jtka 21.12.03, 14:29 jest pikna Rzulwiku:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzulw Re: Choinka... 21.12.03, 14:33 musi być, przeca znosiliśmy na nią, co kto miał najlepszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Choinka... 21.12.03, 14:40 ale nie myślałam ,ze aż taka pikna nam wyszła:-)))))choinka zawsze ładniej wygląda przystrojona ..., a nasza to już zupełnie:-)))) ojejku... jak do świąt blisko już....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Choinka... 21.12.03, 15:47 a ja z wrazenia myslalam, ze pomylilam forum. jest piekna :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Choinka... 21.12.03, 16:07 ciekawa tylko jestem , co będzie pod niektorymi bombkami...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Choinka... 21.12.03, 17:39 bombki są niesamowite i cudne wręcz:-))) takie z niespodzianką w środku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Choinka... 21.12.03, 18:03 a ja powyjadam te cukierki i rozwiesze puste po nich papierki ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Choinka... 19.12.04, 09:39 a czy Szefuńcio stworzy nam znowu taaaką pięęęęknąąąą choinkę????? prosiemy , prosiemy:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Choinka... 19.12.04, 20:31 to ubierajmy wspolnie.... i tez bedzie sliczna.. zawieszam juz swiatelka, na czubek aniola wsadzam trzymajacego gwiazde.... dowieszajce cacka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Choinka... 19.12.04, 22:24 ale przed pójściem spać jeszcze pierniczki powieszę:-))) oo i tu, i tam , i pod gałązką , i na jej brzegu jeszcze:-) sama piekłam , nie schrupać tylko przed świątami proszę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Choinka... 20.12.04, 16:24 jtka napisała: > ale przed pójściem spać jeszcze pierniczki powieszę:-))) > oo i tu, i tam , i pod gałązką , i na jej brzegu jeszcze:-) > sama piekłam , nie schrupać tylko przed świątami proszę;-) ** dowieszam cukiereczki czekoladowe a mieniacych sie paierkach.... jabluszek czerwonych ...o! kolo zoltych babek...ale slicznie wyglada.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Choinka... 20.12.04, 22:14 a ja dowieszam orzechy włoskie:-)))) żeby było co pochrupać wieczorami:-))))))))) a niektóre pomaluję na złoty kolorek , żeby wśród bombek złotych trudno było je znależć;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Choinka... 20.12.04, 22:41 jtka napisała: > a ja dowieszam orzechy włoskie:-)))) > żeby było co pochrupać wieczorami:-))))))))) > a niektóre pomaluję na złoty kolorek , żeby wśród bombek złotych trudno było je > > znależć;-)))) jeszcze pare kuli matowych srebrych..... rozrzuce troche wloasa anielskiego...... > Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Choinka... 21.12.04, 18:01 kendo napisała: > jtka napisała: > > > a ja dowieszam orzechy włoskie:-)))) > > żeby było co pochrupać wieczorami:-))))))))) > > a niektóre pomaluję na złoty kolorek , żeby wśród bombek złotych trudno b > yło > je > > > > znależć;-)))) > > jeszcze pare kuli matowych srebrych..... > rozrzuce troche wloasa anielskiego...... > > wieszam sznur perel na galazkach i tu chyba juz by byla ubrana nasza choinka ITUS;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: Choinka... 21.12.04, 19:17 ..a ja zawiesze malenka szyszeczke z Georgii..Mala Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Choinka... 21.12.04, 19:32 mala20033 napisała: > ..a ja zawiesze malenka szyszeczke z Georgii..Mala bedzie pieknie wygladac nasz choineczka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Choinka... 22.12.04, 11:03 ale moze posluchamy melodi koledy...:-)))))))))) www.garden-of-serenity.republika.pl/ekartki/spokojnych/spokojnych.html Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Choinka... 22.12.04, 21:12 Kendus pięknie:-))))) :*** ale pikna będzie ta choinka nasza:-))))))) już się doczekać nie mogę kiedy światełka zabłysną:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Choinka... 22.12.04, 22:26 ... piekna jak las :) choinko zostan wsrod nas :D Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Choinka... 20.12.05, 23:24 juz w samym progu forum nas wita:-)))))))))))))) a u was,jak tam??????????????? juz ubrana?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś