the_dzidka 27.11.03, 12:19 Od dzisiaj mówcie do mnie BĄK... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Cholerne ciastka! 27.11.03, 13:11 catalina1 napisała: > A czego się najadłaś dziś??? No jak w temacie przecież! Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Cholerne ciastka! 27.11.03, 13:14 the_dzidka napisała: > No jak w temacie przecież! No tak, ale mi o ich gatunek chodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Cholerne ciastka! 27.11.03, 13:37 > No tak, ale mi o ich gatunek chodzi ;-) Jeżyki z bakaliami, taka ich mać... Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang off topic 27.11.03, 13:16 Dlaczego coś się spieprzyło i nie mogę zakładać nowych wątków? Chciałem się spytać, czy ktoś już zaczął czytać nowego Harrego Pottera... marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: off topic 27.11.03, 13:28 bain_de_sang napisał: > Dlaczego coś się spieprzyło i nie mogę zakładać nowych wątków? Jak to nie możesz? Coś się spieprzyło? > Chciałem się spytać, czy ktoś już zaczął czytać nowego Harrego Pottera... Po polsku jeszcze nie ma. Po angielsku nie mam cierpliwości. Dzidka Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: off topic 27.11.03, 13:36 the_dzidka napisała: > Jak to nie możesz? Coś się spieprzyło? Albo ja mam dałna. > Po polsku jeszcze nie ma. Po angielsku nie mam cierpliwości. Jezd: free.of.pl/d/dumbledor/5%20tom.htm Calutki przetłumaczony. Tylko nie wiem, czy opłaca się drukować? marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: off topic 27.11.03, 14:12 > Calutki przetłumaczony. Tylko nie wiem, czy opłaca się drukować? Słyszałam o tym lewym tłumaczeniu. Hi hi, ale jaja :) Drukowanie Ci odradzam, wyjdzie Ci drożej niż książka, a i na półce tak ładnie nie wygląda :) Ja sobie trochę poczytam z kompa (póki nie zdejma strony). Boże, jaka jestem zmęczona! Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: off topic 27.11.03, 14:20 the_dzidka napisała: > Drukowanie Ci odradzam, wyjdzie Ci drożej niż książka, Nawet firmową drukarą na firmowym papierze? <marcin zdziwiony> > a i na półce tak ładnie nie wygląda :) W nowym mieszkaniu nie ma półek;-) m. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: off topic 27.11.03, 14:41 > Nawet firmową drukarą na firmowym papierze? <marcin zdziwiony> No to dalej, jedziemy :P Dzidka biegnąc ku drukarce Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: off topic 27.11.03, 14:52 the_dzidka napisała: > No to dalej, jedziemy :P > Dzidka biegnąc ku drukarce Kcesz jedną kopię? Na takim ładnym białym papierku z Kwidzynia z czterema gwiazdkami? marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: off topic 27.11.03, 15:03 > Kcesz jedną kopię? Na takim ładnym białym papierku z Kwidzynia z czterema > gwiazdkami? W granatowym opakowanku? U mnie się druczy na tym samym :) A jutro po południu zbinduję sobie, oj dana dana, zbinduję sobie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: off topic 27.11.03, 13:30 Ja nie mam checi na Pottera. Mnie proza psychologiczna, z tych wzruszajacych dzis naszla i mi sie lzy do oczu cisna. wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1674231&kat=1342 I wlaczyc sobie plik dzwiekowy. Chlip, chlip, leca lzy :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: off topic 27.11.03, 14:13 bain_de_sang napisał: > Dlaczego coś się spieprzyło i nie mogę zakładać nowych wątków? > Chciałem się spytać, czy ktoś już zaczął czytać nowego Harrego Pottera... Córka już skończyła, a syn jest gdzieś w połowie. Czytali na zmianę, ale córka szybciej czyta. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: off topic 27.11.03, 14:22 jureek napisał: > Córka już skończyła, a syn jest gdzieś w połowie. Czytali na zmianę, ale >córka szybciej czyta. To syn dał się wyrąbać :-) Powinni ustalić zmiany ilościowo, a nie czasowo, np. zmiana co 50 stron. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: off topic 27.11.03, 14:35 bain_de_sang napisał: > To syn dał się wyrąbać :-) Powinni ustalić zmiany ilościowo, a nie czasowo, np. > > zmiana co 50 stron. Z mojego punktu widzenia lepiej, że dał się wyrąbać i córka skończyła wcześniej. Syn może sobie teraz czytać bezstresowo, no i spokój w chałupie. Jura Odpowiedz Link Zgłoś