Gość: x®♂∞♀ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:27 1. a czy macie hierarhię stanów? 2. macie nadzieję poprawić ten rekord?czy nie macie? 3. ile sobie dajecie na to czasu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta1 Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:31 Najbardziej to ja kocham liscie w Bieszczadach jesienia;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:34 liczyłem, że ktoś puści pąka! no samanto, śmiało odpowiadaj na pytanka! Odpowiedz Link Zgłoś
sex_gulia Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:35 samanta1 napisał(a): > Najbardziej to ja kocham liscie w Bieszczadach jesienia;)))))))))))))))) Bie szcza dach jesienia;)))))))))))))))) O! :O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:37 porozmawiajmy o, Ty! skórze poromawiajmy o, ja! kości Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:40 No dobra powiem...Slup wysokiego napiecia.Caly czas miedzy nami iskrzylo;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:43 na pięcie stałe? rosło?... kto się pierwszy odwrócił? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:46 nikt.Splonelismy oboje. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:46 napiecie bylo doprowadzone kablem do cewki! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:50 no prosze !jak gadka o seksie to i marys sie pojawil;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:52 nie o sexie tylko o pradzie :o)) Pamietaj , ze technikum jako elektronik automatyk konczylem :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
sex_gulia Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:48 - Przelec mnie na wszystkie mozliwe sposoby. I to jest, prosze wysokiego sadu, prawdzia warsja wydarzen, w przeciwienstwie do wersji prokuratury. ciiiooooooooooo szmanta ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:51 nikt nie miał doznań specjalnych jeszcze żadnych maxów!? cholerka, z dzieciakami pracuję! :) Odpowiedz Link Zgłoś
sex_gulia Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:54 Idzie se ksiądz polną drogą,patrzy a tam chłop na horyzoncie coś majstruje podchodzi i widzi ze chlop pracuje przy kiblu za chałupą: -co tak mocno pracujecie w niedzielę? -a bo mi się cały kibel rozpierdolił i nie mam gdzie srać -a może byście tak trochę owineli w bawełnę,ksiądz mówi do was! -eee,po co odrazu owijać w bawełnę,opierdolę dechami i chuj! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:52 niekoniecznie dupku. Czesto lubie dominowac w lozku wiec nigdy nie ma przelec mnie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:55 największa dominacja moim zdaniem to jest od tyłu... jak Ty to robisz??? OK, możesz nie odpowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:57 Sorki X ale na tym zakoncze rozmowe .ten wypierdek sex itd. wszystko sprowadza do rynsztoka.Pa:) Odpowiedz Link Zgłoś
sex_gulia Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 21:12 samanta1 napisał(a): > Sorki X ale na tym zakoncze rozmowe .ten wypierdek sex itd. wszystko sprowadza > do rynsztoka.Pa:) la,la,la,ide wykitrac gacie, la,la,la fiuleeeeeeetoweeeeeeeeee O! ciooooo? iiiiiiiiiiiiii! O! ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:57 skądinąd dopasowanie sexualne partnerów ma coś z domina, ale chyba nie miałaś tej gry na myśli..? Odpowiedz Link Zgłoś
sex_gulia Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 20:56 niekoniecznie dupku,niekoniecznie dupku,niekoniecznie dupku niekoniecznie dupku, ku-ku! O!;o0)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 20:59 niekoniecznie nie znaczy wykluczone, dupku? Odpowiedz Link Zgłoś
sex_gulia Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 31.01.02, 21:00 Wioska Stolec jest tez kolo Szczecina, na granicy Polsko-Niemieckiej. eeeeeeeeeeeeee,O! ;O)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ nikt nie odpowiedział! w takim razie oto wasz max! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 21:05 bo ja w takim razie Was p! teraz się ch...walcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
sex_gulia Re: nikt nie odpowiedział! w takim razie oto wasz max! 31.01.02, 21:08 Wchodzi hrabia do jadalni, a tam na dywanie duża kupa. - Jaaanieeee!!!... - krzyczy hrabia. - Ja też nie panie hrabio - odpowiada Jan nikt nie odpowiedział.......cioooo?;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
psik1 Re: nikt nie odpowiedział! w takim razie oto wasz max! 31.01.02, 21:12 to w koncu gadacie o kupach czy o dupach ? Apsik ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: nikt nie odpowiedział! w takim razie oto wasz max! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 21:16 Ty, z sexem w nicku, mówże! Odpowiedz Link Zgłoś
psik1 Re: nikt nie odpowiedział! w takim razie oto wasz max! 31.01.02, 21:25 tak lata po forum, ze chyba ten sex juz zgubila po drodze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: nikt nie odpowiedział! w takim razie oto wasz max! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 21:28 może to tylko ofiara syndromu niedop..? :( Odpowiedz Link Zgłoś
sex_gulia Re: nikt nie odpowiedział! w takim razie oto wasz max! 31.01.02, 21:36 Gość portalu: x®♂∞♀ napisał(a): > może to tylko ofiara syndromu niedop..? :( nara. Odpowiedz Link Zgłoś
sex_gulia Re: nikt nie odpowiedział! w takim razie oto wasz max! 31.01.02, 21:27 Gość portalu: x®♂∞♀ napisał(a): > Ty, z sexem w nicku, mówże! O czym ???? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 01.02.02, 08:37 ...nie powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 09:49 z jakiego względu? charakter miejsca? no, chyba, że to było poza związkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 01.02.02, 09:53 poza związkami pracy, solidarności, harcerstwa polskiego... ...nie powiem Ci XP bo to sekret... ...ale może coś o sobie byś nadmienił...??? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 01.02.02, 10:16 Magnolia, moze w pracy to zrobisz? :)))) moze byc bardzo niesamowicie! sprobuj i napisz jakie wrazenia. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście IP: 195.205.73.* 01.02.02, 10:21 gdybym Ci emperor opisywać zaczęła, szef nie miałby z ciebie żadnego pożytku...a tego nie zrobię naszej Polsce ludowej... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: miejsce w którym najniesamowiciej się kocha liście 01.02.02, 10:33 "Jeszcze Polska nie zginela, poki my zyjemy......." A pozatym to samo zdrowie, wiec prosze Cie Sloneczko o chwilke szczerosci:))) Gość portalu: magnolia napisał(a): > gdybym Ci emperor opisywać zaczęła, szef nie miałby z ciebie żadnego > pożytku...a tego nie zrobię naszej Polsce ludowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ OK, mag nolia! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 11:07 u mnie oczywiście sprawa jest skomplikowana... ... ale w rankingu prawd ostatecznych spełnienia, to było to na progu, w drzwiach między pokojami, a liczę na pobicie rekordu do czerwca może w przyszłym tygodniu, nie wiem :) lecę do bababanku precz z WBK ... [oj jescze nie wyjdę przez kwadrans, bo muszę coś zrobić] Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: OK, mag nolia! 01.02.02, 11:12 na mnie nie licz XP...nie lubię przeciągów między komnatami... Gość portalu: x®♂∞♀ napisał(a): > u mnie oczywiście sprawa jest skomplikowana... > ... > ale w rankingu prawd ostatecznych spełnienia, to było to na progu, > w drzwiach między pokojami, > a liczę na pobicie rekordu do czerwca > może w przyszłym tygodniu, nie wiem > :) > > lecę do bababanku precz z WBK > ... > [oj jescze nie wyjdę przez kwadrans, bo muszę coś zrobić] Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: OK, mag nolia! 01.02.02, 11:13 Przygotowac sie do pobicia rekordu ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ wszyscy się migają, do d.. takie towarzystwo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 11:34 maryjo, a co Ty... wiesz o zabijaniu?! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: wszyscy się migają, do d.. takie towarzystwo 01.02.02, 11:36 nic z tego nie rozumiem, XP najpierw miłośći rozkosze proponuje, a później okazuje się, że o jaki8ś zabijanie chodziło...hmmm...szczęście, że się wymigałam... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: O zabijaniu... 01.02.02, 11:39 Wiem, ze sa rozne techniki. Niekoniecznie noz czy palka. Czasem slowa wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
dzeki Re: wszyscy się migają, do d.. takie towarzystwo 01.02.02, 11:37 Naj, naj, najlepsze miejsce.........? było to ... w kiblu na szelkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: wszyscy się migają, do d.. takie towarzystwo 01.02.02, 11:38 niektórzy są minimalistami... Odpowiedz Link Zgłoś
dzeki Re: wszyscy się migają, do d.. takie towarzystwo 01.02.02, 11:40 Wszystko mini, jak w Japonii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ techniki? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 14:16 a nie słyszałyście o za... się na śmierć? wy uczuć nie rozumiecie panny, choć nie wiem jak to jest z zod nolii Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: techniki? Do XpOver 01.02.02, 14:28 No, może masz rację. Twoje sa dla mnie cokolwiek zbyt za...wiłe? Szczególnie te zwrotne. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: techniki? Do XpOver 01.02.02, 14:41 Ale ja dziś wolno myślę! Sama się za... na śmierć i tak trwam. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: się kocha liście 01.02.02, 14:33 Aliści na liściach kochać się jest przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: się kocha liście IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 15:41 że kocha w liście pisze Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: się kocha liście 01.02.02, 16:23 na liście kochających znaki zapytania Odpowiedz Link Zgłoś