coolphone 01.02.02, 08:01 Hejka.Od tygodnia przygladam się temu forum. Myśle ze jest fajne. Popisac też chce. Jestem nowa i nie chce zeby zaraz mnie wyautowac. Jak to zrobic? coolphone Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mina Re: Jak to zrobić? IP: *.turboline.skynet.be 01.02.02, 08:03 2 skrzynki browca na stol i jestes nasza:) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: Jak to zrobić? 01.02.02, 08:03 więc WITAJ serdecznie! nadawaj, pewnie załapie towarzystwo wzajemnej adoracji pozdro! wielocyfrówka Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: chuda jestes? 01.02.02, 08:08 jesli nawiązujesz do wczorajszego futra z chudego kota - sorki ,ale nie o Ciebie chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: chuda jestes? 01.02.02, 08:13 nie przejmuj się! zawsze masz czas na dobranie kilogramów: kilka puszeczek dziennie odpowiedniej karmy np z kurczaczkiem...i się wypasiesz raz dwa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: chuda jestes? IP: *.turboline.skynet.be 01.02.02, 08:14 hahaha, a kitek jest chudy jak szkieletor! hahaha! patyczak, patyczak! Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww To jak dbacie o zwierzątka??? 01.02.02, 08:20 DOKARMIĆ GO!!!! złapcie mu jakieś myszysko albo co!!!! przecież nie będzie się tu słaniał z niedozywienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
coolphone Re: A ja wam nie przeszkadzam??? 01.02.02, 08:31 Zapytałam jak to zrobić żeby nie być zaraz wywaloną na bok, a już mnie wywalacie i załatwiacie sobie jakies sprawy. Czy może mi ktoś powiedziec czy tak zawsze jest czy mozna czasem pogadac o tym o czym sie chce? Inaczej jest jak sie tylko czyta , bo wydaje sie ,ze wszystko jest dla tych piszacych jasne. Jak to jest ? coolphone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9876aaww Re: nie przeszkadzasz.......... IP: 9.67.96.* 01.02.02, 09:39 więc zapytaj, zagadnij cokolwiek! specjaliści czekają..... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy nikt nam tu nie przeszkadza, nie pozwolimy ;-) 01.02.02, 10:13 witaj, piszesz, że przez tydzień się przyglądałaś, a teraz obrażasz o to co tu jest normą? po prostu nie pękaj tylko pisz, każdemy było trudno na początku (poza mną) bo ja się nie cykam, tylko piszę i nawiązuję do wypowiedzi innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: nikt nam tu nie przeszkadza, nie pozwolimy ;-) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 11:09 Tu jest okropnie!!!!!!!!!! Odejdziesz na kilka godzin od kompa a po powrocie masz wrazenie,ze orkan przeszedl przez forum i znowu nic nie lapiesz!!!!!!!.............Zartuje.....A co tu jest do rozumienia???Pisz,czytaj,,pisz,czytaj......:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi pisz cokolwiek 01.02.02, 11:12 i tak nikt nie zauważy!!!! połowa sie obrazi, bo pomyśli, że to do niej, kilka osób posika się ze smiechu, a do reszty i tak nie dotrze :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
9876aaww Re: i tak się kręci.... 01.02.02, 12:56 to wszystko co dzień, co noc... Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Jak to zrobić? 01.02.02, 13:08 ..dzis przypominam sobie Murphologie ... czyli UWAGA Jesli wypowiesz cos dobrego - na tym sie skonczy. Jesli wypowiesz cos zlego - na pewno sie spelni. ..powodzenia Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś