the_dzidka 30.12.03, 08:10 Zapowiada się kompletnie kretyński dzień. Szkoda, że nie mogłam zostać w domu pod kołdrą. Albo jeszcze lepiej pod łóżkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: Ale kicha :-/ 30.12.03, 08:15 the_dzidka napisała: > Zapowiada się kompletnie kretyński dzień. eee... Jakoś będzie, nie? > Albo jeszcze lepiej pod łóżkiem. Czemu pod łóżkiem miałoby być dobrze? Nie za ciasno na ten przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ale kicha :-/ 30.12.03, 08:40 > eee... Jakoś będzie, nie? Obawiam się, że u mnie to "jakoś" będzie mizerne... > Czemu pod łóżkiem miałoby być dobrze? Nie za ciasno na ten przykład? Na pewno, zwłaszcza pod moim. Ale tam by nikt mnie nie znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Ale kicha :-/ 30.12.03, 10:24 the_dzidka napisała: > > Czemu pod łóżkiem miałoby być dobrze? Nie za ciasno na ten przykład? > > Na pewno, zwłaszcza pod moim. Ale tam by nikt mnie nie znalazł. Ale nudno by było, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Ale kicha :-/ 30.12.03, 11:06 konradbryw napisał: > Ale nudno by było, prawda? Niekoniecznie, czasem można bardzo ciekawych odkryć dokonać zajrzawszy dogłębnie pod łóżko. R Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Ale kicha :-/ 30.12.03, 11:20 raduch napisał: > Niekoniecznie, czasem można bardzo ciekawych odkryć dokonać zajrzawszy > dogłębnie pod łóżko. Na ten przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Ale kicha :-/ 30.12.03, 11:25 konradbryw napisał: > Na ten przykład? Klucz od kłódki, którą z braku tegoż niedawno przepiłowałem. :-D R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ale kicha :-/ 30.12.03, 11:23 > Ale nudno by było, prawda? Mam dość nieprzyjemnych urozmaiceń. Może pod tym łóżkiem coś przyjemnego dla odmiany by się znalazło... Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Ale kicha :-/ 30.12.03, 15:01 W domu wpod kołdrą wcale nie jest tak rewelacyjnie ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś