Dodaj do ulubionych

cieple slowa

06.12.03, 06:30
piecyk, kocyk, samowarek, szaliczek, dobrze,chodz, tak kochanie.
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: cieple slowa 06.12.03, 10:51
      Drineczek z lodem! Na sama mysl cieplo i milo mi sie robi. A gdy mysl w czyn
      zostanie wprowadzona, to nawet goraco!
    • h.lecter Re: cieple slowa 07.12.03, 15:24
      Grzaniec,kaloryfer,pożar (chociaż to już słowo gorące)
      • miltonia Re: cieple slowa 07.12.03, 16:25
        Janusz Karolak, wtedy to dopiero gorac we mnie wstepuje!
        • kanuk Re: cieple slowa 07.12.03, 20:19
          nie dziwota, konkurencja czuwa :)
          • miltonia Re: cieple slowa 08.12.03, 12:57
            kanuk napisał:

> nie dziwota, konkurencja czuwa :)

Nie tylko czuwa ale na podjela dzialania z gory skazane na niepowodzenie.
    • ada296 Re: cieple slowa 08.12.03, 02:38
      a dla mnie ciepłe jest wtulenie się w mężczyznę mojego życia
      i słów wtedy żadnych nie trzeba
      pewnie piszę niekoniecznie na temat
      pozdrawiam
    • agniicha Re: cieple slowa 08.12.03, 13:05
      rosołek, herbatka,placek jabłkowy...
      futerko - zmarznięte dłonie wtopić w puchatą sierść na końskiej szyi,
      wanna z piankom - zawsze gorąca,
      cieplutkie myśli - tych najwięcej :)
      • edzioszka Re: cieple slowa 12.01.04, 13:53
        światłość, dotyk, puszysty, puchowy, wełniany, miękki, aksamitny, czuły,
        delikatny, zwiewny, kruchy, zmysłowy, subtelny, aromatyczny, Kraina Łagodności,
        serdeczny, dźwięczny, przyjacielski, radosny, rozgwieżdżony, domostwo,
        dziecięctwo, optymizm, romantyzm, mistycyzm..

PS. zapomniałabym - uśmiech :)
        • beza_beza Re: cieple slowa 12.01.04, 18:53
          Paweł Deląg ciepłe dwa słowa. Kociak. Hy hy....;))))
          • miltonia Re: cieple slowa 12.01.04, 19:07
            No przeciez koty!
            • beza_beza Re: cieple slowa 12.01.04, 19:08
              I pieski.
              • miltonia Re: cieple slowa 12.01.04, 19:10
                I owieczki.
                • beza_beza Re: cieple slowa 12.01.04, 19:11
                  I baranki z mego dwuczłonowego nazwiska.
              • edzioszka Re: cieple slowa 12.01.04, 19:10
                pieski los - zmraża mnie na myśl samą, brrr!
                • beza_beza Re: cieple slowa 12.01.04, 19:16
                  edzioszka napisała:

> pieski los - zmraża mnie na myśl samą, brrr!
                  >
                  Trzeba włożyć nogi do gorącej wody, nie ma rady.
                • miltonia Re: cieple slowa 12.01.04, 19:16
                  Ech, Eda. Pieklo jakie ludzie zgotowali zwierzetom tez nie z cieplem mi sie
                  kojarzy.
                  • beza_beza Re: cieple slowa 12.01.04, 19:20
                    No nie. Widzę, że obie panie jeszcze w azylu tej zimy nie były z darami
                    świątecznymi. Nieładnie.
                  • edzioszka Re: cieple slowa 12.01.04, 19:24
                    ech! żadne zwierzę nie dorówna człekowi brutalnością, żądzą władzy i zabijania,
                    w znęcaniu dla "przyjemności"..
                    • beza_beza Re: cieple slowa 12.01.04, 19:36
                      To prawda.
                      Niestety.
                      • cza_ha Re: cieple slowa 12.01.04, 20:54
                        Podnosząc upadłe, z niedogrzania, piszę niniejszym, że nie jest tak źle z ludźmi
                        jak tu napisały, a nawet jeśli - to przejściowo, na szczęście.
                        • beza_beza Re: cieple slowa 12.01.04, 21:00
                          A cza-ha był w azylu z prezentami?
                          • cza_ha Re: cieple slowa 12.01.04, 21:20
                            Ty to chyba jesteś nauczycielką, że wciąż pytasz o lekcje, czy odrobione ?
                            Różne są zwyczaje. Ten mi nie pasi.
                            A wzięłaś żwierzątko do ciepłego i miłego pokoiku; przytuliłaś brudną mordkę do
                            swej czystej i pachnącej buzi, Ha ?
                            • edzioszka Re: cieple slowa 12.01.04, 21:31
                              przyrodnicze kursa korespondenta, na których mam przyjemność wykładać -
                              uaktywniają roboczo wybraźnię ;)
                            • beza_beza Re: cieple slowa 12.01.04, 21:32
                              cza_ha napisał:

> Ty to chyba jesteś nauczycielką, że wciąż pytasz o lekcje, czy odrobione ?
                              > Różne są zwyczaje. Ten mi nie pasi.
                              > A wzięłaś żwierzątko do ciepłego i miłego pokoiku; przytuliłaś brudną mordkę
                              do
                              >
                              > swej czystej i pachnącej buzi, Ha ?

Zwierzątka też się utrzymuje w czystości i jak wiesz służą do tego specjalne
                              środki. Mordkę mam właśnie na kolanach łapki też.
                              Z zawodu nie jestem nauczycielką.
                              • cza_ha Re: cieple slowa 13.01.04, 16:55
                                No dobrze, przyznaję się do kolejnej słobostki, do żwierzątek, mianowicie.
                                O paniach już mówiłem, bez zmian.
                                :)
                                • edzioszka Re: cieple slowa 13.01.04, 17:00
                                  zwierza mobilizują mnie do rekreacyji na "świeżym" powietrzu, bo czy wyszłabym
                                  na wieczorny spacer, gdyby nie psiaki, niecierpliwie nań oczekujące? ;)
                                  • cza_ha Re: cieple slowa 13.01.04, 17:15
                                    Wszystko to prawda, z przypomnieniem sobie samemu, że to żwierzę nie człowiek.
                                    Ile tych psiaków na tym oddziale ?
                                    ;)
                                    • edzioszka Re: cieple slowa 13.01.04, 17:22
                                      stadko sztuk trzy, koligacje rodzinne, układ 2 + 1 <przewaga pierwiastka
                                      żeńskiego> ;)
                                      • cza_ha Re: cieple slowa 13.01.04, 18:02
                                        Małe stadko, grupka raczej, ale jest czyli: liczy się sztuka (wojskowe'Kroll').
                                        • cza_ha Re: cieple slowa 13.01.04, 18:08
                                          A, te wierszyki co od nich zaczęliśmy, to jakie preferowujesz, a ?
                                          • edzioszka Re: cieple slowa 13.01.04, 18:30
                                            erotyki być mogą, odwierciedlające subletną grę miłosną - z wyczuciem proszę,
                                            abym nie spłoniła raczka ;)
                                            • cza_ha Re: cieple slowa 13.01.04, 18:49
                                              Cienko, to jest delikatnie, przędziesz, a Ja zwierz grubopalcy i -skóry.
                                              • edzioszka Re: cieple slowa 13.01.04, 18:59
                                                trening czyni mastera, może mogłabym Cię w jakiś sposób nastroić twórczo? ;)
                                                • cza_ha Re: cieple slowa 13.01.04, 19:10
                                                  Zanim wybędę już dziękuję a na poczcie po-pisuję.
                            • miltonia Re: cieple slowa 12.01.04, 21:34
                              W taki sposob stalam sie wlasnie posiadaczka niektorych zwierztek.
                              Kiedys , na krotko (bo byl smiertelnie chory) zamieszkal u mnie okaleczony i
                              oslepiony kicius. I do tego tak zawszony, ze po spryskaniu go stosownym
                              preparatem znajdowalam go rano na mojej poduszce, przy okazji calej obsypanej
                              wszawymi trupkami.
                              • beza_beza Re: cieple slowa 12.01.04, 21:45
                                To jeszcze nic. Mój pies jest chory. Ma ponad 40 stopni goraczki a lekarz
                                przepisał mu czopki hy hy!!
                                • aniela Re: cieple slowa 12.01.04, 21:53
                                  aha a moj dwunog jest calkowicie zdrowy ale spi jak zabity. nie wiem co o tym
                                  myslec
                                  • beza_beza Re: cieple slowa 12.01.04, 21:57
                                    aniela napisała:

> aha a moj dwunog jest calkowicie zdrowy ale spi jak zabity. nie wiem co o tym
                                    > myslec

On ma zapewne cudowne sny!
                                    • aniela Re: cieple slowa 12.01.04, 21:59
                                      o. a Ty skad wiesz? ;)
                                      • beza_beza Re: cieple slowa 12.01.04, 22:13
                                        aniela napisała:

> o. a Ty skad wiesz? ;)

Obserwuj minkę ! Sama zobaczysz!
                                        • aniela Re: cieple slowa 12.01.04, 22:19
                                          ciemno tam. nic nie widac
                                          • beza_beza Re: cieple slowa 12.01.04, 22:29
                                            aniela napisała:

> ciemno tam. nic nie widac

Weź zapalniczkę!
                                  • miltonia Re: cieple slowa 12.01.04, 22:04
                                    aniela napisała:

> aha a moj dwunog jest calkowicie zdrowy ale spi jak zabity. nie wiem co o tym
                                    > myslec

Lepiej nie wnikaj.
                                    • aniela Re: cieple slowa 12.01.04, 22:07
                                      yhyhyh. znalazlam kilka cieplych slow dla Ciebie na wawie ;) to rzadki widok i
                                      temperatura rzadka
                                      • edzioszka Re: cieple slowa 12.01.04, 22:11
                                        rzuć linkiem, to się wszyscy obśmiejemy - autorstwa mogę się domyślać ;)
                                        • aniela Re: cieple slowa 12.01.04, 22:14
                                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=10124784
                                          ale powaznie, cieplo tam ;))
                                          • edzioszka Re: cieple slowa 12.01.04, 22:21
                                            hyhy, na towarzycho z PG zawszeć można liczyć, niezawodni jako znawca kobiet..
                                            Sceptyk z chęcią z nimi konwersuje.. cóż jednak może być brutalniejsze od
                                            ignora ;)
                                            • miltonia Re: cieple slowa 12.01.04, 22:27
                                              Taaak, stala zaloga. Po gownach ich z daleka widac. Nawet zmiana nickow nie
                                              pomoze. Ten styl, ten wdziek, ta kultura.
                                              • aniela Re: cieple slowa 12.01.04, 22:32
                                                aha a ja stad niedowidze. ktoto? (mozecie mowic szeptem)
                                                • miltonia Re: cieple slowa 12.01.04, 22:36
                                                  Ech, Aniela machnijmy na tych ktosi reka.
                                                  • aniela Re: cieple slowa 12.01.04, 22:41
                                                    ok, niech i tak bedzie. nadgarstek nadwyreze najwyzej
                                              • edzioszka Re: cieple slowa 13.01.04, 17:24
                                                hyhy, przynajmniej się w pseudostaropolszczance podszkolisz ;)
                                                • cza_ha Re: cieple slowa 13.01.04, 17:59
                                                  Staropolszczyzny mi się zachciało'- jak mawiał pewien sprzedawca tartaku.
                                                  • edzioszka Re: cieple slowa 13.01.04, 18:20
                                                    podrzucam do poczytania:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=277&w=7352071&v=2&s=0
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=277&w=7365599&v=2&s=0
                                                    lekcji staropolszczanki jakoś nie mogę znależć ;)
                                                  • edzioszka Re: cieple slowa 13.01.04, 18:25
                                                    ta wymiana czułości bawi mnie do dziś:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=277&w=7375626&v=2&s=0
                                                  • cza_ha Re: cieple slowa 13.01.04, 18:31
                                                    Czytam więcej niż piszę a później cytuję, rymuję i konserwuję, choć nie płotkuję
                                                  • edzioszka Re: cieple slowa 13.01.04, 18:34
                                                    zauważyłam, iż zbieractwo to Twoje hobby - minikolekcja dla potomności ;)
                                                  • cza_ha Re: cieple slowa 13.01.04, 18:46
                                                    Pożyczam i biorę a jak upiorę to ruchem kaczych kręgów oddawam obecnym.
                                                  • edzioszka Re: cieple slowa 13.01.04, 18:54
                                                    zdążyłam na Twój zbiorek jedynie rzucić okiem i dostrzegłam kilka zabawnych
                                                    fragmentów.. jak znajdę dłuższą chwilkę, przewertuję i zanalizuję ;)
                                                  • cza_ha Re: cieple slowa 13.01.04, 19:02
                                                    Przypominasz mi dyskretnie o obowiązkach forumowych; Ja tu konserwuję a one tam
                                                    leżą odłogiem.
                                                  • beza_beza Re: cieple slowa 13.01.04, 19:18
                                                    Hy hy! Tym razem to ja po drodze do ksera kukam i zielenieję!
                                                  • cza_ha Re: cieple slowa 13.01.04, 19:32
                                                    Wczoraj było, dzisiaj jest to i jutro po-konserwujemy; pora ta sama ?
                                                  • beza_beza Re: cieple slowa 13.01.04, 19:44
                                                    Ja będę.
                                                  • cza_ha Re: cieple slowa 14.01.04, 19:34
                                                    Co słychać na targach towarzyskich ?
                                                  • edzioszka Re: cieple slowa 14.01.04, 19:47
                                                    siedlisko rozkosznego próżniactwa bije rekordy popularności ;)
                                                  • cza_ha Re: ciepłe słowa 14.01.04, 19:57
                                                    Skąd te wieści, z miasta ?
                                                  • edzioszka Re: ciepłe słowa 14.01.04, 20:12
                                                    tak, na agorze ruch i gwarno.. retorskie spotkanie bamonta trwa..
                                                  • cza_ha Re: ciepłe słowa 14.01.04, 20:26
                                                    Nie dla nas, My od ircowej roboty.
                                                  • miltonia Re: cieple slowa 14.01.04, 19:49
                                                    cza_ha napisał:

> Co słychać na targach towarzyskich ?

My bazarow unikamy, nie wiem jak Ty.
                                                  • cza_ha Re: ciepłe słowa 14.01.04, 19:52
                                                    Pytanie techniczne, przed odpowiedzią merytualną : My, Miltonia ?
                                                    Dotąd znam : My, Naród.
                                                  • miltonia Re: ciepłe słowa 14.01.04, 19:58
                                                    My z tego forum. Moge spokojnie w tym wypadku nie tylko za siebie mowic.
                                                  • cza_ha Re: ciepłe słowa 14.01.04, 20:04
                                                    Odpowiadam Wam, więc, lubię bazary,i od razu- hiper=super markety też.
                                                    Lubię lubić
                                                  • miltonia Re: ciepłe słowa 14.01.04, 20:06
                                                    Super tez lubie, niekoniecznie markety.
                                                  • cza_ha Re: ciepłe słowa 14.01.04, 20:13
                                                    Ejże, to rzadkie u kobiet. Chodzisz z obstawą ? Patrząc na Twój nick, bazary nie
                                                    dla Ciebie.
                                                  • miltonia Re: ciepłe słowa 14.01.04, 20:18
                                                    Zalezy dokad. Do marketow najchetniej wysylam obstawe. Sama wole udac sie tam,
                                                    gdzie jest super.
                                                  • edzioszka Re: cieple slowa 13.01.04, 19:21
                                                    co tam obowiązki! odrobinka relaksu odskocznią od szarocodzienności ;)
                                                  • miltonia Re: cieple slowa 14.01.04, 20:28
                                                    Wlasnie usiluje pracowac Anieli metoda, zagladajac do netu. Przewaga postow na
                                                    forum nad urobkiem zarobkowym jest duza. Musze sie jeszcze podszkolic, chociaz
                                                    ponoc do tego wystarczy romans z muzykiem, tylko juz nie pamietam jakiego
                                                    instrumentu wirtuozem.
                                                  • cza_ha Re: ciepłe słowa 14.01.04, 20:39
                                                    Ten temat wymaga rozwinięcia.Dostałem pracę domową od Edzioszy, tam tego niebyło
                                                  • cza_ha Re: ciepłe słowa 14.01.04, 20:47
                                                    Po odpowiedź zgłoszę się o innej porze.
                                                  • miltonia Re: ciepłe słowa 14.01.04, 20:51
                                                    Aniela kiedys przekonywala mnie, ze dla niej jednoczesne pisanie na forum i
                                                    pracowanie to pestka. I ze taka podzielna uwage uzyskuje sie zadajac sie blizej
                                                    z jakims instrumentalista. O juz sobie przypomnialam, perkusista. Polecila mi
                                                    te metode, tylko ze ja znam jedynie klawesyniste i to slabo, i do tego mocno
                                                    zajetego, i do tego nie w moim guscie, wiec nie mam szans na udoskonalenie tej
                                                    metody.
                                                  • cza_ha Re: ciepłe słowa 15.01.04, 19:55
                                                    Jeśli chodzi o podzielność, to z uwagi rozdzielaniem,nie ma trudności;aby tylko
                                                    nie zapomnieć o rozróżnianiu, co jest naj-.
                                                  • edzioszka Re: ciepłe słowa 15.01.04, 20:09
                                                    z podzielnością uwagi niet probliema: pracuję, czytam, słucham radia, jem,
                                                    gadam, w międzyczasie jeszcze piszę na forum, a bywa, że się uczę.. chwila
                                                    refleksji: która z tych czynności szczytuje w hierarchii wartości? ;)
                                                  • cza_ha Re: ciepłe słowa 15.01.04, 20:30
                                                    Teraz nie mogę, pytań stosy - po Twojemu woprosy. Wychodzę, jak wrócę, otbietami
                                                    zarzucę :)

--
                                                  • edzioszka Re: ciepłe słowa 15.01.04, 20:49
                                                    takoż niechaj Waszmości Eol jedynie dobre wiatry śle, a miesiączek
                                                    przemyśliwania rozświetla ;)
                                                  • cza_ha Re: ciepłe słowa 15.01.04, 21:06
                                                    Szybciej wróciłem, niż w realu byłem. Po drodze ForWa-wy obejrzałem i post o
                                                    sobie spisałem :)
                                                  • cza_ha Re: ciepłe słowa 15.01.04, 21:13
                                                    A teraz otwiety. Rzecz trudna niesłychanie- co takiego umieścić na górze i
                                                    szczycie ? W branży męskiej, ludzkiej i rodzinnej- to, druga jabłka połowa.
                                                    A później, od nowa.

--
                                                  • edzioszka Re: ciepłe słowa 15.01.04, 21:22
                                                    ludzko-żeńską brałam pod rozpatr, oczywiście oboje jak mniemam, myślimy o
                                                    szczycie piramidy potrzeb Maslowa evento wspinaczce po szczebelkach karyjery ;)
                                                  • cza_ha Re: ciepłe słowa 15.01.04, 21:39
                                                    Edziosza, przywołując Maslova poruszasz kurz na moich obwodach scalonych, wtedy
                                                    tranzystorowych. A kariera, owszem, ale.. A to ale jest znów naj-
                                                  • edzioszka Re: ciepłe słowa 15.01.04, 21:51
                                                    hyhy, jak wybieżnikujesz oponki - zwiększysz obroty.. bliższe memu sercu słowa:
                                                    nie matura, lecz chęć szczera.. ;)
                                                  • cza_ha Re: ciepłe słowa 15.01.04, 21:56
                                                    Twoje hasło salonowe: Z Edzioszką konwersujesz - oponki bieżnikujesz ? ;)
                                                    "Uprasza się o nie rzucanie słowami cięzkimi " tabliczka nad warsztatem rymiarza
                                                  • edzioszka Re: ciepłe słowa 15.01.04, 22:06
                                                    pragnę rąk, które głaszczą, słów ciepłych i miękkich jak owcza wełna ;)

PS. pazurki bjezustanno wyostrzone, emalia współgra z kolorytem entuzjazmu..
                                                  • cza_ha Re: ciepłe słowa 15.01.04, 22:09
                                                    Kocicy czy lwicy jednako pazurki ostre i kłujące. Nie wielu samców to doceni :)
                                                  • cza_ha Re: ciepłe słowa 15.01.04, 22:19
                                                    A słowa jakich potrzebujesz, ostatnio wyszły z użycia, znajdę coś dla Ciebie :)
                                                  • miltonia Re: ciepłe słowa 15.01.04, 22:23
                                                    Sfilcowaly sie. Tak to z welna bywa.
                                                  • beza_beza Re: 101 15.01.04, 22:25
                                                    podgladam hy hy!
                                                  • cza_ha Re: 10_ 15.01.04, 22:29
                                                    Wszystko jest w normie, a propos podglądu. Wełna też, trudniej z karakułami.
                                                  • beza_beza Re: 10_ 15.01.04, 22:31
                                                    cza_ha napisał:

> Wszystko jest w normie, a propos podglądu. Wełna też, trudniej z karakułami.

A skórki z liska na kurteczkę?
                                                  • miltonia Re: 10_ 15.01.04, 22:40
                                                    Karakuly sa passe.
                                                    Beza, nie tylko podgladaj ale i sie dolacz.
                                                  • beza_beza Re: 10_ 15.01.04, 22:43
                                                    miltonia napisała:

> Karakuly sa passe.
                                                    > Beza, nie tylko podgladaj ale i sie dolacz.

Hy hy, obecnam przecie w kazdym calu!
    • oldpiernik Re: cieple slowa 13.01.04, 15:10
      ciepłe słowa?

"Aplication Serwer Busy"

rozgrzały mnie do czerwoności
      potem może jeszcze być wulkan (wszelkie odmiany ;))

... a dla mnie piekarnik jest szczególnie ciepłym słowem
      i z kobietą sie kojarzy ciepło.... i z fartuszkiem....
      i bez fartuszka????
      • edzioszka Re: cieple slowa 13.01.04, 15:17
        hyhy, pierniczki tyż przywodzą skojarzenia pozitivo, pod warunkiem iż nie są
        nadwyrężone zębem czasu ;)
        • oldpiernik Re: cieple slowa 13.01.04, 15:24
          osobliwe...
          nadgryzione zębem czasu...
          nadgryzione czasowym uzębieniem...
          a może czasem nadgryzione...

cos mi wlazło między zęby
          pewnie jakieś drobne ciepłe słowo

mmnnnmmnnmmam....
          dziękuję bardzo ;)
          • edzioszka Re: cieple slowa 13.01.04, 15:28
            hyhy, dziękuję, iż mnie wyręczyłeś - a miałam wrażenie, że to ja jestem
            paskuda ;)
            • oldpiernik Re: cieple slowa 14.01.04, 09:23
              nie "skuda" tylko "otkuda", języki sąsiadów poznać czas, hehe
              ale "pa" ładne było
              i nie grzęźnie w uzębieniu
              • oldragon Re: cieple slowa 16.01.04, 08:59
                oddech smoka, to dopiero ciepłe słowo

troche inny OLD ;)
                • edzioszka Re: cieple slowa 16.01.04, 09:09
                  acha, od razu poznałam Cię po "old" ;)

PS. namiętność - to już słowna pożoga..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się