Dodaj do ulubionych

HEY, HEY, HEY.........

27.01.02, 10:16
witam wszystkich w niedzielny poranek. Temperatura w Warszawie - kurna a kogo
to obchodzi.....
Witam w takim razie wszystkich ot tak sobie.....
kawusia, sniadanko, a potem back to bed....
:))))
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: HEY, HEY, HEY......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 10:30
      Czesc Only! A coz to? Dzsiaj Ty chleb Maryjce odbierasz?;))))))
      • jasmina_tdi buuuuuuuuuuuuziaki :))))) 27.01.02, 10:32
        dla wszystkich,,,,
        Only - jak ja Ci zazdroszcze... jakie lozko???

samanata - zazdroszcze Ci jezzcze bardziej niz only, bo wlasnie walcze z
        sesja :((((((
        • Gość: samanta Re: buuuuuuuuuuuuziaki :))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 10:35
          kazdy sie musi swoje odmeczyc:)
          • jasmina_tdi Re: buuuuuuuuuuuuziaki :))))) 27.01.02, 10:37
            ja tam sie nie mecze :))) meczy mnie tylko swiadomosc ile czasu mnie jeszcze
            czeka w lawce........

Gość portalu: samanta napisał(a):

> kazdy sie musi swoje odmeczyc:)

• Gość: onlyanka Re: HEY, HEY, HEY......... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 10:40
        nie odbieram Maryjce chleba, tylko cos tak patrze i patrze a nikt tu nikogo nie
        wita.....
        a maryjka niech sobie pospi, nalezy sie jej odpoczynek......
        Wiec odwazylam sie dzis rano zostac Pterodaktylem, he he he...
        (tez mi zreszta rano, kurna jedenasta jest....)
        • jasmina_tdi 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 10:42
          lece wiec na cosik dobrego:))))))))))))
          do poniedzialku....!!!

• Gość: onlyanka Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 10:45
            jasmina, nie jedz tak dlugo!!!!!!!!!
            przeciez w Afryce dzieci gloduja!!!!!
            • Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 10:50
              kurcze, tez bym do wyra jeszcze poszla, ale jak legne, to przed 19 nie
              wstane... dobudzam sie wiec 5 kawa (bez skutku), sniadankiem (zobaczymy, czy to
              cos zmieni) i jeszcze mam 1 red bulla w lodowce.
              kurde, co mi sie tak spac chce???
              • Gość: onlyanka Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 10:53
                matka, to rodzinne, he he he........
                • Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 11:19
                  ojciec twoj, z tego co slyszalam, to jeszcze gorszy:)))
                  • Gość: onlyanka Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 11:33
                    zescie mi genow nadawali, matka.....
                    :)))
                    • Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 12:03
                      lepiej sie corcia ciesz, ze dziadkow nie znasz:)))
                      • Gość: onlyanka Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 12:04
                        matka, nie strasz cory bo sie zacznie jakac.....
                        he he he
                        • Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 12:08
                          zawsze ci potwarzam coreczko: sie ciesz, ze nie szczekasz
                          • Gość: onlyanka Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 12:11
                            matka, nie gadaj......
                            to ty mnie z jakims pieskiem na ten swiat chciala powolac!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 12:52
                              no corus, jakby ci to powiedziec... imprezka byla spontaniczna troszke...
                              • onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 12:57
                                no, mnie juz mowilas ze ja tez spontaniczna, he he he
                                w sumie to dobrze ze ociec tez spontanicznie imprezkowal, bo inaczej bym
                                szczekala, he he he
                                • Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:24
                                  wlasnie ojciec twoj tak spontanicznie imprezowal, ze potem caly miot trza bylo
                                  podobno potopic...
                                  • onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 13:27
                                    to tylko ja sie uchowalam z calego miotu leziowego????
                                    alem szczesciara, w czopku urodzona sie znaczy.........
                                    he he he
                                    • Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:28
                                      dziecko, po kim ty takie niekumate?
                                      tys sie uchowala, bom to ja twoja macia byla.
                                      ino tej psiny co ci braci i siostr narodzila szkoda...
                                      • onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 13:34
                                        toz ja matka wiem o ty, ze tylkom dzieki tobie siem uchowala.....
                                        a siostr i braci mnie szkoda, pewnie lyse byly, wiec suka nie tak do konca
                                        powinna byc nieszczesliwa, he he he
                                        • Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:35
                                          ach dzeicko, gdybys ty wiedziala, co ten twoj pierdolniety tatus z ta jamniczka
                                          wyrabial, to by ci tez jej szkoda bylo, uwierz matce na slowo
                                          • onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 13:37
                                            no, to teraz przynajmniej juz wiem czego te jamniki takie dluuuugie som...
                                            • Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:40
                                              dziecko! w ojca ja widze ty wdalas sie! niech cie reka boska broni przed
                                              hyclowaniem zanim 18 lat nie skonczysz! tyle jako matka od ciebie mam prawo
                                              wymagac, he?
                                              • onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 13:44
                                                dobra mato, bede sie sluchac....
                                                do czasu ukonczenia lat 18 bede za to robila rozeznanie w terenie co do tego
                                                hyclowania.....
                                                he he he
                                                • Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:49
                                                  corus, nie rozgladaj sie, matka ci przyszlosc zabezpieczyla na tym odcinku.
                                                  pieska ci chowam przeciez, i to nie byle jakiego, od kgb wzietego prosto.
                                                  bedziesz miala jak w raju z takim, matka wie co mowi:)))
                                                  • onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 13:51
                                                    oj, to mnie juz teskno za tym wybrancem......
                                                    tylko ty masz juz posag dla mnie coby go nie zawiesc jak bedziemy sobie ten raj
                                                    ukladac?????
                                                  • Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:52
                                                    wianek mialas za posag, zdziro!
                                                  • onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 13:54
                                                    mialam, mialam, no i co z tego...
                                                    trza bylo sprawdzic czy aby na cos on zdatny, he he he...
                                                  • Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:58
                                                    no to tera se szukaj takiego, co cie z dziurawa dupa wezmie. ja tam
                                                    przynajmniej do 13 roku cnote trzymalam, a ty ladacznico? wstydzilabys sie.
                                                    wszystko co najgorsze tos po ojcu wziela.
                                                  • onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 14:01
                                                    ej tam, z dziura jak dziura, za to z doswiadczeniem :)))
                                                    toc nawet arystokrata kretyn sie staral, i z dziura chcial brac, tylko ociec
                                                    przegnal....
                                                    he he he
                                                  • Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 14:03
                                                    tatus stary zbok sam by cie pewnie chetnie...
                                                  • onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 14:07
                                                    a to ociec zbok!!!!
                                                    ty mnie matka strzez bo ci wnuka z 75%wa iloscia genow leziowych na gumno
                                                    podesle.....
                                                    he he he
                                                  • Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 14:09
                                                    to ja spierdalam do argentyny!
                                                  • onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 14:10
                                                    toc to by matka bylo przeca takie urooooocze malenstwo, he he he
                                                  • Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 14:13
                                                    ja chyba temu twojemu occu to jaja upierdole poki czas!
                                                  • onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 14:17
                                                    no co ty matka, chcesz aby sie dzieci w szkole z cory smialy ze ojciec bez
                                                    jaj!!!! Juz tam jakies ploty chodza ze ociec cos nie tego bo ostatnio termosika
                                                    nie zapodaje do szkoly.....
                                                  • Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 14:21
                                                    i slusznie ci nie daje! zapowiedziane mialas, ze koniec z alkoholem w szkole!
                                                    tylko w domu mozesz pic!
                                                  • onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 14:23
                                                    eee, tam, od woznego bede wyciagac w takim razie...
                                                    powiem ze ojcow mam chytych i ze na Pajacyku jestem.....
                                                  • onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 14:25
                                                    a tak w ogole to jak niby w domu mam pic, jak ociec sie przyssal do aparaturki
                                                    i nawet necenie grzybkami nie pomaga......
                                                  • Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 14:26
                                                    lepiej do domu cos do picia przynies! nie wiesz, ze starymi rodzicami sie
                                                    opiekowac to twoj moralny obowiazek?
                                                  • onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 14:29
                                                    to zescie juz wszystko wychlali com ja wczoraj dostarczyla!!!!!
                                                    przeca mialo byc na dwa dni!!!!!
                                                    przeca ja do szkoly musze, a nie ciagle na te bocznice latac......
                                                  • Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 14:40
                                                    co ty niewdziecznico, ojca i matke glodzic chcesz na stare lata??? my sie
                                                    musimy dobrze odzywiac w naszym podeszlym wieku! wyrodna corka, cholera mac.
                                                    corus, matka na autostrade idzie tera, na czynsz zarobic. pogadanke wychowawcza
                                                    dokonczym pozniej. narzeczonego szukaj, zanim nas wyeksmituja!
                                                  • onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 14:43
                                                    matka, ja juz znalazlam, z hameryki on ci jest.....
                                                  • onlyania Re: hej, matka, cos ty brania dzisiaj nie masz.... 27.01.02, 18:04
                                                    albo za duze masz wziecie, ze cie nie ma tak dlugo.......
                                                    zapowiadaj jak wrocisz czy da sie w tym miesiacu czynsz oplacic, bo na ojca nie
                                                    licz, a ja nie chce do Pajacyka!!!!!
                                                    buuuuuuuuuuuuu
    • maryjo2 Re: HEY, HEY, HEY......... 27.01.02, 11:08
      Dzien dobry wszystkim babom kochanym! A co tam - czasami kazdy ma chec pobyc
      Pterodaktylem! Albo nim nie pobyc - jak ja dzisiaj :))).
    • Gość: yess Czesc Aniu :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 11:09
      wlasnie dopadlam kawusie :) milego dniaaaaaaaaaaaa
      • maryjo2 Re: Czesc Yesska :)) 27.01.02, 11:12
        naaaawzaaaajeeeeeemmmmmmmmm! Co za kawe pijesz?
        • Gość: yess Re: Czesc Yesska :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 11:17
          czesc skarbie :) jak sie dzisiaj czujesz? mam nadzieje ze lepiej. ja tylko
          nesce popijam. pychota
          • Gość: mina Re: Czesc Yesska :)) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 11:18
            co do kawy, to mam zaszczyt sie pochwalic: wytrabilam w troche ponad tydzien
            1,5 kilogramowa puszke:)))
            przebija mnie ktos?
            • Gość: yess Re: Czesc Yesska :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 11:19
              ja wysiadam :))
              • maryjo2 Re: Czesc Yesska :)) 27.01.02, 11:22
                Ja tez wysiadam. A pije tylko rozpuszczalna, bo od tych wloskich espresso
                zajady mi sie robia w tempie ekspresowym :((
                • Gość: yess Re: Czesc Yesska :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 11:29
                  na zajady najlepsza witamina B compleks :))
                  • maryjo2 Re: Czesc Yesska :)) 27.01.02, 11:32
                    Zebys wiedziala! Juz to sama nie raz wypraktykowalam :o)).
                    • Gość: yess Re: Czesc Yesska :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 11:35
                      a jak tam po imprezie urodzinowej ?
                      • maryjo2 Re: Czesc Yesska :)) 27.01.02, 11:39
                        Hihi- sztywnosc kregoslupa mnie dopadla, jesli chodzi o skutki. Zesztywnial na
                        ksztalt literki S. Ale impreza przyjemna byla :)))
                    • Gość: onlyanka Re: Czesc Yesska :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 11:37
                      tylko nie B kompleks, tylko nie B kompleks......
                      i zaden tam zestaw typu B deprecha.....
                      • maryjo2 Re: Czesc Yesska :)) 27.01.02, 11:45
                        Ania - ja po kawie naturalnej nie mam deprechy, tylko zajady! I B compositum to
                        jedyne lekarstwo. Deprechy leczyc nie musze, bo mnie nie dopada- co najwyzej
                        chandra, a z ta sobie radze bez farmakologii.
                        • Gość: onlyanka Re: Czesc Yesska :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 11:48
                          hej, hej hej, maryjko.....
                          to tylko takie moje ranne przekomarzanie sie....
                          usmiechu zycze ci maryjko od samego rana....
                          a tak w ogole, bedziesz mi jutro na nowo slala dobre elfy do tego biura na
                          rogu???? Ja tobie tak!!!!!!!!
                          • maryjo2 Re: Czesc Yesska :)) 27.01.02, 11:54

Only- toz ja sie tez tylko przekomarzam! Dobre elfy chetnie Ci podesle, ale u
                            mnie w pracy to by sie raczej przydaly jakies zlosliwe trolle do zastraszania
                            wszystkich naokolo, a zwlaszcza wloszczyzny. Co by mi spokoj swiety dala i nie
                            przeszkadzala pracowac po ludzku. ;O)))
                            • Gość: onlyanka Re: Czesc Yesska :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 12:02
                              to ja sie nadam......
                              ja tam lubie trolowac, he he he
                              • maryjo2 Re: Czesc Yesska :)) 27.01.02, 12:11
                                Only - super! Ty bys rzeczywiscie dala sobie z nimi rade! Ze tez ja nie
                                pomyslalam wczesniej! Ozloce Cie, jak tego dokonasz! To od kiedy mozesz zaczac??
                                • Gość: onlyanka Re: Czesc Yesska :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 12:13
                                  chocby zaraz.....:)))
                                  • maryjo2 Re: Czesc Yesska :)) 27.01.02, 12:22
                                    Zaraz to se ne da :((. Ale od jutra jak najbardziej :)). To co, moge Cie
                                    zawezwac, w razie koniecznosci? :o)) A tak przy okazji- gdzie zgubilas kitka i
                                    mena?
                                    • onlyania Re: Czesc Yesska :)) 27.01.02, 12:30
                                      no wiesz, maryjko, przeciez ja sie wlasnie dzis nudze i troche bym pobalaganila
                                      na plantacji wloszczyzny, he he he
                                      a co do pytania dotyczacego kitka i mena, to ja tam nic nie wiem, oni przez
                                      caly tydzien wymieniali sie jakimis kobitkami :))))
                                      men to chyba dzis zmeczony po wczorajszym naotwieraniu kilku nowych watkow, a
                                      kitus kuleczki rozdaje, na swojej plantacji :)))
                                      kitusiowi zrobilam zreszta poranny masazyk uda smesem, i wiesz co????
                                      nawet odpowiedzial, he he he
            • Gość: onlyanka Re: Czesc Yesska :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 11:24
              Matka, przeciez mi padniesz....
              taka ilosc kawy to my wpieprzamy do ekspresu z samego rana moim przesladowcom,
              coby im serducha jak najszybciej wysiadly, he he he, a potem im herbatke z
              melisy parzymu, coby spokojnie polazli wczesnie do domu - troche dziwny sposob,
              ale jakos trzeba sie bronic, he he he.....

Ja dzis do kawy wrzucilam glowe mikolaja, co mnie ze swiat zostal, bo nie mam
              pralinkow do kawusi.......

I dla zorientowanych, pije kawusie z wiadomego pochodzenia kubeczka, he he he
              • maryjo2 Re: Only! 27.01.02, 11:30
                Ty mnie dobijesz kiedys tym kubeczkiem wiadomego pochodzenia :0)) A spodeczek
                od niego gdzie masz?
                • Gość: onlyanka Re: Only! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 11:32
                  he he he, spodeczek tez mam........:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka