Gość: only Re: Ludzie, cieszmy sie IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 14.12.03, 13:29 jaaaasne. Proponuje wyjsc na ulice i wykrzykiwac radosnie w kierunku rzadu ktory wyslal tam polskie wojsko. Daje glowe, ze bez polakow nigdy by go nie schwytano. Jutro nasza krolewska mosc Olek de Kwasny oglosi swieto narodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Ludzie, cieszmy sie 14.12.03, 13:31 co mowi i robi Olo mnie nie interesi. wazne, ze dorwano wreszcie jednego z wielu psychopatow chodzacych po tej ziemi. o jednego debila mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Ludzie, cieszmy sie IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.12.03, 13:36 Tak sie nie domagaj lapania psychopatow, bo nam nalot na FT zrobia;)))) sprawnosc by sobie podniesli znaczaco,heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Ludzie, cieszmy sie IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 14.12.03, 13:36 taka krzywde ci wyrzadzil ten saddam????? aaaaa, no chyba ze to on wyslal Rywina do Michnika. No i widzisz kobieto jaki ten swiat maly..:P Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Ludzie, cieszmy sie 14.12.03, 13:38 mnie, osobiscie, nie zrobil, ale moje rodzinie, ktora kiedys w Iraku przebywala, i owszem. zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Ludzie, cieszmy sie IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 14.12.03, 13:46 a co ma byc niezadowolona? mamy nowa atrakcje bo upolowali kroliczka.... Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Ludzie, cieszmy sie 14.12.03, 13:53 jasne, ze tak, ile mozna sluchac a "fiasku" w Brukseli? poza tym, nie ironizuj tak bardzo, ja sie ciesze, ze Saddam dostanie kopa w dupe. p.s. w maju podobno bede w Twoich rejonach, jak masz blisko do Brukslei, to moze jakies spotkanko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Ludzie, cieszmy sie IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 14.12.03, 14:01 z tym dostaniem w dupe to raczej nie jest tak doslownie... a co do Brukslei, czy z flamandzkiego Brukslaan, (heheh)no coz, do maja to ja nie wiem jeszcze co i jak byndzie, wiec jakby czas jeszcze jest, jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Ludzie, cieszmy sie 14.12.03, 14:51 jasne, ze jest, ale spotkac sie bardzo bym chciala. dawnom Twojej gebusi nie ogladala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Ludzie, cieszmy sie IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 14.12.03, 19:25 etam, ja tam wcale sie nie zmienilam, tylko zapuscilam wasy i brode a la saddam...:P Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Ludzie, cieszmy sie 14.12.03, 19:34 kobieta z brodą to do cyrku się nadaje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Ludzie, cieszmy sie 14.12.03, 21:36 ale jemu podbno zgolili, to jak to jest? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Ludzie, cieszmy sie IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 14.12.03, 21:41 zgolic mi moja brode i wasy??? a za nic nie dam, do twarzy mi z broda! :P Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Ludzie, cieszmy sie 14.12.03, 21:47 Ty sie z broda nie wychylaj, lepiej wydepiluj owlosione nogi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Ludzie, cieszmy sie IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 14.12.03, 22:00 :P :P :P :P :P :P na moich nozkach ani klaczka...:P Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Ludzie, cieszmy sie 14.12.03, 22:00 kurna! w kwasie siarkowym moczysz czy jak? sprzedaj mi przepis. ja tez tak chce! bo u mnie chaszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Ludzie, cieszmy sie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.12.03, 22:07 kurcze...na moich nogach tyz owlosienia nie ma.Moze ty jaki zwierzak martuha jezdes?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Ludzie, cieszmy sie IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 14.12.03, 22:08 ciiiiiiiii, ale nikomu nie gadaj. znaczy se zakupilam wibrator. znaczy ten depilator. kurna ale jaka jest roznica pomiedzy depilatorem a wibratorem???????????? :P Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Ludzie, cieszmy sie 14.12.03, 22:11 o kurna, nie wiem. a co to jest wibrator? bo mnie sie wiesz, ostatnio zepsul wibrator, znaczy ten tego deBilator. i mi inteligencji ubylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Ludzie, cieszmy sie IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 14.12.03, 22:19 no ja to nie wiem, jak mi ubywa intelygencyi to sobie sluchawki na uszy naciagam i probuje wyciagnac z radia ile sie da. Ale wibrator???? No wibratorem, znaczy debilatorem sobie wloski usuwam....kurna...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Ludzie, cieszmy sie 14.12.03, 22:27 aha, a tonie boli? bo ten deBilator, to strasznie brzeczy i sie trzesie jakos dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Ludzie, cieszmy sie IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 14.12.03, 22:36 Tonie Blair...oj, on tak ladnie mowi ze nawet bolu nie czuc....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Ludzie, cieszmy sie 14.12.03, 23:10 dobrze czasem jest sie posmiac szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Ludzie, cieszmy sie IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 14.12.03, 23:12 martuha jest osoba nieodpowiedzialna. na mnie blair dziala w ten sposob ze nae=wet jakby o gownie mowilby stalabym na bacznosc! Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: Ludzie, cieszmy sie 14.12.03, 23:15 często o tym gadasz? p.s. jestem zaskoczony Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Ludzie, cieszmy sie 14.12.03, 23:25 nieodpowiedzialna?????? no, niech bedzie, rozszyfrowalas mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Ludzie, cieszmy sie IP: *.ipt.aol.com 15.12.03, 13:32 Może i złapali Hussajna,niech im tam będzie.Ale Kopernika i tak nie dostaną. Ps.Martucha,a twoja rodzina w Iraku to kolaborować nie chciała czy nie chciała się dać wybrać,że im Sadek krzywdę wyrządził.Skoro wszyscy jeszcze żyją to nie taka to znowu krzywda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martuha Re: Ludzie, cieszmy sie IP: *.chello.pl 15.12.03, 13:56 nie chcieli kolaborowac, wiec dostali mocno w dupe. potem nie chcieli w domu powiesic zdjecia Saddama, wiec dostali jeszcze wieksze wciry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Ludzie, cieszmy sie IP: *.ipt.aol.com 15.12.03, 14:01 No ale dalej nie widzę problemu,przecież żyją,to o co chodzi? Saddam potrafił nie tak się załatwiać z przeciwnikami... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ludzie, cieszmy sie 15.12.03, 14:06 przepraszam ze sie wtrace ale jakby im nogi z tylkow powyrywal to tez nic sie nie stalo, bo PRZECIEZ ZYJA??? litosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Ludzie, cieszmy sie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 14:34 szaki ,leziakowi chodzilo raczej o to ,ze ten sukinsyn potrafil naprawde wyrzadzac krzywde ludziom i to taka jakiej nie snilas w najgorszych koszmarach .Z reguly konczylo sie to oczywiscie smiercia,aiwc jesli martuhy rodzina zyje to znaczy ,ze to nie byla krzwda na miare husajnowych mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ludzie, cieszmy sie 15.12.03, 14:43 dzieki Samcia za tlumaczenie, ale ja wlasnie tak to skumalam, mimo to: ja z kochanym S. nie mialam do czynienia osobiscie wiec czy go zlapali czy nie, powiem szczerze, nie bedzie mialo zbyt wielkiego wplywu na moje zycie doczesne, ot chociazby ze wzgledu na lokalizacje geograficzna. oczywiscie zdaje sobie sprawe ze dla malej bomby ta odleglosc to pryszcz, ale ja baba jestem i mysle pozytywnie dla Martuhy to jednak nie taka znowu fantazja ale troche blizsze kontakty wiec po tej info w dziewczynie serce z radosci skoczylo chociaz jej rodzinie nie dzialy sie rzeczy ktore tylko umysl ala S. mogl wymyslec. ma to sens? punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. oczywiscie, zgodnie ze slowami kol. L moglo byc znacznie gorzej (i cieszymy sie ze nie bylo) ale wg Martuhy moglobyc lepiej i tu smutek nas ogarnia... ma to sens? Odpowiedz Link Zgłoś
mentekaptus Re: Ludzie, cieszmy sie 15.12.03, 15:21 probowalem sie dostac na wachlarz.pl a tam sie okazalo, ze zarejestrowal sie juz ktos z moim nick'iem. Skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś