shookran 25.02.09, 14:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88093&w=91878769 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
villa.nova Re: Jacy sa Polacy w lozku? :) 25.02.09, 16:42 Oj, nie ladnie tak, nie ladnie(mowie to do autorki tamtego watku), a moze to ty jestes malo pociagajaca. Podobno tamtejsi faceci zupelnie nie maja wymagan. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy to mi lata i powiewa 25.02.09, 16:57 jakimi kochankami sa arabowie ale na meza ci kogos takiego, dziewcze, brac nie radze, gdyz wezmie cie pod buta, bedzie lal za nieposluszenstwo, a przy rozwodzie dzieci ci zabierze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
petereczek Re: to mi lata i powiewa 25.02.09, 23:45 obrotowy napisał: > jakimi kochankami sa arabowie > > ale na meza ci kogos takiego, dziewcze, brac nie radze, gdyz wezmie > cie pod buta, bedzie lal za nieposluszenstwo, a przy rozwodzie > dzieci ci zabierze :))) czyli zrobi to na co taka zasługuje bo oni mają taki stosunek, że skoro baby są głupie to sie je traktuje jak podgatunek zaś co do Polaków w łóżkach niech pokażą netowe statystyki ponoć na zachodzi lodzik to norma a w polsce... seks analny 3%, seks oralny do końca chyba 10% moja ex i 2 inne mówiły, że 69 to zboczenie, poniżenie i "jak można całować tam gdzie sie oddaje potrzeby fizjologiczne" wystarczy poczytać "kafeterię" by poznać opinie kobiet jacy to faceci paskudni bo chcą seksu oralnego, pełno panien ziejących jadem a na zachodzi... o takiej by powiedzieli nienormalna zakonnica Odpowiedz Link Zgłoś
cus27 Re: to mi lata i powiewa 28.02.09, 07:52 Zdazyles "poznac"wszystkie kobiety? Szczesciarek! Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: to mi lata i powiewa 02.03.09, 22:07 > > ale na meza ci kogos takiego, dziewcze, brac nie radze, gdyz wezmie > > cie pod buta, bedzie lal za nieposluszenstwo, a przy rozwodzie > > dzieci ci zabierze :))) > > czyli zrobi to na co taka zasługuje > bo oni mają taki stosunek, że skoro baby są głupie to sie je traktuje jak podga > tunek Tak a wszyscy Polacy kradną i piją i każda Polna na zachodzie się puszcza A ilu znasz arabów osobiście skoro wygłaszasz takie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna sa mili w dotyku ;-) 02.03.09, 22:05 ja mam dobre zdanie o Polakach w łózku :-) Czytałam "ostanio" artykuł we Wprost, Polityce albo Neewsweku (ze stycznia albo lutego gazeta) że Polki się wstydzą mówić czego oczekują a panowie nie chcą słuchać bo wydaje im się, ze wszystko wiedzą. Nie mam takich doświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś