agniicha 11.12.03, 12:24 aaaaaaaa ... słonko połaskotało mnie w karczek, ucho a teraz w oczy jak odwróciłąm się do okna. To ja już wiem, dlaczegom taka radosna od rana. Czego i wam rzyczę ;) Tyle słonka w całym mnieście lalalalal potrzaj no! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniicha Re: słonko! 11.12.03, 12:30 ŻŻŻŻŻŻŻŻyczę oczywiście... sorki... słonko w ekran mi świeci, no nic nie widać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: słonko! 11.12.03, 12:50 etam, takie rzyczenia terz całkiem sympatycznie wyglądają ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: słonko! 11.12.03, 13:05 takich nowinek ortograficznych jak w necie, to przez całe lata szkolne się nie naoglądałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: słonko! 11.12.03, 15:24 Einstein podobno miał kłopoty nawet z czytaniem... no w moich zeszytach można znaleźć różne kwiatki. Nie widziałam nic złego w pisaniu o "kułku zainteresowań", bo przecież to nie takie samo kółko jak to od roweru. W podstawówce nie dostałąm nigdy pozytywnej oceny z dyktanda, z prac klasowych zawsze 5 i 2 za ortografię. Nie wiem, czy wiecie, ale można nawet pisać "dźwig" przez "d" z kreseczką ;) Czasem faktycznie nie czuje się pewnie, gdy umysł mi płata takie figle ale cóż... od czego jest word i polonistka w pracy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: słonko! 11.12.03, 15:50 hyhy, Mickiewicz to nawet dwa lata był w jednej klasie i potem wieszczem narodnym ostał, z okna zdaje się wypadł, zaowocowało to przebłyskiem geniuszu ;) Odpowiedz Link Zgłoś