Dodaj do ulubionych

A DZIS SWIETO NARODOWE....

IP: *.net81-65-13.noos.fr 20.11.03, 14:41
...u Katanow bo Nowy Bozolak pojawil sie, no to wypije dzis za zdrowie
Przyjaciol z tego pojebanego kacika a szczegolnie wspomne wielbicielke jedna
tego trunku, prawda Czorcie, Ty moja wredzizno ? :-))))))))))))))))))))))
A teraz ide spac zeby nabrac sil przed wieczornym pijanstwem.
Wasz B.
P.S. A wino, mowia, ma byc wyjatkowe tego roku bo ta kanikula, ktora
wykanczala francuskich staruszkow byla ponoc zbawienna dla winorosli u zbiegu
rzeki Saône i Rodanu....
Obserwuj wątek
    • Gość: only Re: A DZIS SWIETO NARODOWE.... IP: *.kabel.telenet.be 20.11.03, 14:50
      oj, nie kus czlowieku, nie kus, bo wczoraj tez odkrylam ze to juz "ten"
      czas...:)
    • czort Re: A DZIS SWIETO NARODOWE.... 20.11.03, 15:32
      no i widzisz, zuber, jak niewiele do szczescia potrzeba!! duza odrobina mlogego
      bozolaka i coz wiecej?? ano jeszcze tylko dobre towarzystwo, bo to podstawa
      picia, czyz nie??? inaczej wtedy smakuje, lepiej. aha, jak bedziesz w
      szanownych stolicznych progach to nie zapomnij, ze 21 grudnia jak co roku jezd
      zlot towarzyski!!
      aha, a podobno w wikingu remont jest, to tylko jedna szaki jest wladna
      zadecydowac gdzie miast wikinga sie spotkamy:)))
      na wszelki wypadek - do widziska kochany zwierzu!!!
      aha - crimen tyz zaszczyci nos i juz:))
      a ty, mlody, pamietaj, ze tak koniec maja-czerwiec lwow jest aktualny - tzn
      wynajecie busa i w wieksza ilosc osob (9) jedziemy!! na przynajmniej 5 dni!!
      5 osob juz jest a moze na szostego chcesz sie zalapac??? bo to i kamieniec w
      planach i inne miejsca.

vivat!!!! in vino veritas!!!!!
      ave cezar!!!
    • Gość: Slawek Re: A DZIS SWIETO NARODOWE.... IP: *.obr.pl / *.gazeta.pl 21.11.03, 10:02
      E tam, po nim głowa boli. Chociaż tegoroczne moze mniej zabójcze bedzie :)))
      Pozdrawiam
      • Gość: bizon Re: A DZIS SWIETO NARODOWE.... IP: *.net81-65-13.noos.fr 21.11.03, 18:14
        Dzieki za pozdrowienia:-)))
        Donosze, ze wino jest bardzo "fruité" czyli ma dosc wyrazny smak owocow, jest
        bardzo "wesole" jak mowia Katany ale przy sredniej 2,75 butelki na leb pod
        koniec wieczoru smak ma jakby mniejsze znaczenie :-)))))
        A teraz ide kontynuowac dochodzenie do stanu uzywalnosci
        P.S. Czorcie, owszem, wybieram sie do Polski na poczatku czerwca i chetnie
        skorzystalbym z zaproszenia na wycieczke ale nie wiem jeszcze czy bede sam czy
        z kumplami- w tym drugim przypadku nie pojechalbym z Wami
        buziaki****
        B.
        • czort Re: A DZIS SWIETO NARODOWE.... 21.11.03, 20:51
          ty mnie, bizon, zapodaj, czy nasz kraj rodzinny odwiedzisz na swieta b.n??? bo
          to wiesz, ze u katanow nie ma tego nastroju pasterki:)) i tego eau de pologne w
          kosciolach:)))
          makowiec czekac bedzie!!! sama od ust se odejme!!!
          • Gość: bizon Re: A DZIS SWIETO NARODOWE.... IP: *.net81-65-13.noos.fr 22.11.03, 17:59
            Domyslam sie, ze "swieta b.n." to maja byc Swieta Bozego Narodzenia ? :-
            ))))))))))))
            Z tym gupa blada, Czorciku, jestem niezbedny w firmie, zalujac juz tej Pasterki
            gdzie chwiejacy sie na nogach Rodacy, wychrypujac cos z przepitych gardel,
            niemilosiernie katuja Malenkiego, Matke Jego, stajenke i zgromadzone tam
            bydlatka oraz aniolow, ktorzy wyspiewuja lepiej i mniej falszywie niz nasi
            Ziomale :-)))))))))
            Za to zaraz po Nowym Roku mam zamiar ucalowac moje autko prosto w guzik od
            klaksonu i uprosic je zeby jeszcze raz dowiozlo mnie calego i zdrowego do Wawy -
            mozesz wiec kawalek makowca zapakowac w folie i schowac do spizarni...
            Buziaki******dla Cie oraz usciski dla Slawka
            Wasz Bizon
            • Gość: bizon Re: A DZIS SWIETO NARODOWE.... IP: *.net81-65-13.noos.fr 22.11.03, 18:01
              P.S.
              Mialo byc "dupa" a skad mi sie to "g" wzielo ?.....chuj jeden wie.
              • jeden.precelkowy.g Re: A DZIS SWIETO NARODOWE.... 22.11.03, 19:27
                Ja:)) chociaz nie jestem "ch..." a tylko nizej
                podpisanym "jednym.precelkowym.g" (co prawie wszystko... wie:) "Przy okazji"
                pozdrowienia dla Czorta:))
            • Gość: samanta Re: A DZIS SWIETO NARODOWE.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 19:27
              a dla mnie buziaki wstretny dziadu to gdzie,cooooooooooooo?:)))))))))
              • Gość: bizon Re: A DZIS SWIETO NARODOWE.... IP: *.net81-65-13.noos.fr 22.11.03, 21:05
                Gdzie ? A tu :
                ********************************************************************************
                *******************************************************************************
                i jeszcze kilka na deser, prosze Samanty :-))))))))))))
                • Gość: samanta Re: A DZIS SWIETO NARODOWE.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 21:27
                  Ooooooooooooooo...mniam ,mniam........-po czym lubieznie oblzala usta he,he...:-
                  ************************************ To dla Ciem :)
                  • Gość: kasia Re: A DZIS SWIETO NARODOWE.... IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 22.11.03, 23:44
                    a ja tylko chciałam napisać że piłam dziś bożolaka rocznik 2003 i jest o niebo
                    lepszy niz ten ubiegłoroczny.pozdrawiam Cię Bizonku:)))
                    • Gość: leziox Re: A DZIS SWIETO NARODOWE.... IP: *.arcor-ip.net 23.11.03, 06:52
                      A ja kcem zawiadomić że piłem właśnie wino owocowe marki "Kwiat Jabłoni"
                      produkcji zakładów chemicznych w Nidzicy i też mi smakowało.W tym roku to wino
                      ma wyraźniejszy posmak siarki niż w roku ubiegłym,co zresztą nie ma nic
                      wspólnego z wykańczaniem się staruszków w gorąc.Pozdrowienia dla bysia,pakujesz
                      już swoje majteczki w misie na wizytkie?
                      • Gość: bizon Re: A DZIS SWIETO NARODOWE.... IP: *.net81-65-13.noos.fr 23.11.03, 14:34
                        Witaj Kasienko :-))))) Starzy znajomi wracaja na forum, jak widze ? :-)))))
                        Caluski*****dla Ciebie za to dla Leziowera tylko pozdrowienia: witaj Lysoniu :-
                        ))) Uwazaj co piszesz ! Tu kobity i dzieci przychodza a Ty sekrety alkowy na
                        swiatlo dzienne wyciagasz, ze jakies miski, jakies majtki i takie
                        tam...Gentleman tak nie postepuje ale tlumaczy Cie deczko to co spozywales o 6
                        rano :-)))))))
                    • derektor Re: A DZIS SWIETO NARODOWE.... 23.11.03, 23:06
                      Gość portalu: kasia napisał(a):

> a ja tylko chciałam napisać że piłam dziś bożolaka rocznik 2003 i jest o
                      niebo
                      > lepszy niz ten ubiegłoroczny.pozdrawiam Cię Bizonku:)))

Kasiu: Dalej ten ocet pijasz? Pewnie przy Sinatrze lub przy jazzie - prawda?
                      Pozdrawiam Cię cukiereczku:)

Toż myśmy Poznań skończyli!!! :)))))))))))
        • Gość: only Re: A DZIS SWIETO NARODOWE.... IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 27.11.03, 23:44
          no faktycznie, wlasnie poprobowalam i faktycznie tegoroczny bozolak jest
          bardzo "fjute"....
    • czort pijaki wy moje kochane!!! 23.11.03, 23:15
      oswiadczam uroczyscie, ze po bozolaku leb napierdala, ze hej!

samanto, zono moja!!!
      ja wim, ze ty ziuberka preferujesz, szarlotka zwanego, a nie zadne inne
      wynalazki jak wscieklaki i tequille lubo insze inszosci!

zuber!!!
      kocham dupe, bo od dupy sie wszystko zaczelo! za dupe jezdes uwielbiony przeze
      mnie i wszystkie moce piekielne:))

menelu!
      od kiedy cie stac na kwiat jabloni, co??? chiba poprawila sie syntuancja
      pieniezna??? i zamiast karton wymienic na jakis plastyk, (kurwa mac, kartony
      rozmakaja!!), coby pod mostem nie marznac, to ten sie szarpie na kwiat
      jabloni!!!!! burzuj popierdolony!!!!

precel!!
      a ty to kto???? czyzbys mnie pokofal/la za wyrazy mojego uwielbienia kierowane
      do pewnego tluka z fr???? jak tak, to tyz ciem kocham:)))

aha, w taplarach wszystko po staremu, tzn po bozemu. jest czas na chlanie wody
      i na modly zanoszone przez proboszcza naszego do panienki:))

oxoxoxoxox!!!!

wasza sluzka unizona
      czort.
      • Gość: leziox Re: pijaki wy moje kochane!!! IP: *.arcor-ip.net 30.11.03, 09:10
        A styczeń to tak w ogóle całkiem ładny miesiąc i kto wie,może zachce mi się
        kraj ukochany w szacie zimowej obejrzeć i pod Poniatoszczakiem kwasiborka
        obalić wraz z osobami wyżej wymienionymi...
        Kwiat Jabłoni to była przenośnia poetycka,w rzeczywistości piję tylko
        Splendorka.Czort,do roboty,mięsiwo peklować,na wizytę żarłoków przygotowywać i
        w ogóle grzecznom być.No.
        • Gość: bizon Re: pijaki wy moje kochane!!! IP: *.net81-65-13.noos.fr 30.11.03, 15:27
          No to, Leziowski, sam chyba te peklowine czortowa bedziesz wpierdalal w
          styczniu bo...Czorcie ! Zmiana programu ! :-))) Jako ze epidemia grypy i
          dzieciecego zapalenia oskrzeli ruszyla z kopyta juz teraz, Swieta powinienem
          spedzic w Wawie :-))) Szykuj pieczony schabik (peklowanego i tak nie lubie,
          zostawiam Leziowerowi, ktoremu i tak kubki smakowe juz dawno wypalil spozywany
          w wiekszych ilosciach spirytus)
          Wasz wierny Bizon
          • Gość: leziox Re: pijaki wy moje kochane!!! IP: *.arcor-ip.net 30.11.03, 17:51
            Te twoje wredne przetasowania są nie do zaakceptowania.
            Tutaj wybuchła epidemia kiły,a ja się wcale nie śpieszę na święta,tzn.może bym
            się śpieszył,ale nie ma fizycznej możliwości,abym na święta się
            wyrobił,nieztety.
            Zaś moje kubki smakowe są z porcelany,więc się nie wypalają,spoko,koluniu.
          • czort Re: pijaki wy moje kochane!!! 02.12.03, 13:29
            ze sliweczkamy ma byc schabik??? znaczy siem nadziewany????
            a jeszcze jake zyczenia pan wyraza, bo jak mesje zan zazyczy to wszystko mesje
            bedzie mial:))))
            jak pisze wszystko, to wszystko:))))

ave dupa!!!!
            • Gość: bizon Czorcie arcy-goscinny :-))))))))))))))) IP: *.net81-65-13.noos.fr 04.12.03, 09:47
              Schabik jaki bedzie, taki zjem ze smakiem, prosze ja kogo, a zyczenia ? No to
              moze jeszcze kawalek makowczyka zacnego i cos w butelczynie zeby to latwiej
              prztrawic :-))) Chyba zbyt wymagajacy nie jestem, co ?
              Buziaki***dla Cie i usciski prawicy dla tamtego Pana :-)))
              • Gość: kasia Re: bizon IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 23:23
                jejciu,niecierpie schabiku!ale tylko chciałam napisać że to nr 3 i tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka