sussana 22.01.02, 22:31 hmmmmmm............ kto jest kto? tak dla niezorientowanych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: men, czort, jasmina..... 22.01.02, 22:33 Jaśminka to jest taka sliczna dziewczynka o śłicznych błękitnych oczetach, która ciągle sie ze mna drazni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sussana Re: men, czort, jasmina..... 22.01.02, 22:35 sorki, ale to nie wyjaśnia za dużo, bo po przeczytaniu kilku watków moge stwierdzić , ż etu wszyscy się z tobą drazną. A tyś kto? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: men, czort, jasmina..... 22.01.02, 22:36 znamy sie dłużej, część tylko z forum, część ze spotkań w pubie, w realu. A to drażnienie, to taka tradycja forumowa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sussana Re: men, czort, jasmina..... 22.01.02, 22:39 co jak co, ale tradycję trzeba szanować czyż nie CW? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: men, czort, jasmina..... 22.01.02, 22:41 Vhodzi Ci o mój baaaaardzo dawny nick ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: men, czort, jasmina..... 22.01.02, 22:46 To o co Ci chodziło z tym CW, czy raczej CV ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sussana Re: men, czort, jasmina..... 22.01.02, 22:47 hi hi - trafiłam na jakiegos szybko irytującego się Pana :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: men, czort, jasmina.....sussana 22.01.02, 22:52 No ja akurat to się tak szybko nie irytuje na tym forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: men, czort, jasmina.....sussana 22.01.02, 23:03 to juz wszystko wiem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi jasmina 22.01.02, 22:36 Jestem krolewna o blekitnych oczetach i czekam na ksiecia w A6 co to przyjedzie i mnie uratuje. Lubie pomidorowa z makaronem, a czasem i bez. A Ty kto jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: jasmina 22.01.02, 22:37 O północy Ci przejdzie to A6 ??:))) jasmina_tdi napisał(a): > Jestem krolewna o blekitnych oczetach i czekam na ksiecia w A6 co to przyjedzie > i > mnie uratuje. Lubie pomidorowa z makaronem, a czasem i bez. > A Ty kto jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasmina 22.01.02, 22:38 tak - moje pragnienia zmutuja sie w A8 :)) men_ napisał(a): > O północy Ci przejdzie to A6 ??:))) > > jasmina_tdi napisał(a): > > > Jestem krolewna o blekitnych oczetach i czekam na ksiecia w A6 co to przyj > edzie > > i > > mnie uratuje. Lubie pomidorowa z makaronem, a czasem i bez. > > A Ty kto jestes? > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi susanna 22.01.02, 22:38 jak lubisz se golnac, nie wstydzisz sie mowic tych brzydkich slow na "k" i masz prawo jazdy, to men sie chetnie z Toba podrazni :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: susanna 22.01.02, 22:40 Men sie z nikim nie drażni, tylko Jasminka miłość do Menika mniej ceni niż do czegos co menik ma ..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: susanna 22.01.02, 22:41 uuuuuuufff... no to w koncu mam to z glowy!!!! dawaj wiec ten samochod i nie drecz mnie wiecej ;) men_ napisał(a): > Men sie z nikim nie drażni, tylko Jasminka miłość do Menika mniej ceni niż do > czegos co menik ma ..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: susanna IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 22:41 Czort to moj maz !!!!!!! Ukochany maz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: susanna 22.01.02, 22:42 ostatnio byla bez! men_ napisał(a): > W spódnicy !:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: susanna 22.01.02, 22:42 tak czort to maz ale nie sika na stojaca ani zadnych takich! Gość portalu: samanta napisał(a): > Czort to moj maz !!!!!!! Ukochany maz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
sussana Re: susanna 22.01.02, 22:43 dzieki za miłe powitanie :))))) i wyjasnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: susanna IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 22:44 Ty...Susanna...a o menie Ci opowiedziec??????;))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: susanna 22.01.02, 22:45 a może o fajnym narzeczonym samanty - ma takiego bystrzacha, lata za nim po całym forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: susanna IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 22:46 Ja pierwsz,ja pierwsza Ci o menie powiem i o jego sloncach!;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sussana Re: susanna 22.01.02, 22:49 to ile ich jest??? jakiś nadziany bubek co sobie cały kosmos przywłaszczył...... mów, mów....... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: susanna 22.01.02, 22:46 a ktory to tym razem???? znow z temmatu wypadlam! men_ napisał(a): > a może o fajnym narzeczonym samanty - ma takiego bystrzacha, lata za nim po > całym forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: no to Jasminka wątek jeden przegapiła !!! 22.01.02, 22:49 o narzeczonym samanty, niech Ci sama powie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sussana Re: no to Jasminka wątek jeden przegapiła !!! 22.01.02, 22:51 narzeczni......to juz lepsze niz mężowie - mniej kłopotu a te same korzyści :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: no to Jasminka wątek jeden przegapiła !!! 22.01.02, 22:52 cos Ty! najfajnieszy to jest maz od razu w zestawie z kochanka! ktos w koncu musi mu prasowac koszule :)))))) sussana napisał(a): > narzeczni......to juz lepsze niz mężowie - mniej kłopotu a te same > korzyści :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: susanna 22.01.02, 22:45 mow jej tylko przemilcz to A6 co men szykuje dla mnie na urodziny co je w kwietniu mam!!!! ale niespodzianka bedzie!!!!!! Gość portalu: samanta napisał(a): > Ty...Susanna...a o menie Ci opowiedziec??????;))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta jasmina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 22:47 z ktorego kwietnia jestes???? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasmina 22.01.02, 22:49 z 12 :)))) a Ty tez w kwietniu????? Gość portalu: samanta napisał(a): > z ktorego kwietnia jestes???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: jasmina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 22:55 21 kwiecien:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasmina 22.01.02, 23:00 to Ty baran jestes jeszcze??? czy juz byk??? Gość portalu: samanta napisał(a): > 21 kwiecien:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: jasmina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 23:14 byk:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasmina 22.01.02, 23:21 tez niezle ale nie ma to jak sfilcowany baranek:))))) Gość portalu: samanta napisał(a): > byk:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: jasmina 22.01.02, 22:50 Gość portalu: samanta napisał(a): > z ktorego kwietnia jestes???? 19..r. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: jasmina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 23:17 I co baranki boze????????? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: susanna 22.01.02, 22:47 A ja mam imieniny blisko i nie powiem co Jasminka mi da za prezent ! Przewiązany kokardka (tylko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: susanna 22.01.02, 22:49 gumowy mlotek do walenia w leb! men_ napisał(a): > A ja mam imieniny blisko i nie powiem co Jasminka mi da za prezent ! > Przewiązany kokardka (tylko :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Jasminka uspokój się, bo pójdę do drugiego 22.01.02, 22:51 pokoju i wyłącze Ci komputerek, O ! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasminka uspokój się, bo pójdę do drugiego 22.01.02, 22:53 nawet o tym nie mysl w zamkne Cie w klopie i zadzwonie po blondi :))) men_ napisał(a): > pokoju i wyłącze Ci komputerek, O ! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasminka uspokój się, bo pójdę do drugiego 22.01.02, 22:54 Chcesz mnie znowu wpedzic w nałóg blondynek Kochanie ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasminka uspokój się, bo pójdę do drugiego 22.01.02, 23:01 jak zwal tak zwal tylko do chalupy tego nie przyprowadzaj! men_ napisał(a): > Chcesz mnie znowu wpedzic w nałóg blondynek Kochanie ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasminka uspokój się, bo pójdę do drugiego 22.01.02, 23:03 No co Ty ?:((( Woesz, że w chałupie ja tylko z Tobą Kotku - lubie bywać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Jasminka uspokój się, bo pójdę do drugiego 22.01.02, 23:05 men do kogo Ty mowisz???? juz tak od kilku postow sie zastanawiam! men_ napisał(a): > No co Ty ?:((( Woesz, że w chałupie ja tylko z Tobą Kotku - lubie bywać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasminka uspokój się, bo pójdę do drugiego 22.01.02, 23:10 juz nie będę ... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Jasminka uspokój się, bo pójdę do drugiego 22.01.02, 23:18 jasmina_tdi napisał(a): > men do kogo Ty mowisz???? juz tak od kilku postow sie zastanawiam! > > men_ napisał(a): > > > No co Ty ?:((( Woesz, że w chałupie ja tylko z Tobą Kotku - lubie bywać :) > )) > slicznie, sie dozlopal:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Jasminka uspokój się, bo pójdę do drugiego 22.01.02, 23:21 No co Ty Kitek ??? jasminka do jutra zapomni Odpowiedz Link Zgłoś