jasmina_tdi 24.01.02, 14:12 .... zrobil ze mnie tapetkę, a teraz udaje, że mnie nie zna! No i co ja mam biedna zrobic..................:((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arosa Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 24.01.02, 14:15 Co Ci takiego zrobil???????????? Nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 24.01.02, 14:17 ja tez nie wierze, że to zrobil, ale tak sobie gadam :(((( on pewnie takich tapetek ma ze 100! zobacz co wyprawia buhuhuuuuuuuuu,,,, arosa napisał(a): > Co Ci takiego zrobil???????????? > Nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 09:08 ale sminkowa tapetka z tej 100-tki najpiekniejsza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 14:52 jestes uroczy :)) prawie jak te gory z fotki :))) kitek1 napisał(a): > ale sminkowa tapetka z tej 100-tki najpiekniejsza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 14:55 to nasze taterki ukochane, jak zechcesz, to Cie kiedys wezme na spacer w to miejsce, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 14:57 zastanowie sie :))))) poprosze tylko cos na zachete - jak na moj gust gory sluża do zjezdzania, a nie wlazenia pod :)) musze miec motywacje - rozumiesz :) kitek1 napisał(a): > to nasze taterki ukochane, > jak zechcesz, to Cie kiedys wezme na spacer w to miejsce, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 15:05 to wjedziemy na KW, i przez swinice tam dojdziemy, a tam kleczac przed Toba, zadam Ci pytanie, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 15:08 tak - "kochanie, dostaniesz wylewu za kilka sekund, czy damy rade jeszcze zejsc?????" kitek1 napisał(a): > to wjedziemy na KW, i przez swinice tam dojdziemy, > a tam kleczac przed Toba, zadam Ci pytanie, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 15:10 jeszcze sie ze szczescia nikomu nic nie wylalo, na wszelki wypadek zawsze mozna zostac na nocleg w schronisku, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 15:13 nie kuś nie kuś..... nigdy w życiu nie nocowałam w gorskim schronisku :))) zdajesz sobie sprawe, co to za wyzwanie dla mojej wyobrazni :))) kitek1 napisał(a): > jeszcze sie ze szczescia nikomu nic nie wylalo, > na wszelki wypadek zawsze mozna zostac na nocleg w schronisku, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 15:15 ale pocarvingowac tez mozemy, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 15:16 uwielbiam! kompletnie nie potrafie ale uwielbiam! dzika rozkosz :))))))) kitek1 napisał(a): > ale pocarvingowac tez mozemy, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 15:18 niedlugo spadna swieze sniegi, sama rozkosz, w takim puszku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 15:29 Rozumiem, że w dalszym ciągu mówimy o nartach! :)) kitek1 napisał(a): > niedlugo spadna swieze sniegi, > sama rozkosz, w takim puszku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 15:49 o nartach, tez:))) ale musimy prowadzic dialog wielowatkowy, bo sie tu czasami mijamy, i nie mozemy sie soba nacieszyc, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 15:57 ja tam nie lubie sie rozdrabniac! Skup sie może wiec na jednym watku, a nie latasz i latasz :)) kitek1 napisał(a): > o nartach, tez:))) > ale musimy prowadzic dialog wielowatkowy, > bo sie tu czasami mijamy, > i nie mozemy sie soba nacieszyc, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 15:59 znaczy na Tobie, moge sie skupic:))) patrzac gleboko w Twa zielonosc, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 16:04 ciekawe, co tam zobaczysz :))) kitek1 napisał(a): > znaczy na Tobie, moge sie skupic:))) > patrzac gleboko w Twa zielonosc, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 16:06 dobra i ciekawa duszke, widze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 16:09 ciekawą pewnie i tak, ale z ta dobrocia to nie przesadzajmy :))) rozczarowania bywają bolesne :) kitek1 napisał(a): > dobra i ciekawa duszke, widze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 16:11 nie wierze:))) w takich oczach, nie mozna sie rozczarowac, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 16:14 no w oczach na pewno nie :)))))))))))))))))))) kitek1 napisał(a): > nie wierze:))) > w takich oczach, nie mozna sie rozczarowac, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 16:18 a w oczach, dusza wiec, czego sie boisz, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 16:22 kitej JA sie nie boje heheheheheheh...!!!! kitek1 napisał(a): > a w oczach, dusza > wiec, czego sie boisz, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 16:24 no to wszystko, co najlepsze przed nami, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: A KITECZEK TO NAJPIERW..... 25.01.02, 16:27 od zawsze wychodze z takiego zalożenia :))))) kitek1 napisał(a): > no to wszystko, co najlepsze przed nami, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:) do Kitek IP: *.telia.com 25.01.02, 16:15 Gorace buziaczki..... CCCMMMOOOKKKKKK:)))))))))) Ewusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 witaj prawdziwa krolowo sniegu.......... 25.01.02, 16:17 opieprz, moja ciocie matyldke, co tez sie chce za krolowa sniegu uwazac, Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi kitek amancie!!!!!! 25.01.02, 16:21 na tym watku uderzasz w amory tylko do mnie!!!!!! jasne? slodka jasminka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi hehehehe 25.01.02, 16:17 ale dym!!!!!!!!! hehehehehe... kitek! widzisz co narobiles????? Ewusia Ty nie przesadzaj z calowaniem ekranu! wiesz jak to trudno doczyscic???? Gość portalu: Ewusia:) napisał(a): > Gorace buziaczki..... CCCMMMOOOKKKKKK:)))))))))) > Ewusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: hehehehe 25.01.02, 16:19 ewusia, to moja skandynawska kolezanka, wlasnie dmucha w przymarzniety ekran, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:) Jasminko!!! IP: *.telia.com 25.01.02, 16:21 Kotenki.... Tobie tez przesylam buziaczki... :))))) cccmmmoookkkk:)))))) Ewusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:) :))))))))))) IP: *.telia.com 25.01.02, 16:25 Pewnie, ze MILA.... I jest TYLKO zazdrosna...... jak KOGOS kocha........... buziaczki na wesolo:))))))))) Ewusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Ewusia kocha Kitka????? 25.01.02, 16:28 A jasminka nie może troszeczke????? bo jeszcze kitka żadnego to nie kochała :))) Gość portalu: Ewusia:) napisał(a): > Pewnie, ze MILA.... > I jest TYLKO zazdrosna...... jak KOGOS kocha........... > buziaczki > na wesolo:))))))))) > Ewusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Ewusia :)))))) 25.01.02, 16:26 huuuuuuuuuuuuuuuuuuura!!!!!!!!! dla Ciebie tez buziaczek!!!!! tylko pilnuj dobrze :) Gość portalu: Ewusia:) napisał(a): > Kotenki.... Tobie tez przesylam buziaczki... :))))) > cccmmmoookkkk:)))))) > Ewusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia dzieki...... IP: *.telia.com 25.01.02, 16:29 Dzieki Jasminko.... jestes mila:)))))) Ewusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:) Jasminko...... IP: *.telia.com 25.01.02, 16:27 Jak przeszkadzam........ to zmykam.... buziaczki Ewusia...... pa:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi zostań Ewusia!!!!!!! 25.01.02, 16:29 zostań!!!!!!!! ten kitek to wcale nie ma motywacji!!! i pewnie zaraz zniknie :( Gość portalu: Ewusia:) napisał(a): > Jak przeszkadzam........ to zmykam.... > buziaczki > Ewusia...... pa:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:) plotka.... IP: *.telia.com 25.01.02, 16:34 Fuj, fuj..... Ewusiu... hi,hi,hi...... oona zdradza Kiteczka.... hi,hi,hi....... rajcuje z men..... hi,hi,hi fuj ........ Ewusia podgladnela...... fuj..... sorry.... Kitku:(((( Ewusia:) ps.....Jasminko....... chcesz zebym zostala?????? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: plotka.... 25.01.02, 16:37 Zostań Ewusiu :)))))) trzeba przecwiczyc tego naszego kiteczka! sama nie dam rady :)) po 17 nie jestem już aż TAK kreatywna :)) Gość portalu: Ewusia:) napisał(a): > Fuj, fuj..... Ewusiu... hi,hi,hi...... > oona zdradza Kiteczka.... hi,hi,hi....... > rajcuje z men..... hi,hi,hi > fuj ........ Ewusia podgladnela...... > fuj..... > sorry.... Kitku:(((( > Ewusia:) > ps.....Jasminko....... > chcesz zebym zostala?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:) ok:)))))) IP: *.telia.com 25.01.02, 16:40 Jestem...... a co z Kitkiem?????? obrazil sie???????????? Ewwusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:) do men.... :((((( IP: *.telia.com 25.01.02, 16:49 Sorry........ :((((( to tylko zart...... hi,hi,hi..... to tylko forum..... na wesolo:)))))))))))))))))))))) buziaczki Ewusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do men.... :(((((do ewusi :))))) 25.01.02, 16:51 wiem, nie trzeba przepraszać :))) duzo tych buziaczków jeszcze masz, hę ?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:( men.... ????? IP: *.telia.com 25.01.02, 16:52 Sorry jeszcze raz......... na wesolo... ok??????? buziaczki Ewusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: men.... ????? ewusia 25.01.02, 16:54 juz przestan z tymi przeprosinami :)) w ich miejsce wole nastepne buziaczki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: plotka....Ewusia 25.01.02, 16:43 Ty lepiej zostań lepiej przy roznoszeniu tych całusków po forum, a nie plotek :)) To pierwsze dużo lepiej Ci wychodzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:( do men.... IP: *.telia.com 25.01.02, 16:54 Nic nie piszesz...... Przeprosilam........... Ewusia..........:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:) Re: do men.... IP: *.telia.com 25.01.02, 16:57 Przeczytaj wczesniej....... Juz wiecej nie przepraszam.......... ale.......... i tak.... przesylam........ buziaczki...CCCCCCCCCCCCCMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKK:)))))))) Ewusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:) ??????? IP: *.telia.com 25.01.02, 16:59 Droga Jasminko.........!!! moge przeslac Ci cos milego.... o zyciu..... chcesz????? Ewusia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi jasne, że chce 25.01.02, 17:10 o życiu nigdy nie za wiele! Gość portalu: Ewusia:) napisał(a): > Droga Jasminko.........!!! > moge przeslac Ci cos milego.... o zyciu..... > chcesz????? > Ewusia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasne, że chce ?????????????? 25.01.02, 18:11 Gość portalu: Ewusia:) napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:) Re: jasne, że chce IP: *.telia.com 25.01.02, 18:10 Wyslalam...................... :))))))))))))))))))))9 dostalas? Ewusia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Ewusia 25.01.02, 18:22 No co TY, gdzie ta Latająca z buziaczkami usmiechnięta Ewusia ??:)) tez buziaczki sorry, :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:) Re: Ewusia IP: *.telia.com 26.01.02, 12:17 Zrobilo mi sie smutno:(((((((((((((((((((((((((( Ewusia:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Ewusia 26.01.02, 12:19 nie smutkuj ewusia, jak zawsze swiezy buziaczek dla Ciebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia do kitek IP: *.telia.com 26.01.02, 12:23 Dzieki..... mmmmmmmmmmmm juz lepiej:))))))))))))))))))) Ewusia:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ewusia 26.01.02, 12:28 to tak trzymaj, i sie menikowatymi mateforami nie przejmuj, on tez mily, ale troche inaczej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:) kiteczku................... IP: *.telia.com 26.01.02, 12:32 Dzieki............ przesylam. hm.......... gorace....... buziaczki..... ccccccmmmooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)))))))))))) Ewusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ewusia........ 26.01.02, 12:38 nie pogniewaj sie, ale co jeszcze lubisz robic, oprocz calowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:) lubie... i... kocham....... IP: *.telia.com 26.01.02, 12:41 Kochac sie................. gdy KOCHAM.................... Ewusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: lubie... i... kocham....... 26.01.02, 12:42 a teraz jestes zakochana:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:) :((((( IP: *.telia.com 26.01.02, 12:45 NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale............... "jesli kochac....... to tak................. i ................... wszystko z siebie dac" Ewusia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: :((((( 26.01.02, 12:47 maksymalna perfekcjonistka jestes, w tej sprawie, tak trzymac i ewentualnemu milosnikowi, tylko pozazdroscic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:) tak............... bardzo.... IP: *.telia.com 26.01.02, 12:50 Kochalam.............................. ON mnie... tez, ale............. kochal bardziej.................. alkohol............... " zdobyc ta milosc, ta, ktora tak blisko....." Ewusia:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: tak............... bardzo.... 26.01.02, 12:59 wspolczuje, ale tutaj z nami bedzie Ci milo, dopoki nowy i tylko od ciebie miolsnik uzalezniony sie nie trafi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia:) dalej.................. IP: *.telia.com 26.01.02, 12:52 "zwyciezyc.... naprawde... choc raz.. " :))))) Odpowiedz Link Zgłoś