testardo 09.08.09, 08:32 www.widelec.pl/widelec/1,99762,6905067,89_latka_prowadzi_warsztat_motocyklowy_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goha66 Re: Babciny warsztat 10.08.09, 06:51 ... tę samą linkę wpuściła na forum ciut wcześniej Godiva :) P.S. fajnie się czyta taką ciekawostkę, ale pozostaje mieć nadzieję, że w tak dojrzałym wieku właścicielka warsztatu ogranicza się wyłącznie do firmowania go swoją osobą i za naprawy samodzielnie się nie bierze. nie zrozumcie mnie źle - uważam, że sędziwy wiek ma wiele ograniczeń, a każda naprawa motocykla, to odpowiedzialność za czyjeś zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
testardo Re: Babciny warsztat 10.08.09, 10:54 Ups, to przepraszam za zasmiecanie forum. Tak sie podniecilam ta wiadomoscia ze zbyt powierzchownie przejrzalam naglowki postow i mi umknelo,ze juz mnie ktos uprzedzil. Zgadzam sie z Toba co do reszty w 100%! Odpowiedz Link Zgłoś
szynszyll Re: Babciny warsztat 11.08.09, 13:17 yo! wszystko pieknie gdyby to nie byla dziennikarska sciama - zapchajdziurka - kumpel pracowal w tym warsztacie i wie najlepiej dlaczego podupada a ta Pani poza tym, ze byla malzonka wlasciciela nigdy z mechanika nie miala nic wspolnego. jak spiewal Jacek Kleyff: w telewizji pokazali a uczeni podchwycili, ze jednemu psu gdzies w azji przylepili leb od swini... pozdrawiam szynszyll xtz750 Odpowiedz Link Zgłoś