Dodaj do ulubionych

miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:27
1. a czy macie hierarhię stanów?
2. macie nadzieję poprawić ten rekord?czy nie macie?
3. ile sobie dajecie na to czasu?
Obserwuj wątek
    • samanta1 Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:31
      Najbardziej to ja kocham liscie w Bieszczadach jesienia;))))))))))))))))
      • Gość: x®♂∞♀ Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:34
        liczyłem, że ktoś puści pąka!
        no samanto, śmiało odpowiadaj na pytanka!
      • sex_gulia Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:35
        samanta1 napisał(a):

> Najbardziej to ja kocham liscie w Bieszczadach jesienia;))))))))))))))))

Bie szcza dach jesienia;))))))))))))))))
        O! :O)
        • Gość: x®♂∞♀ Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:37
          porozmawiajmy o, Ty! skórze
          poromawiajmy o, ja! kości
          • samanta1 Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:40
            No dobra powiem...Slup wysokiego napiecia.Caly czas miedzy nami iskrzylo;)))))))
            • Gość: x®♂∞♀ Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:43
              na pięcie stałe? rosło?... kto się pierwszy odwrócił?
              • samanta1 Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:46
                nikt.Splonelismy oboje.
              • mario2 Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:46
                napiecie bylo doprowadzone kablem do cewki!
                • samanta1 Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:50
                  no prosze !jak gadka o seksie to i marys sie pojawil;)
                  • mario2 Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:52
                    nie o sexie tylko o pradzie :o)) Pamietaj , ze technikum jako elektronik
                    automatyk konczylem :o))
              • sex_gulia Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:48
                - Przelec mnie na wszystkie mozliwe sposoby.
                I to jest, prosze wysokiego sadu, prawdzia warsja wydarzen, w przeciwienstwie
                do wersji prokuratury.
                ciiiooooooooooo szmanta ;o))
                • Gość: x®♂∞♀ Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:51
                  nikt nie miał doznań specjalnych jeszcze
                  żadnych maxów!?
                  cholerka, z dzieciakami pracuję!
                  :)
                  • sex_gulia Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:54
                    Idzie se ksiądz polną drogą,patrzy a tam chłop na horyzoncie coś majstruje
                    podchodzi i widzi ze chlop pracuje przy kiblu za chałupą:
                    -co tak mocno pracujecie w niedzielę?
                    -a bo mi się cały kibel rozpierdolił i nie mam gdzie srać
                    -a może byście tak trochę owineli w bawełnę,ksiądz mówi do was!
                    -eee,po co odrazu owijać w bawełnę,opierdolę dechami i chuj!
                    pzdr
                • samanta1 Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:52
                  niekoniecznie dupku. Czesto lubie dominowac w lozku wiec nigdy nie ma przelec mnie itd.
                  • Gość: x®♂∞♀ Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:55
                    największa dominacja moim zdaniem to jest od tyłu... jak Ty to robisz???
                    OK, możesz nie odpowiadać
                    • samanta1 Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:57
                      Sorki X ale na tym zakoncze rozmowe .ten wypierdek sex itd. wszystko sprowadza do rynsztoka.Pa:)
                      • sex_gulia Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 21:12
                        samanta1 napisał(a):

> Sorki X ale na tym zakoncze rozmowe .ten wypierdek sex itd. wszystko sprowadza
                        > do rynsztoka.Pa:)

la,la,la,ide wykitrac gacie, la,la,la

fiuleeeeeeetoweeeeeeeeee O! ciooooo? iiiiiiiiiiiiii! O! ;o))

• Gość: x®♂∞♀ Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:57
                      skądinąd dopasowanie sexualne partnerów ma coś z domina, ale chyba nie miałaś
                      tej gry na myśli..?
                  • sex_gulia Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:56
                    niekoniecznie dupku,niekoniecznie dupku,niekoniecznie dupku
                    niekoniecznie dupku, ku-ku! O!;o0))
                    • Gość: x®♂∞♀ Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:59
                      niekoniecznie nie znaczy wykluczone, dupku?
                      • sex_gulia Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 21:00
                        Wioska Stolec jest tez kolo Szczecina, na granicy Polsko-Niemieckiej.
                        eeeeeeeeeeeeee,O! ;O))

• Gość: x®♂∞♀ nikt nie odpowiedział! w takim razie oto wasz max! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 21:05
                          bo ja w takim razie Was p!
                          teraz się ch...walcie !
                          • sex_gulia Re: nikt nie odpowiedział! w takim razie oto wasz max! 31.01.02, 21:08
                            Wchodzi hrabia do jadalni, a tam na dywanie duża kupa.
                            - Jaaanieeee!!!... - krzyczy hrabia.
                            - Ja też nie panie hrabio - odpowiada Jan

nikt nie odpowiedział.......cioooo?;o))

• psik1 Re: nikt nie odpowiedział! w takim razie oto wasz max! 31.01.02, 21:12
                              to w koncu gadacie o kupach czy o dupach ? Apsik !
                            • Gość: x®♂∞♀ Re: nikt nie odpowiedział! w takim razie oto wasz max! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 21:16
                              Ty, z sexem w nicku, mówże!
                              • psik1 Re: nikt nie odpowiedział! w takim razie oto wasz max! 31.01.02, 21:25
                                tak lata po forum, ze chyba ten sex juz zgubila po drodze !
                                • Gość: x®♂∞♀ Re: nikt nie odpowiedział! w takim razie oto wasz max! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 21:28
                                  może to tylko ofiara syndromu niedop..? :(
                                  • sex_gulia Re: nikt nie odpowiedział! w takim razie oto wasz max! 31.01.02, 21:36
                                    Gość portalu: x®♂∞♀ napisał(a):

> może to tylko ofiara syndromu niedop..? :(

nara.

• sex_gulia Re: nikt nie odpowiedział! w takim razie oto wasz max! 31.01.02, 21:27

> Ty, z sexem w nicku, mówże!

O czym ????
    • mag_nolia Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 01.02.02, 08:37
      ...nie powiem...
      • Gość: x®♂∞♀ Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 09:49
        z jakiego względu?
        charakter miejsca?
        no, chyba, że to było poza związkiem :)
        • mag_nolia Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 01.02.02, 09:53
          poza związkami pracy, solidarności, harcerstwa polskiego...
          ...nie powiem Ci XP bo to sekret...
          ...ale może coś o sobie byś nadmienił...???
          • emperor Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 01.02.02, 10:16
            Magnolia, moze w pracy to zrobisz? :))))
            moze byc bardzo niesamowicie!
            sprobuj i napisz jakie wrazenia.
            OK?
            • Gość: magnolia Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście IP: 195.205.73.* 01.02.02, 10:21
              gdybym Ci emperor opisywać zaczęła, szef nie miałby z ciebie żadnego
              pożytku...a tego nie zrobię naszej Polsce ludowej...
              • emperor Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 01.02.02, 10:33
                "Jeszcze Polska nie zginela, poki my zyjemy......."
                A pozatym to samo zdrowie,
                wiec prosze Cie Sloneczko o chwilke szczerosci:)))

Gość portalu: magnolia napisał(a):

> gdybym Ci emperor opisywać zaczęła, szef nie miałby z ciebie żadnego
                > pożytku...a tego nie zrobię naszej Polsce ludowej...

• Gość: x®♂∞♀ OK, mag nolia! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 11:07
            u mnie oczywiście sprawa jest skomplikowana...
            ...
            ale w rankingu prawd ostatecznych spełnienia, to było to na progu,
            w drzwiach między pokojami,
            a liczę na pobicie rekordu do czerwca
            może w przyszłym tygodniu, nie wiem
            :)

lecę do bababanku precz z WBK
            ...
            [oj jescze nie wyjdę przez kwadrans, bo muszę coś zrobić]
            • mag_nolia Re: OK, mag nolia! 01.02.02, 11:12
              na mnie nie licz XP...nie lubię przeciągów między komnatami...

> u mnie oczywiście sprawa jest skomplikowana...
              > ...
              > ale w rankingu prawd ostatecznych spełnienia, to było to na progu,
              > w drzwiach między pokojami,
              > a liczę na pobicie rekordu do czerwca
              > może w przyszłym tygodniu, nie wiem
              > :)
              >
              > lecę do bababanku precz z WBK
              > ...
              > [oj jescze nie wyjdę przez kwadrans, bo muszę coś zrobić]

• maryjo2 Re: OK, mag nolia! 01.02.02, 11:13
              Przygotowac sie do pobicia rekordu ? :P
              • Gość: x®♂∞♀ wszyscy się migają, do d.. takie towarzystwo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 11:34
                maryjo, a co Ty... wiesz o zabijaniu?!
                • mag_nolia Re: wszyscy się migają, do d.. takie towarzystwo 01.02.02, 11:36
                  nic z tego nie rozumiem, XP najpierw miłośći rozkosze proponuje, a później
                  okazuje się, że o jaki8ś zabijanie chodziło...hmmm...szczęście, że się
                  wymigałam...
                  • maryjo2 Re: O zabijaniu... 01.02.02, 11:39
                    Wiem, ze sa rozne techniki. Niekoniecznie noz czy palka. Czasem slowa
                    wystarcza.
                • dzeki Re: wszyscy się migają, do d.. takie towarzystwo 01.02.02, 11:37
                  Naj, naj, najlepsze miejsce.........? było to ... w kiblu na szelkach :)
                  • mag_nolia Re: wszyscy się migają, do d.. takie towarzystwo 01.02.02, 11:38
                    niektórzy są minimalistami...
                    • dzeki Re: wszyscy się migają, do d.. takie towarzystwo 01.02.02, 11:40
                      Wszystko mini, jak w Japonii :)
                    • Gość: x®♂∞♀ techniki? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 14:16
                      a nie słyszałyście o za... się na śmierć?
                      wy uczuć nie rozumiecie panny, choć nie wiem jak to jest z zod nolii
                      • maryjo2 Re: techniki? Do XpOver 01.02.02, 14:28
                        No, może masz rację. Twoje sa dla mnie cokolwiek zbyt za...wiłe? Szczególnie te
                        zwrotne.
                        • maryjo2 Re: techniki? Do XpOver 01.02.02, 14:41
                          Ale ja dziś wolno myślę! Sama się za... na śmierć i tak trwam.
    • chudyy się kocha liście 01.02.02, 14:21
      ja tam liści nie kocham
      • maryjo2 Re: się kocha liście 01.02.02, 14:33
        Aliści na liściach kochać się jest przyjemnie.
        • Gość: x®♂∞♀ Re: się kocha liście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 15:41
          że kocha w liście pisze
          • maryjo2 Re: się kocha liście 01.02.02, 16:23
            na liście kochających znaki zapytania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka