hi-hi 22.01.02, 22:25 szczególnie panie ;-) jak sie mówi na panie bedace nocnymi markami ? bede tu zagladał co jakiś czas bedzie ktoś dziś całą noc ? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: parka Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.chello.pl 22.01.02, 22:29 mam nadzieję, że nie całą noc tu spędzę. a Ty hi-hi pracujesz w nocy, czy cierpisz na bezsenność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: szuka parki........ IP: *.chello.pl 22.01.02, 22:34 kituś, trafiłes bez pudła Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: szuka parki........ 22.01.02, 22:35 do parowania, czy tez pa ..coś tam ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: szuka parki........ IP: *.chello.pl 22.01.02, 22:38 men_ napisał(a): > do parowania, czy tez pa ..coś tam ?:))) do parowania i parkowania, Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: szuka parki........ 22.01.02, 22:36 hymmm szykuje sie trójkacik ? ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: szuka parki........ IP: *.chello.pl 22.01.02, 22:39 hi-hi napisał(a): > hymmm > szykuje sie trójkacik ? > ;-) hi-hi > pzdr z czego to wnosisz, śmieszku (i gdzież on się szykuje?) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: szuka parki........ups 22.01.02, 23:09 nooo chyba za dużo myśle myślałem że ty + jakaś parka nooo wiesz co hi hi hi hi-hi pzdr ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 22.01.02, 22:35 ja jestem nocny marek (to od marka ? czy od mara ?) więc lubie noc ale wg innych cierpie na bezsennośc hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Ech... to teraz mamy równowagę ! 23.01.02, 01:43 i nic, co ? ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: Ech... to teraz mamy równowagę ! IP: *.chello.pl 23.01.02, 01:44 aby nie zaburzyć Wam równowagi mówię "dobranoc" i szybuję w strone łóżeczka. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort pa, parka IP: *.tkb.net.pl 23.01.02, 02:01 slodkich snow!!! snij o menie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ pa, parka ! cze, czorcie ! 23.01.02, 02:09 Men uleciał, znacząc na niebie wielki łuk ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: pa, parka ! cze, czorcie ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 01:39 jak szczał Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Nic ! 23.01.02, 01:46 Ech... nie ukrywam, że hi_hi pozostaje dla mnie okryte absolutną tajemnicą. Widząc ten zdublowany fragment wyrwany z mojego nicka nie rozumiem nic... Nic się nie zmienia. W dalszym ciągu hi_hi pozostaje odłamkiem po wybuchu. ;) phi_ Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Nic ! 23.01.02, 02:32 to raczej Ty sie doczepiłaś do mnie dodałaś "p" do mojego "hi" a reszte odrzuciłaś zmieniając jedynie - w _ !!! ;-))))))) hi-hi pzdr dla phi_ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ O NIE ! ! ! 23.01.02, 03:32 O NIE ! ! ! ;-) Pozwól, że powtórzę wyraźnie i powoli... Działo się tak, jak wczesniej mówiłam. Na początku było phi_ ! ! ! Tak jest ! I koniec ! ( Niechaj już postepowanie wyjaśniejące nie wkracza w nowy etap, bo to już nic nie zmieni ;-). Po wielkim wybuchu powstało podwójne "hi" i nie ma mowy, aby ponownie "p-" doczepiło się do "hi" ! Jak zapewne wiesz, nic nie jest w stanie skleić odłamków po silnej eksplozji - stąd też pewnie rozszarpane "hi" - "hi", a nie jednorodne "hihi". Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: O tak....o yesss 23.01.02, 03:36 phi_ napisał(a): > O NIE ! ! ! ;-) > > Pozwól, że powtórzę wyraźnie i powoli... Działo się tak, jak wczesniej mówiłam. > > Na początku było phi_ ! ! ! Tak jest ! I koniec ! ( Niechaj już postepowanie > wyjaśniejące nie wkracza w nowy etap, bo to już nic nie zmieni ;-). Po wielkim > wybuchu powstało podwójne "hi" i nie ma mowy, aby ponownie "p-" doczepiło się > do "hi" ! Jak zapewne wiesz, nic nie jest w stanie skleić odłamków po silnej > eksplozji - stąd też pewnie rozszarpane "hi" - "hi", a nie jednorodne "hihi". ---------- oj nie moja phi_ !! ja tu jestem od początku gazety i tym bardziej forum ;-) więc więc to raczej ty jesteś odłamkiem aby zakonczyć ten spór ustalny w muśl piosenki: "jestem odpadem atomowym, jestem odpadem....." oki ? hi-hi pzdt Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ O ! Już mam ! 23.01.02, 03:43 Wolę rozkładanie na atomy. ...Ale oki, możesz zostać odpadem_atomowym. Sugestia: zmień nick. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: O ! Już mam ! 23.01.02, 03:46 mój nick jest super to wyraz szacunku dla dobrego kawały (hi hi hi-że sie podobało) lub dezaprobata (hi hi hi- jako śmiech z kogoś) a te "phi" ?? to takie "zlewcze" np: phi też mi coś........ hi-hi pzdr ;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: O ! Już mam ! 23.01.02, 03:50 hi-hi napisał(a): > phi też mi coś........ phi, ale odkrywcze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: O ! Już mam ! 23.01.02, 04:01 Liczyłam na jakieś komentarze, a Ty, drogi hi-hi, najwyraźniej postanowiłeś wypróbować kilka rodzajów min, na przykład głupich, albo..... Ech... wracam na wyspę ! ;( Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: O ! Już mam ! 23.01.02, 04:14 ;-) hi-hi pzdr ps. jest noc, nie moge juz tak krzyczeć ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: O ! Już mam ! 23.01.02, 04:34 hi-hi napisał(a): > ps. jest noc, nie moge juz tak krzyczeć ! ;-) OK ! ;) Teraz przećwicz jakieś gesty. Niech to będą porcyjki ruchów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.01.02, 02:44 Witam nocusia. Cała noc to przesada, ale 2-3 godz. to napewno. Oczywiście nie tylko na towarzyskim. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 23.01.02, 02:48 a gdzie jeszcze ? hi-hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.01.02, 03:15 Informacje dnia, kraj, Wawa, Wrocław, i powrót do wyreczka. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 23.01.02, 03:32 a ja: Sport, ad-am, info dnia, mężczyzna, koieta, seksuologia, erotyka, poznań, polonia, psychologia, kino i film, - a na inne fora czasami...;-)))) hi-hi pzdr ps. nie lubie sie rozdrabniać hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 23.01.02, 03:38 hi-hi napisał(a): > ps. nie lubie sie rozdrabniać > hi hi hi Przepraszam, ale powyższy fragment przyciągnął moja uwagę. ;-) Jest w nim jakaś niekonsekwencja vide "hi-hi". Czyż to nie jest rozdrabnianie ? phi_ Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 23.01.02, 03:43 "-" pokazuje tylko jak wielkie więzi wiążą (masło maslane) hi z hi hi-hi pzdr dla phi_ Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 23.01.02, 03:47 Obawiam się, że to grozi arteriosklerozą ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 23.01.02, 03:52 niczym nie grozi to stary i wypróbowany model ..:: hi-hi ::.. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Mam pytanie, ale... 23.01.02, 03:56 ...nie ma ono związku z domniemaną arteriosklerozą. Czy Twoje hi-hi napędzają się same, jak perpetum mobile ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Mam pytanie, ale... 23.01.02, 04:04 po prostu są a jedno ma sie tak do drugiego jak drugie do pierwszego hi-hi ps. na początku było hihi ale ktośtam już założył konto na gazecie jako hihi - jak go dorwe......... Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Mam pytanie, ale... 23.01.02, 04:42 hi-hi napisał(a): > ktośtam już założył konto na gazecie jako hihi - jak go dorwe......... Proponuję nacisnąć guzik w jego domofonie i wydać głos "hi ! - hi ! ". Później można już wchodzić bez whania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.01.02, 04:05 Te fora oprócz sportu odwiedzam rano. Przesadziłam. To nie jest rano, tylko gdzieś o 10.30 Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi pora na dobranoc, bo już ...................... 23.01.02, 05:03 pa pa pa moja kochana phi_ hi-hi pzdr all Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Pora na dobranoc - faktycznie, przypomniałam sobie 23.01.02, 05:25 Już się nie odzywam. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 23.01.02, 06:59 hi-hi napisał(a): > szczególnie panie ;-) > jak sie mówi na panie bedace nocnymi markami ? ******zmory! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: A kto dziś będzie ??? IP: *.chello.pl 23.01.02, 23:44 pojawiam się i znikam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: O, niebo mi Was zsyła ! IP: *.chello.pl 24.01.02, 00:14 chyba nie wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: O, niebo mi Was zsyła ! 24.01.02, 00:19 Coś mnie dzisiaj kiepsko łaczy z Wami, ale... jesteśmy w tym samym miejscu... zanim ktoś z nas znowu odleci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: O, niebo mi Was zsyła ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.01.02, 00:33 Jak przystało na szanującą się zmorę, witam po północy. Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: O, niebo mi Was zsyła ! 24.01.02, 00:44 To teraz możemy juz przeskoczyć do czystej projekcji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort myslalam, zes konkretny, ale to nic, baska IP: *.tkb.net.pl 24.01.02, 00:51 hi hi - odwiedzilam twojastrone. przereklamowana!!!!!! myslalam, ze jak zapodajesz , to moze byc rewelacja, rozczarowalam sie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi eeeeeeeeeee 24.01.02, 03:04 Gość portalu: czort napisał(a): > hi hi - odwiedzilam twojastrone. przereklamowana!!!!!! > myslalam, ze jak zapodajesz , to moze byc rewelacja, rozczarowalam sie!!!!! ----------- eeee czort z tobą !!! ;-) no bo nie chodzi tu o wygląd strony ktory jest raczej standardowy chodzi o ludzi którzy tam sie bawia i pisza na naszym forum www.erodzinka.prv.pl mimo wszystko zapraszam i ciebie i innych do naszej wirtualnej rodzinki hi-hi pzdr ps. ale mi zrobiłeś antyreklame tyyy tyyyy . ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: eeeeeeeeeee IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.01.02, 04:19 Antyreklama zawsze przynosi więcej pożytku. Wzbudza ciekawość, przed którą i ja się nie uchroniłam. Odwiedziłam stronę. Jak stworzysz kącik "na bujanym fotelu" to z chęcią się tam zadomowię, żeby posłuchać młodych, gniewnych. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: eeeeeeeeeee 24.01.02, 04:23 jacy młodzi jacy gniewni tam większośc ma 18-50 lat a kącik? fajny pomysł ;-))))))) zapraszam do nasssssssssss hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: eeeeeeeeeee IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.01.02, 04:45 Większość to chyba 20. Jeden Bykk przyznał sie do swojej łysinki. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: eeeeeeeeeee 24.01.02, 04:58 Gość portalu: kama napisał(a): > Większość to chyba 20. Jeden Bykk przyznał sie do swojej łysinki. -------- eeeeeee większoś to około 30-35 i chyba nikt nie ma poniżej 20 ???? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: eeeeeeeeeee IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.01.02, 04:47 Zapomniałam dodać gratulacje za 1000 post na waszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: eeeeeeeeeee 24.01.02, 04:32 u-ha ! ha ! To Wy jeszcze nie śpicie ??? Onieśmielona bogactwem poruszonych na www.erodzinka.prv.pl spraw wracam do pracy. Ech... muszę dzisiaj skończyć stary projekt i zabrać sie za drugi - nowy. Byłoby pięknie ! ;) Ponoć człowiek rozwija sie tylko kończąc jedno, a zaczynając drugie. Nawet jeśli tak zwane zakończenia i początki sa złudzeniami ;) ...he, he... Na razie ! Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: eeeeeeeeeee 24.01.02, 04:57 a cóż to za projekty moja ty drugo połowo ;-) ??? napadu na bank ? ? projekt wiezowca? ? projekt sukni pogrebowej? ......... hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ hi-hi, chybiłe� ! 24.01.02, 05:42 Moje dzisiejsze projekty - tak jak mój nastrój - nie poddajš się jakiejkolwiek logicznej werbalizacji, zatem nie będę próbowała u�ci�lać. W tej sytuacji Twoje domysły eliminuję drogš deletacji. To bardzo szybki i skuteczny sposób. ;))) He-he... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: hi-hi, chybiłe� ! 24.01.02, 05:55 nadal nie wiem co to za projekty ale o 5:56 w nocy niewelu ludzi ma lotny umysł w tym i ja dlatego dam mu teraz wypocząć i ide juz lulu paaaaaaaaaa hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: hi-hi, chybiłeś ! 25.01.02, 03:19 No co Ty... Precyzyjniej nie określę tego, co robię. Wszyscy wytrzeszczają o-czy ! ( Nawet na mojej Bezludnej Wyspie nieustannie coś w krzakach siedzi, drży... zerka... ) He-he, "lotność umysłu" jest stanem, który u niektórych trwa tylko przez pewien czas... ;-))) No to pa, no to lu-lu. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi fiiguhghifgdhg 25.01.02, 11:48 hej phi nie było mnie dziś w nocy i dziś też nie będzie (wyjazd) ale za to w sobote na 100%% 3majki sie all hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Może będe o 3-4 w nocy 25.01.02, 19:33 cześć, gdzie tym razem żeglujesz ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Może będe o 3-4 w nocy 25.01.02, 19:51 8 h dziennie na podróżach musze spadać 3majcie sie ciepło all ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ...Witam Wędrowca...... 26.01.02, 17:53 hi-hi! Wesołą ksywke Masz......a przystawiłam ucho i słyszałam żeś ty Traper,góral,taternik......Pozdrawiam.......ja chyba już tęsknię za wiatrem na Czerwonych Wierchach,za Kozią Przełęczą,Granatami,Szpiglasową......znasz,byłeś,pamietasz,mówią że jak się raz załapie ten bakcyl,to koniec,człowiek przepadł.......kurcze....dopiero styczeń a ja już tęsknie za górami...... Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi bosze TATRY 26.01.02, 18:40 ania1 napisał(a): > hi-hi! > Wesołą ksywke Masz......a przystawiłam ucho i słyszałam żeś ty > Traper,góral,taternik......Pozdrawiam.......ja chyba już tęsknię za wiatrem na > Czerwonych Wierchach,za Kozią > Przełęczą,Granatami,Szpiglasową......znasz,byłeś,pamietasz,mówią że jak się raz > > załapie ten bakcyl,to koniec,człowiek przepadł.......kurcze....dopiero styczeń > a ja już tęsknie za górami...... --------- kurcze za góry dał bym sie zabić (zapić ;-))) w zime też można sie szlajać jest super ale nie ma jak latem szczególonie po skałkach nie lubie wspinaczki z pomocami (raki, uchwyty ,liny ..itp) tylko ja i góra takie pomoce to nie fair, już najlepiej wlecieć tam śmigłowcem i wsio hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re TATRY!!!!!! 26.01.02, 20:27 hm.....chodziłeś po taternickich ścieżkach? Ja kiedyś próbowałam Mnicha....a kiedyś też podałam bandaż elastyczny takiemu jednemu który probował wejść troche nietypowo na Kozią Przełęcz i skrecil kostke....piwo obiecywał..... Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Re TATRY!!!!!! 26.01.02, 21:10 ania1 napisał(a): > troche nietypowo na Kozią Przełęcz i skrecil kostke....piwo obiecywał..... ---- to nie jaaaa !! ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Re TATRY!!!!!! 27.01.02, 19:43 hi-hi napisał(a): > ania1 napisał(a): > > > troche nietypowo na Kozią Przełęcz i skrecil kostke....piwo obiecywał..... > > ---- > to nie jaaaa !! > > ;-) > > hi-hi > pzdr *******Oj,aleś ty asekurant:))))Żartowałam sobie tylko......a nieznajomy choćby najbardziej sympatyczny szanse na postawienie mi piwa ma raczej słabe(chociaż nigdy nic nie wiadomo:)).......a Tatra faktycznie paskudne pivko:)))) Pozdrawiam........gdzie sie wspinales oprócz skalek?(domyślam sie Jury) A. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Re TATRY!!!!!! 27.01.02, 23:33 nie w jurze sie nie wspinam ale w Tatrach i karkonoszach w dosyć nielegalnych miejscach np: północne stoki giewontu itp hi-hi pzdr ps. ja tez żartowałem z tym że to nie ja (choć to nie ja ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
100-procent.colombian Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 27.01.02, 00:45 i co nikogo nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 27.01.02, 00:57 Czy to hi-hi pisze pod nowym pseudonimem ? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi nieee 27.01.02, 02:52 phi_ napisał(a): > Czy to hi-hi pisze pod nowym pseudonimem ? -------------------- nieeeeeeeeeeeeeee zresztą ostatnio zauważyłem że kilka osób porobiło sobie podobne nicki do mojego !! a miałem taki wyjatkowy wróciłem z impry przed chwilką i raczej pójde spać chyba że ktoś sie odezwie hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: nieee IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 27.01.02, 04:54 Kto o 2 urywa się z imprezy? Cienko musiało być. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: nieee 27.01.02, 05:56 bo to przy piwsku w knajpie było (hymm jak bym linde słyszał) a teraz lekko mnie muli, strzele sobie kawunie i lulu pójde jak dam rade hi-hi pzdr ps. a tak przy okazji tatra- sakramencko niedobre pivo !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: nieee IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 27.01.02, 23:01 Z tą reklamą Tatry zabiłeś ćwieka. Nie wiem, czy oną naprawdę jest wstrętna czy metodą antyreklamy chcesz aby wzrosło jej spożycie. Przyznaj się. Szkoda kasy nawet na degustację (pod warunkiem, że cieniutka). Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi pivo Tatry 27.01.02, 23:14 Było na serio kiepskie chyba że usprawiedliwi to: - trafiłem na kiepski egzeplarz - było troszke za ciepłe - miałem uprzedzenie do tego piva Moge powiedzieć że jestem znawcą pifek gdzyż już nie raz robiliśmy konkursy pivne Tyskie zawsze górą. Nie polecam również volta, brrrrrrrrrrrrrrr hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Nie... histeryzuj ! 27.01.02, 22:24 hi-hi napisał(a): > phi_ napisał(a): > > > Czy to hi-hi pisze pod nowym pseudonimem ? > > -------------------- > nieeeeeeeeeeeeeee > > zresztą ostatnio zauważyłem że kilka osób > porobiło sobie podobne nicki do mojego !! > a miałem taki wyjatkowy > > > wróciłem z impry przed chwilką > i raczej pójde spać chyba > że ktoś sie odezwie > > hi-hi > pzdr Phi_ od dawna krążyło w tradycji ustnej, zanim zostało zarejestrowane. ...Dalsze rozważania nie zawiodą Cię dalej. Zebrane wcześniej wspomnienia jasno to pokazują. Zgodnie z datowaniem... Hm... kiedy to było ? Dobra, opuśćmy ten nieciekawy materiał... Na początku było phi_. ...Wtedy to wszechświat skupiony był w jednym punkcie. W nuklearnej kuchni na skutek rozszerzania się materii i zmiany równowagi termicznej następowało wiele skomplikowanych procesów m.in. zaczęły tworzyć się nowe pierwiastki - np. Hi - i od tej pory rozmaite cząstki zdolne są formować się w rozmaite struktury ! Proszę juz nie negować wartości tego świadectwa, bo to nic nie wnosi do tej pogawędki. ;-) Cóż, żyjemy na niewielkim skrawku materii, a ta materia nie jest niczym szczególnym pośród miliona galaktyk w dostępnym naszej obserwacji wszechświecie. Cóż począć... Post factum ! Coś niewiele słychać... Myślałam, że co najmniej dwa razy tyle ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Nie... histeryzuj ! 27.01.02, 22:33 jak ci to dobrze zrobi ;-) to moge byś nawet 34578501 w kolejności ;-)))) hi-hi pzdr ps. dziś też zarywasz noc ? Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Nie... histeryzuj ! 27.01.02, 23:36 Ta cyfra wprawiła mnie w osłupienie. ( Hi-hi, czy ciągle jesteś zmulony ??? ) Ech... znowu nie mogę zepchnąć swoich projektów na plan dalszy. Cholera ! ! ! ...Rozkoszowanie się nimi jest mało autentyczne... Co tu dużo gadać... chwilowo jestem w martwym punkcie... ;-((( Niestety... nie spocznę, dopóty to, co robię, nie będzie zrobione... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Histeryzuj ! 28.01.02, 03:34 ...Zawładnęła mną jakaś dziwna potrzeba. Wyjeżdżam ! Dokądkolwiek ! W nieokreśloność ! Wkurza mnie całe to uwikłanie ! Nie mam już dystansu ! To co dobre nie jawi mi się wystarczająco jasno ! ( Najchętniej zagłębiłabym się w czymś innym, nowym. ) Od kilku dni jestem zżyta z tą kubistyczną przestrzenią pokoju. Blat stołu pokryty stertami kartek..... Czas leci, a ja mozolnie wyłaniam się z rozsypanych w myślach koncepcji. Gdzie jest FINAŁ ? Jak się do niego przybliżyć ?! Mam ochotę wrzeszczeć ! Nie ma już odwrotu ! Bez wątpienia... Chyba zwariowałam... ! Hi-hi, czuwasz czy śpisz ? W miarę upływu nocy będę sie pojawiać... więc nie próbuj zasnąć ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Histeryzuj ! - jak najbardziej 28.01.02, 04:58 coś jakoś takoś mam dziwne przeczucie że robisz coś podobnego do mnie (nie chodzi o to że robisz podobne nicki do mojego ;-))) ale o te kreślenie i tworzenie dali bóg wiedzieć co robisz dokładnie ??? bo ten mój splot zakończeń nerwowych , zwany potocznie mózgiem nie daje mi podpowiedzi ...???... hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Gdzieś się zapodziałam, ale... 28.01.02, 06:04 ...już jestem ! Esz... dobrze, że Cię spotykam. U mnie zapanował jakiś marazm... Potrzebna terapia wstrząsowa ! No dobra... powiem tylko tyle, że w tym, co teraz robię, idę va banque ;-))) i nie wykraczam poza kwestie użyteczności... Ale nie zawsze. Czasami odchodzę od tych "ergonomicznych" kanonów, wkraczając w działalność innego rodzaju. O ! ;-) O-o ! ...Już po piątej ?! Esz..... PS. Hi-hi, jesteś architektem ?! ...?! I tak oto wpadłam i wypadłam... - bez histerii ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Jest gorzej niż myślałam ! 28.01.02, 06:07 Jest po szóstej ! ! ! Znowu gaszę światło... Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Jest gorzej niż myślałam ! 28.01.02, 06:37 no nie po 5 a po 6 jestem czymś więcej niż architektem a właściwie będe ;-) hi-hi pzdr ps. powoli ide spac co tak zawzięcie projektujesz ? wiezowiec z iglicą z boku ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Ha... 28.01.02, 20:31 hi-hi napisał(a): > co tak zawzięcie projektujesz ? > wiezowiec z iglicą z boku ;-))) ..ha, ha... wiara ponoc tworzy energie, ktora w zastosowaniu do postawionego zadania, wzmaga prawdopodobienstwo sukcesu. ;-) Czy dzisiaj będzie przyjęcie na kilka osób ?! Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Ha... 28.01.02, 21:18 mam nadzieje że wiesz co mówisz bo nie wszystko łapie hłe hłe hłe ;-) hi-hi pzdr ps. no mam nadzieje że dzis też będzie pare osob dziś ja kończe kolejny projekt... Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ He... 29.01.02, 01:03 ..he, he... ! ...obyś tylko w tych swoich koncepcjach niebezpiecznie nie zboczył w stronę absurdu albo błędnego koła purnonsensu ;-) U mnie dzisiaj burzliwie ! ...Ale bez tragedii... ;-))) Hi, hi... dzięki jeżdżeniu myszą po forum mogę bez problemu dowiedzieć się która jest godzina ;-))) ( No... to bądźmy w kontakcie ! ) Na ra..... phi_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.01.02, 00:27 jestem troche wczesnie co nie? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.01.02, 00:47 Nie. Dzisiaj wszyscy zaczęli wcześnie. Ważne czy zabawisz długo, czy pójdziesz lulać:) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi nie ważne jak zaczynasz, ale jak kończysz 28.01.02, 00:58 Gość portalu: aCh napisał(a): > jestem > troche wczesnie co nie? > :((( ----------- ano wcześnie ale jak mawia miller nie ważne jak zaczynasz ale jak kończysz ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: nie ważne jak zaczynasz, ale jak kończysz IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 28.01.02, 03:13 Miller powinien dostawać tantiemy za wykorzystywanie jego słów :) Na dzisiaj to juz koniec. Mam dość. Operator co 5 min. przerywa mi połączenie z portalem. Siedzę od 22.oo a połączona byłam może godzinę wszystkiego. Bawcie się dalej. Żałuję, ale idę lulu. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: nie ważne jak zaczynasz, ale jak kończysz 28.01.02, 04:38 i jak zawsze tylko ja zostaje di końca ;-) oj wy śpiochy hi-hi pzdr ps. zreszta sam ide za godz. spac Odpowiedz Link Zgłoś
samia Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 28.01.02, 11:04 Wprawdzie jam nie nocny marek ale i tak napiszę...mimo że dzień już...Słuchaj hi hi czy ty masz jakieś życie w realu....bo pojawiasz się na każdym forum... No chyba że masz na immię Rafał... to wszystko jasne.. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 28.01.02, 14:45 ;-))) miłe że sie martwisz pisuje głównie podczas pracy przed kompem a napisanie posta nie zajmuje mi 15 min, tylko 20 sek wiec nie jest aż tak źle zreszta teraz zima, więc troszke mniej mnie na dworze no chyba że knajpy ale to sie zmieni jak sie ociepli ;-) moze byc ? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 28.01.02, 21:03 noooo wiesz.....na Mnichu,też zabezpieczenia zdjęte i szlak zamknięty....ale mało zaprawionym nie polecam:)) ot troche bez zwiazku się dopisałam ale mam nadzieję że znajdziesz Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 28.01.02, 21:15 znalazłem ;-) jakoż iz nie używam pomocy na wiele szczytów nie daje rady wejść ale tu chodzi przecież o sama probe wejścia;-) góra czasem musi być niezdobyta ty nadrać do niej szacunku dla mnie to wstyd wejść przy pomocy linek i wbijania w gore żelastwa a potem mówienia ZDOBYŁEM GÓRE ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 28.01.02, 21:25 hi-hi napisał(a): > znalazłem ;-) > jakoż iz nie używam pomocy > na wiele szczytów nie daje rady wejść > ale tu chodzi przecież o sama probe wejścia;-) > góra czasem musi być niezdobyta > ty nadrać do niej szacunku > dla mnie to wstyd wejść przy pomocy linek i wbijania w gore żelastwa > a potem mówienia ZDOBYŁEM GÓRE > > ;-) > > hi-hi > pzdr ******Oj.....jak z licealistką:))Ja na Mnicha też nie weszłam(koniec-końców),ale liczyła sie sama próba,samo piękno wyzwania...... Pozdrawiam noooo i na dzisiaj to chyba już pa-pa.......nocnym markiem to ja raczej nie jestem,nooo może jestem czasami.....ale tylko czasami,bo koniec końców lubie nocne spacery i długie nocne pogaduchy......Buziaki A. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 28.01.02, 21:29 jak z licealistka ??? wiesz że nie jestem kobietą ? tylko samcem ... to nie było do Ciebie te moje pretensje ;-) nooo hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 28.01.02, 21:35 hi-hi napisał(a): > jak z licealistka ??? > > wiesz że nie jestem kobietą ? > tylko samcem ... > > to nie było do Ciebie > te moje pretensje ;-) > nooo > > hi-hi > pzdr *****Noo,a nie mowiłam że jak z licealistką:))))Już nawet podroczyć się i pożartowac nie można.....duch w narodzie ginie...... ps. tylko proszę nie zaczynaj udowadniać,że jesteś........:)nie tutaj ,zaraz nas oskarżą o pornografie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 28.01.02, 21:40 to nie mogłas napisać jak z licealista..!!!...;-) a droczyć sie lubie jak najbardziej więc co ? podroczymy sie kto był na wyższej górze ? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi 718 28.01.02, 21:41 ale zacznij od jakiegoś niskiego mnpm moze ślęża 718 mnpm - byłaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 28.01.02, 21:45 hi-hi napisał(a): > to nie mogłas napisać > jak z licealista..!!!...;-) > > a droczyć sie lubie jak najbardziej > więc co ? > podroczymy sie kto był na wyższej górze ? > > hi-hi > pzdr ****Hm....no nie wiem nie wiem......czy ktoś tu usiłuje zareklamować szczyty swoich możliwości?:) Noooo ale dalej to już faktycznie chyba kiedy indziej,dobranocka już dawno się skonczyła na mnie pora........Pa. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi do phi_ 29.01.02, 01:39 Hi, hi... dzięki jeżdżeniu myszą po forum mogę bez problemu dowiedzieć się która jest godzina ;-))) ( No... to bądźmy w kontakcie ! ) Na ra..... phi_ --------------------------------- a więc spełniam twoją prośbę i przenosze w bardziej widoczne miejsce ;-) a godzine sobie sprawdzisz na dole po prawej......;-))) dziś chyba pójde wcześniej spac tzn. 3 w nocy ;-))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Hi-hi ! 29.01.02, 02:28 hi-hi napisał(a): > godzine sobie sprawdzisz > na dole po prawej......;-))) Wczoraj ujawniło się, że na forum i po prawej czas zaskakująco się różni... I wiesz co ? Znalazłam zaskakujące rozwiązanie ! ( Ufam, że wiesz jakie... ha ha ;-) I tym optymistycznym akcentem... oddalam sie poza linię horyzontu Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Hi-hi ! 29.01.02, 02:50 sprawdzam na dole po prawej mam 2,51 ;-))) hi-hi pzdr ps. ja tez za 30 min do wyrka Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Hi-hi ! 29.01.02, 02:52 hymmm pani chyba coś kręci ? jest ok ? moze sie kompyter przegrzał i zwolnił pani zegarrrrr was ? ;-) hi-hi pzdr 2:52 Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Ach ! ...Co za synchronizm ! ! ! 29.01.02, 05:01 hymmm u ciebie 4,46 a tu 4,40 .... to jak to jest ? moze u ciebie za szybko chodzi..!! jaki masz procesor pentium V 2800 Mhz.....;-)))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Ach ! ...Co za synchronizm ! ! ! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.01.02, 07:33 kto mnie wzywal ??? czego chcial??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Ach ! ...i hi hi ! 29.01.02, 09:32 Szybko się okazało, że generalna koncepcja czasu mierzalnego jest względna ;-) W tym kontekście zwrócić pragnę jeszcze uwagę na szczególne analogie między zjawiskami związanymi z czasem i przestrzenią pozdro..... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Ach ! ...i hi hi ! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 29.01.02, 13:15 zajechalo fizyka a ja jestem humanistka zreszta stoczylam boj o 4,5 na polu logistyki wiec.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Ach ! ...i hi hi ! 29.01.02, 16:54 phi_ napisał(a): > Szybko się okazało, że generalna koncepcja czasu mierzalnego jest względna ;-) > > W tym kontekście zwrócić pragnę jeszcze uwagę na szczególne analogie między > zjawiskami związanymi z czasem i przestrzenią > > pozdro..... ;-))) -------- przez analogie ??? oj mój profesor by sie pod ziemie zapadł hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: Ach ! ...i hi hi ! 30.01.02, 00:36 SZCZEGÓLNE analogie: mówisz np. o czasie "pustym", który dłuży się i wywołuje nudę możesz też mówić o przestrzeni "pustej" mówisz o czasie przepełnionym, gdy nie masz na nic czasu... więc możesz też mówić o przestrzeni przepełnionej, gdy żyjesz w zbiorowisku, tłumie mówisz sobie: potrzebuję dla siebie optymalnego wymiaru przestrzeni, którą mógłbym swobodnie dysponować ...tak samo mówisz sobie: potrzebuję mieć czas, którym mógłbym swobodnie rozporządzać etc. per analogiam Ech... dzisiaj już jestem strasznie zmęczona. Przeslę szybko kilka plików do wydawnictwa... ...i idę spać ! Dobranoc. phi_ Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Ach ! ...i hi hi ! 30.01.02, 00:42 Hymm no w tym sensie to masz racje Ale mi przypomina sie metodologia i te obłędne przykłady wnioskowania przez analogie itd... No cóż idziesz spać.... to dobranoc ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.01.02, 04:47 Zmora wita nocusiów. Dopiero skończyłam czytać stenogram z wystąpień Leppera. W południe jeszcze nie był zamieszczony i dopiero teraz mogłam utwierdzić się w swojej opinii. Szkoda było czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi lepper 29.01.02, 05:00 To te jego słynne przemówienie 2,5 h ? Daleko mu jeszcze do fidela (12 h non stop) Na stronach gov.pl są ? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: lepper IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 29.01.02, 05:32 Tak. Szkoda, że tak późno zamieścili. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 29.01.02, 15:35 Na Ślęży nie byłam.....a Ty jakich duchów tam szukałeś,co ? No ale byłam na Łysicy,to trochę niżej(612mnpm),ale też ładnie......no,próbujemy dalej?Co tam by było następne w kolejce?Pod względem wysokości oczywista.....Pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..919 29.01.02, 16:51 nie byłem na Łysej 612 , dlatego zaczynałem od Ślęży he he dalej ??.. Najpiękniejszy płaski szczyt świata Szczeliniec 895mnpm mały i wielki 919 mnpm Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Kto dziś upsss, Kto w noc nie śpi..?? 30.01.02, 01:05 ja jestem do 5 rano ... hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Kto dziś upsss, Kto w noc nie śpi..?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 30.01.02, 01:13 Oczywiście że ja, nocna zmora, nękająca stukaniem smacznie śpiącą rodzinkę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Kto dziś upsss, Kto w noc nie śpi..?? 30.01.02, 01:17 hejjj czy kama wie że mamy nowe forum ? 3 razy lepsze od starego i 12 razy szybsze...ooo www.erodzinka.prv.pl i tam klik na Nowe Forum hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Kto dziś upsss, Kto w noc nie śpi..?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 30.01.02, 02:33 Wiem, ale przedwczoraj nie zdąrzyłąm tam wejść. Jak pisałam, co chwilę operator przerywał łącze. Zdążyłam na stare, gdzie się o tym dowiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Kto dziś upsss, Kto w noc nie śpi..?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 30.01.02, 02:37 Nie wiem dlaczego, ale z tego linku(a) nie mogę wejść. Spróbuję inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Kto dziś upsss, Kto w noc nie śpi..?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 30.01.02, 04:33 Pora powiedzieć dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: Samantaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.02, 06:43 spisz juz? ja dopiero teraz zaczynam sie ruszac... a tu co? puchy, glucho i slepo... nawet hi-hi ha-ha ho-ho gdzies..w kotlet schabowy panierowany... byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Samantaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.01.02, 10:24 ja musiałem miałem egz. dziś o 8 więc o 5 już spałem dobre i te 2 h snu ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re:.....dziś w nocy:))...... 30.01.02, 10:49 .......chyba tu zajrze :)).......chyba........ dalej to morze coś tatrzańskiego......... A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kto dziś upsss, Kto w noc nie śpi..?? IP: 212.244.182.* 03.03.02, 09:07 Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Kto dziś upsss, Kto w noc nie śpi..?? 03.03.02, 09:12 no co, chcesz siem ze mna draznic???? Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 ............1206...........1328mnpm 30.01.02, 20:19 a to już Nosal,Kopieniec......to już przepiękna panorama na Tatry.....a te góry to już moja Wielka Miłość..... Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ............1206...........1328mnpm 31.01.02, 01:11 ale szybko pojechałaś do góry myslałem że będą szczyty około 1000 mnpm ale OK Nosal - 4 razy !!! Krokiem - 0 ;-( A mój następny krok to: -Kopa (Karkonosze) 1375 - Smorgolnia - 1489 mnpm - Śnieżka - 1602/3 mnpm ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ............1206...........1328mnpm IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 31.01.02, 01:53 Rozumię, że 2 razy byłeś w Karkonoszach:) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ............1206...........1328mnpm 31.01.02, 03:50 Dokładnie ;-) Choć na szczyty wchodziłem osobno...;-) A du też chodzisz po górach ? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ............1206...........1328mnpm IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 31.01.02, 04:08 Nie. Nie znoszę gór. Za długo mieszkałam pod Śnieżką. Stąd moja jej znajomość. W lecie po pracy często chodziliśmy na Śnieżkę do czeskiego schroniska. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi czy każdy góral nie lubi gór ??? 31.01.02, 04:12 Kurcze ??? każdy góral nie lubi gór ??? u mnie najwyższa górka ma 30 m (130mnpm) może przez to je kocham.... a morze lubisz ? ja średnio za to jeziora bardzo !!! hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: czy każdy góral nie lubi gór ??? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 31.01.02, 04:44 Nie wiem czy każdy góral nie lubi gór. Ja w każdym razie nie znoszę. Nad morzem bywam tylko w Rogowie (spokojniej niż w okrzyczanych kurortach). Mam jedno jezioro, nas które lubię jeździć, nie powiem gdzie, bo jak do tej pory nikt na siłę go nie ucywilizował i jest nieznane szerszemu ogółowi. Dzięki temu jest to naprawdę piękne i pełne ciszy miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: czy każdy góral nie lubi gór ??? 31.01.02, 07:16 Gość portalu: kama napisał(a): > Nie wiem czy każdy góral nie lubi gór. Ja w każdym razie nie znoszę. Nad morzem > > bywam tylko w Rogowie (spokojniej niż w okrzyczanych kurortach). Mam jedno > jezioro, nas które lubię jeździć, nie powiem gdzie, bo jak do tej pory nikt na > siłę go nie ucywilizował i jest nieznane szerszemu ogółowi. Dzięki temu jest to > > naprawdę piękne i pełne ciszy miejsce. -------- to może choć region ? wlkp, pomorze, mazury ???? czy to legalne kąpielisko ? bo jak nie to naśle obronców przyrody !!! ;-)))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: Brak mi... 31.01.02, 11:42 phi_ napisał(a): > ...zdroworozsądkowego podejścia do czasu ---------- moja była pani od polskiego by spytała w tym momencie: "co autor chciał przez to powiedzieć"......... hi-hi pzdr ps. tzn troszke sie domyslam, ale prosze o więcej...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 31.01.02, 17:29 Przenosze moją odp. tutaj by była lepiej widoczna ----------------------- ale szybko pojechałaś do góry myslałem że będą szczyty około 1000 mnpm ale OK Nosal - 4 razy !!! Krokiem - 0 ;-( A mój następny krok to: -Kopa (Karkonosze) 1375 - Smorgolnia - 1489 mnpm - Śnieżka - 1602/3 mnpm ---------- aniu1 - teraz twoja kolej niestety tej nocy mnie nie bedzie na forum ;-( hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 31.01.02, 22:23 hi-hi napisał(a): > Przenosze moją odp. tutaj by > była lepiej widoczna > ----------------------- > ale szybko pojechałaś do góry > myslałem że będą szczyty około 1000 mnpm > > ale OK > > Nosal - 4 razy !!! > Krokiem - 0 ;-( > > A mój następny krok to: > -Kopa (Karkonosze) 1375 > - Smorgolnia - 1489 mnpm > - Śnieżka - 1602/3 mnpm > > ---------- > aniu1 - teraz twoja kolej > > niestety tej nocy mnie nie bedzie na forum > ;-( > > hi-hi > pzdr *********Jak do góry...to jeszcze wyżej.....:) Ja-Kopa-1,Śnieżka oczywiście także,bo jak mogłoby być inaczej.Dalej jednak uparcie trzymam sie Tatr-Sarnia Skała-1377,o ile mnie pamięć nie myli..... Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 01.02.02, 13:35 Zadbam trochę o ten wątek,coby szło go znaleźć.......i dodam że wymieniam tylko te szczyty,górki i pagórki na których byłam......to jak? Znasz Sarnią Skałe? Jeżeli wejść z niej czarnym szlakiem na Grzybowca,to mamy Giewont,ale powiem szczerze że tej gory nie lubie,tłok jak diabeł,masa śmieci i pseudo turystów. ps. proponuje obniżyć troche wysokość, a wędrujemy tylko po polskich gorkach,czy inne też mogą być? Pozdr. A. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi 1894 ,1987 mnpm 01.02.02, 14:59 ania1 napisał(a): > Zadbam trochę o ten wątek,coby szło go znaleźć.......i dodam że wymieniam tylko > > te szczyty,górki i pagórki na których byłam......to jak? Znasz Sarnią Skałe? > Jeżeli wejść z niej czarnym szlakiem na Grzybowca,to mamy Giewont,ale powiem > szczerze że tej gory nie lubie,tłok jak diabeł,masa śmieci i pseudo turystów. > ps. proponuje obniżyć troche wysokość, a wędrujemy tylko po polskich > gorkach,czy inne też mogą być? Pozdr. A. --------- jedziemy cały czas w góre byle nie za szybko !! dotarliśmy już do 1602 mnpm a więc teraz wyżej (ale nie za szybko ;-) Na sarniej byłem raz, dawno temu Co do zagranicy też sie liczy w końcu góry to góry ;-) mój kolejny szczyt - Giewont (lubie ten szczyt, a te tłoki na nim to inna bajka wrrrrr) 1894 - Kasprowy wierch 1985 Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: 1894 ,1987 mnpm 01.02.02, 20:27 Proponuje dorzucić do przewodnika trochę Zachodnich Tatr,pięknie tam choćby z racji faktu,że tak zielono.A wiec Grześ(1653),Rakoń(1879) a przy okazji niejako Dol.Chochołowska......ma też przecież swój urok(pomimo,że nie jest to moja ulubiona dolinka).Hm,....Kasprowy i Wysokie Tatry później(bo zbyt szybko wysokość nam skoczy)....choć oczywiście byłam,przyznam sie nawet że na Kasprowym 2 razy(raz kolejką).Nooo Twój ruch........ A. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Ciemniak 2096 ;-) 02.02.02, 01:34 ok na rakoniu nie byłem ;-((( ale za to : (zadni staw - 1890) Kopa kondraca 2005 mnpm Beskin 2012 Ciemniak 2096 A moja ukochana dolina w tatrach to dolina białki ale po słowackiej stronie (ta w kształcie "U") hi-hi pzdr twój ruch ....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Małołączniak,Krzesanica,Ciemniak 02.02.02, 20:52 Aby wszystko było jasne-Czerwone Wierchy w komplecie:)),nie bylam tylko na Kopie Kondrackiej,bo wchodziłam trochę nietypowo przez Przystup Miętusi. (wszystkie Czerwone kręcą się ok. 2000mnpm,szczególowo nie pamiętam a nie chce mi sie sprawdzac wysokości w atlasie).W Zachodnich to jeszcze warto spróbować Starorobociańskiego Wierchu(też ok 2000mnpm),jak wchodziłam na niego kiedyś w lipcu to w okolicach szczytu padał śnieg......w lipcu robi fajne wrażenie ,zwlaszcza że to jeszcze niezbyt wysokie góry. Pozdrawiam i przekazuje pałeczke :) A. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi 2291 mnpm 03.02.02, 01:05 Niestety w zachodniej części chadzałem głównie po dolinach (piękny wąwóz krakowski) Wiec mając pałeczke w ręku wspinam sie dalej: - przełęcz Zawrat (chrzest bojowy w t.wysokich)2159 - Kościelec 2158 (polski matterhorn) - Kozi Wierch 2291 (najwyższa polska góra) "ju nał" hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re:.......coś kręcisz....... 03.02.02, 17:12 > > Wiec mając pałeczke w ręku > wspinam sie dalej: > - Kozi Wierch 2291 (najwyższa polska góra) > ******Na Kozi Wierch nie da się wejść(i zejść) nie pomagając sobie łańcuchem,po prostu się nie da.........no chyba żeś Ty Człowiek-Pająk....... kurcze wiem bo byłam,chociaż mi też nikt w to nie wierzy(to nie krypto reklama ,ale jestem raczej szczuplej kobiecej budowy i na alpinistke zwyczajnie nie wyglądam),ale ja mam dokumentację fotograficzną:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re:.......coś kręcisz.......neee 04.02.02, 03:50 ania1 napisał(a): > > > > > > Wiec mając pałeczke w ręku > > wspinam sie dalej: > > - Kozi Wierch 2291 (najwyższa polska góra) > > > > ******Na Kozi Wierch nie da się wejść(i zejść) nie pomagając sobie łańcuchem,po > > prostu się nie da.........no chyba żeś Ty Człowiek-Pająk....... > kurcze wiem bo byłam,chociaż mi też nikt w to nie wierzy(to nie krypto > reklama ,ale jestem raczej szczuplej kobiecej budowy i na alpinistke zwyczajnie > > nie wyglądam),ale ja mam dokumentację fotograficzną:))) ------------- Jeśli jakaś góra ma łańcuchy to można albo: - iść po nich - albo je ominąć Jak ide z kilkoma osobami to ide po łańcuchach jak z zaufanymi osobami to staram (-my) się to ominąć czyli iść "na skróty...jeśli wiesz co mam na myśli.. Na kozim byłem 2 razy raz po łańcuchach raz na skróty Ta góra nie jest trudna, daleko jej do tych stromych.... ma tylko jedno niebezpieczeństwo łatwo kruszące sie skałki.... a gdzie twoje kolejne szczyty ?? ;-) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 .......noooo dobra.....wierze:))))))Obrażony?:)))) 04.02.02, 13:55 > > ------------- > Jeśli jakaś góra ma łańcuchy to można albo: > - iść po nich > - albo je ominąć > > Jak ide z kilkoma osobami to ide po łańcuchach > jak z zaufanymi osobami to > staram (-my) się to ominąć > czyli iść "na skróty...jeśli wiesz co mam na myśli.. > > Na kozim byłem 2 razy raz po łańcuchach > raz na skróty > > Ta góra nie jest trudna, daleko jej > do tych stromych.... > ma tylko jedno niebezpieczeństwo > łatwo kruszące sie skałki.... > > a gdzie twoje kolejne szczyty ?? ;-) > > hi-hi > pzdr *********Noooooo to wspinamy się dalej.Chociaż przyznaje .........nabieram dla Ciebie respektu.....Na Kozich Wierchach byłam 1 i wydawało mi sie że przejście bez zabezpieczeń musi być b. trudne ,noo niemal niemożliwe,ale oczywiście wierze. Cóż dalej no nie chcę pędzić zbyt szybko......może Zawrat,to pierwsza przełęcz w Wysokich którą poznałam,a od Zawratu to można albo na Świnice,albo w przeciwną stronę czyli obejść sobie Zamarłą Turnie i dojśc do Koziej Przełęczy no i powiem szczerze,że ten kawałek Orlej Perci zrobił na mnie wrażenie,a Orlą znam niemal całą......... Ania Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi ______________________Lodowce są w Tatrach !!!!!!! 04.02.02, 23:58 No ja też mam respekt do każdej góry i górki. Tym bardziej takich kruchych jak Kozi Wierch. Nie wiem czy wiesz że w Tatrach są mini lodowce.!?!?! Są 4 takie miejsca w całych tatrach (1 u nas) gdzie śnieg jest przez cały rok i to przeż setki lat non stop a może od samej epoki lodowej !! Poza tym jest około 200 (w tym 50 w polsce) miejsc gdzie śnieg potrafi sie utrzymać non stop przez wiele lat. To takie nasze małe lodowce tatrzańskie (bo definicja lodowców - to wieczne śniegi) Znasz takie miejsca ???? Ja na kilku byłem latem ;-))) hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ______________________Lodowce są w Tatrach !!!!!!! 05.02.02, 15:39 ***********Nie mam pojęcia jakie miejsca mogą być uznawane za lodowcowe.......pamiętam że śnieg leżał w miejscach opodal szlaku na Rysy,ale czy to jest to miejsce nie mam pojęcia.Trafiłam? Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 ........zmieniamy rejon?!............. 05.02.02, 18:21 .......a latem(zeszłego roku) chodziłam po Słoweńskim Raju.....Znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ........zmieniamy rejon?!............. 06.02.02, 06:41 ania1 napisał(a): > .......a latem(zeszłego roku) chodziłam po Słoweńskim Raju.....Znasz? --------- tylko z książek byłem na Slowacji, ale w innym rejonie Gerlach zansz ??? ;-))))))))))))))) hi-hi pzdr ps. pięknie jest w RAJU ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi upsssssssssssss 06.02.02, 06:43 pomyliłem słowacje ze słowenią nie byłe w słoweni , niestety ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ______________________Lodowce są w Tatrach !!!!!!! 06.02.02, 06:39 ania1 napisał(a): > ***********Nie mam pojęcia jakie miejsca mogą być uznawane za > lodowcowe.......pamiętam że śnieg leżał w miejscach opodal szlaku na Rysy,ale c > zy > to jest to miejsce nie mam pojęcia.Trafiłam? ------------- Największe i to jedno z tych 4 staych "lodowców" jest w kotle pod Mięguszowym szczytem. Nie jest po drodze na rysy ale go widać. Więc może i zgadłac ;-))))) Noo ale pamietaj że jest jeszcze 57 miejsc gdzie snieg lezy przec cały rok. Dużo prwada ?!?!? W tym są jaskinie lodowe w tatrach. Znasz jakąś ? Ja nie byłem tam (bo chyba nie wolno) ale wiem gdzie lezy.... hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi ___są Nocne Marki i Mary ????? 02.02.02, 01:35 ktoś chce pogadać... pożalić się.... przesłać mi 100 zł .... ??? hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: ___są Nocne Marki i Mary ????? 02.02.02, 20:42 hi-hi napisał(a): > ktoś chce pogadać... > pożalić się.... > przesłać mi 100 zł .... > > ??? *****Na drugie mam Maria:) Wspomożenie finansowe ojjj bardzo chętnie przyjmę:) Pogadać.......no Wiesz......góry zawsze miło powspominać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi na drugie .... 03.02.02, 01:07 ania1 napisał(a): > hi-hi napisał(a): > > > ktoś chce pogadać... > > pożalić się.... > > przesłać mi 100 zł .... > > > > ??? > > > *****Na drugie mam Maria:) Wspomożenie finansowe ojjj bardzo chętnie przyjmę:) > Pogadać.......no Wiesz......góry zawsze miło powspominać:))) > --------- Rozumiem że te żalenie to to że masz Maria na drugie , he he h ehe heee ;-) Ja też nie lepiej - Józeffffffff , beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;-( hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi ___są Nocne Marki i Mary ????? 04.02.02, 23:59 hi-hi napisał(a): > ktoś chce pogadać... > pożalić się.... > przesłać mi 100 zł .... > > ??? > --------- oferta cały czas aktualna ;-) hi-hi pzdr > hi-hi > pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: i co tam ? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 05.02.02, 02:18 nikt mnie dzisiaj nie przebije? :))) Odpowiedz Link Zgłoś