cro-plumek 06.05.09, 09:11 i witam Was serdecznie :) Od soboty będę ujeżdżać swoje pierwsze moto - Yamaha Virago 250. Na razie za 2 dni pakuję je na przyczepkę i wywożę w ciepłe strony ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cro-plumek Re: Dopisałam sie do forum... 06.05.09, 09:14 Nie widać mojej sygnaturki :( Odpowiedz Link Zgłoś
black.arrow7 Re: Dopisałam sie do forum... 06.05.09, 09:22 Ogromniaste gratulacje i oczywiście szerokości!!! Pozdrawiam Agula Odpowiedz Link Zgłoś
giencia Re: Dopisałam sie do forum... 06.05.09, 09:41 Hej :) Życzę udanego sezonu i bezpiecznego przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Dopisałam sie do forum... 06.05.09, 09:30 cro-plumek napisała: > i witam Was serdecznie :) > Od soboty będę ujeżdżać swoje pierwsze moto - Yamaha Virago 250. > Na razie za 2 dni pakuję je na przyczepkę i wywożę w ciepłe strony ;) Super, ale kto Ty jesteś? Skąd, itd? Leo Jutro to dzisiaj tyle że jutro Odpowiedz Link Zgłoś
cro-plumek Re: Dopisałam sie do forum... 06.05.09, 09:32 1_leo napisał: > > Super, ale kto Ty jesteś? Skąd, itd? > > Leo Kto? Hm... No dziewczyna z moto :) Skąd? Niby z Krakowa, ale pół roku prawie spędzam nad Adriatykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: Dopisałam sie do forum... 06.05.09, 09:37 cro-plumek napisała: > Skąd? Niby z Krakowa, ale pół roku prawie spędzam nad Adriatykiem... Oooo, to zazdroszczę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Dopisałam sie do forum... 06.05.09, 11:40 cro-plumek napisała: > i witam Was serdecznie :) ... witamy na forum :) Szepie i Sarawi przybyła lokalna koleżanka :) P.S. nie wspominałyście baby, że ten Wasz Kraków ma nie tylko Wisłę, smoka i Lajkonika, ale nawet dostęp do Adriatyku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szepa11 Re: Dopisałam sie do forum... 06.05.09, 18:24 Goha zazdraszczaj bo ten Adriatyk mam pod oknem ;) Witaj cro-plumek kóleżanko z grodu Kraka :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: Dopisałam sie do forum... 06.05.09, 13:29 witaj :) zazdraszczam tego adriatyku Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Dopisałam sie do forum... 06.05.09, 19:29 carrymoon napisała: > zazdraszczam tego adriatyku ... jesli tego krakowskiego to wsiadamy i lecimy Carry :) Aga i Magda nas napewno przytulą na nocleg jakby co :) Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: Dopisałam sie do forum... 06.05.09, 19:33 goha66 napisała: > carrymoon napisała: > > zazdraszczam tego adriatyku > > ... jesli tego krakowskiego to wsiadamy i lecimy Carry :) Aga i > Magda nas napewno przytulą na nocleg jakby co :) GOHA, a ja??? :( Leo Jutro to dzisiaj tyle że jutro Odpowiedz Link Zgłoś