izetta 31.05.09, 21:51 czy ktoś mógłby odstawić jakiś taniec słońca, ale jakieś czary mary itp. jak na razie to pogoda nie sprzyja wyjazdowi na 2oo z wielkopolski :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goha66 Re: pogoda.. 31.05.09, 21:55 ... bo się kurna musi wypadać teraz, żeby nie padało za kilka dni :). trochę wiecej optymizmu baby - na każdym z letnich b-ztów costam pada, ale jak dotąd pogoda była lepsza niż gorsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: pogoda.. 31.05.09, 22:00 Zgadzam się z Gohą :) Niech sobie teraz pada ile chce ;) Jak się wypada, to w weekend musi być ładnie - bo ile tej wody może ciągle lać z nieba ? ;) ..ale małe zaklinanie, tańce i inne pomysły nie zaszkodzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
izetta i tak pojadę... 31.05.09, 22:04 już to w domu zapowiedziałam. niemałż stwierdził, że może jednak mu się uda ze mną przyjechać. zobaczymy. we wtorek lecę po butki na moto i może jakąś przeciwdeszczówkę sobie zakupię tak na wszelki wypadek, chociaż dziecko starsze obiecało pożyczyć mi swój parasol (piękny, żółciutki kaczorek z dziobem :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re: i tak pojadę... 31.05.09, 23:09 Hehe, w zeszłym roku przed wyjazdem na Babozlot zakupilismy z malzem piekne ubranka przeciwdeszczowe.. Nadal sa piekne - nawet raz ich do tej pory nie uzywalismy:))))))))) A jak kilka razy nas porzadnie zmoczyło, to ubranka akurat były w domu - no bo kto bierze przeciwdeszczowe ciuchy jak jedzie pojedzic po miescie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
izetta Re: pogoda.. 04.06.09, 16:11 przeciwdeszczówka zakupiona. jutro ruszamy bo te deszcze jakoś przelotne są. jak lunie to pójdziemy na kawkę przeczekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
kreciul01 Re: pogoda.. 04.06.09, 16:25 ostatnio skonczylo sie czterogodzinna kawa na autostradzie - gradobicie pojawilo sie niewiadomo skad;) jutro bedzie lepiej, piatek, weekendzik.. bedzie pogoda;) Odpowiedz Link Zgłoś
szepa11 Re: pogoda.. 04.06.09, 19:57 Ja odstawiłam taniec słońca na wyraźne żądanie Gohy dzisiaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś