i takie tam. Końcowym > > akcentem jest wyłączenie prądu. O 24.00 przyjeżdża elektryk i kończy się > działalność na działkach. ----------------------- jakieś 5-10 lat temu chodziłem na takie "zloty" piło sie z kumplami po 2 winka na głowe i było ok ale od 3 lat mam domek z ogródkiem wiec wiesz działka poszła w zapomnienie hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: czy 05-05-2002 będzie 1000 ? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.02.02, 04:40 Też mam domek na wsi. Ale nie pozbyłam się działki koło stałego miejsca zamieszkania, którą mam o rzut beretem (jakieś 20 m). Na wieś muszę jechać 180 km, więc tam jest parodniowa wyprawa tylko raz w miesiącu, żeby skosić trawnik, posiedzieć z sąsiadami, usunąć usterki. P/S Phi chyba dzisiaj zawzięcie projektuje, albo odsypia po skończonej robocie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: 13 luty IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.02.02, 23:34 Hi-hi, no i wykrakałeś. Posty z wczorajszego dnia wcięło. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: 13 luty 15.02.02, 08:22 Gość portalu: kama napisał(a): > Hi-hi, no i wykrakałeś. Posty z wczorajszego dnia wcięło. ---------- nie żartuj ? jak to możliwe..? nie było mnie i dziś też nie będzie.... przedłużyłem sobie święto zakochanych ;-)) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: 13 luty IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 15.02.02, 16:12 W forum o forum jest informacja o awarii. A ja sie tak napracowałam, żeby opisać ten 13. Jeszcze w życiu nie miałam takiego farta. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: 13 luty .....do jutra 15.02.02, 20:13 Gość portalu: kama napisał(a): > W forum o forum jest informacja o awarii. A ja sie tak napracowałam, żeby > opisać ten 13. Jeszcze w życiu nie miałam takiego farta. ----------------- ja teżmiałem fatalny ale opisze go jutro bo teraz spadam do kina na ocny seans (jak na nocnego marka przystało) a więc do jutra ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 16.02.02, 22:58 przybadz hi hi i uspij cale dwa watki placzace sie od kilku godzin po forum..... no przeciez juz noc, no nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi jo 16.02.02, 23:17 onlyania napisał(a): > przybadz hi hi i uspij cale dwa watki placzace sie od kilku godzin po forum.... > . > no przeciez juz noc, no nie???? -------------- przybywam.... ;-) o które wątki chodzi ? bo jeszcze sie nie rozejrzałem zaraz to uczynie ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: jo 16.02.02, 23:29 o wszystkie dwa co sie tak przewijaja nawprzemian...... i tak dobrze ze tylko dwa, wczoraj mialbys wiele klopotu z uspokojeniem tego balaganu :)))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: jo 17.02.02, 02:08 onlyania napisał(a): > no chyba sie udalo ich uspac..... > :))) ----------- wystarczy że przyjdzie noc i przychodzi spokój bo noc to hi-hi a hi-hi to spokój (ale bzdura ;-))))))))))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Hej tam ! 17.02.02, 02:35 ...Jak leci ?! W porządku ? Tak pytam... ... Nie, nie odsypiam; nie projektuję. Aura ostatnio jakaś niesprzyjająca... do pracy :) Coś mnie kusiło, aby zrobić sobie wolne, więc... nadrabiam zaległości towarzyskie, stąd moja wczesniejsza tutaj nieobecność. Kama, Hi-hi, gdzie znowu serfujecie ? ! ( Nowym wątkiem nie zawracam sobie dziś głowy. Innym razem odchaczę się na tamtej dobroczynnej liście :) ) ... Co do spraw zaległych... No widzisz, Hi-hi... nie zawsze udaje mi się stąd czmychnąć... Jak sam zauważyłeś, fatalnie się nie udało :) A propos... ...Co Ty wypisujesz ?! " Faktycznie uschłaś " ?!?! Ha, ha, ha ! Faktycznie ?! U-ha, ha ! Faktycznie to Ty nic nie nie możesz napisać ! ( No właśnie, złudzenia... bawią mnie.) Ale, ale... na pewno miałeś coś na myśli. Co ?! OK ! Najpierw pomyśl, a później stwórz coś w miarę składnego :))) Nie no, czy Ty nic sobie nie robisz z majestatu ortografii ? ! Nie chcę Cię tutaj..... ale lada moment ktoś inny to uczyni... ćśśś..... śś... ś ... O-o ! Co ja słyszę ?! Znowu posty znikają ?! Może jakas rekonstrukcja ??? Takie chronologiczne następstwo epizodów... ...żartuję :) Esz... autor wątku jest pod presja, do maja musi zebrać okrągły tysiąc... ! He he... że też Gazeta jest ta-ka-okrrrutna ! No dobra, trwajmy w dobrej wierze ;) ... Wiecie co ? Ostatnio mam wrażenie, że utonę w wieczności tego watku... Będę tak tkwić między niekończonością a obłąkaniem. W wirze wydarzeń, których sens jest mi obcy... Lubię zmieniać sytuacje, punkty widzenia. Lubię sprawdzać różne możliwości. Nie lubię jednolitości. ... Na ra... Kochani :) Nie mam wyjścia, muszę jeszcze napisać kilka stron... ( Nie ! ...Nie na Forum ! :))) Hi-hi, bądź spokojny, już wychodzę. Aha ! ...O projektowaniu jeszcze pogadamy...) No to... Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi kurcze phi_ 17.02.02, 02:40 jejku ten post te wersy to podchodzi pod literacką nagrode nobla przynajmniej pod względem zrozumienia czyli "co autor miał na myśli" a jeszcze prościej musiałem go czytać 2 razy by zakumać ;-))))))))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi hi-hi nie śpi ...!!!! 17.02.02, 03:38 oglądam film z al pachino boski film o prwanikach jest tam super sędzia który próbuje sie zabić (samobójstwo) ale robi to komicznie mimo że film ten komedią nie jest - je sniadania w pracy na gzymsie wieżowca - w kiblu próbuje sobie strzelić w łeb, ale ktoś wchodzi, itd wszyscy wiedzą o jego mani ale nie zwracają na to uwagi hi hi hiiiiiii dobre hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: hi-hi nie śpi ...!!!! 17.02.02, 03:54 Nie mam zielonego pojęcia... co to za film. Nie oglądam TV. To niech mu wreszcie pozwolą wydać ostatnie tchnienie... z łaska bożą :))) No no... Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: hi-hi nie śpi ...!!!! 17.02.02, 04:15 Co tam ?! Same rozwalone bebechy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: hi-hi nie śpi ...!!!! 17.02.02, 04:28 nie juz po filmie a ten sędzia to był wątek 2-go planowy tak tylko by było fajniej --100 pytań do...---- czy ty filmów nie oglądasz zawodowo ? (wyznanie, postanowienie...) czy tylko ot po prostu teraz sobie nie oglądasz ----koniec pytu pytu----- hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: 17.02.02, 05:27 Nie oglądam TV ( wyjaśniam: wcześniej nie miałam na myśli "teraz" ). No może tylko, czasami, jakieś programy informacyjne, kulturalne. Prof. Jacek Hołówka dobrze mówił... "mamy do czynienia z dyktaturą ciemniaków narzuconą nie przez jednego dyktatora, tylko przez olbrzymią klasę motłochu", "elita ogląda prostaka, nie prostak elitę" etc. Pozwoliłam sobie zacytowac te słowa, bo to prawda absolutna. Nie chcę tej telewizyjnej głupoty, nie mogę jej znieść. I to by było na tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi uuuuuuuuuuuuuuuu..!!! 17.02.02, 17:06 phi_ napisał(a): > Nie oglądam TV ( wyjaśniam: wcześniej nie miałam na myśli "teraz" ). No może > tylko, czasami, jakieś programy informacyjne, kulturalne. > Prof. Jacek Hołówka dobrze mówił... "mamy do czynienia z dyktaturą ciemniaków > narzuconą nie przez jednego dyktatora, tylko przez olbrzymią klasę > motłochu", "elita ogląda prostaka, nie prostak elitę" etc. Pozwoliłam sobie > zacytowac te słowa, bo to prawda absolutna. > Nie chcę tej telewizyjnej głupoty, nie mogę jej znieść. > > I to by było na tyle :) --------------- jeżeli ktoś nie umie wybrać co lepsze to to prawda ale TV to po prostu jeszcze jedno medium tak - jak radio - jak gazety - jak net - jak ........ Nie wiem czy info i ploty zasłyszane od ludzi są bardziej wartościowe od tych z TV poza tym tam jest wiele programów edukacyjno - informacyjnych Ludzie którzy oglądają TV non stop jak i ci którzy wywalają telewizor by go nie ogladać sa niewolnikami telewizji tak myśle ja wybieram to co lubie nie łykam wszystkiego od tego mam móżg by decydować co dobre dla mnie jo hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi co do krytyki 17.02.02, 03:40 to nie była krytyka to była pochwała chyba.......... tak myśle........... noo ;-)) hi-hi pzdr ps. nie będe pisał pisz prościej bo to będzie o mnie źle świadczyłoe hłe hłe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 18.02.02, 01:00 Widzę, że wczorajszy dzień nasypał trochę postów. Niestety u mnie coś się zatkało i otwieranie trwało znowu wieczność. Phi widzę, że odpoczynek dodał sił do przekomarzania z hi-hi:) Hi-hi, zastanawiam sie ile możesz oglądac filmów? Dopiero na przedłużonych Walentynkach był seans nocny, teraz telewizja. Musisz mieć bardzo dobry wzrok. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..only wita hi hi.... 18.02.02, 01:12 witam, a wlasnie mialam podciagnac wateczek do gory bo obawialam sie ze juz nie wstanie...:))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..only wita hi hi.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 18.02.02, 02:18 Dzięki. Mam nadzieję, że w trudnych momentach nie zapomnisz i klikniesz. Co się stało, że o tak późnej porze buszujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi only 18.02.02, 04:23 onlyania napisał(a): > witam, a wlasnie mialam podciagnac wateczek do gory bo obawialam sie ze juz nie > > wstanie...:))) > > > pzdr ----------- strasznie mi miło że nas odwiedzasz też psujesz wzrok w nocy jak my ???? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Nie spocznę... dopóty nie powiem Wam "Cześć" 18.02.02, 03:07 Cześć Kama ! ! ! ( Dzisiaj w mianowniku :) To co ? Już prawie wiosna ? ! Pąki na drzewach... etc. Ech... nie mogę się doczekać - kalendarzowej ! Kama, jesteś specjalistką w dziedzinie roślinności ? A może Twoja działka to typowo rekreacyjne miejsce ?! Ale chwileczkę ! ! ! :-) Cześć Hi-hi ! ! ! Nie ma w czym wybierać ! Inwazja głupoty na wszystkich kanałach ! Ten powszechnie lansowany wzorzec mi nie odpowiada, i tyle... Hołówka miał rację... To oczywiste, że Prasa, Radio, TV, Internet to podstawowe źródła informacji, to nie ulega wątpliwości :) Hi-hi, czasy przekazów ustnych dawno temu się skończyły... :) Hm... Właczyłam dzisiaj TV...... Nie no... no nie mogę... marny smak, przyziemność, głupota... Gdy słyszę, że ktoś to ogląda mogę się domyślać, że nie jest wyrafinowany i ma raczej plebejski zestaw upodobań. Tandeta to tandeta. TV deprawuje intelektualnie i nikt mi nie powie, że jest inaczej :) Ech... trochę przykro, że miarą klasy co niektórych jest umiejętność właściwego używania pilota od telewizora... OK, nie zagłębiajmy się w niuanse... A teraz idę poszwedać się bez celu. Do miłego :) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Nie spocznę... dopóty... 18.02.02, 04:07 Zapalić papierosa czy nie zapalić ? Hm..... z dymu można robić piękne wzorki... :) Skuszę się ! Ach, to natchnienie... ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Nie spocznę... dopóty... 18.02.02, 04:14 phi_ napisał(a): > > Zapalić papierosa czy nie zapalić ? > Hm..... > z dymu można robić piękne wzorki... :) > > Skuszę się ! > Ach, to natchnienie... ! :) -------- nie pal nie oglądałaś "było sobie życie" ??? teraz tysiace krwinek sie dusi a twoje szefostwo w mózgu klie żywcem na ciebie nie pal hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Nie spocznę... dopóty... 19.02.02, 03:52 Skusiłam się ! Natchnienia zawsze trzymam się z uporem :) Wiem, wiem... chyba muszę porzucić ten proceder, położyć mu kres zdecydowanym gestem... ale... Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Nie spocznę... dopóty... 19.02.02, 04:02 ...ale na razie nie ogłuszyli mnie brutalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi kto , gdzie , po co ? 19.02.02, 12:57 phi_ napisał(a): > ...ale > na razie nie ogłuszyli mnie brutalnie :) ---------- kto cie ogłuszył ? zaczynam się martwić... :-( hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: kto , gdzie , po co ? 20.02.02, 04:56 Komentowałam zdanie: " a twoje szefostwo w mózgu kl(n)ie żywcem na ciebie ". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi o TV raz jeszcze 18.02.02, 04:20 phi_ jeśli chcesz moge wymienić kilka -naście programów godnych uwagi najtęższych głów.....!! o choćby dziś było pare już nie wspominając o discovery skarbnicy wiedzy w przystępny sposób (co nie znaczy że gorszy niż ten z książek) chcesz ? mam to zrobić ? nioo to tyle bo ide lulu hi-hi pzdr ps. a olimpiade to gdzie mam oglądać ? w radiu ? hłe hłe Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi dobra , ogłaszam noc 18.02.02, 21:43 właściwie to noc jest już od 17 bo słonka od wtedy niet ale co tam na forum od teraz ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: dobra , ogłaszam noc IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 19.02.02, 00:06 Jak noc to noc. Więc jestem. Phi. Obydwie działki są rekreacyjne. Roślinnością na nich zajmuje się moja druga połowa. Wiosnę widać. Krokusy już powychodziły i łebki wyciagają do słońca oraz tulipany na 3cm. Trawka też zieloniutka. Jak pogoda utrzyma się przez tydzień, trzeba będzie strzyc. Obawiam się mrozu. Będzie szkoda jak wszystko zbrązowieje. Co roku mam nadzieję, że tym razem to mnie nie spotka i co roku trafia. To są wiosenne "uroki" działki. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: dobra , ogłaszam noc 19.02.02, 00:39 własnie staram sie wybadać jaki masz nr GG moja Kamo ;-) choć my nocne marki gadamy z doskoku raz jestem raz a raz nie witam także onlyani`e jo teraz już noc na całego bede za jakiś czas bo ide z psem na spacer zaraz paaaa hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: dobra , ogłaszam noc IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 19.02.02, 01:24 No i co hi-hi, wybadałeś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: dobra , ogłaszam noc 19.02.02, 04:30 Hi-hi, to nadstawianie karku z całkowicie pewną perspektywą, że będzie on ucięty ! He, he... niebawem Kama przypuści na Ciebie natarcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: dobra , ogłaszam noc 19.02.02, 04:18 Kamo, w moim ogródku też wszystko poszło błyskawicznie... - tulipany, żonkile, krokusy, przebiśniegi, zawilce ( hm... czy aby tak sie one nazywają ? ). Esz... co tam jeszcze rośnie ? Aha ! ...Fiołki, moje ulubione fiołki... Jest ich mnóstwo ! Niedługo pokryją całą przestrzeń :) Niestety... z bólem stwierdzam, że nie potrafię zajmować się roślinnością :( Z trudem utrzymuję przy życiu rosliny doniczkowe :) Taak... suszone też maja swój urok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: dobra , ogłaszam noc 19.02.02, 00:23 he he he Only wita hi hi oraz kame..... noc siem rozpoczela skoro watek na wierzchu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: dobra , ogłaszam noc IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 19.02.02, 01:22 Cześć Only (przepraszama za skrót, ale tak bardziej mnie się podoba). Jeżeli nie pasuje zwróć uwagę. Jestem człowiekiem ugodowym, dopasuję się do życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: dobra , ogłaszam noc 19.02.02, 01:24 cześć idę dudać, miłych pogaduszek do poduszek. Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Cześć Forvard. 19.02.02, 04:22 Strasznie skróciłeś swoją tutaj wizytę. Z radościa powitamy Cię jutro, czy kiedykolwiek. Proszę wpadać do nas częściej; nikt nie widzi żadnych zastrzeżeń. Przyjdzie tylko Hi-hi, Kama, ja i może ktoś jeszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Cześć Phi IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 19.02.02, 04:34 Od chyba dwóch dni zagląda Onlyania. Ale na miano Marków zasługujesz bezapelacyjnie Ty, hi-hi no i nieskromnie mogę wklikać siebie:) Ale dzisiaj idę już lulu. Połowa chyba cierpi na bezsenność. Już dwa razy wstawał. Muszę się nim zaopiekować:) Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Na razie tylko formalnie... 19.02.02, 03:47 Hi-hi w kwaterze głównej będzie około piątej, ale nad wszystkim sprawuje czynny nadzór. Na razie w TV ogląda wszystko, jak leci :))) , ale i tak znajdzie się niebawem w centrum wydarzeń nie uszczuplając zarazem władzy, którą zlecił innym :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Na razie tylko formalnie... 19.02.02, 08:43 Jestem Only, to moj oficjalny skrot, onlyania tylko formalnie, wiec do Only jestem przyzwyczajona i nawet bardzo mi sie podoba... A watek odwiedzam bo tak jakos lubie wiedziec kiedy noc zapada na forum, a hi hi ja oglasza na pewno.... Pzdr i zycze milych snow, bo ja juz wstalam.. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi o dziwo 19.02.02, 12:38 phi_ napisał(a): > Hi-hi w kwaterze głównej będzie około piątej, ale nad wszystkim sprawuje czynny > > nadzór. Na razie w TV ogląda wszystko, jak leci :))) , ale i tak znajdzie się > niebawem w centrum wydarzeń nie uszczuplając zarazem władzy, którą zlecił > innym :) ------------- hej zgadłaś oglądałem sobie igrzyska do późna potem położyłem się na chwilkę (koło 5 w nocy) i wstałem o dziwo teraz (o 12) hmmmmmmmmm co za wstyd tak sie dać zwieść ten podstępny sen jest najgorszy dla nas NOCNYCH MARKÓW hi-hi pzdr -- dziś jade w świat więc nie każdej nocy będe ale 3majcie się dzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: o dziwo 19.02.02, 12:41 bede podnosic watek do gory, dobrze???? :))) i miej sie dobrze w podrozy, 3mam za ciebie kciuki coby to byla podroz piekna..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: o dziwo...e tamm 19.02.02, 13:00 onlyania napisał(a): > bede podnosic watek do gory, dobrze???? :))) > i miej sie dobrze w podrozy, 3mam za ciebie kciuki coby to byla podroz > piekna..... > :))) ----------- co to za podróż ;-) zaledwie 70 km ale śmierć czai się wszędzie ;-))) hi-hi pzdr ps. tylko podnoś go z nastaniem nocy !! ;-)) czyli między 17 - 24 za dnia może spadać tak jest jego rola ;-) buźki Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: juz noc, podnosze watek 19.02.02, 23:21 tak jak obiecalam hi hi podnosze watek przed 24, bo noc juz nastala... mam nadzieje hi hi ze podroz sie udala i szczesliwie dotarles do celu podrozy.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: juz noc, podnosze watek 19.02.02, 23:36 podróż odbyłem na raty ale zyje ;-)) niestety już za pare minut opuszcze te przestrzenie zerojedynkowe bo przez te kilka dni nie pisze z domu lecz z miejsc gdzie popadnie: -uczelnia - cafenet - znajomi - w komórce niby tez mam net ale co to za net ;-)))))))))))))))))))) hi-hi pzdr ps. dzieki za uniesienie ..;-) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: juz noc, podnosze watek 19.02.02, 23:55 przeciez obiecalam, ale ciesze sie ze jednak nie opusciles watku i siem zjawiles, razem zawsze razniej, no nie? a gdzie jest margaryna???? ups, sie znaczy kama :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: juz noc, podnosze watek IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.02.02, 00:48 Jak przystało na Marka tłukę się po forach. Dzięki za komplement. Masz rację, jestem mdła niczym ta margaryna:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: juz noc, podnosze watek 20.02.02, 00:50 ej, ej, ej, nie chcialam urazic..... :))) ja mam po prostu skojarzenia, a to straaaszna choroba.... he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegra Re: juz noc, podnosze watek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 01:03 Tak sobie zajrzalam znudzona watkiem sluzby zdrowia i napastliwosci lekarzy :/ witajcie sowki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: juz noc, podnosze watek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 01:09 Gość portalu: Allegra napisał(a): > Tak sobie zajrzalam znudzona watkiem sluzby zdrowia i napastliwosci lekarzy :/ > witajcie sowki :) Allegra czy jesteś na spredaż w aukcji Allegro ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegra Re: juz noc, podnosze watek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 01:20 Oczywiscie, ze nie jestem na sprzedaz... Ale sama chetnie posrednicze w handlowaniu ;))))) czego Ci potrzeba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: juz noc, podnosze watek IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.02.02, 02:11 Allegra, czyżbyś była sówką i dopiero teraz się ujawniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: juz noc, podnosze watek IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.02.02, 02:09 No i masz babo placek. Nie pomyślałam ,że odbierzesz to jako urażoną moją dumę. Czyżbym zapomniała wstawić buziaczka? Only, wiem jaka jestem, nie staram się tego ukrywać a dzięki temu, że potrafię swoje przywary traktować z przymrużeniem oka ;) łatwiej mi się żyje. Zobacz jaka kurtuazja miedzy nami:) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Teraz przenosze się do Was ! 20.02.02, 04:47 Cześć ! ! ! :-) Ależ Hi-hi ! Ty się tak nie spiesz ! Co za pomysł ! Do nieba nie idzie się ot tak sobie ! Tym bardziej przed tysięcznym postem Cię nie wpuszczą ! :) Zatem możesz byc spokojny... Nie martwcie się, naszemu chojrakowi ;) nie przytrafi się nic złego. Nota bene... wersja podawana przez Hi-hi nie jest prawdziwa - zamierza on w spokoju obejrzeć olimpiadę, ale... ćśśś... ćśśśś... Hi-hi (!) ...to my z Kamą toczymy ciężka walkę, by się w ogóle tutaj utrzymać, utorować drogę do tysiąca ( z minimalnymi stratami, rzecz jasna ), a Ty..... a Ty co ?! Ja tam nie wiem, co gorsze... jak jesteś, czy jak Cię nie ma ? ;)) Esz... Kamo, jeszcze nie dotarło do mnie nic z tego, co sie tutaj dzieje. Ale jakoś dam sobie radę ! O ho, ho ! ! ! Onlyania poczyniła drobne postępy no i... OFICJALNIE wylądowała ! ( choć ladowanie odbyło się bez większego rozmachu i mistrzowskiego wykonania :) A propos... nasza Kariatyda chyba cierpi na arteriosklerozę... dlatego przegina z margaryną (?!) ;) ... Wow ! Ten nasz wątek się rozrasta ! ( Błyskawicznie ! ! ! ) Jak dotąd wszystko przebiega zgodnie z planem ! I to jakim planem ! ! ! ( Sorry, mamy jakiś plan ?! Eee... to nieistotne. Najważniejsze, że meldunki wciąż napływają jeden po drugim :))) Ej ! Ej ! ! ! Nie pchajcie się, każdy zdąży... zobaczyć Hi-hi ! ! ! Ach... nie da się ukryć, nasz gospodarz nie traci na uroku z upływem czasu ;) Choć... muszę oznajmić, że w ciągu nocy oraz wczesnego rana odbyły się już pierwsze z szeregu masowych ucieczek... A ! Ano własnie ! Hi-hi to pewnie ugrzęźnie gdzies po drodze ! ...więc odpowie echo... ! Hmmm... a jeśli echo śpi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Teraz przenosze się do Was ! 20.02.02, 21:50 podnosilam po piatej, ale mnie nie przyjelo, buuuuuuuuuuuuuuu teraz powtarzam, ide spac bez neta, i bedzie mnie smutno, buuuuuuuuuuuuu musze myslec i dzialac, bo nie bedzie nocnej marki..... pozdrawiam nocne marki, jakkolwiek na dzisiejsza noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Teraz przenosze się do Was ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.02.02, 00:40 Only, dzięki za podniesienie. Czułej nocki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Teraz... 21.02.02, 01:49 Only ! Hi-hi gdzieś zaginął... ale... NIE LAMENTUJ ! Musisz działać ! Bierz Neta ! ( Jakkolwiek !? ...?!?!? Hm... w każdym razie na dzisiejszą noc... ! ) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ ;-))) 21.02.02, 01:58 onlyania napisał(a): > podnosilam po piatej (...) Echo: "dzieki za uniesienie" * * Re: juz noc, podnosze watek; autor: hi-hi@poczta.gazeta.pl; data: 19-02-2002, 23:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Teraz przenosze się do Was ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.02.02, 00:36 Phi cosik późno zawitałaś wczoraj. Czyżbyś też wojażowała? Czy już wstałaś do pracy? Hi-hi pewnie też nad ranem dopiero zajrzy. Ja dzisiaj odpuszczam wędrówki. Mam wrażenie, że czacha pęknie na pół. Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Teraz przenosze się do Was ! 21.02.02, 01:40 Hej Kamo ! ! ! Niech Cię już głowa nie boli... ;))) Karyatis, jak przystało prawdziwej karyjskiej dziewczynie, dźwiga non-stop ! Ojo - joj ! Hi-hi, najwyraźniej rozhulał się, rozbisurmanił ! ;) Cóż... ( szczęśliwi postów nie liczą... ! ) ... Eh ! Życie jest sielanką ! ...No dobra, sielanką być powinno ;))) No i paradoksalnie nastąpiło ujawnienie tego, co ukryte... ;) Esz, esz... muszę wracać do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Hej Towarzysze ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.02.02, 02:11 Nie wegetacja, tylko sielanka:) Nareszcie ulga. Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Hej ! ! ! 21.02.02, 02:38 Klaskać ?! Klaskać ?!?! Klaskać ! ! ! :))) PS.: Właśnie czytam "CZY KTOŚ WIE i ODPOWIE..." Hmmm... nie wiedziałam, że istnieje coś o kształcie "Skargi i zażalenia"... Oj, będę tam częstym gościem... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Niestety... 21.02.02, 02:56 ...nie moge pozwolić sobie na dłuższą alienację od rzeczywistości... ( Cholera, dzisiaj wysyłanie postów trwa, trwa i trwa w nieskończoność ! ) Wiem... zamiast pracować, obijam się... ! :) O TAK ! - o tu, o tu, ślady... Pora uciekać ! Wychodzę. ( Jeśli Kama już wyszła obecność jest nieobowiazkowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Niestety... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.02.02, 03:23 Jeszcze nie wyszłam. Jak chcesz być zdrowa, nie wchodź do tamtego forum. Szkoda nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ O-o ! Widzę że Kama się jednak pofatygowała :) 21.02.02, 06:53 Co się tyczy "Czy ktos wie..." ... Kamo ! Udało Ci się zachować spokój ! :) Bravo ! Fan wirtualnej edycji GW sam nie był pewien o co mu chodzi... nie zrozumiał też w jakim znaczeniu i do kogo sformułowane było pytanie, a co gorsza nie potrafił ograniczyć się do prostych stwierdzeń i udzielić jakichkolwiek wyjaśnień ! Ooo ! Co za cyrkowiec ! Zrobił z siebie durnia z pompą i szpanem ! :))) U-ha, ha ! ! ! ...jakie wyświechtane slogany ! ( nie chcę nawet cytować... ) Taaa... paradoksalnie... nie rozstrzygnął kwestii, więc zbudował sobie odpowiednią hipotezę i usiłował wywieść z niej jakieś spostrzeżenie. He, he, he... już wiem - z grubsza - jaką wiedzą empiryczną ów kibic dysponuje... ( udowodnił to snując rozmaite dywagacje ! ) Ha, ha, ha ! U-ha, ha ! ...ha ! Co za..... Ach szkoda, szkoda, że przegapiłam ten wątek ( szczególnie fragment dotyczący szowinizmu ! )... Ech... chyba pójdę do działu "Skargi i zażalenia" i powiem, że go KOCHAM ! ;) Bedzie to zgodne z mądrością i praktyką mistyczną ! ( Ha ! A co ! )W pokorze wobec Boga i w dumie ludzkiej osoby wobec gatunku, pokocham jakąś mniej rozumną istotę ! ;) Cóż, horyzonty u różnych ludzi sa różne... OK ! ...O kibicu z Gdańska więcej nie wspomnę. Na pewno już śpisz, zatem... niechaj twoje sny napędzają się same ! ( jak hihi Hi-hi ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Dzień dobry ! ! ! 21.02.02, 07:27 Ha ! To znowu ja :) Powiedzmy sobie prawdę... ...póki co nigdzie się stąd nie wybieram, wiec nie powinniście się kierować w stronę zbytniego optymizmu... ;))) No tak... tak... już nie pozostajecie w błogiej nieświadomości..... ;( Tak sobie siedzę i z przykrością konstatuję... Ech, dzisiaj przeszłam sama siebie - w tym opieprzaniu... ( ! ) Och... ach... nie osiagnę rozglosu... moja ambicja nie utoruje sobie drogi do sukcesu..... Powtarzam sobie: pracuj pracuj, a stworzysz dzielo potezne! I nic ! NIC ! ...nicnicnic ! ! ! - nie ma co do tego wątpliwości... ;) Wszystko przez Hi-hi ! Uciekł na zabawę, więc zaczęła mnie nęcić wszędobylska idea przystosowania... A tak serio... mam wrażenie, że powinnyśmy zacząć organizować ekipę ratunkową, bo coś nasz Hi- hi ostro zabalował ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Dzień dobry ! ! ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.02.02, 12:57 Właściwie nie powinnam o tej porze wpisywać się na ten wątek. Ale co tam. Phi, jak zobaczyłam z jakim nastawieniem zaczynasz dzień, nie zdzierżyłam. Co to za czarnowidztwo? "Dawno świat by diabli wzięli, gdyby brakło marzycieli" Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Dobry wieczór ! ! ! 23.02.02, 05:28 Gość portalu: kama napisał(a): > Właściwie nie powinnam o tej porze wpisywać się na ten wątek. > Ale co tam. > Phi, jak zobaczyłam z jakim nastawieniem zaczynasz dzień, nie zdzierżyłam. > Co to za czarnowidztwo? > "Dawno świat by diabli wzięli, gdyby brakło marzycieli" Uhm uhm... Kamo, chyba jednak nie powinnam ujawniać... ;) ale strasznie się ostatnio opieprzam, a to niewątpliwie nadużycie ( mam dużo pracy... ) Eszsz... esz... ale nie ma najmniejszego powodu sądzić, że źle zaczęłam dzień :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..only wita niespiacych.... 21.02.02, 20:42 najwyzsza pora podnies watek do gory, witam uczestnikow watka nocnego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..only wita niespiacych.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.02.02, 21:50 Cześć Only. Dlaczego nie będziesz miała dostępu do netu i do kiedy? Kto będzie podnosił wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..only wita niespiacych.... 21.02.02, 22:10 bede podnosila watek, wieczorkami... a na neta odzyskanie mam nadzieje przed moimi urodzinkami, czyli w przyszlym tygodniu ...... a wtedy cale noce dla mnie na necie!!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..only wita niespiacych.... 21.02.02, 22:45 padam juz, nie bede dzisiaj juz wiecej podnosic watku, dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..only wita niespiacych.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 22.02.02, 00:12 To jak Ty chcesz siedzieć całymi nocami kiedy o 23.00 padasz?:) Przyznaj się lecisz na czata? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..only wita niespiacych.... 22.02.02, 19:10 kiego czta,kiego czata..... spac lece i tyle..... odzwyczailam siem juz od nocnego gadania, bo spac sie chce...... Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi hip hip hurra !!! 22.02.02, 08:40 dziś w nocy wracam ;-)) możecie sie mnie spodziewać kolo 23 chyba że: - wpadne pod pociąg (szansa 3%) - spadnie na mnie meteoryt (sansa 0,00001%) - będzie koniec śwata (szansa 0,3%) - zasne (17 %) - będe jadł kolacje (13%) - serduch przestanie mi bić (0,2%) - inne powody (7%) więc szanse by się pojawić tu dziś mam raczej duże ;-)) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: hip hip hurra !!! 22.02.02, 19:12 to ja podnosze watek, bo dzisiaj jest piatek i impreza siem zapowiada, kurde bele...... ale mi sie chce, ojejku............. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: hip hip hurra !!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 22.02.02, 23:34 Mam nadzieję, że wykorzystasz do maksimum wikendowe możliwości:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Kurde, Kurde ,Kurde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.02.02, 23:54 mam wirusa dostałem go od.... ...zresztą nieważne bo sam sie wysyła !!! korzysta z książki adresowej i już... teraz musze go usunąć będe łaził od strony do strony i szukał leków na mój komputer a miałem tyle pracy na dziś ;-(( noo ale musze ratować komputer bo moge stracić wszystko nad czym pracuje i pisze..! nie wiem czy jeszcze wpadne postaram się póki co paaaaaaaaaaaaaa moje kochane... hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Kurde, Kurde ,Kurde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.02.02, 05:08 Skończyłam czytać bajkę i mogę chyba iść spać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: 23.02.02, 05:20 O-o ! Chyba wypadłam poza nawias wydarzeń... Czy ktoś słówko szepnąć raczy ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.02.02, 06:25 Nigdzie nie wypadłaś. Bajki były na innej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Podnosze watek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.02.02, 18:22 i witam i zegnam nocne marki... mam nadzieje na uzyskanie neta w przyszlym tygodniu do domu, bede wtedy nadrabiala stracone noce, hi hi hi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ No dobra... 23.02.02, 07:39 ...właśnie uznałam, że biorąc rzeczy powierzchownie można dojść do wniosku, że nic nie ma znaczenia, ponieważ wszechświat jest komiczny :))) Jestem kompletnie padnięta. Mamroczę coś i nic już nie widzę na oczy... ;) Do następnego... Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ No nie-e... ! ! ! 23.02.02, 22:59 Kamo ! ! ! Hi-hi ! ! ! ...to Wy jeszcze śpicie ?!?! Brzmi to niedorzecznie. I tym lepiej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: No nie-e... ! ! ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.02.02, 23:58 O tej porze zdecydowanie nie:) Dzisiaj od świtu towarzystwo nie dało pospać:) Ruch niczym na centralnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Witam ! 24.02.02, 00:51 Gość portalu: kama napisał(a): > O tej porze zdecydowanie nie:) Tu pauza, bo konam z radości ;))) Ech... ten wątek to jakiś niewypał frekwencyjny... Mijamy się non-stop ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Witam ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.02.02, 02:00 Masz rację. Kołaczemy się jak Marki, tylko, że po piekle:))) Ciągle gdzieś się mijamy:( Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Witam ! 24.02.02, 02:27 No nie ma co ukrywać... poza sporadycznymi spotkaniami, jakby wcale nas nie było... ale zdaje się dla Hi-hi ten wątek jest cennym nabytkiem... Może wkrótce dobijemy do tysiąca ?! Kto wie... PS. Chyba, nie ma żadnego desantu ?! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi o jakie spotkania chodzi ???????? hmmmmmmmmmmm 24.02.02, 02:51 phi_ napisał(a): > No nie ma co ukrywać... poza sporadycznymi spotkaniami, jakby wcale nas nie > było... > ale zdaje się dla Hi-hi ten wątek jest cennym nabytkiem... > Może wkrótce dobijemy do tysiąca ?! Kto wie... > > PS. Chyba, nie ma żadnego desantu ?! :))) -------------- ten wątek to lep na Nocne Mary , które myśląc że są same w sieci mogą sprawdzić tu czy ktoś się jeszcze pałęta po sieci o tych godzinach ;-)) jeśli chodzi tobie o częstsze kontakty to zapraszam na www.erodzinka.prv.pl przesiadujemy tam w około 25 osób w tym Kama też ostatnio !!! - dokładnie jesteśmy na naszym nowym forum jak chcesz to zapraszam to do WAS phi_ i onlnyania !!! to bużki hi-hi pzdr ps. teraz pomagam Kamie założyć tlen bo gadu-gad czasem siada ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: o jakie spotkania chodzi ???????? hmmmmmmmmmmm IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.02.02, 05:06 Dzięki, za pomoc, bo w zasadzie nie zdążyłam. Szybko uciekłeś :))))) Sądziłam, że dłużej zabawisz z Alicją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Witam ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.02.02, 04:59 To chyba dlatego, że naprawdę trudno spotkać osoby, przesiadujące o tak dziwnych porach. Przecież to trzeba miec poprzestawiane( tak jak my :))), żeby po nocach buszować zamiast śnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Witam ! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.02.02, 07:23 Swieta prawda, zasuwam do lozka, bo juz po 1 w nocy, pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś