gph 08.12.03, 09:29 w zasadzie to zakończyłem już działalność teraz będę szukał a i czasu jakby więcej będzie.. w sumie to rochę smętnie i póki co, nieco nudno ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: i po robocie. 08.12.03, 10:03 tzn od dzis juz nie jestes wpracy? czy od dzis szukasz nowej? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: i po robocie. 08.12.03, 10:05 sabba napisała: > tzn od dzis juz nie jestes wpracy? czy od dzis szukasz nowej? ni. zakończyłem w zasadzie rzecz, którą miałem jeszcze zrobić i zostały mi takie tam - michałki. a w pracy jestem. do końca stycznia chyba, że co wcześniej zmienię. Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead Re: i po robocie. 08.12.03, 10:52 a masz jakies preferowane zajecie, firme etc.? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: i po robocie. 08.12.03, 10:56 boldhead napisał: > a masz jakies preferowane zajecie, firme etc.? ewedel rzeczjasna. czekoladę chciałbym mieszać w wielkiej kadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gph spektrum dosyć szerokie 08.12.03, 11:03 złożyłem już podania na :kierownika oddziału krakowskiego firmy Impel ;), dj'a w nowym radiu co go ma agora zrobić w krakowie, kierownika nowobudowanego multipleksu (nie dyrektora - broń bóg!), szefa działu druku cyfrowego w drukarni, teraz zamierzam odpowiedzieć na ogłoszenie onetu o redaktorze wiadomości. spektrum jak powiadam szerokie - możliwości spore, choć nie nieograniczone. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba to trzymam wirtualnie kciuki 08.12.03, 11:18 a w czekoladzie fajnie by bylo mieszac:))) W podstawowce na wagary chdzilismy pod Wawel, bo niedaleko, bo tam tak fajnie zawsze pachnialo.... Odpowiedz Link Zgłoś
boldhead tez trzymam wirtualnie kciuki, ale... 08.12.03, 11:20 mieszanie w czekoladzie to nie dla mnie bo mi sie zle kojarzy. jakbym cos wiedzial apropos jakis ciekawostek pracowym to dam znak Odpowiedz Link Zgłoś
gph to i super. 08.12.03, 11:26 boldhead napisał: > mieszanie w czekoladzie to nie dla mnie bo mi sie zle kojarzy. > jakbym cos wiedzial apropos jakis ciekawostek pracowym to dam znak póki co mam jeszcze pewne wymagania ale prawdopodobnie rzeczywistość przykroi je do właściwego formatu... Odpowiedz Link Zgłoś