onlyania 27.01.02, 10:16 witam wszystkich w niedzielny poranek. Temperatura w Warszawie - kurna a kogo to obchodzi..... Witam w takim razie wszystkich ot tak sobie..... kawusia, sniadanko, a potem back to bed.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: HEY, HEY, HEY......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 10:30 Czesc Only! A coz to? Dzsiaj Ty chleb Maryjce odbierasz?;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi buuuuuuuuuuuuziaki :))))) 27.01.02, 10:32 dla wszystkich,,,, Only - jak ja Ci zazdroszcze... jakie lozko??? samanata - zazdroszcze Ci jezzcze bardziej niz only, bo wlasnie walcze z sesja :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: buuuuuuuuuuuuziaki :))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 10:35 kazdy sie musi swoje odmeczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: buuuuuuuuuuuuziaki :))))) 27.01.02, 10:37 ja tam sie nie mecze :))) meczy mnie tylko swiadomosc ile czasu mnie jeszcze czeka w lawce........ Gość portalu: samanta napisał(a): > kazdy sie musi swoje odmeczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: HEY, HEY, HEY......... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 10:40 nie odbieram Maryjce chleba, tylko cos tak patrze i patrze a nikt tu nikogo nie wita..... a maryjka niech sobie pospi, nalezy sie jej odpoczynek...... Wiec odwazylam sie dzis rano zostac Pterodaktylem, he he he... (tez mi zreszta rano, kurna jedenasta jest....) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 10:42 lece wiec na cosik dobrego:)))))))))))) do poniedzialku....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 10:45 jasmina, nie jedz tak dlugo!!!!!!!!! przeciez w Afryce dzieci gloduja!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 10:50 kurcze, tez bym do wyra jeszcze poszla, ale jak legne, to przed 19 nie wstane... dobudzam sie wiec 5 kawa (bez skutku), sniadankiem (zobaczymy, czy to cos zmieni) i jeszcze mam 1 red bulla w lodowce. kurde, co mi sie tak spac chce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 10:53 matka, to rodzinne, he he he........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 11:19 ojciec twoj, z tego co slyszalam, to jeszcze gorszy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 11:33 zescie mi genow nadawali, matka..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 12:03 lepiej sie corcia ciesz, ze dziadkow nie znasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 12:04 matka, nie strasz cory bo sie zacznie jakac..... he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 12:08 zawsze ci potwarzam coreczko: sie ciesz, ze nie szczekasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 12:11 matka, nie gadaj...... to ty mnie z jakims pieskiem na ten swiat chciala powolac!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 12:52 no corus, jakby ci to powiedziec... imprezka byla spontaniczna troszke... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 12:57 no, mnie juz mowilas ze ja tez spontaniczna, he he he w sumie to dobrze ze ociec tez spontanicznie imprezkowal, bo inaczej bym szczekala, he he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:24 wlasnie ojciec twoj tak spontanicznie imprezowal, ze potem caly miot trza bylo podobno potopic... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 13:27 to tylko ja sie uchowalam z calego miotu leziowego???? alem szczesciara, w czopku urodzona sie znaczy......... he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:28 dziecko, po kim ty takie niekumate? tys sie uchowala, bom to ja twoja macia byla. ino tej psiny co ci braci i siostr narodzila szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 13:34 toz ja matka wiem o ty, ze tylkom dzieki tobie siem uchowala..... a siostr i braci mnie szkoda, pewnie lyse byly, wiec suka nie tak do konca powinna byc nieszczesliwa, he he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:35 ach dzeicko, gdybys ty wiedziala, co ten twoj pierdolniety tatus z ta jamniczka wyrabial, to by ci tez jej szkoda bylo, uwierz matce na slowo Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 13:37 no, to teraz przynajmniej juz wiem czego te jamniki takie dluuuugie som... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:40 dziecko! w ojca ja widze ty wdalas sie! niech cie reka boska broni przed hyclowaniem zanim 18 lat nie skonczysz! tyle jako matka od ciebie mam prawo wymagac, he? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 13:44 dobra mato, bede sie sluchac.... do czasu ukonczenia lat 18 bede za to robila rozeznanie w terenie co do tego hyclowania..... he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:49 corus, nie rozgladaj sie, matka ci przyszlosc zabezpieczyla na tym odcinku. pieska ci chowam przeciez, i to nie byle jakiego, od kgb wzietego prosto. bedziesz miala jak w raju z takim, matka wie co mowi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 13:51 oj, to mnie juz teskno za tym wybrancem...... tylko ty masz juz posag dla mnie coby go nie zawiesc jak bedziemy sobie ten raj ukladac????? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:52 wianek mialas za posag, zdziro! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 13:54 mialam, mialam, no i co z tego... trza bylo sprawdzic czy aby na cos on zdatny, he he he... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 13:58 no to tera se szukaj takiego, co cie z dziurawa dupa wezmie. ja tam przynajmniej do 13 roku cnote trzymalam, a ty ladacznico? wstydzilabys sie. wszystko co najgorsze tos po ojcu wziela. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 14:01 ej tam, z dziura jak dziura, za to z doswiadczeniem :))) toc nawet arystokrata kretyn sie staral, i z dziura chcial brac, tylko ociec przegnal.... he he he :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 14:03 tatus stary zbok sam by cie pewnie chetnie... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 14:07 a to ociec zbok!!!! ty mnie matka strzez bo ci wnuka z 75%wa iloscia genow leziowych na gumno podesle..... he he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 14:09 to ja spierdalam do argentyny! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 14:10 toc to by matka bylo przeca takie urooooocze malenstwo, he he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 14:13 ja chyba temu twojemu occu to jaja upierdole poki czas! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 14:17 no co ty matka, chcesz aby sie dzieci w szkole z cory smialy ze ojciec bez jaj!!!! Juz tam jakies ploty chodza ze ociec cos nie tego bo ostatnio termosika nie zapodaje do szkoly..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 14:21 i slusznie ci nie daje! zapowiedziane mialas, ze koniec z alkoholem w szkole! tylko w domu mozesz pic! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 14:23 eee, tam, od woznego bede wyciagac w takim razie... powiem ze ojcow mam chytych i ze na Pajacyku jestem..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 14:25 a tak w ogole to jak niby w domu mam pic, jak ociec sie przyssal do aparaturki i nawet necenie grzybkami nie pomaga...... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 14:26 lepiej do domu cos do picia przynies! nie wiesz, ze starymi rodzicami sie opiekowac to twoj moralny obowiazek? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 14:29 to zescie juz wszystko wychlali com ja wczoraj dostarczyla!!!!! przeca mialo byc na dwa dni!!!!! przeca ja do szkoly musze, a nie ciagle na te bocznice latac...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: 11 to na sniadanie czas:))) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 14:40 co ty niewdziecznico, ojca i matke glodzic chcesz na stare lata??? my sie musimy dobrze odzywiac w naszym podeszlym wieku! wyrodna corka, cholera mac. corus, matka na autostrade idzie tera, na czynsz zarobic. pogadanke wychowawcza dokonczym pozniej. narzeczonego szukaj, zanim nas wyeksmituja! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: 11 to na sniadanie czas:))) 27.01.02, 14:43 matka, ja juz znalazlam, z hameryki on ci jest..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: hej, matka, cos ty brania dzisiaj nie masz.... 27.01.02, 18:04 albo za duze masz wziecie, ze cie nie ma tak dlugo....... zapowiadaj jak wrocisz czy da sie w tym miesiacu czynsz oplacic, bo na ojca nie licz, a ja nie chce do Pajacyka!!!!! buuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: HEY, HEY, HEY......... 27.01.02, 11:08 Dzien dobry wszystkim babom kochanym! A co tam - czasami kazdy ma chec pobyc Pterodaktylem! Albo nim nie pobyc - jak ja dzisiaj :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Czesc Aniu :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 11:09 wlasnie dopadlam kawusie :) milego dniaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Czesc Yesska :)) 27.01.02, 11:12 naaaawzaaaajeeeeeemmmmmmmmm! Co za kawe pijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Czesc Yesska :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 11:17 czesc skarbie :) jak sie dzisiaj czujesz? mam nadzieje ze lepiej. ja tylko nesce popijam. pychota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Czesc Yesska :)) IP: *.turboline.skynet.be 27.01.02, 11:18 co do kawy, to mam zaszczyt sie pochwalic: wytrabilam w troche ponad tydzien 1,5 kilogramowa puszke:))) przebija mnie ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Czesc Yesska :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 11:19 ja wysiadam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Czesc Yesska :)) 27.01.02, 11:22 Ja tez wysiadam. A pije tylko rozpuszczalna, bo od tych wloskich espresso zajady mi sie robia w tempie ekspresowym :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Czesc Yesska :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 11:29 na zajady najlepsza witamina B compleks :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Czesc Yesska :)) 27.01.02, 11:32 Zebys wiedziala! Juz to sama nie raz wypraktykowalam :o)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Czesc Yesska :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 11:35 a jak tam po imprezie urodzinowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Czesc Yesska :)) 27.01.02, 11:39 Hihi- sztywnosc kregoslupa mnie dopadla, jesli chodzi o skutki. Zesztywnial na ksztalt literki S. Ale impreza przyjemna byla :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: Czesc Yesska :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 11:37 tylko nie B kompleks, tylko nie B kompleks...... i zaden tam zestaw typu B deprecha..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Czesc Yesska :)) 27.01.02, 11:45 Ania - ja po kawie naturalnej nie mam deprechy, tylko zajady! I B compositum to jedyne lekarstwo. Deprechy leczyc nie musze, bo mnie nie dopada- co najwyzej chandra, a z ta sobie radze bez farmakologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: Czesc Yesska :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 11:48 hej, hej hej, maryjko..... to tylko takie moje ranne przekomarzanie sie.... usmiechu zycze ci maryjko od samego rana.... a tak w ogole, bedziesz mi jutro na nowo slala dobre elfy do tego biura na rogu???? Ja tobie tak!!!!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Czesc Yesska :)) 27.01.02, 11:54 Only- toz ja sie tez tylko przekomarzam! Dobre elfy chetnie Ci podesle, ale u mnie w pracy to by sie raczej przydaly jakies zlosliwe trolle do zastraszania wszystkich naokolo, a zwlaszcza wloszczyzny. Co by mi spokoj swiety dala i nie przeszkadzala pracowac po ludzku. ;O))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: Czesc Yesska :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 12:02 to ja sie nadam...... ja tam lubie trolowac, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Czesc Yesska :)) 27.01.02, 12:11 Only - super! Ty bys rzeczywiscie dala sobie z nimi rade! Ze tez ja nie pomyslalam wczesniej! Ozloce Cie, jak tego dokonasz! To od kiedy mozesz zaczac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: Czesc Yesska :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 12:13 chocby zaraz.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Czesc Yesska :)) 27.01.02, 12:22 Zaraz to se ne da :((. Ale od jutra jak najbardziej :)). To co, moge Cie zawezwac, w razie koniecznosci? :o)) A tak przy okazji- gdzie zgubilas kitka i mena? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Czesc Yesska :)) 27.01.02, 12:30 no wiesz, maryjko, przeciez ja sie wlasnie dzis nudze i troche bym pobalaganila na plantacji wloszczyzny, he he he a co do pytania dotyczacego kitka i mena, to ja tam nic nie wiem, oni przez caly tydzien wymieniali sie jakimis kobitkami :)))) men to chyba dzis zmeczony po wczorajszym naotwieraniu kilku nowych watkow, a kitus kuleczki rozdaje, na swojej plantacji :))) kitusiowi zrobilam zreszta poranny masazyk uda smesem, i wiesz co???? nawet odpowiedzial, he he he :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: Czesc Yesska :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 11:24 Matka, przeciez mi padniesz.... taka ilosc kawy to my wpieprzamy do ekspresu z samego rana moim przesladowcom, coby im serducha jak najszybciej wysiadly, he he he, a potem im herbatke z melisy parzymu, coby spokojnie polazli wczesnie do domu - troche dziwny sposob, ale jakos trzeba sie bronic, he he he..... Ja dzis do kawy wrzucilam glowe mikolaja, co mnie ze swiat zostal, bo nie mam pralinkow do kawusi....... I dla zorientowanych, pije kawusie z wiadomego pochodzenia kubeczka, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Only! 27.01.02, 11:30 Ty mnie dobijesz kiedys tym kubeczkiem wiadomego pochodzenia :0)) A spodeczek od niego gdzie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: Only! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 11:32 he he he, spodeczek tez mam........:))) Odpowiedz Link Zgłoś