pajak_j 23.01.02, 08:39 Jeśli masz dość szukania kochanka przyjaciela w tym forum to napisz maila mnie mój adres internetowy to pajak_j@gazeta.pl. Jestem zainteresowany dłuższą znajomościa niż jednorazowe spotkanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barthezz Re: Hej odważne dziewczyny ze Śląska 23.01.02, 08:54 Dluzsza znajomosc powiadasz? Zawsze panny wykrecaly ci wala po pierwszym spotkaniu? A widziales kiedys kobiete lubiaca pajaki lub inne robale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Hej odważne dziewczyny ze Śląska IP: 9.67.96.* 23.01.02, 08:57 cześć Pająk:)) wiesz co, od dzisiaj jesteś kurwa moim idolem!!!:)) ja pierdole, ty masz zdrowie chłopie!! tygrys... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Hej odważne dziewczyny ze Śląska 23.01.02, 08:58 No co facet uparcie dąży do celu , chyba muszę wziąśc z niego przykład, O ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Hej odważne dziewczyny ze Śląska/men IP: 9.67.96.* 23.01.02, 09:02 chyba wszyscy musimy:))) to co men, co 10 min zakładamy nowy wątek, OK?? np. "Hej lubieżne baby z całej Polski...":))) jak się zlecą to kurna nie wyrobimy:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Hej odważne dziewczyny ze Śląska/men 23.01.02, 09:02 Przestań, bo cała Liga sie zleci zaraz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Hej odważne dziewczyny ze Śląska/men IP: 9.67.96.* 23.01.02, 09:04 a co tam, poprzewalamy je trochę!:)) kondycyjnie powinniśmy wyrobić! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 KOBIETY ZE SLUNSKA.................... 23.01.02, 09:04 zlitujcie sie, bo ten co rano nowa pajeczyne nam tu przedzie, Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: Nowy watek. 23.01.02, 09:16 Jestem za!!!! Zakladaj ten watek w imienniu wszystkich prawdziwych facetow na forum, nie owadow. Gość portalu: tygrysek napisał(a): > chyba wszyscy musimy:))) > to co men, co 10 min zakładamy nowy wątek, OK?? > np. "Hej lubieżne baby z całej Polski...":))) > jak się zlecą to kurna nie wyrobimy:)) > > tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Nowy watek./men, barthezz IP: 9.67.96.* 23.01.02, 09:31 a może to men powinien!? men kurna zakładasz czy nie?? tygrys... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Nowy watek - tygrysek 23.01.02, 09:34 A odpiernicz sie tygrysek od mena ?:)) Co mam pajaka uczyc lub jemu pomagać ??? Ja tam na robale nie biore :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Nowy watek - tygrysek IP: 9.67.96.* 23.01.02, 09:41 sam kurwa napisałeś żeby brać z niego przykład!,:) to nie piernicz teraz tylko zakładaj!:))) nie jemu pomożesz tylko sobie!:) tygrys... Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: Nowy watek - tygrysek 23.01.02, 09:44 To ja zakladam, w waszym i swoim imieniu - OK? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Nowy watek - tygrysek 23.01.02, 09:44 Z tym przykładem to była moja kolejna metafora, O ! Ja tam nie mam takich problemów, jak pajak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Nowy watek - tygrysek 23.01.02, 09:47 a odważne to takie co się pająków nie boją?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Nowy watek - tygrysek IP: 9.67.96.* 23.01.02, 09:47 tu wszystko jest kurwa jedną wielką metaforą!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ dixi jesteś ze Śląska ??????:))))))))))) 23.01.02, 09:48 poświęcisz sie dla ogółu ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: dixi jesteś ze Śląska ??????:))))))))))) IP: 9.67.96.* 23.01.02, 09:50 hihihi...., już sobie wyobrażam dixi męczennica:)) może ją później kanonizują! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: dixi jesteś ze Śląska ??????:))))))))))) 23.01.02, 09:55 perspektywa ciekawa, i świętą mielibyście forumową, ale pająki nieco obrzydliwe, takie włochate i niemiłe, to niech pajęczyc szukają :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: dixi jesteś ze Śląska ??????:))))))))))) 23.01.02, 09:56 Ale ile maja łapek do obejmowania :))) dixi napisał(a): > perspektywa ciekawa, i świętą mielibyście forumową, ale pająki nieco > obrzydliwe, takie włochate i niemiłe, to niech pajęczyc szukają :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Nowy watek - tygrysek 23.01.02, 09:52 Gość portalu: tygrysek napisał(a): > tu wszystko jest kurwa jedną wielką metaforą!!:) Nie metaforą, tylko fatamorgana :)) Pajak wlazł za jakis obraz i czeka jak my za niego robote odwalimy, O ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Nowy watek - tygrysek 23.01.02, 09:57 to powodzenia życzę przy robocie, a tymczasem na kawę wyskoczę Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Nowy watek - dixi 23.01.02, 10:00 ble, ja bym nawet za karę takiej świni, tfu, pajaka nie podłozył kobiecie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Nowy watek - tygrysek/men IP: 9.67.96.* 23.01.02, 10:00 z tymi łapkami to święta racja!, 6 łapek.. kurna te baby głupie że takiego nie chcą!!:) jak by tam każdą odpowiednio manipulował.... :)) no właśnie, pajak za obrazem i czeka!, ni chuja!, niech se sam załatwia! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Nowy watek - tygrysek/men IP: 9.67.96.* 23.01.02, 10:17 patrz wyżej! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Nowy watek - tygrysek 23.01.02, 10:27 NO jak Anka 1 przeczyta, jak miesem ostatnio rzucasz,, to sie za głowe złapie, O ! Niech szuka sobie pajak sam jakichs tam muszek za obrazem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: Nowy watek - men IP: 9.67.96.* 23.01.02, 10:44 nie no bez przesady, to nie mój pierwszy raz:))) od czasu do czasu coś sie tam rzuci!:)) dla osłody! a pająk sam sobie winien!, a matka natura tak mu pomogła... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Nowy watek - men IP: *.turboline.skynet.be 23.01.02, 16:26 no kuwa nie moge juz, no po prostu nie moge. te, pajaczek!!! jam ci jest slunzora, tchorzliwa rzadko bywam, a pajaki do reki biore. i zapytowywuje sie ciebie, co to kuwa za towar, ktory tak nachalnej reklamy potrzebuje, he???? dobry produkt na rynku damsko - meskim jest rozchwytywany bez zadnej publicity! Odpowiedz Link Zgłoś