laura! 01.02.02, 19:21 Znalazłam wreszcie klucz, po trudach, znojach, latach poszukiwań.... i co z tego? Ktoś wymienił zamki podczas mojej nieobecności... nie pasuje klucz do drzwi, a może drzwi do klucza. Nie wiem teraz co reklamować ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x®♂∞♀ drzwi do olśnień szafy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 19:47 Jeżeli mówisz o seksie, który jest kluczem to pamiętaj, że lustrami są wówczas dusze i lustra do siebie przyłożone np. w szafie odbijają własną ciemność i nikt o nich nie wie ani one o sobie i leżąc kluczą czy są w sobie sobą czy w sobie nawzajem kto ponad, kto popod bo szafa jest ...pod kluczem! a klucz.. pod szafą! tu czy tu nie klucz! Odpowiedz Link Zgłoś
prezes.m Re: drzwi do olśnień szafy 01.02.02, 19:52 ona mowi o zamkach z piasku, rozmywanych przez fale przyplywu... uczuc :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: drzwi do olśnień szafy 01.02.02, 19:53 Szukasz metafor, tam gdzie trzeba płukanie żołądka. Każdy moze po pijaku do własnych dzwi nie trafic, a potem do sasiada sie dobijać. Lauro, moze nie to piętro. Odpowiedz Link Zgłoś
prezes.m Re: drzwi do olśnień szafy 01.02.02, 19:56 Witam GERO!!! moge setuchne postawic? Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: drzwi do olśnień szafy 01.02.02, 19:59 chetnie, wsyd byc trzezy, skorro nawet Laura... Odpowiedz Link Zgłoś
prezes.m Re: drzwi do olśnień szafy 01.02.02, 20:07 to dawaj grabe... a Laura?? hmmmm- kobieta zmienna jest :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: drzwi do olśnień szafy 01.02.02, 20:05 gero1 napisał(a): > Szukasz metafor, tam gdzie trzeba płukanie żołądka. Każdy moze po pijaku do > własnych dzwi nie trafic, a potem do sasiada sie dobijać. > Lauro, moze nie to piętro. Gero, daleko trudniej jest wyrwać realności jakąś metaforę, niż sprowadzić metaforę do poziomu realności. Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: drzwi do olśnień szafy 01.02.02, 20:03 Chciałbym uzyskać taki efekt odbicia lustra w lustrze, aby spotkać się z nieskończonością. Do tego potrzebne jest światło i oświecenie mentalne i emocjonalne. To w ciemności lustra kluczą. > szafa jest ...pod kluczem! > a klucz.. pod szafą! i to jest droga do nieskończoności... Odpowiedz Link Zgłoś
marseille30 Re: drzwi do olśnień szafy 01.02.02, 20:06 To ciemność lustra zamyka..na klucz Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Re: drzwi do olśnień szafy 01.02.02, 20:11 Polej Mario tez dziewczynie, skoro chce osiagnąc nirwankę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: drzwi do olśnień szafy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 20:17 to o której mam być w tej szafie, czy na tej stacji metra? Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: drzwi do olśnień szafy 01.02.02, 20:26 Gość portalu: x®♂∞♀ napisał(a): > to o której mam być w tej szafie, czy na tej stacji metra? sex z kluczem w szafie to interesująca propozycja na lekkie ożywienie mdłego wieczoru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: drzwi do olśnień szafy laura! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 20:21 moim zdaniem odbijanie ciemności w ciemności to olśnienie mam nadzieję że i Ty zajarzysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
ono Re: drzwi do olśnień szafy laura! 01.02.02, 20:31 Droga w nieskonczonosc... Kluczem do niej bywa nie tylko olsnienie. Nawet promyk poddczerwieni, niewidoczny dla oczu... swiadomych... Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: drzwi do olśnień szafy laura! 01.02.02, 20:36 Gość portalu: x®♂∞♀ napisał(a): > moim zdaniem odbijanie > ciemności w ciemności > to olśnienie > mam nadzieję > że i Ty zajarzysz :) oślepiające błyski ciemności znam to... pocieranie zamkniętych gałek ocznych otwiera przed Tobą spiralę światła, która wciąga w nieskończoność... poCIEranie czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę 01.02.02, 20:10 "Mistyk wystygł. Wynik: cynik ":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 20:15 co uwypuklił mend odwróconym dnem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 20:18 piaf f oszah i pieką kiedy żyrafy wchodzą do szafy? Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę 01.02.02, 20:24 A pawiany schodzą ze ściany i pawia puszczają jak słuchają bo ściany mają uszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fretka Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę IP: *.acn.waw.pl 01.02.02, 20:26 i ja tez puszczę pawia jak mi taką poezyję zapodawać będą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę frefka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 20:30 puść! nawet on ma Cię dość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 20:28 tak los pawianów i uszatych parawanów im pawie! tak prawię Odpowiedz Link Zgłoś
gero1 Mario 01.02.02, 20:25 chyba sie wsód tych xczubów spokojnie nie napijaemy, znasz jakis inny lokal? Odpowiedz Link Zgłoś
marseille30 Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę 01.02.02, 20:28 Ale jak przepchnąć żyrafę przez dziurkę od klucza..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fretka Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę IP: *.acn.waw.pl 01.02.02, 20:30 To prawie jak fortepian przez lufcik w oknie! Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę 01.02.02, 20:31 marseille30 napisał(a): > Ale jak przepchnąć żyrafę przez dziurkę od klucza..? W ciemności zyrafa nie będzie widziała jak mała jest dziurka, to cała tajemnica :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marseille30 Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę 01.02.02, 20:33 laura! napisał(a): > marseille30 napisał(a): > > > Ale jak przepchnąć żyrafę przez dziurkę od klucza..? > > W ciemności zyrafa nie będzie widziała jak mała jest dziurka, to cała > tajemnica :)) A może jej zawiążemy oczy chustką... ? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 20:32 najważniejsze, by potem nie robić podwójnego przekrętu bo się osiołek zjeży w środku wieży a zamek nie do zdobycia Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę 01.02.02, 20:44 cos pomyliłeś, najważniejsze to żeby się nie zjeżyć na widok wieży Odpowiedz Link Zgłoś
marseille30 Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę 01.02.02, 20:47 Bo jak się człowiek na wieży zjeży,to spaść z wieży może, jak jeż- w krzewy jeżyn! Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę 01.02.02, 20:49 chyba, że zawiążemy mu oczy chustką i wmówimy mu, że spadł miękkie poszycie raju Odpowiedz Link Zgłoś
marseille30 Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę 01.02.02, 20:52 Może i w ogrodzie rajskim miękkie poszycie, ale w nim węże się czają jadowite! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 20:51 mnie zatrzaśnięto nic nie pomyliłem i na co mi klucze jak ja nie kluczę taki key i gerda taki zemek [E=A] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 21:02 co lusterka w oku może miewać zły okruch Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę 01.02.02, 21:06 bo Królowa Śniegu to zła kobieta była a Gerda ucałowała Kaja i znalazła key Odpowiedz Link Zgłoś
marseille30 Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę 01.02.02, 21:03 odłamek z lodu oddechem roztopię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 21:10 mam przynieść swoją pastę do zębów? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marseille30 Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę 01.02.02, 21:10 Tak, bo moja się prawie skończyła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: Wciąąąąąąąąąąż kluczę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 21:17 prawie? moja prawie! i jeszcze podmieniłaś nakrętki mimo, że Twoja była pusta myślisz, że nie zauważyłem!? ciąle musżę odkręcać te Twoje przekręty, bo by nam ostatnia resztka uschła! Odpowiedz Link Zgłoś