schi_z_o_o 25.08.09, 21:58 chciałem tylko przypomnieć,że nadal mam was w dupie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: ogłoszenie 26.08.09, 11:12 schi_z_o_o napisał: > chciałem tylko przypomnieć,że nadal mam was w dupie:) Ależ oczywiście. Twoje skłonności są znane nie od dziś.:P Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: ogłoszenie 26.08.09, 15:10 Proponuję coś na przeczyszczenie, lżej ci bedzie na ciele... i umyśle;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: ogłoszenie 26.08.09, 15:18 schi_z_o_o napisał: > chciałem tylko przypomnieć,że nadal mam was w dupie:) To wiemy, ze masz ją wielką:P Nic nowego:P to żeś Amerykę odkrył;) A już myślałam, że przepadłeś;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ferero Re: ogłoszenie 26.08.09, 15:48 nie zapomnij kicius żebyś wytrzepał motylkowi skrzydełka, dobrzie? trochę cierpliwości, a życie wieczne nauczy cię POkory.SALUT! jak mawiają niemieccy wikingowie hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: ogłoszenie 27.08.09, 14:17 pokora ?? nie znam takiego słowa :) i nigdy nie poznam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: ogłoszenie 27.08.09, 14:43 Czego sie czepiacie czlowieka?Raz sie zapomni o zjedzeniu wiaderka kolorowych kapsulek i sie zachowuje nieco inaczej niz zwykle a juz mu kazdy to wypomina.No badzcie ludzmi,no! Odpowiedz Link Zgłoś
tonic1313 Re: ogłoszenie 02.09.09, 11:05 a moze chcesz miec go w dupie,lub w innym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: ogłoszenie 02.09.09, 19:43 khinga napisała: > > dla Schizooo to nic nowego;))))) > chciałabyś ,ale się boisz;) Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: ogłoszenie 02.09.09, 19:44 zapomniałbym ....chcesz ,czy nie i tak będziesz moja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: ogłoszenie 05.09.09, 09:13 khinga napisała: > > Na to czekałam:))))) > mokro?;))) p.s. kiedy i gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
spotkanie_z_diablem Re: ogłoszenie 02.09.09, 17:48 schi_z_o_o napisał: > chciałem tylko przypomnieć,że nadal mam was w dupie:) ...daj już spokój tej flaszce, nie ściskaj jej tak-nic z niej nie wyciśniesz, pusta jest jeż przecież, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
falleus Re: ogłoszenie 02.09.09, 21:54 schi_z_o_o napisał: > chciałem tylko przypomnieć,że nadal mam was w dupie:) To wiemy od dawna i zazdrościmy pojemności, wieka musi być, wręcz ogromna :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: ogłoszenie 04.09.09, 19:44 Ja zaczalbym sie zastanawiac czy to nie jest ta wielka czarna dziura ktora nas wszystkich pochlonie.Troche mnie strach oblecial bo nie wiem co Schizol zjada na codzien.Gorzej jak nie bedzie w jelitach gorzalki,sczezniem marnie wszyscy jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
scetyczny_malkon ku pa mieci 05.09.09, 10:34 Dzieci są milsze od dorosłych zwierzęta są milsze od dzieci mówisz że rozumując w ten sposób muszę dojść do twierdzenia że najmilszy jest mi pierwotniak pantofelek no to co milszy mi jest pantofelek od ciebie ty sku...synie. A. Bursa Odpowiedz Link Zgłoś
osv Pan_tofelkom 05.09.09, 12:14 ...i pantoflarzom ; ) MY z drugiej połowy XX wieku My z drugiej połowy XX wieku rozbijający atomy zdobywcy Księżyca wstydzimy się miękkich gestów czułych spojrzeń ciepłych uśmiechów Kiedy cierpimy wykrzywiamy lekceważąco wargi Kiedy przychodzi miłość wzruszamy pogardliwie ramionami Silni cyniczni z ironicznie zmrużonymi oczami Dopiero późną nocą przy szczelnie zasłoniętych oknach gryziemy z bólu ręce umieramy z miłości Hillar Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś