leziox 26.08.09, 17:53 Hej bando towarzyska.Skoro sie tu juz schodzicie to odezwijta sie bo widac wasze nicki.Jakies male dyngolenie w starym towarzystwie? Pozdruffki pozadliwe z ociekajacym slina jezorem napalenca. :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 21:27 kurcze. kiedys bym napisala, ze ja tylko swolocz jestem, ale teraz to i ta stara pasuje;))) ja chetnie, tylko ze nie mam pojecia kiedy. niestety, ostatnio 15 h w pracy to norma:( moze to zabrzmi durnie, ale wszystko wskazuje na to, ze wolniejsza bede na poczatku grudnia.. ps. a tak miedzy nami hieno-menelami. wsio ok? panny jak zawsze chetne do zdejmowania majtek?:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 21:43 Jaasne,gicio wszystko,a ty przypadkiem nie fedrujesz jako gornik za weglem czy jak ze 15 godzin pracujesz?Na poczatku grudnia lepiej niz w ogole,hehe.Witam pierwsze jaskolki jesienne :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 22:00 tia... do gornika malo mi brakuje. ciagle ciemno przed oczami a panie lekkich obyczajow lataja dookola od rana do wieczora;))) a Ty w kraju czy nadal na obczyznie? Odpowiedz Link Zgłoś
rudka.a Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 22:04 Ja z tych nowych na gazecie:D:D:D ale wątek mogę podbić w górę:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 22:19 ja też ja też ja też :)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 22:35 No to podbijajta babolki,hehe,,ups w gore.A ja raz tu raz tam :D Odpowiedz Link Zgłoś
rudka.a Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 22:44 No, i pytanie zasadnicze...jak stara ta banda... może już nie pamietają, że tu pisali:D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 22:46 Hellooooo, ja jestem stara :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slimaczek.14 Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 22:52 ja też stara tylko nie wiem czy aż tak stara jakby leziox chciał;) Odpowiedz Link Zgłoś
rudka.a Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 22:52 Miałaś nie pamiętać:D Gdzie te diabły, czorty i inne?..teletoobisie:D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 23:27 Nie teletubisie tylko mario sie toto nazywalo chociaz moze juz zapomnialo. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 23:29 A starosc to pojecie wirtualne.Ja jestem dosc plynny jesli o wiek kobiety chodzi a zreszta nigdy o to nie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
rudka.a Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 23:45 leziox napisał: > Nie teletubisie tylko mario sie toto nazywalo chociaz moze juz zapomnialo. Jeszcze 2 lata temu było tu całkiem inaczej...dzis tak, jak pisze M.enka....słup ogłoszeniowy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 23:56 Tak ale i tak nie masz pojecia Rudka o tym ,co sie wtedy dzialo na towarzyskim,bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
rudka.a Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 01:38 Tylko z opowiadań:) kiedy wyprawialiscie tu harce, ja pisałam na innym portalu:) Zgodnie z umową - wątek w górę:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
spotkanie_z_diablem Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 28.08.09, 22:09 rudka.a napisała: > Miałaś nie pamiętać:D > Gdzie te diabły, czorty i inne?..teletoobisie:D jestem...wiedziałem, że mnie jeszcze pamiętasz...nie obrażaj się ,nie sugeruj się tym co napisałem o prywatnych forach, przecież wiesz, że to tylko bełkot, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
rudka.a Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 28.08.09, 22:28 Pamietam Cię doskonale, w sposób dość drastyczny przedstawiłeś stan faktyczny forów...myślałam, że przepadłeś już, ale jak widzę, tylko nick "uśpiłeś":) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 09:34 A czemu nie warto czegos powspominac,co bylo dobre,nawet posrod steku wyzwisk i bluzgania?Hehe,bywalo ciekawie a i na zywo ludzie sie dobrze bawili podczas spotkan.Teraz to tylko jakies namiastki,ogloszenia ze ten ta by zerznal i odworotnie a wtedy gadalo sie ale i sie robilo-dlatego powspominac warto tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
justy-nka58 Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 09:46 Ato witajta ja tu pierwyj raz może i mi co wpadnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 12:04 Niestety w ostatniej dekadzie denotacja słowa towarzyskie łączy się w parze ze słowem agencja, zanika bowiem staropolskie znaczenie tego słowa. Patrząc przez pryzmat bogactwa słów, w dalszej części zamierzam użyć, czekam cierpliwie aż zgubią wątek osobnicy z nadmiarem płynów ustrojowych. W nawiązaniu do dyskusji autorytetów na temat chamstwa w internecie, stwierdzam, że kiedyś to forum było klinicznym przypadkiem, wzorem do naśladowania. Było to jednak kulturalne chamstwo na poziomie, no może wykluczając wypowiedzi jednej niedopchniętej emigrantki;) Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 13:05 jestem i ja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 13:38 Powoli sie schodza ludziska,zebranie partyjne czas by moze zrobic. Ktos ma ochote zagaic? Odpowiedz Link Zgłoś
ala40.5 Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 21:35 spadaj idioto ,samcze niewyzyty!!myslisz ze znajdzie sie glupia i ci uwierzy??? rzygac sie chce na was zboczki! glupie dziewczyny placza po oblesnych samcach a madre daja kopa w dupe i wyrzucaja jak smiecia!! kazdy samiec zdradza z najbardziej brudnymi dziwkami i klamie a glupie wierza!!rzygam na samcow pieprznietych dziwkarzy!!! kobiety to potrafia kochac!!!tylko wstretne samce nie sa do kochania tylko do wykorzystania i dawania kopa w dupe!! hahahahaaahaha!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 28.08.09, 08:31 Ala, ale, sądząc i oceniając treść twojej wypowiedzi to ty byłaś ta głupia, która dała się uwieść, a teraz ci mało i prosisz o więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
spotkanie_z_diablem Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 28.08.09, 20:36 oooo!...nawet nasza forumowa gwiazdeczka wróciła-ala, dziś już 40 i pół, hehe...wiem, jestem wstrętnym samcem, ale i tak miło cię widzieć...twój cięty języczek i dosadne riposty zawsze skłaniały mnie do refleksji, a zapomnieć cię trudno, witam, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 14:15 leziox??? ...pierwszy raz twojego nicka widzę na ft ,a wymądrzasz się jakbyś tu był od jakiegoś miesiąca co najmniej ; Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 14:42 Ja tez widze pierwszy raz twojego nicka,ale to normalne,w psychiatryku nie miales z pewnoscia dostepu do kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 14:53 Może nie taka stara, ale głośno i wielkim okrzykiem odzywam się:)) Btw. a duży ten jęzor??;DD Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 15:00 pijanstwu na miescie mowimy TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 15:04 Jezor?Duzy i figlarny.Pijanstwu tudziez rozpuscie mowimy rowniez tak,nie tylko na miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 15:19 po pijanstwie rozpusta jest obowiazkowa, albo lepiej i przed i po. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 15:55 Mozna i w trakcie,byle zachowac umiar to wtedy nie zaniknie sztywnosc...karku... Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 16:03 No proszę proszę....same znajome nicki:) Jak tu znów miło;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 17:41 Oby nie opadło od tego pijaństwa;)) oczywiście nadmiernego;) Ehh, te figlarne języczki;)) Odpowiedz Link Zgłoś
justy-nka58 Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 20:21 A w Poznaniu na targu po ile płacą za ziemniaki? Odpowiedz Link Zgłoś
tin.ker.bell Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 20:45 justy-nka58 napisała: > A w Poznaniu na targu po ile płacą za ziemniaki? pyry sa bezcenne ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: pozdrawiam 27.08.09, 20:24 weteranki i weteranów FT, również tych, którzy jeszcze się nie wpisali tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pozdrawiam 27.08.09, 21:15 Ziemniaki mozna kupic po zecie za kilo,a worek 15 kg mozna dostac za 8 zeta.W hurcie jeszcze taniej.Nie wiecie?pytajcie.Tu ludziska wiedza wszystko,a jak nie wiedza,wiedza gdzie sie moga dowiedziec :D Men.No cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: może pojawią 27.08.09, 22:58 Jak nie ma to archeolodzy kiedys odkopia.Mario sie zawieruszyl a inni moze odnajda droge oswiecenia i tu zajrza tez. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: może pojawią 28.08.09, 13:07 Wstali juz z pijackiego amoku,wyleczyli kacora?Ktos w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
justy-nka58 Re: może pojawią 28.08.09, 18:42 No pojawiam się ale się boję bo tu widzę jazda jak sie patrzy.Jestem tu od dwóch dni i poznaję was!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: może pojawią 28.08.09, 18:46 Kiniu, Crimek zawsze wraca! :))) ....to jest stara prawda:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: może pojawią 29.08.09, 16:45 bettina75 napisała: > Kiniu, Crimek zawsze wraca! :))) > ....to jest stara prawda:)))) Wiem, wiem:)))) Tylko, tęskno mi już za Nim. Odpowiedz Link Zgłoś
spotkanie_z_diablem Re: może pojawią 28.08.09, 20:16 coś mi to wygląda, że na wielkie powroty niema co liczyć,hehe...to forum umiera jak większość forumowych wortali ...ludzie w obawie przed agresją i niechcianymi gośćmi pozakładali prywatne fora-zamknięte dla postronnych, martwe z założenia, hehe...gdzie pisze garstka grzecho_podobnych żywych trupów, co dzień racząc się ciasteczkami i wirtualną kawą, hehe...wciąż grzebią w pamięci w poszukiwaniu jakiegoś ciekawego tematu, który za pośrednictwem klawiatury udałoby się im przelać na forum, tylko jak to zrobić?...skoro paluszki powykrzywiane osteoporozą, klawisze za blisko siebie, a literki nach takie malutkie, cóż oczy tez już nie te co kiedyś-coraz trudniej w właściwy utrafić?...wciąż prześcigają się w pomysłach na jeden, choćby to miał być ostatni-złoty post startowy, ale skąd wziąć dobry temat skoro otumaniony umysł drąży alcchajmer i za żadne skarby nic z siebie wykrzesać nie chce? hehe...Czasami zemdleni słodyczą, którą się karmią w nadmiarze na swoich forach wyruszają na wyprawy gdzie kiedyś pisywali...hehe pędzeni potrzebą do normalności, może wspomnieniami, pojawiają się i próbują z kimś zagaić...czasami wywołać wojenkę lub w swojej niezborności ruchowej spowodowanej jednak brakiem zdrowia i nie bójmy się tego słowa...nadmiernym przesiadywaniem przed monitorem (mogą)nieumyślnie nadepnąć komuś na paluszek, hehe...ech...smutna wizja umierania forumowych wortali, aż żal pomyśleć,hehe...kiedyś towarzyskie tętniło życiem, a dziś? masakra, nawet niema do czego wracać, ale choć rzadko wracam, to jednak pocieszam się tym, że wszędzie jest tak samo,hehe...pozdrawiam wszystkich-tych kochanych i nie kochanych...tych lubianych i nie lubianych...tych szanowanych i nie szanowanych...w sumie-tu nie pomoże płacz, bo i tak diabła mają gdzieś, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
justy-nka58 Re: może pojawią 28.08.09, 20:31 Chyba masz wielkiego doła .... tak duzo piszesz i co i rusz haha .Jedni odchodzą drudzy przychodzą ja problemu nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
spotkanie_z_diablem Re: może pojawią 28.08.09, 20:43 justy-nka58 napisała: > Chyba masz wielkiego doła .... tak duzo piszesz i co i rusz haha .Jedni odchodz > ą > drudzy przychodzą ja problemu nie widzę. ...i masz rację, ja tez problemu nie widzę, przecież to tylko sieć-wirtual, to nie dzieje się naprawdę, bez hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: może pojawią 28.08.09, 20:54 Nikt nie placze ale napisane dobrze,nie powiem,hahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: może pojawią 28.08.09, 21:00 Ujalbym to jeszcze inaczej-w czasach kiedy towarzyskie zylo pelnia zycia,nawet kretynom udawalo sie w jakis cudowny sposob sklecic pare zdan,brzmiacych z sensem. Ale upadek zaczal sie od czasu,gdy gazeta wprowadzila cenzure na forach i to juz byl koniec.Nic nie mozna bylo powiedziec,a idiotyczni moderatorzy wyciagnieci z jakiegos smietnika stojacego obok sklepu nocnego stawali sie nagle KIMS.I cieli,k...wa, cieli,cieli.Nie wglebiajac sie,nie czytajac za wiele.Tylko ciach,ja jestem KTOS;moderator-terminator.Ciach!Tu ban,tam dwa,zabawa na sto dwa.Tak tak.Wprawdzie zagineli w otchlani czasu,jak przepowiadalem tym wrednym pyskom,ale co osiagneli,widac teraz.I sie towarzyskie skonczylo.Aktualnie przezywamy cos na ksztalt resentymentów,ale to piekne juz nie wroci.Za to moze wroci pare dinozaurow,to jeszcze zakwiczaloby sie troche... Nie zanudzam,wszystko du pa. Odpowiedz Link Zgłoś
justy-nka58 Re: może pojawią 28.08.09, 22:00 a czy wy nie mozecie pisać krócej i jaśniej a takie memoriały?? co wam jest???? Odpowiedz Link Zgłoś
spotkanie_z_diablem Re: może pojawią 28.08.09, 22:16 justy-nka58 napisała: > a czy wy nie mozecie pisać krócej i jaśniej a takie memoriały?? co wam jest??? > ? justynko kochana...nie wydzieraj się tak, też chciałbym krócej, ale my się dobrze znamy i chcielibyśmy sobie troszeczkę pogadać, czy nam pozwolisz?...bez hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
rudka.a Re: może pojawią 28.08.09, 22:19 O, proszę i samo diable się pojawiło jest przynajmniej gdzie i na kogo trochę zaległej żółci ulać:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: może pojawią 28.08.09, 22:26 Takie czasy,niestety,ludziom nawet czytac sie nie chce.Ludzkosc skazana jest na wymarcie! Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: może pojawią 29.08.09, 23:37 justynka, a czy Twoj mozg nie jest w stanie przetrawic dluzszego postu niz 3 wyrazy? wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: a poza internet trafił pod strzechy.., 28.08.09, 22:23 pamiętam, jak za instalację neostrady płaciłem ponad 800 zł, a teraz za friko. leziox napisał: > Ujalbym to jeszcze inaczej-w czasach kiedy towarzyskie zylo pelnia zycia,nawet > kretynom udawalo sie w jakis cudowny sposob sklecic pare zdan,brzmiacych z sens > em. > Ale upadek zaczal sie od czasu,gdy gazeta wprowadzila cenzure na forach i to ju > z > byl koniec.Nic nie mozna bylo powiedziec,a idiotyczni moderatorzy wyciagnieci z > jakiegos smietnika stojacego obok sklepu nocnego stawali sie nagle KIMS.I > cieli,k...wa, cieli,cieli.Nie wglebiajac sie,nie czytajac za wiele.Tylko > ciach,ja jestem KTOS;moderator-terminator.Ciach!Tu ban,tam dwa,zabawa na sto > dwa.Tak tak.Wprawdzie zagineli w otchlani czasu,jak przepowiadalem tym wrednym > pyskom,ale co osiagneli,widac teraz.I sie towarzyskie skonczylo.Aktualnie > przezywamy cos na ksztalt resentymentów,ale to piekne juz nie wroci.Za to moze > wroci pare dinozaurow,to jeszcze zakwiczaloby sie troche... > Nie zanudzam,wszystko du pa. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: a poza internet trafił pod strzechy.., 29.08.09, 10:23 Menik, najpierw bylo SDI :) Odpowiedz Link Zgłoś
justy-nka58 Re: a poza internet trafił pod strzechy.., 29.08.09, 19:35 No i jak sie chce to wszystko można troche skróciliście ale MEN to dał czady.Pozdrawiam was a szczególnie *DIABŁA* Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: a poza internet trafił pod strzechy.., 29.08.09, 19:53 Men zawsze dawal czady :) Odpowiedz Link Zgłoś
rudka.a Re: a poza internet trafił pod strzechy.., 29.08.09, 20:01 Uderz w stół..i jest Mario:P Odpowiedz Link Zgłoś
justy-nka58 Re: a poza internet trafił pod strzechy.., 29.08.09, 21:00 Teletubisiu! podoba się mi twoja sygnaturka i popatrz tyle lat juz żyje na tym świecie a o tym nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: a poza internet trafił pod strzechy.., 29.08.09, 21:13 Wypaczenie genetyczne, na ktore choruje znaczna czesc spoleczenstwa z Adminami tego Forum na czele :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: a poza internet trafił pod strzechy.., 29.08.09, 22:15 Bywa bywa a tymczasem za oknami jesien zaczyna sie czaic.Czas znosic zapasy do piwnicy.No i dokupic coc do jedzenia,tylko gdzie to pomiesci,jak skrzynki piwa i whisky stoja wszedzie i na nic nie ma juz miejsca,nawet na maly numerek z pania Czesiá,sprzatajaca zwyczajowo wszystko co jej pod reke wlezie... Odpowiedz Link Zgłoś
menik Re: sdi miało stałe ip, 30.08.09, 16:02 za dużych numerów w necie nie mozna było robić :) teletoobis napisał: > Menik, najpierw bylo SDI :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: sdi miało stałe ip, 30.08.09, 22:19 Jeszcze zaczniesz mi wmawiac, ze Ty zawsze dysponowales stalym i sztywnym laczem :) Odpowiedz Link Zgłoś
scetyczny_malkon leziak: znowu cie, helm MO cisnie ? 30.08.09, 10:18 menik: jak ci rosnie, maly ? teletubis: bede niedlugo tam, gdzie zaby na wierchu skrzecza, bedziesz tam ? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: leziak: znowu cie, helm MO cisnie ? 30.08.09, 14:55 Moge byc na tym wierchu. Bracia prowadzacy zawsze mnie witaja otwartymi rekami i butelkami:) Tel sie nie zmienil: 607358550 Odpowiedz Link Zgłoś
menik Re: jak na drożdżach, 30.08.09, 16:01 ale o którego małego się pytasz ogoniasty..?:) scetyczny_malkon napisał: > menik: jak ci rosnie, maly ? > teletubis: bede niedlugo tam, gdzie zaby na wierchu skrzecza, bedziesz tam ? Odpowiedz Link Zgłoś