lisia312 22.03.09, 19:54 moje: Czerwone Gitary The Beatles Pink Floyd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scrivo Re: ulubione zespoły starutkiej 22.03.09, 20:57 ojojojoj znowu zawyję... ilez tego!!! Skaldowie i Abba by wspomnieć fascynacje młodzieńczo-dziecięce (dziś przy sprzątaniu szaf zapuściłam Abbę, moje koty spoglądały na moja głupawkę z politowaniem albowiem tańczyłam do owej muzyki) Genesis z Peterem Gabrielem King Crimson Maanam VooVoo ponad wszystko od zawsze do zawsze od lat dojrzalszych preferuję raczej cięższe brzmienia, znajomi faceci mówili że gustuje w "męskiej" muzyce, cokolwiek by to miało znaczyć no i kocham TOma Waitsa miłością pierwszą a on przecież też gra z zespołem;) Odpowiedz Link Zgłoś
hesia3 Re: ulubione zespoły starutkiej 22.03.09, 23:33 Na pierwszym miejscu niezmiennie od lat Santana, ale na drugim... Wilki. Jednej małolacie, która na koncercie z politowaniem na mnie patrzyła i wypychała mnie z dobrego miejsca powiedziałam, że jej idol ma tyle lat co ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: ulubione zespoły starutkiej 23.03.09, 20:10 raaany :D dużo tego,bom starutka i wiele słyszałam,kilka zespołów przeżyłam ;) Za dużo pisania.W skrócie czołówka zespołów grających rock,blues,punk (w porywach). I na marginesie - czy do ulubionego zespołu zaliczyć też zespół,którego się kocha np.jedną płytę (King Crimson),czy jeden utwór(You - Ten Sharp) ? Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: ulubione zespoły starutkiej 24.03.09, 11:00 Na dworze karmazynowego krola?:) Ja nie pisze bo sie nie zmiesci: ale sie podpisuje pod Wami tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.g21 Re: ulubione zespoły starutkiej 24.03.09, 11:11 Quinn i Freddy Mercury..będę go kochać do końca moich dni.. Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Freddie 24.03.09, 17:03 ewnement na skalę globalną, niepowtarzalny mimo iż klasyfikuje się jako czysty komercyjny rock-pop. wiecie ze słuchałam go już jako 15latka a minęło mi niedawno 50 wiosen? Ech... tempus fugit et Freddie manet;) Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Freddie 24.03.09, 20:29 Ooo tak - u Króla :D oooo tak i Królowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
iwu Kocham wszystkie starocie, 26.03.09, 16:18 na pierwszym miejscu The Beatles, potem długo, długo nic, a dalej kolejność dowolna: Queen, Abba, the Doors, Elvis, mnóstwo tego. Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Kocham wszystkie starocie, 12.04.09, 12:08 Eric Clapton i wszystko co choc z daleka pachnie bluesem. Z polskich Nalepa. Oraz wiele z tych, ktore juz wymienilyscie. Odpowiedz Link Zgłoś
rondo77 Re: ulubione zespoły starutkiej 12.04.09, 19:12 Jasne,że Bitle,Rolling Stones (Under the boadwalk !serce się ściska) Odpowiedz Link Zgłoś
jicky7 Re: ulubione zespoły starutkiej 13.04.09, 20:51 Moje: Procol Harum Jethro Tull The Doors Janusz Grzywacz no i jeszcze gotycki rock Odpowiedz Link Zgłoś
mamamira Re: ulubione zespoły starutkiej 19.04.09, 00:42 Moje-Niemen,Bob Marley,Queen Odpowiedz Link Zgłoś
lilabe1 Moje ulubione 12.05.09, 17:08 Dużo tego ale niech tam : Perfect, Manaam , Budka Suflera , Dżem, T Love , Nalepa, The Doors, Sting i Police, Quinn, Abba; ach gdzie te czasy ?...Tej współczesnej rąbanki nie mogę słuchać Odpowiedz Link Zgłoś
dantelle54 Ja jako kobieta Luksusowa 15.06.09, 01:23 (Nie lubie okreslenia Starutka,sorry-to jak Cyganka zaczepia do wrozby Kochaniutka,a pani od cieleciny - Zlociutka.Ale w chwilach determinacji oglaszam: jestem juz kobieta stara. Ale do rzeczy: upodobania co do zespolow,to tak jak juz tu Panie wpisaly . Ale skorzystalam z cudownego wynalazku You Tube i co? Tylko Salvatore Adamo!!!!Dzien bez Adamo,to dzien stracony.Moja mlodosc ocalona! Przesledzilam 45 lat kariery Adamo! Jestem pod wrazeniem. Zapewnie wiele z Was pamieta Tombe la nege czyli Pada snieg. O ten snieg chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
anpika1 "Tombe la nege" 15.06.09, 06:09 Przypomniałam sobie i nucę. Ale pamietam to z jakiejś mojej weselnej składanki muzycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
anpika1 Tombe la nege 15.06.09, 06:11 Przypomniałam sobie i nucę. Ale pamietam to z jakiejś mojej weselnej składanki muzycznej. Odpowiedz Link Zgłoś