rzulw 08.12.03, 00:51 Tamto pomieszczenie już pękało w szwach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzulw informejszyn... 20.12.03, 10:41 ...niniejszym, ze z grona asystentek i asystentów wykluczyłem: Meę, Texa (zaraz po jego "akcji") i dziś odbieram uprawnienia Nict'owi. Oczywiście zwrócę mu je po jego powrocie. W tej chwili adminami są: jasmintea jtka rzulw slo-onko transoptor ulalka a tak na marginesie Czy nie wydaje się Wam znajomy skądś ten śmiech?? Oczywiście jestem otwarty na Wasze sugestie dotyczące wyglądu Poduch i rozszerzenia składu adminów. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Pakamera 21.12.03, 11:31 może nie wszyscy (np Transik :P ) wiedzą jak mnie złapać, więc podaję najprostrzy sposób: gg - 1500183 Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Pakamera 30.12.03, 17:58 coś mnie nosi....coś bym zmienił... proszę o podpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Pakamera 30.12.03, 18:30 brak jakiechkolwiek pomysłów... ostatnio jestem tak zalatana, zabiegana, że czasami mam wrażenie ,że myśli mnie wyprzedzają;-) albo ja je;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Pakamera 30.12.03, 21:28 rzulw napisał: > coś mnie nosi....coś bym zmienił... proszę o podpowiedzi... Ty sie tak nie wierc bo dol w piachu wydrepczesz i piach Cie zasypie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: Pakamera 31.12.03, 00:03 Witam:))) Rozejrze sie - ostatnio bywam jakos rzadko znowu - moze w Nowym Roku to sie zmieni - i pomysle co by tu domalowac na scianach:))) Pozdrawiam serdecznie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Witam nowe osoby na Pogduchach 13.01.04, 22:45 I jednocześnie dziękuję niezastąpionym asystentkom-poduszankom za pomoc jakiej udzieliły nowym uczestniczkom Baszi i Eluli :)) Mam nadzieję, że Ulaleczka już niebawem się pojawi i obdzieli je nocnikami :P Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Pakamera 17.01.04, 17:14 poproszem o wyciągnięcie w linkowni dowcipów... bo moje lenistwo jest już tak wielkie, że... nie wiem , czy je znajde;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Przypominam... 19.01.04, 18:32 Szefuńciu ,że gazeta adresy pozmieniała i w związku z tym linkownia nie chce działać:-( a dla takiego leniwca jak ja to wielkie utrudnienie;-))))))))))))))))) hihihihihi..... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka czyli........ 19.01.04, 18:33 Szefuńciu.... bierz się za robotę!!!!;-))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw WIELKA PROŚBA !!!! 22.01.04, 07:38 Parokrotnie na Poduchach "odezwałem się" jako Szacik. Wielką prośbę mam do Was, którzy widzieli to (a zobaczą na forum publicznym ponownie), o nie zdradzanie kim jest Szacik. Jeśli to wyjdzie szerzej będę miał przechlapane. Oczywiście nikomu krzywdy jako Szacik nie czynię i nikogo nie zaczepiam... DZIĘKUJĘ ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Szefunciuuuuuu........ 03.04.04, 22:20 Szefuńciuuuuuuuuuuu.................. w " Pogaduchowym Wepsajcie Poduchowym" zauważyłam,że nie chce działać weranda i prysznic!!! czyżby drzwi się zatrzasły? a odpływ zamulił;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Szefunciuuuuuu........ 03.04.04, 22:55 przed latem na pewno bedzie wszystko funkcjonowac perfekt ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kszysio Już mam możliwość blokowania 03.07.04, 15:55 debili. Tex666 i słoonko1 są zablokowani. Nie mogą tu wejść, czytać, ani pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Pakamera 04.07.04, 10:26 pewnie znow wymysli inny nik i tak wejdzie. nie mozna calkiem wyrzucic jego watkow????? Odpowiedz Link Zgłoś