baszi 18.03.09, 11:36 słoneczko świeci, ptaszki ćwierkają, jest trochę wietrznie ale w końcu nie ponuro :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Dzis jest pięknie 18.03.09, 14:09 ech,i u mnie tez wieje witaj baszi, wiosne jednak juz widac i czuc:) Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: Dzis jest pięknie 18.03.09, 21:50 o tak, juz lepiej się czuję, do życia potrzebuję światła, tylko jeszcze to zmęczenie, jutro wybieram sie na spacerek to naładuję swoje bateryjki :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 oj joj joj... Rzulwika gardziołko boli :-( 22.03.09, 10:29 omotać szyje szalikiem, gardziołko płukać solą, smarować miodkiem z masełkiem i %cósikiem, no i najtrudniejsze do wypełnienia zalecenia - nie zbliżać się do pani Rzulwikowej ani Rzulwiczątka pod żadnym pozorem coby i One nie były chore. Tak zdrowieć zdrowieć zdrowieć i szybciutko WYzdrowieć Zdróweczka Rzulwiku! Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: oj joj joj... Rzulwika gardziołko boli :-( 23.03.09, 10:04 mam sprawdzona sietna miksture na bol gardla, pod warunkiem ,ze masz cisnienie dobre,bo dla niedocisnieniowcow niewskazane, czosnek obniza cisnienie, * do szklanki mleka wycisna 2/r zabki czosnku, ma odstac ze dwie godzinki, przecedzic i wypic, no smak nieszczegolny,ale resultat pomyslny:) zycze zdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: dzis jest pieknie 24.03.09, 11:40 gdy patrzy sie przez okno na w pelni swiecace slonce, na zewnatrz zima,bo sypnelo sniegiem i -4 stopnie:( cielego dnia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Dzis jest pięknie 31.03.09, 09:21 juz naprawde po wiosennemu, nareszcie cieplo, inne sily do pokonywania dnia codziennego, zycze milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: Dzis jest pięknie 31.03.09, 19:56 oj tak czuć wiosną a ja czuję anginę :(, kiedy te choróbska się odczepią Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Dzis jest pięknie 01.04.09, 20:56 coraz cieplej slonce dluzej swieci...oj,lubie ta pore roku, nareszcie mozna pobyc na dworze. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Dzis jest pięknie 17.05.09, 12:55 mozna powiedziec,ze jest cieplo, ale chlodny wiatr:(( juz teskno mi za piaskiem morskim i szumem fal... PS;..Rzulwiku, watk SAMOWAR nie moge otworzyc do konca,wartaloby nowy chyba zalozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: nareszcie lato 30.06.09, 11:31 zawitalo do mnie, i ma sie utrzymac taka aura jeszcze ,tak przewiduja synoptycy pogody, zaliczylam juz piaseczek morski sluchajac szeptu fal, nawet i sloneczko opalilo mnie,ale nie na"raczka";) zycze cudnego lata Zalodze. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: juz jesien 24.09.09, 10:15 skandynawska bywa "wredna" obiecuja poprawe aury,moze dorowna do polskiej zlocistej jesien:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala200333 Re: Dzis jest pięknie 25.10.09, 21:56 Slonecznie, nawet cieplej sie zrobilo. Przyjemnie popracowac w ogrodzie... Odpowiedz Link Zgłoś