Dodaj do ulubionych

Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa!

26.08.09, 17:53
Hej bando towarzyska.Skoro sie tu juz schodzicie to odezwijta sie bo widac
wasze nicki.Jakies male dyngolenie w starym towarzystwie?
Pozdruffki pozadliwe z ociekajacym slina jezorem napalenca. :D
Obserwuj wątek
    • menk.a Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 20:23
      Pierwsza.:P
    • saqqara Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 21:27
      kurcze. kiedys bym napisala, ze ja tylko swolocz jestem, ale teraz
      to i ta stara pasuje;)))
      ja chetnie, tylko ze nie mam pojecia kiedy. niestety, ostatnio 15 h
      w pracy to norma:( moze to zabrzmi durnie, ale wszystko wskazuje na
      to, ze wolniejsza bede na poczatku grudnia..

ps. a tak miedzy nami hieno-menelami. wsio ok? panny jak zawsze
      chetne do zdejmowania majtek?:DDD
      • leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 21:43
        Jaasne,gicio wszystko,a ty przypadkiem nie fedrujesz jako gornik za weglem czy
        jak ze 15 godzin pracujesz?Na poczatku grudnia lepiej niz w ogole,hehe.Witam
        pierwsze jaskolki jesienne :)
        • saqqara Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 22:00
          tia... do gornika malo mi brakuje. ciagle ciemno przed oczami a
          panie lekkich obyczajow lataja dookola od rana do wieczora;)))

a Ty w kraju czy nadal na obczyznie?
          • rudka.a Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 22:04
            Ja z tych nowych na gazecie:D:D:D
            ale wątek mogę podbić w górę:D:D
            • viviene Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 22:19
              ja też ja też ja też :))
              • leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 22:35
                No to podbijajta babolki,hehe,,ups w gore.A ja raz tu raz tam :D
                • rudka.a Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 22:44
                  No, i pytanie zasadnicze...jak stara ta banda... może już nie
                  pamietają, że tu pisali:D
                  • viviene Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 22:46
                    Hellooooo, ja jestem stara :)))
                    • slimaczek.14 Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 22:52
                      ja też stara tylko nie wiem czy aż tak stara jakby leziox chciał;)
                    • rudka.a Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 22:52
                      Miałaś nie pamiętać:D
                      Gdzie te diabły, czorty i inne?..teletoobisie:D
                      • leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 23:27
                        Nie teletubisie tylko mario sie toto nazywalo chociaz moze juz zapomnialo.
                        • leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 23:29
                          A starosc to pojecie wirtualne.Ja jestem dosc plynny jesli o wiek kobiety chodzi
                          a zreszta nigdy o to nie pytam.
                        • rudka.a Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 23:45
                          leziox napisał:

> Nie teletubisie tylko mario sie toto nazywalo chociaz moze juz
                          zapomnialo.

Jeszcze 2 lata temu było tu całkiem inaczej...dzis tak, jak pisze
                          M.enka....słup ogłoszeniowy:)))
                          • leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 26.08.09, 23:56
                            Tak ale i tak nie masz pojecia Rudka o tym ,co sie wtedy dzialo na
                            towarzyskim,bez urazy.
                            • rudka.a Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 01:38
                              Tylko z opowiadań:)
                              kiedy wyprawialiscie tu harce, ja pisałam na innym portalu:)
                              Zgodnie z umową - wątek w górę:D:D
                      • spotkanie_z_diablem Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 28.08.09, 22:09
                        rudka.a napisała:

> Miałaś nie pamiętać:D
                        > Gdzie te diabły, czorty i inne?..teletoobisie:D

jestem...wiedziałem, że mnie jeszcze pamiętasz...nie obrażaj się ,nie sugeruj się tym co napisałem o prywatnych forach, przecież wiesz, że to tylko bełkot, hehe...
                        • rudka.a Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 28.08.09, 22:28
                          Pamietam Cię doskonale, w sposób dość drastyczny przedstawiłeś stan
                          faktyczny forów...myślałam, że przepadłeś już, ale jak widzę, tylko
                          nick "uśpiłeś":)
    • apf Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 05:25
      ale czy warto?
      • leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 09:34
        A czemu nie warto czegos powspominac,co bylo dobre,nawet posrod steku wyzwisk i
        bluzgania?Hehe,bywalo ciekawie a i na zywo ludzie sie dobrze bawili podczas
        spotkan.Teraz to tylko jakies namiastki,ogloszenia ze ten ta by zerznal i
        odworotnie a wtedy gadalo sie ale i sie robilo-dlatego powspominac warto tez :)
        • justy-nka58 Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 09:46
          Ato witajta ja tu pierwyj raz może i mi co wpadnie????
        • apf Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 12:04
          Niestety w ostatniej dekadzie denotacja słowa towarzyskie łączy się w parze ze słowem agencja, zanika bowiem staropolskie znaczenie tego słowa.

Patrząc przez pryzmat bogactwa słów, w dalszej części zamierzam użyć, czekam cierpliwie aż zgubią wątek osobnicy z nadmiarem płynów ustrojowych.

W nawiązaniu do dyskusji autorytetów na temat chamstwa w internecie, stwierdzam, że kiedyś to forum było klinicznym przypadkiem, wzorem do naśladowania. Było to jednak kulturalne chamstwo na poziomie, no może wykluczając wypowiedzi jednej niedopchniętej emigrantki;)
          • justynella Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 13:05
            jestem i ja :))
            • leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 13:38
              Powoli sie schodza ludziska,zebranie partyjne czas by moze zrobic.
              Ktos ma ochote zagaic?
              • ala40.5 Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 21:35
                spadaj idioto ,samcze niewyzyty!!myslisz ze znajdzie sie glupia i ci uwierzy???
                rzygac sie chce na was zboczki! glupie dziewczyny placza po oblesnych samcach a
                madre daja kopa w dupe i wyrzucaja jak smiecia!! kazdy samiec zdradza z
                najbardziej brudnymi dziwkami i klamie a glupie wierza!!rzygam na samcow
                pieprznietych dziwkarzy!!! kobiety to potrafia kochac!!!tylko wstretne samce nie
                sa do kochania tylko do wykorzystania i dawania kopa w dupe!! hahahahaaahaha!!!!!!!
                • apf Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 28.08.09, 08:31
                  Ala, ale, sądząc i oceniając treść twojej wypowiedzi to ty byłaś ta głupia,
                  która dała się uwieść, a teraz ci mało i prosisz o więcej?
                • spotkanie_z_diablem Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 28.08.09, 20:36
                  oooo!...nawet nasza forumowa gwiazdeczka wróciła-ala, dziś już 40 i pół, hehe...wiem, jestem wstrętnym samcem, ale i tak miło cię widzieć...twój cięty języczek i dosadne riposty zawsze skłaniały mnie do refleksji, a zapomnieć cię trudno, witam, hehe...
    • schi_z_o_o Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 14:15
      leziox??? ...pierwszy raz twojego nicka widzę na ft ,a wymądrzasz się
      jakbyś tu był od jakiegoś miesiąca co najmniej ;
      • leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 14:42
        Ja tez widze pierwszy raz twojego nicka,ale to normalne,w psychiatryku nie
        miales z pewnoscia dostepu do kompa.
    • khinga Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 14:53
      Może nie taka stara, ale głośno i wielkim okrzykiem odzywam się:))

Btw. a duży ten jęzor??;DD
    • t-rex33 Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 15:00
      pijanstwu na miescie mowimy TAK!
      • leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 15:04
        Jezor?Duzy i figlarny.Pijanstwu tudziez rozpuscie mowimy rowniez tak,nie tylko
        na miescie.
        • t-rex33 Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 15:19
          po pijanstwie rozpusta jest obowiazkowa, albo lepiej i przed i po.
          • leziox Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 15:55
            Mozna i w trakcie,byle zachowac umiar to wtedy nie zaniknie sztywnosc...karku...
            • girl_32 Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 16:03
              No proszę proszę....same znajome nicki:)
              Jak tu znów miło;)
            • khinga Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 17:41

Oby nie opadło od tego pijaństwa;)) oczywiście nadmiernego;)

Ehh, te figlarne języczki;))
              • justy-nka58 Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 20:21
                A w Poznaniu na targu po ile płacą za ziemniaki?
                • tin.ker.bell Re: Stara swoloczy forumowa,dajcie no glosa! 27.08.09, 20:45
                  justy-nka58 napisała:

> A w Poznaniu na targu po ile płacą za ziemniaki?

pyry sa bezcenne ;))
    • men_ Re: pozdrawiam 27.08.09, 20:24
      weteranki i weteranów FT, również tych,
      którzy jeszcze się nie wpisali tutaj :)

• leziox Re: pozdrawiam 27.08.09, 21:15
        Ziemniaki mozna kupic po zecie za kilo,a worek 15 kg mozna dostac za 8 zeta.W
        hurcie jeszcze taniej.Nie wiecie?pytajcie.Tu ludziska wiedza wszystko,a jak nie
        wiedza,wiedza gdzie sie moga dowiedziec :D
        Men.No cos takiego.
        • men_ Re: może pojawią 27.08.09, 21:43
          sie jeszcze jakieś dinozaury ?:)
          • leziox Re: może pojawią 27.08.09, 22:58
            Jak nie ma to archeolodzy kiedys odkopia.Mario sie zawieruszyl a inni moze
            odnajda droge oswiecenia i tu zajrza tez.
            • leziox Re: może pojawią 28.08.09, 13:07
              Wstali juz z pijackiego amoku,wyleczyli kacora?Ktos w domu?
              • khinga Re: może pojawią 28.08.09, 17:11
                Crimek też przepadł...
                Ehh..
                • justy-nka58 Re: może pojawią 28.08.09, 18:42
                  No pojawiam się ale się boję bo tu widzę jazda jak sie patrzy.Jestem tu od dwóch
                  dni i poznaję was!!!
                • bettina75 Re: może pojawią 28.08.09, 18:46
                  Kiniu, Crimek zawsze wraca! :)))
                  ....to jest stara prawda:))))
                  • khinga Re: może pojawią 29.08.09, 16:45
                    bettina75 napisała:

> Kiniu, Crimek zawsze wraca! :)))
                    > ....to jest stara prawda:))))

Wiem, wiem:))))
                    Tylko, tęskno mi już za Nim.
                • spotkanie_z_diablem Re: może pojawią 28.08.09, 20:16
                  coś mi to wygląda, że na wielkie powroty niema co liczyć,hehe...to forum umiera
                  jak większość forumowych wortali ...ludzie w obawie przed agresją i niechcianymi
                  gośćmi pozakładali prywatne fora-zamknięte dla postronnych, martwe z założenia,
                  hehe...gdzie pisze garstka grzecho_podobnych żywych trupów, co dzień racząc się
                  ciasteczkami i wirtualną kawą, hehe...wciąż grzebią w pamięci w poszukiwaniu
                  jakiegoś ciekawego tematu, który za pośrednictwem klawiatury udałoby się im
                  przelać na forum, tylko jak to zrobić?...skoro paluszki powykrzywiane
                  osteoporozą, klawisze za blisko siebie, a literki nach takie malutkie, cóż oczy
                  tez już nie te co kiedyś-coraz trudniej w właściwy utrafić?...wciąż prześcigają
                  się w pomysłach na jeden, choćby to miał być ostatni-złoty post startowy, ale
                  skąd wziąć dobry temat skoro otumaniony umysł drąży alcchajmer i za żadne skarby
                  nic z siebie wykrzesać nie chce? hehe...Czasami zemdleni słodyczą, którą się
                  karmią w nadmiarze na swoich forach wyruszają na wyprawy gdzie kiedyś
                  pisywali...hehe pędzeni potrzebą do normalności, może wspomnieniami, pojawiają
                  się i próbują z kimś zagaić...czasami wywołać wojenkę lub w swojej niezborności
                  ruchowej spowodowanej jednak brakiem zdrowia i nie bójmy się tego
                  słowa...nadmiernym przesiadywaniem przed monitorem (mogą)nieumyślnie nadepnąć
                  komuś na paluszek, hehe...ech...smutna wizja umierania forumowych wortali, aż
                  żal pomyśleć,hehe...kiedyś towarzyskie tętniło życiem, a dziś? masakra, nawet
                  niema do czego wracać, ale choć rzadko wracam, to jednak pocieszam się tym, że
                  wszędzie jest tak samo,hehe...pozdrawiam wszystkich-tych kochanych i nie
                  kochanych...tych lubianych i nie lubianych...tych szanowanych i nie
                  szanowanych...w sumie-tu nie pomoże płacz, bo i tak diabła mają gdzieś, hehe...
                  • justy-nka58 Re: może pojawią 28.08.09, 20:31
                    Chyba masz wielkiego doła .... tak duzo piszesz i co i rusz haha .Jedni odchodzą
                    drudzy przychodzą ja problemu nie widzę.
                    • spotkanie_z_diablem Re: może pojawią 28.08.09, 20:43
                      justy-nka58 napisała:

> Chyba masz wielkiego doła .... tak duzo piszesz i co i rusz haha .Jedni odchodz
                      > ą
                      > drudzy przychodzą ja problemu nie widzę.

...i masz rację, ja tez problemu nie widzę, przecież to tylko sieć-wirtual, to nie dzieje się naprawdę, bez hehe...
                  • leziox Re: może pojawią 28.08.09, 20:54
                    Nikt nie placze ale napisane dobrze,nie powiem,hahahaha!
                    • leziox Re: może pojawią 28.08.09, 21:00
                      Ujalbym to jeszcze inaczej-w czasach kiedy towarzyskie zylo pelnia zycia,nawet
                      kretynom udawalo sie w jakis cudowny sposob sklecic pare zdan,brzmiacych z sensem.
                      Ale upadek zaczal sie od czasu,gdy gazeta wprowadzila cenzure na forach i to juz
                      byl koniec.Nic nie mozna bylo powiedziec,a idiotyczni moderatorzy wyciagnieci z
                      jakiegos smietnika stojacego obok sklepu nocnego stawali sie nagle KIMS.I
                      cieli,k...wa, cieli,cieli.Nie wglebiajac sie,nie czytajac za wiele.Tylko
                      ciach,ja jestem KTOS;moderator-terminator.Ciach!Tu ban,tam dwa,zabawa na sto
                      dwa.Tak tak.Wprawdzie zagineli w otchlani czasu,jak przepowiadalem tym wrednym
                      pyskom,ale co osiagneli,widac teraz.I sie towarzyskie skonczylo.Aktualnie
                      przezywamy cos na ksztalt resentymentów,ale to piekne juz nie wroci.Za to moze
                      wroci pare dinozaurow,to jeszcze zakwiczaloby sie troche...
                      Nie zanudzam,wszystko du pa.
                      • justy-nka58 Re: może pojawią 28.08.09, 22:00
                        a czy wy nie mozecie pisać krócej i jaśniej a takie memoriały?? co wam jest????
                        • spotkanie_z_diablem Re: może pojawią 28.08.09, 22:16
                          justy-nka58 napisała:

> a czy wy nie mozecie pisać krócej i jaśniej a takie memoriały?? co wam jest???
                          > ?

justynko kochana...nie wydzieraj się tak, też chciałbym krócej, ale my się dobrze znamy i chcielibyśmy sobie troszeczkę pogadać, czy nam pozwolisz?...bez hehe...
                          • rudka.a Re: może pojawią 28.08.09, 22:19
                            O, proszę i samo diable się pojawiło
                            jest przynajmniej gdzie i na kogo trochę zaległej żółci ulać:)
                            • leziox Re: może pojawią 28.08.09, 22:26
                              Takie czasy,niestety,ludziom nawet czytac sie nie chce.Ludzkosc skazana jest na
                              wymarcie!
                        • apf Re: może pojawią 29.08.09, 17:14
                          Nie, nie można krócej.
                        • martuha Re: może pojawią 29.08.09, 23:37
                          justynka, a czy Twoj mozg nie jest w stanie przetrawic dluzszego postu niz 3
                          wyrazy? wspolczuje...
                      • men_ Re: a poza internet trafił pod strzechy.., 28.08.09, 22:23
                        pamiętam, jak za instalację neostrady płaciłem ponad 800 zł, a teraz
                        za friko.

leziox napisał:

> Ujalbym to jeszcze inaczej-w czasach kiedy towarzyskie zylo pelnia
                        zycia,nawet
                        > kretynom udawalo sie w jakis cudowny sposob sklecic pare
                        zdan,brzmiacych z sens
                        > em.
                        > Ale upadek zaczal sie od czasu,gdy gazeta wprowadzila cenzure na
                        forach i to ju
                        > z
                        > byl koniec.Nic nie mozna bylo powiedziec,a idiotyczni moderatorzy
                        wyciagnieci z
                        > jakiegos smietnika stojacego obok sklepu nocnego stawali sie nagle
                        KIMS.I
                        > cieli,k...wa, cieli,cieli.Nie wglebiajac sie,nie czytajac za
                        wiele.Tylko
                        > ciach,ja jestem KTOS;moderator-terminator.Ciach!Tu ban,tam
                        dwa,zabawa na sto
                        > dwa.Tak tak.Wprawdzie zagineli w otchlani czasu,jak przepowiadalem
                        tym wrednym
                        > pyskom,ale co osiagneli,widac teraz.I sie towarzyskie
                        skonczylo.Aktualnie
                        > przezywamy cos na ksztalt resentymentów,ale to piekne juz nie
                        wroci.Za to moze
                        > wroci pare dinozaurow,to jeszcze zakwiczaloby sie troche...
                        > Nie zanudzam,wszystko du pa.
                        • teletoobis Re: a poza internet trafił pod strzechy.., 29.08.09, 10:23
                          Menik, najpierw bylo SDI :)
                          • justy-nka58 Re: a poza internet trafił pod strzechy.., 29.08.09, 19:35
                            No i jak sie chce to wszystko można troche skróciliście ale MEN to dał
                            czady.Pozdrawiam was a szczególnie *DIABŁA*
                            • teletoobis Re: a poza internet trafił pod strzechy.., 29.08.09, 19:53
                              Men zawsze dawal czady :)
                              • rudka.a Re: a poza internet trafił pod strzechy.., 29.08.09, 20:01
                                Uderz w stół..i jest Mario:P
                                • justy-nka58 Re: a poza internet trafił pod strzechy.., 29.08.09, 21:00
                                  Teletubisiu! podoba się mi twoja sygnaturka i popatrz tyle lat juz żyje na tym
                                  świecie a o tym nie słyszałam.
                                  • teletoobis Re: a poza internet trafił pod strzechy.., 29.08.09, 21:13
                                    Wypaczenie genetyczne, na ktore choruje znaczna czesc spoleczenstwa
                                    z Adminami tego Forum na czele :)
                                    • leziox Re: a poza internet trafił pod strzechy.., 29.08.09, 22:15
                                      Bywa bywa a tymczasem za oknami jesien zaczyna sie czaic.Czas znosic zapasy do
                                      piwnicy.No i dokupic coc do jedzenia,tylko gdzie to pomiesci,jak skrzynki piwa i
                                      whisky stoja wszedzie i na nic nie ma juz miejsca,nawet na maly numerek z pania
                                      Czesiá,sprzatajaca zwyczajowo wszystko co jej pod reke wlezie...
                          • menik Re: sdi miało stałe ip, 30.08.09, 16:02
                            za dużych numerów w necie nie mozna było robić :)

teletoobis napisał:

> Menik, najpierw bylo SDI :)
                            • teletoobis Re: sdi miało stałe ip, 30.08.09, 22:19
                              Jeszcze zaczniesz mi wmawiac, ze Ty zawsze dysponowales stalym i
                              sztywnym laczem :)
    • scetyczny_malkon leziak: znowu cie, helm MO cisnie ? 30.08.09, 10:18
      menik: jak ci rosnie, maly ?
      teletubis: bede niedlugo tam, gdzie zaby na wierchu skrzecza, bedziesz tam ?
      • teletoobis Re: leziak: znowu cie, helm MO cisnie ? 30.08.09, 14:55
        Moge byc na tym wierchu. Bracia prowadzacy zawsze mnie witaja
        otwartymi rekami i butelkami:)

Tel sie nie zmienil: 607358550
      • menik Re: jak na drożdżach, 30.08.09, 16:01
        ale o którego małego się pytasz ogoniasty..?:)

scetyczny_malkon napisał:

> menik: jak ci rosnie, maly ?
        > teletubis: bede niedlugo tam, gdzie zaby na wierchu skrzecza,
        bedziesz tam ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka