Dodaj do ulubionych

Naklejki ...

09.10.09, 15:29
W Urzędzie Miasta można odebrać naklejki na samochody popierające budowę obwodnicy.
Nie jestem pewien czy jest to dobry pomysł.
Znowu naklejki - dla dzieci, na samochody jeszcze trochę i każdy z nas na czoło dostanie by wszyscy wiedzieli gdzie mieszka - czy już nic innego nie można wymyśleć.
Naklejka jest niezbyt ciekawa i ja na swoim samochodzie nie chcę jej naklejać. No cóż jest to moje prywatne zdanie ciekawe co Wy o tym myślicie drodzy Forumowicze.

Pozdrawiam xar-rax :-)
Obserwuj wątek
    • jestemzmarek Ad vocem 09.10.09, 15:32
      Odblaski były rozdawane GŁÓWNIE z myślą o bezpieczeństwie dzieci.
      • xar-rax Re: Ad vocem 09.10.09, 17:56
        Szanowny Panie.
        Będąc na stronie www.obwodnicamarek.pl/ zobaczyłem, że organizatorem rozdawania świetlików tzw "zestaw dla pieszego" była grupa Marki 2020 promująca oraz prowadząca akcję "Tak dla Obwodnicy Marek" i zbierająca podpisy mieszkańców pod petycją. Czyli 2 w jednym Bezpieczeństwo dzieci - Promowanie akcji "Tak dla Obwodnicy Marek". Takie połączenie jest świetnym chwytem marketingowym akcji oraz wzorem dla innych.
        Znaczki są estetyczne i nie miałbym nic przeciwko przed naklejeniem na samochodzie natomiast naklejki proponowane przez urząd temu przeczą. Jest to nędzny plagiat czy UM nie stać na własne pomysły?

Pozdrawiam xar-rax :)
    • xar-rax Re: Naklejki ... 12.10.09, 22:51
      Pan Matusiak broni mieszkańcom dostępu do komentarzy na stronie urzędu.
      Wstyd Panie Matusiak - jeśli boi się Pan krytyki to niech Pan zrezygnuje ze swojej pracy. Prawdziwa cnota krytyk się nie boi :) Niech się Pan nie wstydzi swojego plagiatu - przecież to Pana twór ...
      www.marki.net.pl/naklejki-popierajace-walke-o-przejezdne-miasto-12722
      Obecnie nie ma możliwości wstawić komentarzy...
      Pozdrawiam xar-rax :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka